vbox стриимва клипчета директно от youtube ?!?!?

Maverick

Well-Known Member
От: vbox стриимва клипчета директно от youtube ?!?!?

Щом youtube го допускат, значи всичко е точно/за момента/. Ако има проблем предполагам ще се усетят и ще изядат БАН.. и готово.

то youtube едва ли ще имат нещо против. Ама това говори много зле за vbox. Какво нямат място на сървърите си ли?

Имат, щом не са спряли качването на клипчета ? ;)

да бе сигурно реъплоадват в youtube :D

Идеята може би е, вместо да крадат клипове от тубата и да ги качават на сървърите на Вибокс, така да се избегне тоя момент. Ама все пак ми е тъпо като краен резултат, все едно си влезнал в личния блог на някой и гледаш подборка от клипове от Тубата. Аз като искам, отивам в тубата и ги гледам, защо да влизам във вибокс и да гледам избора на някой. То от доста време Тубата я има и на български език, всичко е точно и за най-големите индианци ;)

Това отдавна го забелязах, малко глупаво ми се вижда сайт за видео споделяне да излъчва клипове на най-големия си конкурент, освен ако нямат някаква договорка помежду си.

Мислях си, че е старо това, но явно съм се бъркал. :) Изглежда добре между другото. Но за какво е така, не се знае. :)

Дано не е това, което си мисля - сървърното им пространство е оскъдно вече.

Аз вече се възползвах от услугата,тай като влизам в групата на доверените потребители,които могат да пускат линкове от тубата.Чудя се колко ли сме(дали не сме едно 80%) от активните потребители? :D
Има и възможност да взима таговете и дори да пише нови,което ме улеснява :)

Аз не съм го пробвал все още, но идеята е добра. :)

Аз доколкото съм забелязъл, YouTube си показват рекламите върху клипчетата.. Нали така?
Смисъл има клипчета които имат някокло милиона гледания и от време на време се показва някаква рекламка..

Това ще донесе доста парички на Ю тубата.. освен, ако не са се разбрали нещо с Vbox-а.. :) Да делят 50/50 :D

Те няколкото милиона гледания не са ли си изрично за тубата. Тук за сега са по няколко хиляди, и то най-гледаните.

Горе