Търся: WordPress имам сайт

г-н Цървулски , давай да видиме как ще ме деактивира с репорт до администратора ;-)
Защо ме наричате с това име, господине? Относно репортите - те работят и са много ефективни. Администраторите са безпристрастни, следат контекста на съобщенията и броя на репортите.

Няма безпристрастие. Няма да споменавам защо. Има някой, кптйот наказание още не са получили, но обиждат на воля. Рапорти съм подавала много, наказания няма.

@albenaПК

Моля свържете с мен. Дал съм телефон на ЛС.

Гарантирам за качеството на работата ми.

🤷‍♂️

NS1? Ще хвана да се заиграя с всички сайтове там. :hankey:

Ако от NS1 четат тук - оправете си сървърите. 2026г. сме.

Screenshot 2026-03-12 at 21.51.28.png

Последно редактирано:
ахахаха ама не дейте така :) Има и нещо друго, което трудно захапвате.. НЕ е важно колко ти е читав сървъра, а колко клиенти имаш 😉
Така че и в конкретния случай - няма лоша реклама 😜
Ами се заемете с нещо, което изкарва ПАРИ вместо да леете мозък... Това е днешната действителност! - Свиквайте! Избираш, или си много умен и начетен, или правиш пари :) освен ако може да си позволиш третото ахахах 😆

Авторката също не е много читава.
деееба скокондрела си сашке , погледни себе си първо след това коментирай другите! Крайно време е такива негативни моми като теб да напуснат този форум. Айде къш, ма пача долна

деееба скокондрела си сашке , погледни себе си първо след това коментирай другите! Крайно време е такива негативни моми като теб да напуснат този форум. Айде къш, ма пача долна
Не бе Кала, тя момичето просто си има проблеми с психиката. Разбирам я.

Не бе Кала, тя момичето просто си има проблеми с психиката. Разбирам я.
като има проблем с психиката има лечебни заведения , не сме длъжни да и търпим и четем глупостите и да всеки втори да го кълне

като има проблем с психиката има лечебни заведения , не сме длъжни да и търпим и четем глупостите и да всеки втори да го кълне
Не знам, аз съм я филтрирал и дори нямам представа, какво пише. Предполагам де :) интересното е, че й звънях един ден по телефона да уговорим нещо като бизнес среща. Държеше се адекватно, може да се каже. Леко притеснена, но пък нямаше агресия в нея. Уж щяхме да се виждаме. Един ден по-късно пак започна да ме храни във форума. Тя е на моменти - един ден е ок, после явно не си взима хаповете и се влошава. Нямам идея дали има близки и роднини. Ама ако има и не контролират събитията е кофти сцена.

Все пак форумът без Сашето няма да е същия. Тя е най-големият хейтър тук, колкото и да се опитват някои да я стигнат. Аз такъв хейт не съм виждал и в дата.бг едно време. Само чака някой да пусне обява и почва да го храни. Сашето е голЕм образ.

Не знам, аз съм я филтрирал и дори нямам представа, какво пише. Предполагам де :) интересното е, че й звънях един ден по телефона да уговорим нещо като бизнес среща. Държеше се адекватно, може да се каже. Леко притеснена, но пък нямаше агресия в нея. Уж щяхме да се виждаме. Един ден по-късно пак започна да ме храни във форума. Тя е на моменти - един ден е ок, после явно не си взима хаповете и се влошава. Нямам идея дали има близки и роднини. Ама ако има и не контролират събитията е кофти сцена.

Все пак форумът без Сашето няма да е същия. Тя е най-големият хейтър тук, колкото и да се опитват някои да я стигнат. Аз такъв хейт не съм виждал и в дата.бг едно време. Само чака някой да пусне обява и почва да го храни. Сашето е голЕм образ.
1773610447273.png

Сашка може да няма умения, но не е глупава, за да не забележи, че всичкото тук е пунта мара и Шуробаджанащина.. :) За това се нерви, а не защото е чак толкова нескупосана 😆

А contra е страхопъзльо, който УМИРА да не му изчезне Единственият "рейтинг" който с много мъка е създал в интернетот... По-голяма мъка и дерзание от това, лично аз не съм виждал до сега из подобните общности..
Накратко, положението е, че ще му резне главата веднагически (макар да проповядва мазохистично християнство), отколкото да изпусне поръчка с условие "резан задължително"
Но пък ще ви убеди, че в крайна сметка всичко опира до БАЛНАС и липса на етнически перипети 😆
Скролнах нагоре да се уверя ама не, не съм писал по темата. Нито лично съм контактвал някой във връзка с казуса. Нито пък имам мнение :)

Горе