Udemy- Какво знаете и какво мислите за този сайт?

bedrijfsbeheer

New Member
За тези, които не знаят, това е платформа с около 4 милиона потребители, където може да продаваш твои курсове, сайтът твърди, че средния "преподавател" изкарва 7000$, а 96% от хората, които са пуснали свой курс правят продажба.

Видях курсове, които се продават за 999$ и 5.9 хиляди души са купили продукта, така че има хора, които наистина правят добри пари. Също така им писах на съпорта, но още не са ми отговорили, дали може да добавиш афилиейт линк в курса си.

Определено сайта има доста потребители, които имам жажда за знания и досега рядко съм срещал курс продаден под 100 пъти. Така, че ако имате сайт, който образова, може да се замислите да направите курс с част от контента и ако може да добавите афилиейт линк, това би било прекрасно. Също така съм виждал безплатен курс, който е бил посетен 50к пъти.

Та засега, това са моите виждания по сайта, първите впечетления ми са добри и ми е интересно дали някой има опит с платформата.
 
От: Udemy- Какво знаете и какво мислите за този сайт?

Доста е прилично, дори смятам скоро да пусна свой курс там, когато огледам условията.
Иначе общото правило е:
1) Ако искате да научите някой web skill -> http://codeschool.com/. Има сериозни предимства пред следващите в списъка и в общи линии срещу $29/месец определено ще научите каквото сте решили да учите. Аз го купувам за екипа си в по-ненатоварените месеци и съм щастлив работодател. Ако това, което ви трябва го има тук, значи е най-добрият избор, точка.
2) Ако искате компромисен вариант или искате да придобиете базови РНР познания – http://codeacademy.com/. В предния уебсайт няма РНР, тук има, но не е много добре. Общо взето тук нищо не е особено добре, но става като за безплатно.
3) За бизнес умения и други – http://coursera.com/ – фрий уроци от големи университети по света, има и за IT сектора доста дисциплини, но са по-хардкор, рядко има нещо за уеб. Безплатно пак.
4) Udacity.com – нещо като Udemy.

Заслужава си да спомена и на Mozilla лайната, като след момент ще обясня защо ги наричам така.
Първи е Webmaker, където... не знам, лично аз не бих започнал уроци при хора, чийто сайт дава подобни проблеми с нещо простичко като падащо меню и чийто браузър не разбира дебилно елементарни неща като line-height, които и IE5 разбира.
Втори е https://developer.mozilla.org/en/learn, който изглежда окей, но не бих заложил след като видя Mozilla.

Бонус: http://codebabes.com/ – ако по някаква причина ви кефи жени да ви учат.
 
Последно редактирано:
От: От: Udemy- Какво знаете и какво мислите за този сайт?

Бонус: http://codebabes.com/ – ако по някаква причина ви кефи жени да ви учат.

Това е! Винаги може да се научи нещо ново...
 
Силно маркетират във Фейса:

7732477t.png


Ще се радвам да чуя коментари за тях. :) Ако някой ги е пробвал де.
 
От: Re: Udemy- Какво знаете и какво мислите за този сайт?

Силно маркетират във Фейса:

7732477t.png


Ще се радвам да чуя коментари за тях. :) Ако някой ги е пробвал де.
Ако се регистрираш като инструктор и пуснеш първия си курс до 30 дни те рекламират безплатно в техния фейс и твитър. Също така имат програма, където ти го рекламират постоянно, ако искаш да споделиш 75% от профита си с тях, иначе взимат 50% ако този, който купува идва от тяхната платформа.

Ти взимаш 100% от профита, ако пратиш някой с твой линк и той купи така твоя продукт или купон някакъв се говори, не знам точно.
 

Горе