Ако засечете кръчмаря пишете тук

От: Ако засечете кръчмаря пишете тук

Трябва да се реагира много бързо при появата му. Толкова бързо, че повечето потребители да не успеят да разберат, че е правил опит да се появи.
Абсолютно:). Те лудите се надушват бързо и да не стане така, че от Г да налазят цели дивизии от подобни индиви. Тогава ще се види в чудо Блинки:).
 
Някой да обясни, кой е този кръчмяр?

Здравейте предприемачи. Гледам тук по темите все се говори за някой кръчмар и понеже не съм чел много форума и не знам, може ли някой да обясни кой е той и защо всички са нащрек за него?
 
От: Някой да обясни, кой е този кръчмяр?

Това е все едно да питаш кой е Змей Горянин. Или кой атеист, видна политическа фигура от близкото минало, си е избрал партизанско име Лазар.
Това е легендарна, апокрифна и мистична персона, която често се привижда на форумното братство. :D Също така е известна с успешните си и многобройни клонирания.
Има peu ѐtrange passion към Blinky. :p
Четейки форума, покрай по-интересните неща, ще се докоснеш и до кръчмаря. А за по-директен и бърз достъп до аналите на форума по въроса ползвай търсачката.
 
От: Някой да обясни, кой е този кръчмяр?

Аз като му гледам коментарите ми се струва ,че е бивше гадже (или поне му се е искало да е ) на Блинки. Все търси неговото внимание и одобрение.
 
Слях темата с тази тук, защото не искам да има прекалено много съдържание за него, както и той да не се сърди, че пишат за него хората.
Започнал е да тормози и другия форум, като искрено се надявам да няма много успехи там. Но за разлика от тук, там са в пъти по-безкомпромисни.

Както казаха, има адски интересни неща тук, които си заслужават повече вниманието на хората, за разлика от това, което се изписва от него и по негов адрес. Просто игнорирайте. ;)
 
От: Re: Ако засечете кръчмаря пишете тук

Все едно никога не го е имал.

tumblr_m77f7w5ENG1r2safg.gif
 
Нашия човек сега е минал да играе жертвата.... да започнем от самото начало...... почви се преди две години като великия му сайт уж беше номер едно и спамеше с различни теми написани за него не пое нито един сео съвет който се опитахме да дадем за сайта му въпреки доброто ни отношение... (да аз съм си играл да пиша сувети за подобряване на сеотона кръчма.ком - няма не наказано добро)

Значи влиза във форум скарва се с някой и като му казаха да умре в кофите нарипортва форума със скриншоти на кибекрайм.бг че заплашват живота му

Някой беше писал че полицията не си върши работата също отнесе рипорт че се изказвал срещу власта.... а сега бил жертвата... (това не е кйтай).... Така че е на пълно възможно да му е казано е че това да рипортва така е същото като да го нарипортваме че го е казал за предсетателя мао... за да се разкара от форума :D Като говорим за стари форумни потребители... така че не пишете в темите му рипорт и всичко ще изчезва... целта е наякой да не му издържат нервите за да бъде рипортван....


пп Сега новия въпрос на на форума за да се регистрираш е да копираш напишеш текста Free Tibet fom China ... какво ли неправим форумните администратори за да разкараме досадниците от форума... ползваш или не ползваш прокси това минава през компютъра ти понеже не е криптирано, ако някоя комунистическа държава не спазва човешките права и прави трафик анализи на ползвания интернет... ще излезе по същия начин като написано и изпратено.... дори и да е само копирано....
 
От: Re: Ако засечете кръчмаря пишете тук

е да копираш напишеш текста Free Tibet fom China ... какво ли неправим форумните администратори за да разкараме досадниците от форума... ползваш или не ползваш прокси това минава през компютъра ти понеже не е криптирано, ако някоя комунистическа държава не спазва човешките права и прави трафик анализи на ползвания интернет... ще излезе по същия начин като написано и изпратено.... дори и да е само копирано....
:D :D
10simbols
 
От: Ако засечете кръчмаря пишете тук

Coolice, не те е срам да ми триеш хубавите мнения в темите на Кръчмата, които си играх да пиша с такава дълбока и искрена ирония!
 
От: Ако засечете кръчмаря пишете тук

Прясно опандизен борец за свободи в китайски затвор:

1446581-The-Chinese-Jail-2.jpg
 
От: Re: Ако засечете кръчмаря пишете тук

Free Tibet fom China ...
Ха да видим сега има ли фенове на Далай Лама сред кандидатите за нови потребители. :) Доколкото знам Китай е зад национален файъруол, който следи за определени фрази, които качват потребителите в интернет и ако засече политически некоректни мисли... става страшно.
 
Re: От: Re: Ако засечете кръчмаря пишете тук

Ха да видим сега има ли фенове на Далай Лама сред кандидатите за нови потребители. :) Доколкото знам Китай е зад национален файъруол, който следи за определени фрази, които качват потребителите в интернет и ако засече политически некоректни мисли... става страшно.

Не може да са в атакуващ мод за всеки сайт с линк към http://www.dalailama.com/ ... просто сайта се блокира за достъп от Китай и е достъпен само през проксита... ама ако си на контитента определено е лощо да се заиграваш с вътрешна политика камо ли да си от съпротивата (Алю Алю :lol: ) Ако комунистите бяха прави спазваха Human Rights нямаше да има проблем с това....
Иначе в последните 2 години 90 процента (да не кажа 95-97%) от опитите за брутфорс са от мейнленд чайна, мултипъл ипита ситемата ги блокира автоматично....

пп Забравих да нашиша при ползване на прокси даже още по зле изглеждат нещата от гледна точка на ползвана от дадена държава мидълмен трафик анализ система - изглежа като някой западен дисидент криещ се зад прокси за да не го открие държаванта машина ти изпраща това като поздрав и ти му отговаряш на поздрава

ППП Някй ползвал тази фраза за да се регистрира от тук на сетне никога няма да може да отговори пред детектор на лъжата че не го използвал това....
 
Последно редактирано от модератор:

Горе