SEO Seminar 2019 - 20 март в София, хотел Витоша Парк

Blinky

Owner
seminar.jpg

На 20 март в София, хотел Витоша Парк ще се проведе за осми пореден път SEO Seminar 2019 – събитието, което събира на едно място най-добрите български SEO специалисти. На семинара се представят и обсъждат актуални казуси от българския интернет за последната година в тематични панели: Линк Билдинг, On-Page SEO и Generic SEO. Събитието е подходящо както за професионалисти в сферта, така и за собственици, мениждъри, ПР, маркетинг специалисти на традиционни бизнеси.

Тази година част от лекторите са Калин Каракехайов, Васил Тошков Георги Стефанов, Георги Дюлгеров, Теодор Захариев и др. Всеки един лектор е доказал се онлайн предприемач в различна сфера на дейност. Ценното на лекторската програма е именно опитът, който можете да почерпите от първа ръка и да стартирате или изведете онлайн бизнеса си в правилната посока.

Само част от Т Е М И Т Е са:

✔ Как да подбираме домейни за PBN мрежите си? - Калин Карахехайов
✔ On-Page SEO - Васил Тошков
✔ SEO тенденции през 2019 - как да правим правилно SEO? - Георги Стефанов
✔ Оптимизация на Travel Blog - Георги Дюлгеров
✔ Креативни линк билдинг тактики - Теодор Захариев

Билетите вече са пуснати в продажба, ранната регистрация е до края на февруари, а местата са ограничени. Можете да направите регистрация от официалния сайт seo.indit.org или от мрежата на seminari.bg
 
Последно редактирано:

s1yf0x

Well-Known Member
Аз като не много голям професионалист но желаещ да се учи на СЕО мога ли да се записвам и да отида да слушам?
МОже, събитието е с отворен достъп. Всеки закупил билет може да присъства и да слуша.
 

waldes

Well-Known Member
Ядрото от уебмастърбгорг от преди 10 години си се ролват по тези конференции, ама гледам младежта напира неумолимо, надъхани оптимизатори се появиха на хоризонта последните години:D
 

Blinky

Owner
Само заради Калин и Тедо си струва да се отиде. Те са богове.
Да. Нямат равни. И двамата са супер пичове и всеки път като си говоря с тях научавам много интересни факти. Хората просто са си топ. И са от олд скул школата. :)
 
Виждам, че повечето от лекторите съвпадат с тези от вече бившите конференции на Огнян Младенов. Организаторите на това събитие сега са "наследници" от неговото обкръжение или съвсем различни лица?
 

VAsk0

Well-Known Member
А дали не е време да се помисли и за нещо малко по-онлайн? За хората в чужбина.
 

Blinky

Owner
А дали не е време да се помисли и за нещо малко по-онлайн? За хората в чужбина.
То някои конференции си имат стрим. :) Няма как малките да имат, може нещо да се измисли благодарение на някой фри стрим сървис, дори тубата. Въпрос на организация.
 

s1yf0x

Well-Known Member

Горе