matrixbglan
Active Member
Taka здравейте ето го и въпроса ми.Правилно ли е това коеото правя?
Значи имам сайт cityvilleguides.net искам да се класирам за ключови думи cityville guides, cityville cheats, cityville hacks ,cityville secrets до сега ръгах беклинкове само на homepage-a че даже стигнах и пр2, което сега чак осъзнавам, че е грешка защото на хоум пейджа немога да сложа h1,h2,h3 тагове....
Та сега за да се класирам по ключовите думи които искам съм предприел следното.
Написал съм по една статия за всяка ключува дума която таргетирам.
Да кажем за cityville guides съм написал тази статия във h1,h2,h3 съм сложил ключувата дума която таргетирам (cityville guides) вкарал съм болд италик и тн.
Както и ключовата дума ми се садържа във урлто и дескрипшъна на страницата.
Така съм написал по 1 статия за всичките ключови думи които таргетирам:arrow:
Сега остава да направя линк билдинг по 1 ключува дума на статия
Думата която таргетирам
Обмислил съм го така: ДА си купя scrapebox и xrumer бластове + сенуке малко може да пробвам..
Какво ще кажете за сео стратегията ми дали ще бъде успешна и ще успея ли да се класирам по ключовите ми думи..? Давайте мнения и препоръки къде и как греша
Значи имам сайт cityvilleguides.net искам да се класирам за ключови думи cityville guides, cityville cheats, cityville hacks ,cityville secrets до сега ръгах беклинкове само на homepage-a че даже стигнах и пр2, което сега чак осъзнавам, че е грешка защото на хоум пейджа немога да сложа h1,h2,h3 тагове....
Та сега за да се класирам по ключовите думи които искам съм предприел следното.
Написал съм по една статия за всяка ключува дума която таргетирам.
Да кажем за cityville guides съм написал тази статия във h1,h2,h3 съм сложил ключувата дума която таргетирам (cityville guides) вкарал съм болд италик и тн.
Както и ключовата дума ми се садържа във урлто и дескрипшъна на страницата.
Така съм написал по 1 статия за всичките ключови думи които таргетирам:arrow:
Сега остава да направя линк билдинг по 1 ключува дума на статия
Думата която таргетирам
Код:
<a href="http://www.cityvilleguides.net/secrets-strategies-cheats-tricks/revealed-the-cityville-guide-all-the-pros-are-using/>cityville guides</a>
Какво ще кажете за сео стратегията ми дали ще бъде успешна и ще успея ли да се класирам по ключовите ми думи..? Давайте мнения и препоръки къде и как греша
Последно редактирано: