Добра оферта , но моля те поправи това "ь" ,че ужасно много ме дразни (ъ)Здравейте,
Имаш нов сайт нямаш посетители, даваме ти вьзможноста да го напьлниш с аудитория!
Здравейте
Предварително се извинявам, но си падам малко по конспирациите и често не разбирам някой неща. Примерно с тази обява: Имате тиксо брояч, който показва различни (над три пъти разлика) показатели от цитираните от вас данни за аналитикс. Разбирам, че е по-изгодно да се покажат данните с повечето посетители, но тогава защо държите тиксото, след като не го ползвате и не се аргументирате с него? Тиксото толкова ли е зле, че да показва такава огромна разлика от цитираните от вас посетители от аналитикса?
Тyxo.bg на сайта е заключено, а и отдавна tyxo.bg не дава вярни резултати! Напротив дава завишени!
Моля да престанете да спамите темата!
enjoya => Какво става бре пич? Какви са тия номера от теб? Тук си дошъл да правиш бизнес, не да лъжеш и да си играеш с хората! Май не си дорасъл за това!
Интересно ми е, защо скри статистиката на Тиксото? За да не те хванат в лъжа ли? Айде, като си толкова отворен - покажи ни статистиката на Аналитикса, да се убедим във верността на думите ти. До тогава ще те смятам за некоректен и лъжец, покажеш ли това - ще си върна думите назад.
И спокойно - не само аз, има и други хора, които са видели статистиката на сайта ти.
А за тези, които са я пропуснали, потвърждавам думите си с този принтскрийн (досетих се, че си некоректен и своевременно го направих, за твое сведение некоректността ти личи от начина на писане и поднасяне на офертата, даже и това не успя да направиш както трябва, и ще трябва да се учиш как се прави рекламна оферта!):
Виж файлът 3796
Умножени по колко?? х3?? х4??До @netsurfer , цените на сайта са на база приходи от easyads.bg!
Здравей,
Добавил съм PDF файл от GA, няма повече какво да коментирам! Както ти казах никъде не съм посочил tyxo просто защото неотчита правилно и не съм първият който твърди това, и го заключих за да не обърквам хората! Моля погледни файла в първият пост е, няма смисъл да лъжа за посетителите тъй като човек който рекламира ще си води статистиката на банера!
Поздрави!
167,432 уникални месечно , това прави 5-6 хиляди уникални дневно. Нали точно за това беше спора.
Тогава какъв е смисъла от тази тема??@netsurfer - Определено не