АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Писах го някъде вече, може би дори и в български форум е пуснато.


Отричането на данните, предоставени от МО на РФ е "клиника". Положението е "аз знам, че ти знаеш, че аз знам". САЩ са имали спътник (съвпадението е до секунди с катастрофата), два АУАКСа в Полша и Румъния по същото време, AEGIS от черноморската НАТО-флотилия, бази на разни нато-шебеци наблизо (вкл. България дори) ...


Абсурд е САЩ да не знаят какво е станало и е абсурд данните им да не съвпадат с руските.


Когато някой отрича нещо, защото има различни версии, е едно. Но когато някой отрича, при положение, че знае какво се е случило, е друго.
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Абсурд е САЩ да не знаят какво е станало и е абсурд данните им да не съвпадат с руските.


Когато някой отрича нещо, защото има различни версии, е едно. Но когато някой отрича, при положение, че знае какво се е случило, е друго.

Това е началото на Третата световна. Започнат ли военни действия, България ще се включи като член и съюзник на фашистката организация НАТО!
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Изказване на Путин,което обяснява цялата ситуация


Руският държавен глава отбеляза, че за да постигнат целите си, отделни държави "използват възможностите на специалните служби, съвременните информационно-комуникационни технологии, каналите на зависимите от тях "джобни" организации, механизмите на т.нар. мека сил. "И всичко това в тези страни се разбира като демокрация", каза руският лидер.

Той подчерта, че днес в света все по-често звучи "езикът на ултиматумите и санкциите". "Неугодните режими, страните, които провеждат независима политика или стоят на пътя на нечии интереси, биват дестабилизирани. Това става чрез т.нар. цветни революции, а ако наричаме нещата с истинските им имена - чрез държавни преврати, провокирани и финансирани отвън", каза Путин и изрази увереност, че в Русия това е невъзможно да се случи.
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Видео от пресконференцията на Министерство на отбраната на Руската Федерация във връзка с катастрофата на Боинга. На руски и на английски:

[video=youtube;KSpeo5RcQQo]http://www.youtube.com/watch?v=KSpeo5RcQQo[/video]

Данни за самолета на украинските ВВС

Явно само Руснаците разполагат с информация за сваления самолет щом я обявиха публично. Ако Обама не покаже ракетата Бук, как поразява целта ще изпадне в комична ситуация.
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Явно само Руснаците разполагат с информация за сваления самолет щом я обявиха публично. Ако Обама не покаже ракетата Бук, как поразява целта ще изпадне в комична ситуация.
САЩ и Русия знаят всичко едни за други,включително и за всичките изфабрикувани поводи за военни интервенции на САЩ през последните 25г след разпада на СССР.Просто тактиката на Русия беше да си вдигне на крака икономиката и да се обгради с верни съюзници,докато САЩ направиха грешката,която доведе СССР до разпад-фалираха.Провокации имаше в Чечня,имаше и в Грузия,но сега ги провокират на границата им и Русия започва да не си мълчи,а и вече е набрала сила и съюзници,от доста източници прочетох,а и от доста хора чух,повечето на солидна възраст,че навремето Елцин е продал оръжие за земетресения на САЩ,и земетресението причинило аварията във Фукушима никак не е случайно.Заплахата била следващото земетресение при неподчинение на Япония,да причини цунами,което да я залее цялата.Последното решение на Япония да модернизира армията си и да започне изграждането на ракетен щит просто потвърждава предположенията,че наистина е така.За инфо: http://en.wikipedia.org/wiki/Tectonic_weapon Явно руснаците вече спират да мълчат,и понеже истината е на тяхна страна,а освен истината имат и близо 2/3 от популацията на света на своя страна,може би скоро ще преминат в настъпление.Достатъчно е само да се откажат от долара и ще последва такава гражданска война в САЩ,че ще трябва да им пращат миротворци от ЕС,Русия и Китай,за да спасят населението от правителството и банкстерите зад него...
 
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

За данните - и американците ги имат. Щом не ги показват, значи не са им изгодни. Може би изчакват за по-успешна фалшификация или с надеждата, че нещата ще потънат в забвение сред всеобщите истерични крясъци из медиите.


За долара - ако се замислим, то Русия донякъде има сметка този крах да не стане веднага. Не може да се сгромоляса световна валута и негативите от това да не се усетят в цял свят. Сега руснаците си живеем добре, печелим добре, обикаляме света и не бихме искали да живеем 2-3 години сред финансови развалини и световни катастрофи. Доларът трябва да умре бавно, за да се минимизират потресенията в цял свят, а не да падне като атомна бомба.


