Ако приемате препоръки, макар на пръв поглед да виждам два проблема, то ето ги:Благодаря ти, за отзива!
Написано е на 3 места, че платформата е GDPR friendly, и не нарушава по-никакъв начин личното пространство на твоите посетители.
GDPR friendly, колко да е френдли?
Нямам наблюдения от работата му, просто ми направи впечатление.Здравей, под GDPR friendly имам впредвид че всеки който инсталира тракера в уеб сайта си няма нужда да го упоменава в privacy policy защото не събира никаква чувствителна информация за посетителите и най-важното не оставя бисквитки.
Иначе за сайта бъди сигурен че има още пропуски
Бисквитки се създават и събират единствено през уеб сайта и те са единствено за да знам кой е чекнал 'Запомни ме' и кой е бил логнат преди това.Или може би си имал предвид твоя сайт?
Всъщност са поне 2.
Начинанието иначе е хубаво, харесва ми и ще го имам предвид.
Не.А не събира ли IP-та на посетителите?
Платформата е безплатна и винаги ще си остане такава но най-важното е че обратното на Google Analytics.Начинанието иначе е хубаво, харесва ми и ще го имам предвид.
Наистина ми е трудно да те разбера.Не знам колко "пропуснати ползи" можеш да имаш, НО според мен, преди да скачаш на Сериозно, трябва да изчистиш миналото си, (един вид), иначе НЯМА да стане... Ти си пишеш, они си ЧетаТ, и те така брат ) А пък Ти си пиши, пускай си.. Язе и Они едва ли някогаш Ше ти пуснеме шер-скрипто на сктипта ахахах
А дали е холанджанино или брюкселко зеУе, НАЕШ само колко ни дреме на нас тримате, У БеГе
Не съм наясно за какъв чужд софтуер става дума но вероятно си в грешка и то доста голяма.бая народ изклати с чужд (поръчкан малко от себе си) софтуер?
Повярвай ми, че това никога няма да се случи на теб или някой друг.Ако е така, то как тогава ще ти пусна скрипта да ми ръчка из сайта? Ще ми анализираш трафика, юзерите и тн (най-малкото) и после ще продаваш инфото?
Не му обръщай внимание на този - яко спами по постовете и клевети хората. Оспами ми и на мен поста с подобни безсмислени неща и клевети. Една публикация няма иначе. Пълен жалкар.Не съм наясно за какъв чужд софтуер става дума но вероятно си в грешка и то доста голяма.
Повярвай ми, че това никога няма да се случи на теб или някой друг.
Зад всичко което правя стоя с моята самоличност а не просто никнейм.
Повярвай ми, че това никога няма да се случи на теб или някой друг.
Зад всичко което правя стоя с моята самоличност а не просто никнейм.
Напълно нормално.Така си е, злите езици говорят.
Свободна правова държава така че е нормално хейтърите да са повече от позитивните хора.Нет бате, всеки шляпа, аз за това ненавиждам социалки и подобни.
Факт е също че не само онлайн съм помогнал на доста хора но и офлайн.Но пък е факт, че поне тук гарантирано си помогнал на не един.
Не е професионално да използваш Google Analytics + Google Search Console и когато пуснеш пост в Facebook и 10% от посетителите да се задържат с 5-10 секунди по-малко от средното време да паднеш с 3 до 5 позиции в SERP-а.За брояча обаче си оставам резервиран, няма как просто хей така да се шерва такова инфо, най-малкото не е професионално
Бях го гледал тоя код на Каунт.бг какво аджеба чете от страницата и (по спомени) не видях нищо притеснително.
Иначе сигурно щях да хейтна (как ше пропусна такава възможност...)
! function(e) {
"use strict";
function t(t, r) {
var n = document.getElementById("ZwSg9rf6GA");
if ("true" === n.getAttribute("data-dnt") && navigator.doNotTrack) return !1;
var a = {};
a.referrer = r || e.document.referrer, a.page = e.location.href.replace(/#.+$/, ""), a.screen_resolution = screen.width + "x" + screen.height, t && (a.event = t);
var o = new XMLHttpRequest;
o.open("POST", n.getAttribute("data-host") + "/api/event", !0), o.setRequestHeader("Content-Type", "application/json; charset=utf-8"), o.send(JSON.stringify(a))
}
try {
var r = history.pushState;
history.pushState = function() {
var n = e.location.href.replace(/#.+$/, "");
r.apply(history, arguments), t(null, n)
}, e.onpopstate = function(e) {
t(null)
}, e.pa = {}, e.pa.track = t, t(null)
} catch (e) {
console.log(e.message)
}
}(window);
Къде в тия "слабости" има риск за самият script.js?count.bg Website Security Test | ImmuniWeb
count.bg website security test results: review security and compliance, outdated or vulnerable software, HTTP security headers and web server securitywww.immuniweb.com
Няма абсолютно никакъв риск.Къде в тия "слабости" има риск за самият script.js?
ПП. Чакай пак да погледна, да не се излагам нещо, ама...
Единствения начин за това е да използваш прокси или middleware, които да стоят между уебсайта и потребителя, и да блокират зареждането на бисквитки преди да достигнат устройството на потребителя.