Търся: WordPress имам сайт

г-н Цървулски , давай да видиме как ще ме деактивира с репорт до администратора ;-)
Защо ме наричате с това име, господине? Относно репортите - те работят и са много ефективни. Администраторите са безпристрастни, следат контекста на съобщенията и броя на репортите.

Няма безпристрастие. Няма да споменавам защо. Има някой, кптйот наказание още не са получили, но обиждат на воля. Рапорти съм подавала много, наказания няма.

@albenaПК

Моля свържете с мен. Дал съм телефон на ЛС.

Гарантирам за качеството на работата ми.

🤷‍♂️

NS1? Ще хвана да се заиграя с всички сайтове там. :hankey:

Ако от NS1 четат тук - оправете си сървърите. 2026г. сме.

Screenshot 2026-03-12 at 21.51.28.png

Последно редактирано:
ахахаха ама не дейте така :) Има и нещо друго, което трудно захапвате.. НЕ е важно колко ти е читав сървъра, а колко клиенти имаш 😉
Така че и в конкретния случай - няма лоша реклама 😜
Ами се заемете с нещо, което изкарва ПАРИ вместо да леете мозък... Това е днешната действителност! - Свиквайте! Избираш, или си много умен и начетен, или правиш пари :) освен ако може да си позволиш третото ахахах 😆

Авторката също не е много читава.
деееба скокондрела си сашке , погледни себе си първо след това коментирай другите! Крайно време е такива негативни моми като теб да напуснат този форум. Айде къш, ма пача долна

деееба скокондрела си сашке , погледни себе си първо след това коментирай другите! Крайно време е такива негативни моми като теб да напуснат този форум. Айде къш, ма пача долна
Не бе Кала, тя момичето просто си има проблеми с психиката. Разбирам я.

Не бе Кала, тя момичето просто си има проблеми с психиката. Разбирам я.
като има проблем с психиката има лечебни заведения , не сме длъжни да и търпим и четем глупостите и да всеки втори да го кълне

като има проблем с психиката има лечебни заведения , не сме длъжни да и търпим и четем глупостите и да всеки втори да го кълне
Не знам, аз съм я филтрирал и дори нямам представа, какво пише. Предполагам де :) интересното е, че й звънях един ден по телефона да уговорим нещо като бизнес среща. Държеше се адекватно, може да се каже. Леко притеснена, но пък нямаше агресия в нея. Уж щяхме да се виждаме. Един ден по-късно пак започна да ме храни във форума. Тя е на моменти - един ден е ок, после явно не си взима хаповете и се влошава. Нямам идея дали има близки и роднини. Ама ако има и не контролират събитията е кофти сцена.

Все пак форумът без Сашето няма да е същия. Тя е най-големият хейтър тук, колкото и да се опитват някои да я стигнат. Аз такъв хейт не съм виждал и в дата.бг едно време. Само чака някой да пусне обява и почва да го храни. Сашето е голЕм образ.

Не знам, аз съм я филтрирал и дори нямам представа, какво пише. Предполагам де :) интересното е, че й звънях един ден по телефона да уговорим нещо като бизнес среща. Държеше се адекватно, може да се каже. Леко притеснена, но пък нямаше агресия в нея. Уж щяхме да се виждаме. Един ден по-късно пак започна да ме храни във форума. Тя е на моменти - един ден е ок, после явно не си взима хаповете и се влошава. Нямам идея дали има близки и роднини. Ама ако има и не контролират събитията е кофти сцена.

Все пак форумът без Сашето няма да е същия. Тя е най-големият хейтър тук, колкото и да се опитват някои да я стигнат. Аз такъв хейт не съм виждал и в дата.бг едно време. Само чака някой да пусне обява и почва да го храни. Сашето е голЕм образ.
1773610447273.png

Горе