VPS хостинг промоция от Delta.BG

dragozh

Active Member
Здравейте,

в контекста на досегашните ни разговори за възможностите на Delta.bg, бих искал да Ви представя актуалните промоции на фирмата за месец май. Предвид датата, на която Ви информирам за това лятно предложение, прецених, че за да засвидетелствам специалното си отношение към всички вас е редно да удължа периода на промоцията до 15.06.2010г. Вие знаете, че Delta.bg успя да се наложи и утвърди, като сериозен хостинг партньор само за няколко месеца, като за това свидетелстват, както многобройните ни удовлетворени клиенти, така и факта, че можем да си позволим промоционални условия. Не само качествените услуги, които предлагаме привличат нашите клиенти. Ние работим с всеки един от тях съобразно нуждите и с изключително персонализирано отношение.

Ето и самото предложение: с промо код 25OFF вие получавате отстъпка в размер на 25% за всички VPS хостинг планове, независимо от периода на плащане, който изберете. Възползвайте се или пропуснете точно тази възможност, но не забравяйте да посещавате редовно нашите интернет страници, за да се информирате за актуалните ни предложения.
 
Последно редактирано:
От: VPS хостинг промоция от Delta.BG

Мерси много за инфорото. Доколкото чета тук, а аз чета не много, услугите ви за запленили много потребители от тук. И гледам, че всеки месец имате нови и нови изненади за потребителите си, както за сегашни, така и за бъдещи. Така се прави добър бизнес. ;) Искам да ви пожелая успехи и дано всеки, който ви ползва тук или където и да де, да ви доведе по мин. 2 нови клиента. Давайте момчета.
 
От: VPS хостинг промоция от Delta.BG

Благодарим за хубавите думи и гласуваното доверие. Стараем се истински !
 
От: VPS хостинг промоция от Delta.BG

Относно хостинга, как е видимоста от сащ и западна европа, и скороста на зареждане.
И някоя коледна промоция няма ли да пуснете.
Също така да ме ориентирате дали най-ниския ви план е достатъчен за друпал сайт с около 20 000 импресии дневно (но тенденцията е към нарастване)
 
От: VPS хостинг промоция от Delta.BG

Здравей,
видимостта е отлична имаме няколко десетки клиента с 10 до 30k дневни и нямат оплаквания /питали сме лично всеки един от тях/ . Относно промоцията разбира се, че имаме направете запитване чрез тикет системата или на мейл sales от delta.bg с това кой пакет те интересува както и за колко месеца и ще ти върнем промокод. Относно друпал-а принципно не би трябвало да има проблем, но повечето ни клиенти ползващи друпал споделиха, че след като добавят няколко модула и паметта им недостига и надграждат до следващия план. Преспокойно всеки един клиент може да стартира от нисък план и да надгради до по-горен което става бързо и лесно без никакви промени или преконфигуриране от страна на клиента.
Надявам се да съм бил полезен :)
 
От: VPS хостинг промоция от Delta.BG

Само като плащате с пейпал, ползвайте ПейПал ЧекОут, щото при ПейПал Субскрайб не се включват отстъпките
 
Последно редактирано:

Горе