АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

10343496_722189501175943_6020499352885851241_n.jpg
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

хахахаха... абе ти си бил голям експерт по ракети и украинска тактика?

Как разбра че следите са от ракети?
Твоя приятел мармота с алуминиевто фолио ли ти обади по червената линия или познаваш някой неутрален експерт по пътнически самолети и военни оръжейни системи?

Защо им викаш укри?
на Украинците?
Само по това ти наречие си личи каква пристрастна мърда си и как ти тече лигата и се пенявиш докато си защитаваш кумира.
доубивали го били :) извратен народ ей...
Вярно това руснаците сте гадна сган, нагли до безумие. Тази година много се вживяхте нещо като империалисти, добре че са черноморските цигани да ви оправят дебелогъзите жени...

Докато укрите са се туткали, самолетът за 5 минути е успял да измине сериозно разстояние и вече е имало реална опасност да падне или да кацне на руска територия (където укрите нямаше да могат повлияят на разследването и на уликите).

«Самолёт добивали лёгкими ракетами «воздух-воздух»

Затова са се паникьосали и са почнали да стрелят и от самолетите с "въздух-въздух" (следите по корпуса са от такава ракета), само и само да успеят да го свалят преди руското въздушно пространство.

1405703307_1162258_original.jpg
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Снощи пуснахме едно добро описание на Бук от специалист, на някого може да му е интересно. Поне показва как 90% от нещата, които се изписват по "световните медии", няма как да имат нещо общо с истината. Накратко, това не е просто някакво си 32-тонно камионче, а цял комплекс, при това доста сигурно защитен от несанкциониран достъп до кодовете и ключа. И му трябва голям специализиран екип, обучаван поне 5 години, за да може да се управлява.

39_47daf9677ddba448bf5e675a86c7f07a.jpg
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Имаше и една версия от онзи ден, че опълченците са уцелили малайзийския Боинг, защото са помислили, че е военно-транспортен АН-26 на хунтата.

Ей ги, всъщност, отломките на укрите. Нищо не са объркали опълченците, а са си нацелили АН-а как си требе:

39_bf8e1f108515ef3197e642225842c787.jpg


За повече подробности и снимки: ТУК
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

За малко да им се получи на украинците, само дето самолета взел че паднал в територия контролирана от терористите.

И на мястото на произшествието май вече почти нищо не е останало. Квото имало да се краде се окрало аз така чувам от холандски ТВ екипи, които са на място (все пак те са дали най-много жертви).

Задавам си въпроса как тези благородни бойци за свобода и правда са го допуснали? Да бяха оставили барем нещо за международните разследващи като дойдат или може би са имали нещо да крият - знам ли.


Не знам кво и как ще се разследва, ама виждам пропагандата тече с пълна сила.


Ясно е че е свален, кой обаче го е свалил още никой не се наема да каже официално.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Пускам едно видео от огледа на експертите от ОССЕ. Понеже в повечето медии (включително и българските) се пише, че опълченците пречат на огледите, то тези, които не повярват на видяното и чутото, имат право да смятат, че това видео е фалшиво. Но предполагам, че американските служби няма да го премахнат като провокативно от ютюб, тъй като представителите на ОССЕ все пак са достатъчно официални лица.


Все повече данни натежават към "въздух-въздух" (демек, че Боингът е бил обстрелван с ракети от самолет/и)


[video=youtube;mvoZTVwhs1A]http://www.youtube.com/watch?v=mvoZTVwhs1A[/video]
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Коментар на читател от Блиц без каквито и да било изменения:

gigy
(анонимен) 20 юли 2014,
14:57

ОБАЧЕ, във връзка с падането на поредният Бойнг 777-200 при това ОТНОВО на Малайзийската авиокомпания, при нас изникват няколко, много ....."деликатни" въпроса.

Първо - Как така, първоначалните информации бяха, че хора около и в самолета НЯМА? След това се оказа, че точно хората които са пристигнали на място, свидетелстват за трупове, които МИРИШАТ на загнило!!! КОЛКО всъщност са намерените тела? Обявиха, че има 295 пътници на борда нали? КОЛКО са намерените тела? Идентифицирани ли са, при това много важният въпрос - ОТ КОГО са идентифицирани?

