Офтопика от темата - Списъци с Безплатни Директории

ми мисля че и тези са достатъчно,но ако имам дай на сам. :roll:
 
е да ама са адски много паснатите до сега.за да ги рзгледаш ще ти трябва поне ден или два всичките и то само да ги разледаш.представи си за нещо повече колко време ще трябва?
 
Alexin каза:
Blinky ще ти отнеме един weekend ;] както казва тяхния админ :))))
Ха-Ха-Ха. Еми май ще е този weekend. :) Почвам от днес вечерта. Ти да имаш резултати от събмита там? И ако да, продулжавай да ни предоставяш добри новини. Благодаря за предоставеният линк още веднъж. Успехи. :wink:
 
blinki можеш ли да ми кажеш повече български ситове за събмит освен хит.бг, дир.бг, сеарч.бг, бгтоп.нет,старт бг,yes.bg , щото искам повече български трафик на единия ми сайт , защото е фирма със спецефична тематика и ми са нужни клиенти от България , благодаря предварително (освен тези търсачки които сам ги написал горе щотото там сам събмитнал , ако има някой други да ги напише някой , ще сам му благодарен )
 
bgkulinar каза:
addurl.start.bg

Напоследък има доста нови директории, които не съм включил, но ще гледам да се постарая тези дни

Това е най-стойностният старт.бг, който съм виждал през живота си!
Браво на готвача!
 
Бате, не съм запоснат с БГ директории, но като гледам те вече са ти помогнали с търсенето на Бг директории. Пробвай и с размяна на линкове (в стил обмяна на трафик) . Това сигурно ще ти донесе трафик, и си мисля че в секцията за купува продава имаше оферта за трафик интересуващ се от игри (на импресии), може да си договориш и за периоди. Зависи за какво ти е сайтчето. Това ми идва на акъла за повече трафик. Успехи. :)
 
ами повечето нови ситове кадето са добавени в старт.бг са автоматични :)) има нови бгкулинар каза че имало нови и наистина има ефект :)
 
Amebabot ами там не са friendly vsichki , само че тези директории са за сите на английски :)) аз в момента с бг искам да правя голям трафик :) с англииските във форума има доста информация как може да си го направиш а от тази директория която сам постнал наистина има голям ефект сложи си само които са ПР 5 и ще видиш резултата :) ама някаде има и платени :)
 
Blinky по цял ден ли сте пред компа:)) толкова много директории тука в този раздел чудо направо , колко трафик имаш на ден :)) сигорно 2000 3000 уникални ? + колок импресии ;0)
 
Blinky каза:
Като става дума, да не всички са SEO Friendly, но за сметка на това ако си в повече, шанса да ти отчетат повече линкове големите търсачки е голям. Така че присъствието по повечето е гаранция за по-добър резултат. А и трафика, който се предполага да дойде е бонус. И като стана дума за директории ето още един линк с около 1393 безплатни директории: http://seo.galtech.us/NewFree.php - Приятен събмит, приятели. :wink:
За тея 1500 директории 80$ искат да ти ги субмитнат , то по добре аз да си ги субмитна
 
Alexin каза:
Blinky по цял ден ли сте пред компа:)) толкова много директории тука в този раздел чудо направо , колко трафик имаш на ден :)) сигорно 2000 3000 уникални ? + колок импресии ;0)
Бате, по цял ден не се седи и събмитва, само като няма какво да върша (наложително), тогава събмитвам. Иначе бая трафик си е от всичките ако те одобрят. :wink: Иначе ако има някой списък го преглеждам обстойно и си го слагам като задача завбъдеще. Много е трудно да вършиш 100 неща едновременно. Абе списъците с показан PR те олесняват повече. Там си знаеш кое е от първа необходимост да свършиш.

@ inviSible - аз бих се сбогувал с тези $80 ако знам със сигурност, че ще присъствам във всичките 1500 директории. :wink:
 
blinki ами като дадем по 80 долара за събмита ? после да не след един месец да искат пак няква такса за да ти стои сите постоанно ? за да не го истрият
 
Е добре то и да дадеш вярно ще субмитнат по бързо сайта в директориите ама место да ги дам и аз мога да си го субмитна пък и не си ли си ти да си ги пишеш нещата
 

Горе