Търся: WoоCommerce специалист

contra

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
Трябва ми някой да му препратя мой стар клиент. Хората, за които се сещам, или не са активни във форума, или изглежда са сменили бранша, или съм им изгубил контактите.

Има тук едно не много сложно проектче, но с ПОТЕНЦИАЛ да стане сложно. Затова се търси фрийлансър с умения над ниво "инсталация на тема и настройка на плъгини".

Пример: да може да добави къстъм поле (или няколко) в продуктите, после да го покаже и във фронтенда, и в админ панела. Да направи възможно сортирането и филтрирането на продуктите по това поле в админ панела. Тоест не се търси задължително програмист, но поне да има опит с някой билдър и да познава WooCommerce добре.

По възможност да има и някакви дизайнерски умения или наклонности, за да може да подреди продуктивите архиви и страници да изглеждат добре.

Не участвам в проекта, просто искам контакти или препоръки, които да дам на клиента.

ПП: Ако е непознат за мен фрийлансър, много ще помогне ако може да видя и предишни работи (портфолио), за да мога да направя все пак някаква филтрация :rolleyes: че да не изляза виновен накрая...
 
Някой ако му трябва помощ мога да ударя едно рамо иначе работя от 9 до 5 и нямам възможност за нищо да върша, само се заемам и накрая нищо не правя.
 
Някой ако му трябва помощ мога да ударя едно рамо иначе работя от 9 до 5 и нямам възможност за нищо да върша, само се заемам и накрая нищо не правя.
Известно ми е това, иначе направо към тебе щях да го пращам.
 

Горе