един въпрос към webholding

От: един въпрос към webholding

момци, от време на време ви се чуда защо не правите пари а се занимавате с глупости... кви протекции, кви филми...

тоя пичага webholding влиза в раздела пазар и пуска обяви за домейни. дали ще е 100, 1000 или 10 000 лева няма никакво значение. ако има интерес ще се купи, ако не няма. пристигате вие и почвате - "ма са тоя домейн е много скъп", "ма мога да си взема същия ама с тире за еди колко си..."

това е секцията пазар - хората предлагат неща за продан. това не е секцията "да помагаме на потребителите" и webholding има пълното право да си бъде "кръвопиец" щом има раздел пазар.

протекции казваш - седнал е блинки цял ден да ви чете караниците за пълни глупости и тъпите коментари в темите от пазара дето са наспамени 99% и маха глупостите - ето ти протекция към еди кой си.

стегнете се и стига сте ровили в паницата на другия, моля ви.

п.с. лягам преди да ми се назлобите, че не ми се сънуват кошмари
 
От: един въпрос към webholding

Слушайте Вецков, щом той мен успя да ме вкара в правия път, значи и вие можете :)
п.п. ти не легна ли реално и официално? ;d
 
От: един въпрос към webholding

Последно тук форум ли е или нещо друго? Вече не ми е много ясно. Да не пасем трева, че безгласно ще гледаме номера от типа "Ако мине.".
Пиян клиент чете сметката в ресторант.
2 водки-2.60
салата-1.30
ако мине-2.50
4 бири-3.60
Клиента вика:
-Какво е това "ако мине"?
-Е, не мина... - въздъхнал сервитьора.

Въпроса е тука ще мине или не? Нали това му е хубавото на форума, че като влезеш в една тема дето се продава нещо разчиташ, че някой колега ще пусне информация ако има съмнение в полезността на сделката.
 
@ VtoriChepik не е с протекции блинки не е на кеф днес и е изчистил много решил че е спам и пак сте се скарали неща имаме и трима баннати за по една седмица ... станалото станало по принцип знеш че аз имам на предвид какви ги пишеш ти братле :)

аз знаете че подържам пазарлъка да става :)
 
От: един въпрос към webholding

О, аз на едно друго място банвам по повече от трима всяка седмица, но отдавна съм претръпнал и не се водя по емоциите като извадя сатъра. За тая работа се иска дебел врат и железни нерви, иначе не става.
 

Горе