Второ - Само на нас ли ни прави впечатление, че практическите първите кадри от "мястото на събитието" показаха и ...... ПАСПОРТИ?? При това не само паспорти, ами ПОЧТИ НОВИ паспорти? Питаме ние..... които явно никога не сме летели с тези "неща" самолетите..... КАК ТАКА, след като самАлЬОт пада от 10 хил. метра (словом - ДЕСЕТ ХИЛЯДИ МЕТРА) височина...... ВСИЧКО Е НА ПЕПЕЛ, ОБАЧЕ, тези така ценни "хартийки", служещи за БЪРЗО И УДОБНО разпознаване на хора....... та те са ....НЕПОКЪТНАТИ и забележете --> СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО!!! Пълна мистерия.....

Трето - Колко от вас, уважаеми читатели всъщност видяха ОГРОМНИЯТ ФАЛ на господата отговорни за тази трагедия, а именно ФАКТА, че част от тези паспорти са .... --> ПРОДУПЧЕНИ!!! Да повторим ПРО-ДУП-ЧЕ-НИ !!! Това значи единствено и само едно - НЕВАЛИДНИ = АНУЛИРАНИ!!! Когато си сменяте паспорт (лично го твърдя за Холандия - един от админите), връщате стария, ДУПЧАТ го точно така и ви дават новия !
ЗАЩО, питаме ние, към момента 19.07.2014 г., около 02:53 часа, 99% от записите давани до вчера по международният видео обмен ВКЛЮЧИТЕЛНО ютуб, където се виждат ТОЧНО ТЕЗИ кадри с паспортите...... ги НЯМА!!! ЗАЩО? Усетиха се навреме май за поредният си гаф..... Съвсем случайно нека да припомним "основният стълб" на "разследването" при "атентатите" от 11.09, където "разследващите" обявиха, че : "пилоти на Ал Кайда" са управлявали самолетите, понеже, намерили техни паспорти, на две преки от небостъргачите, разсипани на улицата, и забележете, естествено непокътнати..... "Блаженни са вярващите"....... !!!

Четвърто - Колко от вас ЗАБЕЛЯЗАХА ФАКТА, че ...РОДНИНИ на "загиналите" практически НЕ бяха показани? Колко, уважаеми читатели? Едва снощи се показаха 2 (словом два) материала от по 30 секунди, снимани в стаички на "роднини" !!! Според вас, след като 295 души са загубили живота си ..... КОЛКО ТЕХНИ РОДНИНИ ще скърбят за тях? Как така не се показа НИТО ЕДИН РЕПОРТАЖ НА МОМЕНТА, нито от Шипхол (Амстердам), нито от Куала Лумпур?? Да не би всичките тези хора да са без семейства и без роднини?? Странно нали? Нека да си спомним как само преди месеци роднини на 298 пътника (почти същата бройка като сега) не само, че се бяха събрали на едно място, ами и почти ЛИНЧУВАХА всеки който им падне пред очите, само и само да разберат повече за роднините си?

Пето - Когато един холандец ....стъпи на криво в чужда държава, то той обвинява "инфраструктурата" и обвинява дори и Папата, че му е виновен Представете си какво става, когато загинат МНОГО холандци при ТАКЪВ случай с този самолет. Знаете ли уважаеми читатели, какъв е отзвука в Холандия в момента? Да Ви кажем ние ---> НУЛА - ЗИРО- НИЕНТЕ - НИ-ЩО!!! Споменава се само за един техен сенатор - Уилям Витевийн, забележете, изповядваш вариация=издънка на Исляма!!! Много странно нали?

Шесто - На този полет е летял един човек на име Жоп Ланге, който човек се счита, че е открил лекарство против СПИН, както и такова за предпазване на майки болни от СПИН да предават вируса на децата си. Счита се още, че ТОЧНО на конференцията, за която е летял е щял да ОПОВЕСТИ всичко около откритието му. Хммм, странно "съвпадение" с това, че на другият полет с "изчезналият" друг Бойнг на СЪЩАТА компания, където е имало десетина учени работещи за компания на Ротшилд, който вече са разработили уникален военен чип...... уви, тях също вече ги няма.

