Внимавайте ако публикувате статии в аквичоп.net

От: Внимавайте ако публикувате статии в аквичоп.net

Това, че разрешавам да се пускат статии от други хора е съвсем отделно нещо. Дори трябва да ми благодарят за това, че изобщо им давам това право. Щото предполагам знаеш, че всичко се плаща и ако не е директория за статии трудно можеш да накараш някой да ти публикува статия с линкове в друг блог. Ще я пусне, но ще трябва да си кихнеш.
Боже, Боже, колко мъка и радост има по този свят...
С гръм и трясък се появи Благодетелят-бащица, Миродържец и Светодържец! С ПР4 при това! Осанна!!! Световна сила, доживотен пенсионен фонд, хранилката за гладните в Африка. И Спасител на Пурпурните Облаци на Венера.
Но що ли ми мяза на надрусан от любовна мъка?
Нямам спомен, но ще помоля, коленопреклонно, ако съм се регистрирал, да ми бъде изтрит профила, срещу заплащане, естествено, нищо не става без кихане, особено пък Азиатски грип, най вече щам XYU 69, защото не ми се ще да се събудя с линк в статията ми, водещ я към Енза заден, я към Синджента - основните ми конкуренти, или пък към някое нативно място, в Патагония, изобилстващо с плодове и зеленчуци...

ПС
Ако си мъж и държиш на думите си, ще направиш директорията платена, ще я вдигнеш на поне ПР6, с по 20-30 нови регистрации на ден, и така ще запушиш сквернословните усти на всички хейтъри.

Алелуя!
Амин!
Хау!


ППС
В ПС пропуснах ламерите. Както и всички други гадове, включително Тута Абсолюта - най-новия и разрушителен гад!

Алелуя!
Амин!
Хау!
 
От: Внимавайте ако публикувате статии в аквичоп.net

Пак сеир и пак по български ... Много тъпо изпълнение. Не може ли да сложиш едно съобщение "ПРОМЯНА В ПРАВИЛАТА" или нещо такова ?
На зле отиват нещата ... И после защо на никой не му се занимава с бг пазара ? Щото такива образи е*ават всичко. Представете си, че има 50 директории в БГ. Клиента ти плаща да сложиш статия там с по 2 линка. И след време собственика си врътва гъза и к'во праим ?
 
От: Внимавайте ако публикувате статии в аквичоп.net

Кой от какво съм отрязъл бе Димчо? Нито съм откраднал нещо от някой, нито имам да давам нещо на някой. За какво рязане става въпрос? Сайтовете са си мои.

Сайтовете са си твои но статиите не са! Като искаш да ги ползваш само за личен ресурс ги преименувай от директории за статии в лични блогове, предлагащи гост блогване, за да не заблуждаваш хората. Хората ти пълнят твоите лични ресурси с уникално съдържание, не го забравяй!

Точно след като публикувах статията промених и правилата си, че имам право да добавям тематични линкове и в самата статия. Нагло от моя страна. Много даже.

Общо взето голям неблагодарник и подлец излезе. Браво на автора на темата, че я отвори, за да ти видим рогцата! Добре е да се направи във форума черен списък с директории, социални мрежи и т.н. за да приютяват тарикати като този и да ориентират потребителите къде не е препоръчително да събмитват, за да не им отиде трудът по дяволите.

п.п. Други директории на тариката (за да си имате едно на ум): radiowish.net; bubole4ka.com
 
Последно редактирано:
От: Внимавайте ако публикувате статии в аквичоп.net

Доколкото разбирам ако отделя време за да измисля уникална статия за някого (както и правя) и използвам free article директория мога да попадна на подобен господин, който да сложи линк на конкуренцията в моята статия само защото ми давал правото да я публикувам в пр4 директорията му. Това е меко казано възмутително а още повече отношението на гореспоменатият, който с нескрито хладнокръвие осъжда заслужената критика на колегите тук.
 
Последно редактирано:
От: Внимавайте ако публикувате статии в аквичоп.net

P.S. Живота е толкова гаден понякога. Нещастниците винаги ще си останат просто нещастници.
Смешен псевдо-тарикат и поредното самопровъзгласило се гуру.
 

Горе