SMS реклама от Чек.БГ

clooby

Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Check.BG предлага SMS реклама на първа и всички вътрешни страници. PR5 на главната страница. Цена 2.40 лв. с ДДС на SMS. Валидност - до избутване от 8 нови рекламни позиции. Повече информация, номер и начин на изпращане на SMS на http://check.bg/texts/services/.

НОВО!!! За разлика от другите сайтове, предлагащи тази услуга, при нас всяка връзка може да се модифицира по избор. Вие изпращате стандартен SMS с вашия линк. След това изпращате имейл до office{}check.bg с желана ключова дума за anchor + title към линка. Можете да погледнете на първа страница как са модифицирани част от линковете!

Поздрави!

P.S. Възможно е плащане и през Paypal за полето SMS реклама. Условията за цена, публикуване и времетраене остават същите. При желание за плащане по този начин, моля свържете се на office{}check.bg.
 
Последно редактирано:
От: SMS реклама от Чек.БГ

Първо никъде в темата не видях да пише колко е цената на смс второ на първа страница не виждам да я има рекламата на смолян за сметка на това на първа страница виждам това:
Уважаеми потребители, уведомяваме Ви, че всички онлайн услуги, предлагани на Check.BG са безплатни! Ние не задължаваме Вашите кредитни карти и не събираме комисионни за посредничество за крайни клиенти. За въпроси, предложения и коментари, използвайте формата за контакти!

Да разбираме ли че смс-ите са безплатни
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

Мантаман има реклама на Смолян днес в дясното меню SMS Реклама
под Самолетни биленти
и над търси хотели
а единия смс е 2.40 лв.
Ама най-отдоло пише че услугите са безплатни ама кой услуги ?


Първо никъде в темата не видях да пише колко е цената на смс второ на първа страница не виждам да я има рекламата на смолян за сметка на това на първа страница виждам това:


Да разбираме ли че смс-ите са безплатни
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

Рекламата ще се показва, докато бъдат изпратени други 8 SMS. Услугата е валидна само чрез българските GSM оператори. Чек.БГ не носи отговорност за неправилно изратени SMS.

Което ще рече че ако аз сега пусна смс и следствие на ракламата тук пуснат още 8 колеги моята реклама теоритично може да изчезне след около час. Явно не съм спал достатъчно на течение нощеска та да скоча в тази оферта. И мисля че е коректно когато се пускат такива оферти да се пишат и нещата с дребният шрифт.
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

Колеги, mantaman,
Горе в темата ясно пише: Повече информация на http://check.bg/texts/services/. Там е обявена цената, условията и начините за публикуване. Съжалявам, че пропуснах да обявя цената и тук, но именно затова оставих линк. Цената на SMS-а е 2.40 лв. с ДДС. Генерираните беклинкове могат да достигнат десетки хиляди, ако сайтът Ви се задържи повече време и не бъде избутан от следващите 8 кандидати. За сайта Смолян днес!, генерираните връзки са над 100 000. За сравнение, подобни сайтове с PR5, публикувайки карето само на ограничен брой страници, продават тази услуга на 4.80 лв. с ДДС. В допълнение от днес стартирахме и добавките с ключовите думи, които смятам са от огромно значение и цената в случая е нищожна. Така или иначе тя не подлежи на коментар и не се определя от това кой и как е спал, и как се е събудил. Моля да не се спами излишно. А относно забележката за изреченеието на първа страница, искрено благодарим - то ще бъде коригирано, защото безплатните услуги за крайните клиенти са по отношение на резервацията на хотел.
 
Последно редактирано:
От: SMS реклама от Чек.БГ

Коментарите ми не са с лоша умисъл а с цел да подобрите информацията която давате за да няма после разочаровани потребитили. Аз не съм голям специалиств СЕОто но това да имаш линк от сайт ПР5 безпорно е хубаво - само незнам Гугълс какво си мисли като мине след 24часа и види че линка го няма.
Освен това не виждам да сте дали данни за трафика уникалните на ден и приблизителният ЦТР на тези реклами=
Да не говориме за това че и другпът съм изказвал мнението си че да се предлага реклама чрез пускане на смс във форума е голяма щуротия. Ако всеки ден пускам по 1 смс за един месец 30лв ще отидат в мобио
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

По отношение на SMS рекламата, тя е по-скоро за линкбилдинг, отколкото да привлече посетители, освен ако не се избере някоя уникална дума, която да породи интерес. Много е спорен въпросът по отношение на състоянието след изчезването на линка. Аз лично съм рекламирал свой собствен сайт временно, чрез закупуване на платена връзка за срок от 1 или няколко месеца в сайтове с PR6, и сайтът ми се качи много в Гугъл. Естествено, рекламният бюджет свърши, някои от връзките изчезнаха, но позицията на сайта се запази в търсенето. Това е породено и от допълнителни фактори, но като цяло не важи максимата "днес имам силни линкове - на първа позиция съм, утре нямам - слизам надолу". Сайтът дръпвайки под някаква форма, води след себе си повече посещения чрез търсачките, от там хората го намират, споделят съдържание и т.н. Образуат се натурални беклинкове и пр. Така че сама по себе си услугата SMS реклама е просто един вид трамплин. Друг е въпросът кой какъв тип реклама предпочита - дали чрез SMS и ще разчита линкът да се задържи за повече време, или ще си закупи връзка за определен период. Такава, закупена на Check.BG и публикувана за срок от 1 година на хедъра и футъра на сайта, е връзка с линк на "Родопска тъкан", който сайт е доста доволен от класирането си по отношение на думите "кичени халища", "родопско одеяло" и пр. Не искам да се задълбочавам, но общо взето начини за реклама много. Клиентите сами избират подхода си и това, което ги удовлетворява.
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

Ок тогава ми прати на ЛС колко ще ми струва ако искам дългосрочно да взема линк без смс, защото не ме кефи да храня мобио и др.
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

Извинявайте за забавянето, но в момента се подготвя новата рекламна политика на сайта. Ще бъдете уведомени за новите условия и цени веднага щом имаме готовност. В момента е налична само SMS реклама.
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

Какво като са само sms-и, не ти пречи да дадеш на хората по-евтино и ти да го добавиш ръчно.
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

Благодаря за предложението, но цената не подлежи на коментар. Горе имах предвид, че линкове ще се публикуват само в това поле и в условията на SMS реклама /само 8 позиции до избутване/. Фиксирани позиции /банери, линкове в хедър, футър и т.н./ за месец, година и пр. се подготвят като оферта и ще упомена, когато е готова. Който не желае да изпраща SMS за полето SMS реклама, а желае да плати през Paypal, разбира се, че е възможен и този начин. Сега ще edit-на първия постинг.
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

go6o78, това са лекарствени продукти, които по своемо са продукт като всички останали. Дали са законни или не, ние няма как да знаем и съответно не можем да наложим цензура. Цензура налагаме в редица други случаи, напр. при реклама на порнографско съдържание. Самото обозначаване на полето като реклама, ни освобождава от отношение с рекламодателя. Както не можем да знаем дали всеки един сайт, който рекламира в Adwords и се показва чрез Google, е легален, предлага легални продукти, или не.
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

сега погледнах дали има подобни правила в сайта ви и не забелязах да имате подобни ограничения, неправилно се изразих "забранено"

Моето лично мнение, че с подобни линкове може да изгубите другите рекламиращи, но все пак всеки сам си решава

говоря специално за този с pen*is в заглавието, другите не съм ги посещавал
 
От: SMS реклама от Чек.БГ

Благодаря за мнението. Ние разчитаме много на обратната връзка и всяко предложение е важно.
 

Горе