Седмо - Нека "компетентните органи" да се "изкажат" относно друг въпрос. А именно - вярно ли е, че точно "измислените" холандци чиито паспорти бяха показани във вече почти ненамиращите се видеа, ВКУПОМ ВСИЧКИ са си направили профили във Феисбук, точно на една дата - 23 Април тази година? Да, има такива профили (всъщност вече може и да няма), ОБАЧЕ в тези профили .... НЯМА НИЩО. НИКАКВА ДЕЙСНОСТ, НИКАКВИ ПРИЯТЕЛИ, НИКАКВИ ОТБЕЛЯЗВАНИЯ, НИКАКВА АКТИВНОСТ --> НИ-ЩО !!!

Осмо - Какъв би бил коментара на "разследващите" относно това, което е публикувал ИСПАНСКИ диспечер, работещ в Киев. В Туитър ясно е отбелязал цялата хронология на събитията видяна от него! При това не като някой случаен "спотър", а като действаш диспечер в украинското РДВ!!! Публикувахме всичко, което той беше отбелязвал. Може е плод на "пълна случайност", че неговият профил в Туитър, още вчера беше ИЗТРИТ...... Случайност може би.... мдаммм

Девето - Също от въпросният испанец, а между другото и от руска страна се твърди, че е имало не един, ами дори ДВА МиГ-а които са били в непосредствена близост до Бойнга в момента на загубата му от радара! КАКВО СА ПРАВИЛИ ТАМ УКРАИНСКИ МиГ-ове??? КАКВО? Както и бил ли е променен въздушният коридор на този полет ден/дни преди тази дата на която пада, с цел да мине точно над размирната част, където се водят ежедневни боеве???

Десето - Паднал ли е един МиГ поне в радиус от 10 км от мястото на падане на Бойнг-а? Информации, за които се появиха непосредствено след обявяването на трагедията, но и НИЩО повече? Имаше информации за заловен пилот на поне един МиГ, катапултирал в този момент и намиращ се при "сепаратистите". Ако го има - КЪДЕ Е ТОЙ и КАКВО КАЗВА за случилото се??? Прелюбопитен момент е това и ако някой си позволи да скрие информация относно това, то значи и той е "в играта" без значение украинец или руснак е ......

И последно - игрите на "просветените" наистина нямат край. Ние сме им свикнали, ОБАЧЕ, нека ги помолим господата "велики просветени" : "момчета, дайте по сериозно, че вече смешни станахте, целият свят ви гледа.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Верно - я тоя писател в Блиц да вземе да се научи малко как се прави пропаганда

4. Загинали нямало - щото нямало роднини.

6. Имаме загинал един учен и май само неговите роднини били показали по ТВ-то.


Сега остава въпросния читател на Блиц да вземе да обясни от къде се взеха тези къде 300 трупа на мястото на катастрофата и ще му повярвам напълно.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Шесто - На този полет е летял един човек на име Жоп Ланге, който човек се счита, че е открил лекарство против СПИН, както и такова за предпазване на майки болни от СПИН да предават вируса на децата си. Счита се още, че ТОЧНО на конференцията, за която е летял е щял да ОПОВЕСТИ всичко около откритието му. Хммм, странно "съвпадение" с това, че на другият полет с "изчезналият" друг Бойнг на СЪЩАТА компания, където е имало десетина учени работещи за компания на Ротшилд, който вече са разработили уникален военен чип...... уви, тях също вече ги няма.
Прекалено много всичко прилича на холивудски филм, според мен целта е била да се нагнети напрежение към Русия и отново да се налагат санкции. Обаче и Американците много взеха да се повтарят в изпълненията, до колкото си спомням през 60-те години руснаците свалиха пътнически полет, отклоним се от маршрута.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

...до колкото си спомням през 60-те години руснаците свалиха пътнически полет, отклоним се от маршрута.

Осемдесетте години!
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Сериозен анализ, направен от български пилот (обхваща възможните версии) :

Без предразсъдъци, възможните причини за падането на MH17 могат да бъдат групирани:
1. Без умисъл. Резултат от техническа неизправност на самолета.
2. Умисъл. Възможните предположения са
a. Терористичен акт на борда на самолета.
b. Удар от наземно средство за ПВО.
c. Удар от въздушно средство.

Не ми стана ясно защо толкова бързо в СМИ беше отхвърлена версията за повреда в самолета. Няма никакви обективни причини за отхвърляне на тази версия. Още повече, че връзката с екипажа пропада изведнъж. Това означава, че електрозахранването на радиосвързочните устройства на самолета е прекъснално внезапно. Това може да бъде резултат и от повреда в силовата установка на самолета, пожар на борда, който е предизвикал взрив (в тази посока сочат множеството отломки от фюзелажа на самолета, носещите плоскости, оперението). Това, разбира се, е спекулация. По оскъдните снимки е трудно да се даде еднозначен отговор, но отхвърлянето на тази възможност говори за преднамереност на разследването.


