Въпросче за мойто SEO ?

matrixbglan

Active Member
Taka здравейте ето го и въпроса ми.Правилно ли е това коеото правя?
Значи имам сайт cityvilleguides.net искам да се класирам за ключови думи cityville guides, cityville cheats, cityville hacks ,cityville secrets до сега ръгах беклинкове само на homepage-a че даже стигнах и пр2, което сега чак осъзнавам, че е грешка защото на хоум пейджа немога да сложа h1,h2,h3 тагове....
Та сега за да се класирам по ключовите думи които искам съм предприел следното.
Написал съм по една статия за всяка ключува дума която таргетирам.
Да кажем за cityville guides съм написал тази статия във h1,h2,h3 съм сложил ключувата дума която таргетирам (cityville guides) вкарал съм болд италик и тн.
Както и ключовата дума ми се садържа във урлто и дескрипшъна на страницата.
Така съм написал по 1 статия за всичките ключови думи които таргетирам:arrow:
Сега остава да направя линк билдинг по 1 ключува дума на статия
Думата която таргетирам
Код:
<a href="http://www.cityvilleguides.net/secrets-strategies-cheats-tricks/revealed-the-cityville-guide-all-the-pros-are-using/>cityville guides</a>
Обмислил съм го така: ДА си купя scrapebox и xrumer бластове + сенуке малко може да пробвам..

Какво ще кажете за сео стратегията ми дали ще бъде успешна и ще успея ли да се класирам по ключовите ми думи..? Давайте мнения и препоръки къде и как греша :oops:
 
Последно редактирано:
От: Въпросче за мойто SEO ?

Ако не знаеш как да ползваш нукето, скрейпбокса и хрумер, това само ще ти навреди. Добавяй си ново съдържание постоянно. Опитвай да имаш в заглавието клювочата дума, както и в уеб адреса на статията. Например: http://www.yoursite.com/kw-number-1.php, http://www.yoursite.com/kw-number-2.php.
Пиши си мета описанието под всяка статия.

Използвай редирект за аф. линковете с атрибут "нофолоу".

Като цяло виж във форума тема за оптимизация за Уордпрес. Пускай линкове на новите неща в туитър и фейсбук за бърза индексация. И може да си направиш уеб 2.0 пропъртис за ключовите ти думи и да линкваш от тях към този сайт.

п.п. Има още неща, но сега се прибрах от фитнес и е време за душ. Вярвам, че и други ще ти дадат съвети и препоръки. Успех. :)
 
От: Въпросче за мойто SEO ?

като цяло идеята ти е правилна но може да я доразвиеш.Пускаш статия (уникална) пак със наситеност на ключовите ти думи и я публикуваш в артикъл директории ,като линкваш главния си сайт.След това можеш да пускаш линкове към тази статия ,като това ти носи облаги и за главния сайт.Същото може да направиш и за останалите статии в сайта ти.
Друга идея- намери форум за игри.Регистрирай се ,пиши няколко мнения и си сложи за подпис сайта.След това ако има тема за играта -предложи съвет като дадеш линк от твоя сайт.

Успех!
 
От: Въпросче за мойто SEO ?

Така мерси за отговорите пичове. Ето какво мисля да направя но има няколко неща които за които не съм сигурен.

ivo каза:
Ако не знаеш как да ползваш нукето, скрейпбокса и хрумер, това само ще ти навреди.
Обмислям да си купя бластовете аз нямам тия софтуери.Ще можеш ли с няколко думи да ми кажеш как да извлеча максимума от бластовете.

ivo каза:
Добавяй си ново съдържание постоянно.
Задължително ли е да е абсолютно уникално? Харесал съм си няколко сайто които публикуват кратки новини в мойта ниша мога ли да им взимам по интересните неща и да ги едитвам с мои думи и заглавия ?