Но всеки наказва идиотите кой как си може. Е гледам как рИват чехите за Карлови Вари, щото това лято имат 40% по-малко руснаци...


Това ми един от любимите европейски градове, винаги съм се чувствал там като в приказка. Само руснаци и баварци, други там няма. Но баварците идват от Мюнхен за уикенда и това е, а през седмицата кво да правят чехите - да мрат от глад ли като ги няма руснаците, които откарват по две седмици в басейните и бирариите?


Няма как да стане всички ЕС-медии да истерясват и да ме плюят без доказателства, а аз да си харча парите в страни от ЕС тази година. Благодаря, но това лято напълно ще ми стигнат Азия и Африка. А ЕС-политиците е време да се замислят върху недостойното си поведение и да си вземат бележка за другата година, защото техните народи не са виновни за тяхната глупост и продажност.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Теория на конспирацията върви с пълна сила

Още малко, само 2-3 дена или седмици или може би 2-3 месеца и с долара е свършено. :lol: :lol: :lol:


Ще се опитам да ви обясня как това няма да стане скоро.

Когато тръгнете към чужда държава извън Европа - да кажем Канада или Бразилия или нещо друго. Логично е да си вземете там няква електронна карта за разплащане - дебитна, кредитна, ако имате. Обаче за всеки случай трябва да си носите и малко кеш. Ако нямате карта, трябва да носите не малко, ми доста кеш, за да се разплащате.

Тръгвайки за Бразилия или Канада вие не вземате левчета, щото там никой няма да ви ги купи и да ви даде бразилски реали или канадски долари. Демек левчето там е просто безполезна хартия.

Другия вариант е да вземете от тук бразилски реали или канадски долари. Хубаво - ама има ли ги. Ми канадски долари се намират. Сещам се за една банка, която продава. Ама курса е резачка от кръста.

И какъв ви е избора. Ми да си вземете щатски доларчета. Ми що? Ми щото тука курса им супер изгоден. А и като отидете там без никъв проблем ще може да ги обмените за местната валута и курса също ще е супер изгоден.

Капиш - като ходиш някъде ти вземаш доларчета, а не рубли или юани.


Европейците понеже са умни пичове и го разбраха това и направиха Еврото, обаче се отказаха от националните си валути. Така че в момента където пътуваш из Европа ти трябва да си носиш Евро. Пък ако си от държава членка на Еврозоната - нищо не трябва да си носиш - просто си носиш кеш в Евро - дето се приема и в твоята държава и се приема и в другите държави директно в магазини, хотели, бизнеси, етц.


При което долара не изчезна. Просто намаля използването му в Европа. Ама от това не видях долара да се скапа. Че тука некви тръгнали да плашат как Китай и Русия, че и Турция щели да почнат да търгуват без долари. Ама в квото искат в това да търгуват.

В момента долара е валута номер едно, като на второ място се нарежда Еврото.

Ето ви едно ликнче - там има една табличка. Хвърлете око на нея - близо половината от валутната търговията е в долари. А смешните рубли, юани и други такива екзотики събират смешните 2-3%.

http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_exchange_market



Така че края на долара ще доде като тръгнеш за Бразилия вместо долари да си вземаш рубли. Ама аз не го виждам как и кога ще стане. Няма да е в този живот.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Така че края на долара ще доде като тръгнеш за Бразилия вместо долари да си вземаш рубли. Ама аз не го виждам как и кога ще стане. Няма да е в този живот.
Ако


Като казваш Бразилия, би трябвало да знаеш че е в БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка). Ако направят една обща нова валута в брикс, то тя спокйно ще може да се пласира в тези страни + много други страни ще започнат да я приемат. Така че ако аз си купя от тази валута, ще мога да я използвам в държавите от брикс + много други които постепенно ще започнат да я приемат в банките и чейнджовете. Разплащанията между тези държави също ще са в тази валута. Няма да споменавам и Иран и други страни.
Просто хипотетичен вариант :)

И какво ще ми кажеш че долара няма да потъне ли?!
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Всички валути, които се обезпечават с доверие отиват към реалната си стойност 0-та, вие сте седнали за долари да говорите - след като стигне долара до нулата, за жалост всички ще го ядем големият защото все още над 60 процента от резервите на всяка Централна Банка са долари, а от там и всички национални валути ще го ядат. Реалните пари са злато и сребро, фиатната монетарна система си е в края на дните. Но все си мисля, че темата е друга ...
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Обикновените германци са пичове обаче... Снощи бая шутове раздадоха на некви древни укри, излезли с нацистки символи по немските щрасе, дори полицията не можа да ги отърве.

Днес в Берлин - по-културно - само снимки и подписки:

 
Последно редактирано:
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Сръбската чета пристигна в Донецк. Дори не се радвам толкова на българина в нея (за когото писах преди), колкото за хърватите, които са там. Сърби и хървати отново заедно, при положение, че ги бяха противопоставили преди години до ниво да се избиват взаимно, при положение, че хърватите са предимно католици и едва ли може да се каже, че са там за да спасяват "православните братя в Донбас". Хърватите, които постоянно бяха оплювани като усташи.

Явно не е до народ, а до хора.

 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

1406035350_a39af85863e1119c3ac2f9d642d71945.jpg
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Абе, ще прощаваш, ама това е долна лъжа:

Сърби и хървати отново заедно, при положение, че ги бяха противопоставили преди години до ниво да се избиват взаимно
Вземи проучи малко историята и особеностите на сръбския шовинизъм преди да ги пишеш тия неща.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Абе, ще прощаваш, ама това е долна лъжа:


Вземи проучи малко историята и особеностите на сръбския шовинизъм преди да ги пишеш тия неща.

Най си падам, когато ми излезе некъв комплесиран български мозич и да почне да ми се обяснява в история.

Казвал съм го и тук неведнъж, но не ми пречи и да повторя. BTW, запиши си го най-накрая и си го сложи под възглавницата, защото ми е писнало всеки балкански балък да се прави на най-велик пред друг балкански балък.

Проблемите на балканските народи са в тази непоносимост на съседско ниво и поради тази причина са лесно манипулирани от великите сили.

Каква е на-разпространената в масовото съзнание балканска психика? Ще дам българската за по-лесно, че повечето са запознати, но и при другите балканци е подобна. Та как се изказват българите за съседите си? Цитирам:

Гърците са коварни византийци
Румънците са мръсни мамалиги
Турците са рязани манафи
Сърбите са подли братоубийци, нападали вероломно.
За подигравките към македонците да не споменавам, още повече ако са българи...

Естествено, че при такова обществено съзнание не е било никакъв проблем Османската империя да пороби целата махала, докато двама български царе са се били помежду си, вместо да се опълчат на поробителя. Естествено е да се родят поговорки, обидни дори за роб като "преклонена главица сабя не я сече" и радостта от това да му е зле на Вуте.

Естествено, че при това положение империи като Великобритания, които само с колонизиране са се занимавали и са спецове в това отношение, да наричат Балканите "пикочоотделителната система на Европа " и да искат да ги засаждат с картофи. Естествено е, че подобно мислене се използва веднага и се манипулират събития като тези в Украйна.

естествено е сега да ви онождат Щатите - защото сте лесни, разединени и предвидими във взаимната си непоносимост

Затова тези недостатъци се използват и тези страни винаги ще са бедни и ще се смятат са второ качество. Не е до акъл - балканците са умни хора. Но тяхната взаимна озлобеност е начинът те винаги да бъдат разединени и в подчинение.

Така че вземи се стегни. И вместо да ми се дървиш за история се помоли на нещо, в което вярваш и се запитай "къде съгрешихме".
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ей бляд, мери си приказките. Пишеш в български форум, айде да си имаме уважението, а? Да съм те обиждал някога?

Сърбите тероризират всички народи в югославия, това е историята. Когато някой заговори за братство със сърби и винаги някой смел сръб му го мушва отзад. Та за това и се биха и клаха като се разпадаше Югославия. Щото враждата не е отпреди 20 години и не е по вина на хърватите.

Проблемите на балканските народи са в тази непоносимост на съседско ниво
Поляци, руснаци, украинци, да изброявам ли? Обичате ли се?
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Пиша в българоезичен форум, капут. Като дойдат пакистанците тука в "английската секция", ще стане англоезичен.

Та изобщо не ми дреме на кура за нежните ти чувства. Да беше глупак, щеше да ти е простено. Но не си. И такива като теб тласкат собствената ти страна в положението, в което е в момента - бедна, дрипава и просеща, без собствено мнение и без собствена позиция по какъвто и да е въпрос.

Защото вместо да съгражда нещо заедно със съседите си, се чуди как да се скара с някого или да се направи на по-велика.

А резултатът от това е като в този и нему подобни "български форуми" - "предприемачи", които са далече дори от европейската заплата на мижав бюрократ, неграмотни и тъпи, но с голямо самочуствие.

