Продава се: TrimConvert.com изтегляне на mp3 от YouTube

deepdoff

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте, продава се уеб сайт разработен на WordPress .
Използва закупена тема която е предназначена за видео портал.
Сайта работи от 25.10.2018г. (50 дни) има добавени 533 видео клипа.

На сървъра на уеб сайта не се качва нищо, при добавяне на клип се слага само url адреса от youtube, vimeo или друг видео портал и системата взима автоматично заглавието, снимката и визуализира видеото чрез iframe.

Под всяка песен има добавен бутон за изтеглянето и. Изтеглянето/конвертирането също не се прави от самия сайт и не използва сървъра. При добавянето на видео се слага в описанието вид iframe код на който се задава url на видеото от youtube. Използва външно api и изтеглянето става мигновено.

Никакви реклами не се показват на потребителите ползващи уеб сайта, за това и много от тях вече използват уеб сайта постоянно. Отделно има добавена опция в менюто изтегляне от youtube чрез поставяне на url адрес ако някоя песен я няма добавена то може просто да се копира url от youtube да се постави и се показва бутон изтегляне на mp3.

Домейна е: www.trimconvert.com
Името също е много добро за функциите който изпълнява уеб сайта. Мобилната версия е много бърза и лесно се използва от потребителите. Desktop версията има малко по бавно зареждане на началната страница поради факта че съм поставил много видео клипове да се стриймват.

Към този сайт върви още една услуга с друг домейн който е пряко свързана с уеб сайта.
Домейна е: www.cdyoutube.com тя действа по следния начин:
- Потребителите могат да изтеглят mp3 съдържанието от видео клип с 2 клика докато сърфират из youtube. Например слушате тази песен от youtube:
www. youtube.com/watch?v=m8Am9gfAzQM
И искате да я изтеглите като mp3, просто добавяте в началото на youtube едно CD и директно получавате бутон за сваляне на песента от trimconvert.com
www. CDyoutube.com/watch?v=m8Am9gfAzQM
- С добре показана реклама или обяснение някъде това ще се използва от потребителите много защото трябва да запомнят едва 2 букви за да си свалят mp3.

Домейна cdyoutube.com взима стойността/ID на песента и пренасочва към trimconvert.com с която стойност автоматично Ви показва снимка/заглавие и бутон Download.

Сайта се класира изключително добре в Google, всичките посещения са органични и за това време от както работи сайта са много добри, прикачвам снимка от Google Analytics за последния месец:

analytic1.jpg


Прикачвам снимка и от Google Search Console:

analytic2.jpg


Това при Search Console е за 50 дни. От както има сайта. Когато се добавят видео клипове дневно има по-над 200 органични. Последната добавена публикация е на 06.12.2018г. При добавяне на няколко видео клипа всеки ден след 2-3 месеца мисля че ще бъде в топ сайтовете за изтегляне на безплатна mp3 музика и ще има по-няколко хиляди органични уникални посещения на ден.

Хоства се на самостоятелен сървър, плащам по 110лв. Месечно, може да бъде преместен навсякъде.

Комплекта включва:
Домейн: www.trimconvert.com
Домейн: www.cdyoutube.com
Уеб сайт/платформа

Имам верифициран профил в Adsense бях добавил сайта и имаше реклами за седмица направил 18 евро. Спрях рекламите тъй като другия акаунт беше продаден с друг сайт който влизаше в офертата.

С добрите посещения който набира уеб сайта може да се сложат всякакъв вид Affiliate реклами, платени банери, Double clikck при изтегляне първия път да се показва реклама или Adsense.

Този проект също е направен с цел продажба и развитие както всички останали който разработваме.

Ако някой има интерес към всичко това може да ми изпрати оферта/запитване на лично съобщение или на E-mail: [email protected]
 
Чакай, чакай.
Тези статистики за кой домейн са?
Домейн: www.trimconvert.com
Домейн: www.cdyoutube.com

От къде идва трафика към домейните? Казваш органичен но сърча ми дава едва 500 ресултата!
Дай поне една кл. дума по която се ранква и къде!
Разясни малко мистерията с тези чудни домейни.
 
Чакай, чакай.
Тези статистики за кой домейн са?
Домейн: www.trimconvert.com
Домейн: www.cdyoutube.com

От къде идва трафика към домейните? Казваш органичен но сърча ми дава едва 500 ресултата!
Дай поне една кл. дума по която се ранква и къде!
Разясни малко мистерията с тези чудни домейни.

Трафика е изцяло от Google. Изписва ти 500 резултата защото има и толкова качени музики.
Всичко което се качи се оптимизира много бързо тъй като постоянно се търси музика.
Този трафик който го поставям е от главния домейн trimconvert.
От cdyoutube на ден има около 30-50 изтегляния никъде не е показано и рекламирано и реално се използва от група хора който вече са видели от някъде.
Прикачвам ти 3 снимки, на първата снимка е до момента от както съществува сайта 2 месеца колко са влезнали от Google търсене.
На другите 2 снимки ще видиш някой от ключовите думи от който влизат хората, не си ги измислям Google ми показва от къде са влезли.

PjjHRsl.jpg


yU44DP6.jpg


jknmkNc.jpg


И така виждаш къде с скрола има още много думи от който е посещаван сайта, главно изпълнители и имена на песни.
На първата снимка се вижда и средна позиция на сайта според търсенето 7.9 тоест на повечето музика при търсене за mp3 и download е на 1 страница.
Ако те интересува още нещо на линия съм.
 
Благодаря за изчерпателната информация.
Пожелавам ти бърза и чиста продажба.
 
Нови данни, сайта става все по-популярен и използван.

TXr67YI.jpg


N8tcd7G.jpg


Всичките посещения са от Google търсения, дневно средно 400-700.
 

Горе