Същият резултат може да се получи и при терористичен акт на борда на самолета. Не разбирам, защо и този вариант се изключва. При взрив ведната отпада електрозахранването, корпусът се дехерметизира и металът рязко се свива поради пада на налягане, което може да доведе до разкъсването му.


Така че, да се отхвърлят версиите, преди още да е извършен оглед на останките, е малко глупаво. Това не върши работа и за целите на информационната война, защото много бързо делегитимира дезинформаторите поради опитите да бъде насочено следствието в желаната посока. Нашите агитпропчици също дават своя дан в делегитимацията. Време е да се осъзнаят, че това трябва да се върши професионално, само лозунгите не помагат, те повече вредят.


Но да се обърнем безпристратно към версиите за обстрел на Боинга.


1. Обстрел от ЗРК комплекс. Обстрелът от ЗРК може да бъде извършен от три страни – Украйна, опълченци, Русия.

Другият важен момент, който подлежи на изясняване е ЗР средството, с което е извършен обстрелът и неговото положение към момента на падане на МН17.

Най-тиражираната версия е обстрел с ЗРК Бук-1М на донецките опълченци.


Да приемем версията на Спас, че опълченците по някакъв начин са влезли във владение на такъв комплекс, да приемем, че са сформирали екипаж (въпреки, че това не е толкова лесна задача, особено в кратки срокове, сработанността на екипа е особено важна, тя изисква много подготовка и тренировка). Нека се опитаме да определим къде потенциално би се намирала огневата установка, ако с нея е извършен обстрелът.


Ракетата на Бук-1М (9K37M1) лети със скорост 3М, т.е. около 900 м/с, обсегът й е до 42 км (Спас да прави разлика между дистанция на локализация на обект и зона на поражение!). Тогава вероятната установка, виновна за поражението, следва да се търси в кръг с радиус 42 км от точката на поражение.


Точката на поражение (проф. Дървингов) може лесно да бъде изчислена. Ако предположим, че самолетът се е разпаднал моментално във въздуха височина 10 000 м и парчетата са падали свободно, следва да се очаква че времето за падане е t = sqrt(2h/g) = 45 s. Като вземем предвид съпротивлението на въздуха, реалното време на полет следва да се очаква да е 50-55 s. За това време останките са се преместили напред по курса на 55*250 = 14000 м. Т.е. точката на поражение се намира на около 11-14 км от мястото на падане обратно по курса на полета (посока северозапад). Това, погледнато на картата, би трябвало да е на около 15-20 км юг-югоизток от Енакиево. Разбира се, много по-лесният начин е да се вземе информацията от украинското РВД за местоположението на самолета в момента на прекъсване на контакта
. В радиус от 40 км трябва да се търси вероятното местоположение на огневата установка (ако е имало такава). В този кръг са батареите на ПВО на Украйна в Грузско-Зарянское и, вероятно, тези край Авдеевка (макар и на ръба на границата на поражението).

Да речем, че екипажът ЗРК е заел позиция. Дислокацията на такъв комплекс не е нещо просто. Той трябва да бъде поставен за прикритие на някакъв обект. Малко глупаво е да се мисли, че пусковата установка се движи с цел да хване някакъв противников самолет. Най-добрата позиция би била в срещен или догонващ курс. Което означава, че ако тази версия е вярна, то или украинците използват гражданското трасе, за да извършват авиационни удари срещу бунтовниците, което веднага поставя в опасност гражданските плавателни съдове, движещи по това трасе, или ДНР умишлено е решило да свали чужд граждански самолет. Не вярвам всички в ДНР да са такива самоубийци. Предполагам, че толкова силно и ценено оръжие (ако има такова) е на лично подчинение на Стрелков. Т е. местоположението на комплекса не е установена (ако има такъв), така че не може да се говори за обстрел от Бук-1М на ДНР. Или поне е прибързано, докато няма убедителни доказателства за наличието и местоположението му в момента на падането на МН17.


Остава версията самолетът да е свален от Украинското ПВО, което също подлежи на доказателство, но не бива автоматично да се изключва.