Дето у акъла им е България на пет ракии.


И затова, повтарям, когато видя сърби и хървати заедно, аз се радвам. По същия начин се радвам когато българите са заедно със сърбите или с гърците, а не да се чудят как да се прецакат взаимно. Защото резултатът е доказан от същата тази история - тя върви с победителите. А разединени народи няма как да станат победители никога. Или поне не за дълго време.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

И такива като теб тласкат собствената ти страна в положението, в което е в момента - бедна, дрипава и просеща, без собствено мнение и без собствена позиция по какъвто и да е въпрос.
:lol: E това беше вица на деня. Щото такива като мен имат някакво политическо представителство, нали?
Защото вместо да съгражда нещо заедно със съседите си, се чуди как да се скара с някого или да се направи на по-велика.
Ти не можеш да разбереш, че примерно и в момента в Сърбия има българи на които им ебават майката. Преди две години им забраниха да поднесат цветя на паметника на Левски в т.нар. Димитровград. Редовно сръбските власти спират практи от български книги за читалищата там. Преди няколко години им правиха проблеми, защото номерата на колите им били български. Русия що няма добри отношения с новата украинска власт бе? Що не забравите донбасци, а се правите на велики? И ако ми отговориш за избиване, имало е, има и живи дето го помнят.

А резултатът от това е като в този и нему подобни "български форуми" - "предприемачи", които са далече дори от европейската заплата на мижав бюрократ, неграмотни и тъпи, но с голямо самочуствие.
Айде не си мисли, че само ти изкарваш пари. С това си банален.
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Проблемите на балканските народи са в тази непоносимост на съседско ниво и поради тази причина са лесно манипулирани от великите сили.
.....

Естествено, че при такова обществено съзнание не е било никакъв проблем Османската империя да пороби целата махала, докато двама български царе са се били помежду си, вместо да се опълчат на поробителя.

А, това си е вярно, доколкото се сещам от историята, ако не бъркам, османците стъпват на Балканите благодарение на византийците, които не само са ги пуснали, но и извикали да ги защитават от българите... но сега да не навлизаме в историята... .
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

:lol: E това беше вица на деня. Щото такива като мен имат някакво политическо представителство, нали?

Ти не можеш да разбереш, че примерно и в момента в Сърбия има българи на които им ебават майката. Преди две години им забраниха да поднесат цветя на паметника на Левски в т.нар. Димитровград. Редовно сръбските власти спират практи от български книги за читалищата там. Преди няколко години им правиха проблеми, защото номерата на колите им били български. Русия що няма добри отношения с новата украинска власт бе? Що не забравите донбасци, а се правите на велики? И ако ми отговориш за избиване, имало е, има и живи дето го помнят.


Айде не си мисли, че само ти изкарваш пари. С това си банален.

Успокой се и опитай пак след време. Най-малкото ще се сетиш, че не съм паднал от Луната. И вероятно знам къде на кого и как "разкатават майката".

А щом знам, то значи може би има нещо рационално в думите ми по-горе. и не е нужно да подскачаш като ущипана госпожица.

Виж ни "разговора"... Единият се впряга, защото другият е казал нещо хубаво са съседите му и веднага се сеща за всички несправедливости. Вдига се тона (бляд, капут, etc), търси се националната подкрепа ("български форум") и почваме да скачаме като укри в "Планетата на маймуните".

А сега проектирай този разговор върху отношенията между българи и сърби (за по-лесно приеми, че съм сърбин). Не виждаш ли прилика в начина на нарастване на напрежението и субективните фактори? И ако сме един до друг ще почнем да скачаме върху масите и да си слагаме столове върху главите.

Та това е ставало през цялото време на Балканите. Просто е идвал кръчмарят, натоварвал е скандалджиите с цените за изпочупените мебели и е гледал сеир как се бият, докато му плащат.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Aз не съм те обиждал, нито съм искал да провокирам агресия брача србине. Просто не се съгласих с тезата:

Сърби и хървати отново заедно, при положение, че ги бяха противопоставили преди години до ниво да се избиват взаимно
Нормално е един народ, който деситилетия бил подтискан, унижаван и сърбизиран, като дойде видовден да поиска отплата. Хърватите са си искали само своето, което им е било брутално откраднато.

[video=youtube;cUbCp2WgkYw]https://www.youtube.com/watch?v=cUbCp2WgkYw[/video]

И тия горните ти ги казвам, щото съм говорил със средностатистически хървати по въпроса. Нали съм любознателен и контактувам с хора от цел свет.
 

Горе