brad1985
New Member
Искам помощ от всички, които са във форума и предварително благодаря и на админите, ако се включат и те със съвет.
Малко предистория :
Днес постнах един линк към сайт с онлайн генератори, който е на мои много добри приятели и по който съм поработил и аз.
По препоръка на alus1onZ трябваше да погледна title на този сайт.
Когато избирах името на сайта в Google, попаднах на ...друг такъв.
ЕТО ФАКТИТЕ :
1.Разлика в домейн името = 1 сричка / si / с оригинала
2.Title = 100% идентичност с оригинала
3.Текст и идея = 70% еднаквост- разместени, заместени са думи, но смисъла е същия.
4.Meta = 90% идентичност с оригинала
и т.н.
Зная, че се копират статии, но чак пък домейн, title и meta
Копирача се е обявил за SEO специалист на свободна практика - Димитър Митев ! Жалко, смешно и безкрайно тъпо според мен !
И за да няма въпроси от типа на кое е първото - яйцето или кокошката, ще кажа само, че оригинала е от м.май 2008г, а дубликата е от м.февруари 2009г. според WHOIS.
Моля, спешно помогнете със съвети на кого се репортват наглеците, други идеи и т.н. Мерси на отзовалите се !
Малко предистория :
Днес постнах един линк към сайт с онлайн генератори, който е на мои много добри приятели и по който съм поработил и аз.
По препоръка на alus1onZ трябваше да погледна title на този сайт.
Когато избирах името на сайта в Google, попаднах на ...друг такъв.
ЕТО ФАКТИТЕ :
1.Разлика в домейн името = 1 сричка / si / с оригинала
2.Title = 100% идентичност с оригинала
3.Текст и идея = 70% еднаквост- разместени, заместени са думи, но смисъла е същия.
4.Meta = 90% идентичност с оригинала
и т.н.
Зная, че се копират статии, но чак пък домейн, title и meta

Копирача се е обявил за SEO специалист на свободна практика - Димитър Митев ! Жалко, смешно и безкрайно тъпо според мен !
И за да няма въпроси от типа на кое е първото - яйцето или кокошката, ще кажа само, че оригинала е от м.май 2008г, а дубликата е от м.февруари 2009г. според WHOIS.
Моля, спешно помогнете със съвети на кого се репортват наглеците, други идеи и т.н. Мерси на отзовалите се !