От: yseo.org - Продава се.
Хмз... интересни тези с които естествено не съм съгласен много много. Поради липсата на въпросните критерии за пускане на тема с приложена информация за продажба на домейн, мисля, че съм в пълното си право да пусна въпросната тема. Да прав си, искам да се оттърва от въпросният домейн, който регистрирах, не за да се занимавам с СЕО, все още не ми влиза в интересите, въпросната техника. Публикувани са статии, само защото реших, да не стои ей така празен сайта+това съм описал, че продавам домейна, а не блога нали!?
Не разбрах много намека с сравнението на yseo.org и yahoo.com ?!? Въобще даже не беше никак уместно, понеже не си спомням някъде в темата да съм писал, че искам 1 000 000 лв... Все пак мисля, че името е добро и заслужава поне парите които съм израсходвал да го купя, Мисля, че рядно се намират имета които да са с по-малко от 5 букви и да не са регистрирани, особено в областа на домейните .com , .net и .org
Май и аз скоро ще напусна този форум, прекалено много надути приказки чета тук, което никак не е добре според мен за форума. Не съм човека който ще съди политиката на форума, но определено ако продължавате в този дух, ще си останете една групичка от 50 човека и ще си правите лафчета из темите, докато ви писне. Не разбирам защо въобще все още има хора които решават да осерат положението като се изкажат неподготвени по темата. Има едно правило което според мен си заслужава да се въведе в форума, освен това за критериите при продажба - Ако не ти харесва офертата, просто я подмини, не е необходимо да създаваш излишни ядове и да коментираш колкото да си избиеш комплекса за малоценност( извинявам се ако някой се е обидил от тежките ми думи).
П.С> Имах добро мнение за сайта, но вече взе да се помръчава. Наскоро точно спорих с ваш потребител, който ми заяви, че вече не посещавал сайта на Предприемач. Попитах го защо? Познайте какво ми каза...
"Какво да правя в форум, в който всеки е голям разбирач, голям бизнесмен и пише теми от рода Как да спечеля 3000 лв за по-малко от месец, а след 1 ден да напише тема Може ли да ми даде някой 3 долара, че ми трябват спешно?"
Е ариведерчи, загубихте още един ваш потребител. Успех с съвместните изтъркани спорове, има и други сайтове от този ранг с доста по гоступриемни потребители...