dalasweb
Well-Known Member
Иван Костов и Георги Бакалов бяха арестувани през май миналата година в Малайзия с амфетамини за 500 хиляди долара!
жалко няма прошка
жалко няма прошка
Наркотиците трябва да се продават свободно, да има конкуренция, за да може да им падне цената и наркоманите да пукват тихо и кротко без да създават проблеми на качествените хора (ако наркотиците са евтини глупаците самоубийци ще могат с една заплата да си купят дрога, която ще им стигне до края на живота и няма да се налага да тормозят качествените хора, да ги обират и т.н.).
В тази тема писах защо е по-хуманно наркотиците да не са забранени. Обаче това няма как да стане, защото бизнеса на мафията ще умре. Мафията никога няма да разреши наркотиците да се продават свободно.
Хепи, ти на кво си в момента
Да, ама еволюцията и естествения подбор ги запряха.така работи еволюцията .... естествения подбор.
Хапи ако се нашмърка некой и прегази дете ко прайм?
Ко прайм с пияниците?
44 годишен мъж, с отнета за алкохол книжка, возел деца в автобус, с фалшива книжка
Преди малко по Хоризонт.
Според мен такава присъда за деянието е абсурдна! В кой век сме?
Как така се разпореждат с човешкия живот? според мен това е най-ценното и трябва да се отнема само при два случай:
- при извършено убийство
- при много тежко престъпление
борбата с наркотици може да се води и с по-нормални мерки!
с такава крайна (по-крайна не може) мярка - 100% решен ли е проблема?
Аз все се надявах да им дадат един последен шанс - все пак, смъртна присъда е...и са чужденци...
каква е тази вяра тяхна...отнемат живота с лека ръка...бесят, режат глави с резачки...
Аз пък съм за. А ти си противоречиш.
Един наркотрафикант причинява многократно по-големи вреди на обществото.
Западният свят на практика е показал, че не може да води успешно война със сегашно прилаганите мерки, които са в полза на индивида и във вреда на обществото. За това - директно такива хора трябва да бъдат разглеждани като ракови образования, и съответно да бъдат физически отстранявани.
В този случаи, вярата се използва за претекст да се създаде полезен за обществото закон и не трябва да се спекулира с нея. Да припомня само, че не малко от хората тук са призовавали за прилагането на т.нар. Крумови закони.