ivo каза:
Пиши си мета описанието под всяка статия.
Под мета описанието имаш предвид дескрипшъна който се показва в гоогъл под тайтъл тага ли ?
Ползвам all in one Seo plugin който ми дава да го попълвам това но за 1 и също нещо ли говориме ?

ivo каза:
Използвай редирект за аф. линковете с атрибут "нофолоу".
използвам нофолоу атрибут за всички аф. линкове но частта със редиректа не я разбрах ? Да нямаш предвид всички външни линкове по сайта ми да минават през моя сайт ? бях гледал плугин за това.. Би ли обяснил защо е нужно ?


burnX каза:
Пускаш статия (уникална) пак със наситеност на ключовите ти думи и я публикуваш в артикъл директории ,като линкваш главния си сайт.След това можеш да пускаш линкове към тази статия ,като това ти носи облаги и за главния сайт.Същото може да направиш и за останалите статии в сайта ти.
Намерил съм човек да ми напише няколко статии като аз ще си ги доедитна и добавя кючовите думи вътре.След което да ги пусна по артикъл директорийте ezine,articlebase,go articles и тн До колкото знам трябва всяка статия да е уникална за да я приемат във езине така че по 1 статия на артикъл директория ? Има ли някаква врътка да ги спинвам по някакъв начин ?

След като имам статии по ариткъл дирекотроии да си сложа ли същите статии и в сайта ми или да ги променя малко ?

Започваме с линк билдинга така добре ли е
скрейпбокс/хрумер бласт > към статия 1 във езинеартикълс в която има линк към
сайта ми или отделна статия в сайта ми.Да кажем таргетирам cityville cheats.
Sтатията във Ezine ми се казва the cityville cheats във нея има LSI keywords kакто и беклинк с аnchor text "cityville cheats" към http://www.cityvilleguides.net/the-best-cityville-guides-reviewed/cityville-cheats-perfect-exposed/
Целта ми е да изкарам на първа страница http://www.cityvilleguides.net/the-best-cityville-guides-reviewed/cityville-cheats-perfect-exposed/ по ключува дума cityville cheats

И в крайна сметка яко бластове към статията и от статията ми тече link juice към статия в главния сайт и така бия конкуренцията и оставам доволен. ??

Трябва ли да гледам артикъл директориите да са Do-follow ако ще правя линк билдинг на самите статии по артикъл директориите ?


Сори за дългия пост ама след 12 часа през ноща ставам най продуктивен :lol::lol:
 
От: Въпросче за мойто SEO ?

Големите артикъл директории ,които ще намериш винаги са ду фаллоу ,разликата е в броя на линковете които може да добавятш.В езинето примерно само в ресурс бокса под статията можеш да си сложиш линка.
За статиите - трябва да са уникални ,но определено можеш да вземеш статия която си пуснал в сайта си и да я спиннеш за да стане уникална.Има софтуери в интернет или да си поръчаш при мен =>http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=25160

След това като понатрупаш статии ,почни да разнообразяваш линковете -може да си направиш профили в форуми ,с подпис сайта ти и да пишеш редовно.
Направи си и блог в блогър и си пиши уникални статии и там ,които линкват към главния ти сайт или към статии от главния ти сайт или към статиите в артикъл директории.Така правиш все повече линкове,които се линкват помежду си и всичко това води до ползи за главния ти сайт.
Естествено не очаквай да го направиш за 1 седмица.Просто трябва постоянство и да си пишеш редовно.Резултатите постепенно ще дойдат.

Успех!
 
От: Въпросче за мойто SEO ?

Бих ти препоръчал.

  1. Вземаш новините, които си харесал. Пренаписваш ги/ даваш на някого да ти ги пренапише. Трябва да бъдат уникални. Може да си избираш заглавията от Диг, Езайн Артикълс и т.н. Вземаш най-четените/ топ заглавията и си ги преправяш според твоите нужди.
  2. За мета дескрипшън става въпрос. Логиката е да си ги пишеш сам и да бъдат интересни за потребителите. Използваш ключовата си фраза в тях. Без да спамиш, а да заинтригуваш потребителя да кликне на линка ти и да отиде в сайта.
  3. За редиректа. Имам предвид твоят аф. линк да не бъде нещо като "bbfbgbgfbf.clickbank.dom". Направи го част от сайта ти. Например: website.com/your-keyword. Прави се с безплатен плъгин като този например.
  4. За сенюка бластове и т.н. Може да ползваш някои гиг от Фивър. Много хора вече аутсорват там. И все пак... Не очаквай супер качество за 5 долара.
 
От: Въпросче за мойто SEO ?

Вече имам 4 уникални статии написани, оут сорснати.Поръчах си една линк билдинг пирамида от 3000 беклинка към хоумпейджа от файвър. Имах предишни хрумер и скрейп бокс бластове към хоумпейджа от които имам индексирани към 2000 беклинка според туула на сео моз http://www.opensiteexplorer.org/advanced_exports?site=cityvilleguides.net Общо линковете които са ми бластнати са около 30 хиляди(бластовете са от преди няколко месеца) До сега не съм ги пипал но сега се сетих да ги пингната от няколко мас пинг сайта така се надявам да се индексират още беклинкове. Какво мислите вие ?
Ето и текущите ми позиции за някой от ключовите думи които таргетирам.
targetiram.jpg
Номерирал съм ключовите ми думи които таргетирам по важност от 1 до 9. за Cityville tips, Cityville tricks съм на 0 позиция защото не си бях оптимизирал тайтъл и дескрипшън таговете.Имам беклинкове към тях така че скоро и те ще влезат в топ 100.Търсачките освен гугъл не ме интересуват и без това от тях не капе трафик.


Ето и най интересното на което попаднах.Понеже не съм сигурен колко голяма роля играят h1,h2 таговете за оn-page seo а WordPress темата ми не показва Хеадингс тагове за главната страница.Обаче открих решение http://www.getwordpressed.com/seo/h1-hack-for-wordpress-pages/
Тоя така наречен хак Взима Тайтъл тага на страницата и го превръща в h1 tag така получавам х1 таг и за главната ми страница.Заслужава ли си да бърникам по wordpress-a за да го направя това и понеже всеки говори различно за хеадинг таговете ще ми помогнат ли в серпа?

Чудя се сега да продължавам ли с линк билдинга към главанта страница + х1 хака.

Или да оптимизирам статии по отделно като за всяка правя линк билдинг + сателитки.. Също сега 4те ми нови статии не съм много сигурен как най добре да ги уползотворя. Плийс Хелп :twisted:8)
 
От: Re: Въпросче за мойто SEO ?

според мен го даваш малко по агресивно отколкото трябва но ти си знаеш...

http://www.bullblogger.info/2011/02/google-non-success-story.html

За този сайт Булблогър беше пуснал няколкостотин хиляда линка. AMR Blasts, Xrumer Blasts, Scrapebox Blasts. Беше вкарал сайта в топ 15 дори. Но...останалата част от историята може да научите в статията му.

Матрикс, дай го малко по-социално. Направи си Фейсбук страница, Туитър акаунт. Набирай последователи. И практиката показва, че не е хубаво да пускаш вече такива бластове директно към главния сайт. В над 90 процента от случаите Гугъл може да те шляпне зза дълго време. Бързай бавно. Това мога да те посъветвам.
 
От: Въпросче за мойто SEO ?

Е социален съм :Д Днеска от Socialmonkee.com psunah 25 букмарка :Д Имам фб страница със 22 хиляди фена и туитър със 2к последователи но туитъра не съм го линкнал към сайта щото ми пие линк juic-a какво ще кажете за х1 хака да го вкарам ли в действие.

Дайте няква по сйеф стратегия какво да направя с новите 4 уникални статии че да ги уползотворя най добре...Някаква линк билдинг стратегия ?
 
Последно редактирано:

Горе