Z zzzeeen Member 7 Януари 2015 #1 Здравейте, имам намерение да създам онлайн секс-магазин, дропшипинг на артикулите. Предназначен е за немският пазар и се чудя и мая как да го рекламирам. Знам че гугъл хич не обича думите секс, адълт и т.н. И искам съвет или мнение.
Здравейте, имам намерение да създам онлайн секс-магазин, дропшипинг на артикулите. Предназначен е за немският пазар и се чудя и мая как да го рекламирам. Знам че гугъл хич не обича думите секс, адълт и т.н. И искам съвет или мнение.
DonMakaveli Well-Known Member 7 Януари 2015 #2 От: Реклама на секс магазин В други адулт сайтове. Xhamter redtube, etc...
Z zzzeeen Member 7 Януари 2015 #3 От: Реклама на секс магазин абе за там и аз съм се сетил, но цените са трудно постижими за мен
J jkminkov Active Member 9 Януари 2015 #4 От: Реклама на секс магазин качи им уникален контент с продуктово позициониране
petya77 Well-Known Member 10 Януари 2015 #5 От: Реклама на секс магазин Предложи комисионна за асфалтова реклама: С*кс на живо в mysite.com