dintronix
New Member
Всички страни са имали своите революции, обаче не съм сигурен за България.
Тя имала ли е своята революция или всичко е режисирано от някои хора?
В интернет се надигна някаква форма на протест, след протеста на Николай Колев - Босия, макар че така наречения доматен протест има по-дълбоки корени и аз виждам някаква символика с фалшивия преход и вътрешно партийния преврат 99 година
Та мисълта ми е, има ли нужда от протест, кога треба да е, или сичко си е по наште стандарти и сме му свикнали тъй да се каже?
Аа, че и друго искам да кажете треба ли 40 полицаи да арестуват един човек, въоръжен само с домати?
ИзточникВсе пак гневът и разочарованието на Колев от политическата класа на България е успяла да затрогне избирателите, ми каза Кадиев в едно кафене близо до парламента. „Хората вече не вярват на държавата. Дали България е по-малко корумпирана отпреди четири години. Определено не”.
40 полицаи бяха нужни, за да арестуват Колев в демонстрация на държавната власт, която вероятно е припомнила на поета за лошото старо време по време на управлението на комунистическия диктатор Тодор Живков. Интересен пример за нишките, които свързват българското минало с настоящето на страната, е фактът, че човек, който е бил охранител на Живков, сега е премиер на България.
Фейсбук - Доматена Революция
Прикачени файлове
Последно редактирано: