Не знам 10 години дали ще издържа, то въпросът е дали да купувам още, до вчера бях 145% +, така като гледам от днес след отчета ще съм доста повечеMETA с поредния отличен отчет, $50 милиарда buyback и обявиха дивидент.
В тази тема имаше хора, които купиха на ниска цена. Съветвам да не продават поне 10г.
@Ivo_ аз пак да те тагна. Нещо големците щяха да потъват?
+200%, че колко ти е била средната цена и кога си я вземал? В смисъл купил си ги в един точен момент ли? И си нацелил дъното?Аз излязох на +'200% и сега малко малко ме е яд
Не знам 10 години дали ще издържа, то въпросът е дали да купувам още, до вчера бях 145% +, така като гледам от днес след отчета ще съм доста повече
Уцелих кьоравото, защото реално ми е най-голямата инвестиция до момента в портфолиото. Като графика успях да усредня да съм малко над дъното от последните 5 години
Иначе понеже аз гледам и графиките като вземам решения, чисто исторически назад като се разгледа на МЕТА, да трябва да расте още и това да е само началото, но знае ли се.
Ако ще е фармация VTRS е по-добър избор - добро диви и потенциален ръст в десетки проценти.
някъде четох че в средата на месеца Reddit ще пускат акции и мисля да си купя, дали е добра опция, не му разбирам, но съм се наканил
Нвидия изглежда като класическа пирамида, ако имах директно акции бих ги разкарал...