SuperHosting -> EN Сайтове?

toretic

Member
Здравейте хора, бих искал да видя мнението ви за суперхостинг при английски сайтове.
Тъй като имам бг сайтове с трафик над 65гб на месец използвам услугите на суперхостинг план СуперПро и имам възможност на 7 адон домейна, като имам само 2. Но мисля да стартирам две английски версии на тези сайтове и се чудех какво ви е мнението, дали сте имали проблеми и т.н.
Не питам дали суперхостинг са добър хостинг, не искам мнение за това. Имам си избран вече глобален хост, при нужда, но просто прехода ще ми е по-лесен в суперхостинг поради мои си причини.

Благодаря
 
От: SuperHosting -> EN Сайтове?

Държа няколко блога на английски с по около 350-400 посещения на ден и не съм имал проблеми. Отварят се от всяка точка на света и всичко е ток и жица :)
 
От: SuperHosting -> EN Сайтове?

По принцип Суперхостинг е отличен хостинг, но когато става въпрос за международна свързаност трябва да се има едно на ум. Ползвам backlinks.com в няколко сайта хостнати при Суперхостинг. Постоянно получавам предупреждения от Backlinks, че кодът не може да бъде намерен, което според мен се дължи на лоша свързаност. Възможно е обаче причината да е в лошата международна свързаност на Backlinks, а не на Суперхостинг, тъй като според друга чужда услуга, която ползвам за да следя дали сайтовете са онлайн, не е имало периоди без връзка.
 
От: SuperHosting -> EN Сайтове?

Здравейте,

Благодарим за споделените мнения и високата оценка!
Можем да споделим, че на нашите сървъри са разположени множество сайтове, чиито администратори разчитат предимно на посещаемост от чужбина. ADWORDSER безспорно е един от тях и използваме случая да му благодарим за мнението. Ние сме уверени, че свързаността и видимостта са перфектни. В СуперХостинг.БГ винаги се стремим да гарантираме най-доброто качество на хостинг услугите, осигуряваме 100% резервираност на капацитета и работим с най-добрите Интернет доставчици. Ако се случи някакво прекъсване, то е в някой от международните Backbone доставчици и има отражения на глобално ниво, което може и да даде ефекта, описан от VtoriChepick.
 
От: SuperHosting -> EN Сайтове?

Аз пък искам да изкажа едно малко по друго мнение.
Интернет доставчиците от цял свят се стремят да предоставят добра скорост към по развитите страни, защото към тях има по голям интерес. В този смисъл примерно скоростта на отваряне на сайтове от България на азиатски, африкански сайтове е ниска. Но отваряне на Български сайтове от азия/африка е висока, защото техните интернет доставчици се стремят да доставят на клиентите си високоскоростни европейски и американски канали.
Та в този ред на мисли, ме съмнява един американски интернет доставчик да предостави високоскоростен канал към европа/българия. Защо му е да дава излишни пари след като в америка сайтове бол и информация също. Та ако клиентите ви ще са американци, вземайте хост в америка. Ако ще са Германци - в Германия или някъде из европата. Ако ще са азиатци - в азия (може и в щатите де). Но винаги най висока скорост интернет доставчиците предлагат към собствената държавица. Аз примерно имам хост и в щатите, ама фтп трансфера към суперхостинг ми е няколко пъти по висок!

Нищо лично към суперхостинг, аз лично съм предоволен от услугите им.
 
От: SuperHosting -> EN Сайтове?

Сега си погледнах статистиката за ъптайма в host-tracker.com. Води се без прекъсване от 17 декември 2007 година и е за сайт към Суперхостинг. За този период даунтайма е само час и половина, което е отлично.
 
От: SuperHosting -> EN Сайтове?

имам сайт който в по голямата си част е посещаван от ус
не мислех да се вписвaм в тази тема ,но моето мнение за 3 години ееееееееее?????

Excellent +++++
 

Горе