2. Атака от страна на украински изтребител.


Такова предположение никак не е нелогично, защото е променен летателният план на полета на малайзиските авиолинии. В такъв случай напълно оправдано е наличието на двойка изтребители около самолета. Нормална процедура, когато самолет се отклони от курса си, Спас като пилот (ако е такъв) трябва да го знае. В този контекст думите на испанския диспечер никак не са неуместни. Проблемът е, че окраската на самолета много прилича на руското знаме. Нищо чудно да е станала греша в опознаването на самолета.
При напрегната обстановка и при липсата на координация на между цивилното и военното РВД на Украйна да се е стигнало до фатален инцидент. Наличието на двойка изтребители подсилва подозрението за прехват на самолета. Представете си изненадата на украинските пилоти да видят руски, според тях, самолет, на място, което на което не би трябвало да бъде! И понеже Русия е враг, нищо чудно да е станал сакатлъкът. Доколкото може да се види, липсват следи от осколочно-фугасна бойна глава на ракета. Р-60 поразява посредством разпръскване на хиляди пръти, които обравуват режещ диск и нарязват корпуса на целта. Но имаше снимки, в които се виждаха пробойни върху носещите повърхности, които имаха периодичен характер, възможно е да са породени от огъня на бордовите картечници или оръдия.


Както се вижда, и тази версия не бива автоматично да се изключва и подлежи на проверка и доказване (или отхвърляне).

Изобщо, не бива да се приказва на едро, без да се има основания за това. Версията с донецките „зенитчници” е най-малко вероятна, макар че „Спас” непрекъснато се опитва да пробута. По няколко прости причини – несработеност на екипажите, недостатъчна тренираност, липса на насочващ радар (и дори 100% успеваемост при липсата му!). И най-важното – къде е бил комплексът? Той не може да стреля от произволни места – едно от изискванията е за наклон на местността. Така че възможните позиции не са кой знае колко много. И щом за три дни не са локализирани подобни места, най-простото е да се приеме, че такъв комплекс просто не съществува.

Версията за руски ЗРК, който е даден „назаем” на донецките бунтовници барабар с разчетите пък съвсем издиша, защото такъв боен разчет получава оперативна информация от Русия и е практически невероятно да не могат да разпознаят граждански от военен обект, още повече на височина, която не дава възможност за огнево въздействие върху частите на ДНР.


Всичко останало е плод на информационната война. Според мен, най-простата и най-вероятна причина преплитането на множество факти, сами по себе си безобидни, но довели до трагичен край – отклонение на самолета от предишни курсове, лоша координация между гражданското и военно РВД, грешка при визуалното разпознаване от страна на летците, извършили прехвата (не е първи случай на украинците – не можаха да отличат самолета на Сибир от мишената), изнервеност, желание на командването на замете следите и опит на политическото ръководство на Украйна да се възползва от ситуацията, за да извлече ползи и да интернационализира конфликта и да обърне ситуацията в свой интерес.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Заключения на Съвета по национална сигурност на САЩ относно свалянето на полет MH17
1. Нашата оценка е, че полет MH17 най-вероятно е свален от ракета земя-въздух SA-11 (система БУК), изстреляна от територията, контролирана от сепаратисти в Източна Украйна. Ние основаваме това заключение на няколко фактора.
2. През последния месец ние установихме нарастващ брой тежко въоръжение, преминаващо границата от Русия към Украйна в посока към сепаратистките бойци. Миналия уикенд Русия изпрати на сепаратистите конвой от военно оборудване от близо 150 машини, включително танкове, бронетранспортьори, артилерия и множество ракетни установки. Имаме също така информация, показваща, че Русия обучава сепаратистки бойци в база в Югозападна Русия. Това обучение включва и работа с противовъздушни системи.
3. Проруските сепаратисти са демонстрирали умения за работа с ракети земя-въздух и са свалили над една дузина самолети в последните няколко месеца, включително два големи транспортни самолета.
4. По времето, когато полет MH17 изгубва контакт, ние установихме, че ракета земя-въздух е била изстреляна от област, контролирана от сепаратистите, в Югоизточна Украйна. Ние вярваме, че тази ракета е била от типа SA-11.
5. Прихванати разговори на сепаратисти, качени в You Tube от украинското правителство, показват, че сепаратистите са притежавали системи SA-11 поне от понеделник, 14 юли. В прихванатите разговори сепаратистите споменават няколко пъти, че имат и предислоцират системите БУК (SA-11).
6. Публикации в социалните медии от четвъртък показват системи SA-11, придвижващи се през контролираните от сепаратисти градове Торез и Снижне, близо до мястото на катастрофата и предполагаемата точка на изстрелване на ракетата земя-въздух. От тази позиция SA-11 има обхват и височина с възможност да свали полет MH17.
7. Украинците също имат системи SA-11, но ние сме сигурни, че не е имало украински противовъздушни системи в обсега на катастрофата. Освен това украинските сили не са изстреляли нито една ракета земя-въздух по време на конфликта, въпреки че често са се оплаквали от нарушения на тяхното въздушно пространство от страна на руски военни самолети.
8. Малко след катастрофата сепаратисти, включително самопровъзгласилият се „министър на отбраната” на Донецката народна република Игор Стрелков поемат отговорност за свалянето на военен транспортен самолет, което е публикувано в социалните медии.
9. В прихванатия разговор, който беше широко разпространен в интернет, известен сепаратистки лидер казва на друг човек, че сепаратистка фракция е свалила самолет. След като стана ясно, че това е бил граждански самолет, сепаратистите свалят от социалните медии публикациите, с които се хвалят, че са свалили самолет и че притежават системата БУК (SA-11).
10. Аудиозапис, предоставен на медиите от украинските сили за сигурност, е бил анализиран от международни специалисти по разузнаване, които потвърдиха, че това са автентични разговори между известен сепаратистки лидер, сравнявайки предоставените в интернет от Украйна аудиозаписи със записи на известни сепаратисти.
11. Видеозаписи, публикувани вчера в социалните медии, показват ракетна система земя-въздух SA-11, придвижваща се на транспортна установка през Краснодон обратно в Русия. Видеозаписът показва, че на тази система липсва поне една ракета и се предполага, че тя е произвела изстрелване.
12. Събитията на мястото на катастрофата ясно показват, че сепаратистите имат пълен контрол над този район.

Източник: official U.S. Embassy Sofia Facebook page

Ето защо са създадени ФБ и Туитър!
Само не ми е ясно - защо се се харчат луди пари за разузнаване и агентура? Защо съществува ЦРУ?
Може би ЦРУ съществува, за да е по-ниска безработицата в САЩ.
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Заключения на Съвета по национална сигурност на САЩ относно свалянето на полет MH17

Да лепнат тази смешка на страничката си във Фейсбук - как да е ( "доказателствата" са според разума на читателите й), обаче американското посолство в Русия качи това дори на официалния си сайт (http://moscow.usembassy.gov/pr-072014a.html).


За Псаки мога да приема, че един пресметнат ход на Държавния Департамент - докато плещи тъпотии (а всъщност, няма как да е толкова тъпа, съдейки по това къде е завършила и местоработата й), хората се смеят, а сериозните въпроси отминават незабелязано без да получат отговор.


Обаче когато това се качи на официален сайт на американско посолство, вече става смешен не определен служител (който да поема негативите и да отклонява вниманието), а цялото американско ръководство.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Номер 6 ме изпълва:

6. Публикации в социалните медии от четвъртък показват системи SA-11, придвижващи се през контролираните от сепаратисти градове Торез и Снижне, близо до мястото на катастрофата и предполагаемата точка на изстрелване на ракетата земя-въздух. От тази позиция SA-11 има обхват и височина с възможност да свали полет MH17.


Не знаех, че Съвета по национална сигурност на САЩ черпи разузнавателната си информация от Фейса...
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Става въпрос за корейския самолет, нали?

Да за него, но сбърках годините. Тук има подобни обстоятелства.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ще се окаже накрая, че хунтата са искали верно да праснат на Путин самолета дето е минал малко преди това , объркали са и с опаткали другия.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Видео от пресконференцията на Министерство на отбраната на Руската Федерация във връзка с катастрофата на Боинга. На руски и на английски:

[video=youtube;KSpeo5RcQQo]http://www.youtube.com/watch?v=KSpeo5RcQQo[/video]

Данни за самолета на украинските ВВС
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Страничка,гледай и това,истината казана директно,без пропаганда и дипломация:

[video=youtube;NePChnsuMNs]https://www.youtube.com/watch?v=NePChnsuMNs[/video]
 

Горе