Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Да, според Джон Оливър всички, които не сме с промити от woke идеологията мозъци, сме на нивото на британците, какъвто btw е и той. ;)
 
Последно редактирано:
Момче, не ми обяснявай какво как се лекува, щото съм на пангара всяка зима. Вирус - антибиотик - оздравяване. Това е изпитания и работещ цикъл при мен. Убедена съм, че без антибиотика няма да излекувам пневмонията, която е вирусна.


Същото щях да направя. Идеята е, че те изолират, за да не разпространяваш вируса, ама междувременно щъкаш сред народа и разнасяш заразата.

Нещо като дистанцията. Няма логика в тая снимка, нали???

245007171_4413285062059935_2083592970987513487_n.jpg
Олееее,олеееее...
Направо нямам думи. Не пиши в тази тема повече plz. Ако бях на админите шях да те банна за такова невежество.
Всяка година лекувала вирусната пневмония с антибиотик :D :D :D :D
Нямало как да излекува вирусна пневмония без антибиотик :D :D :D :D
Ти само с начално образование ли си ?
Това, че другите години си пила антибиотик и ти се е оправила да не би да е от антибиотика ? То и хапчета за диария да пиеш пак ще се оправиш ама щото организма се справя с вируса, а не от антибиотика да се лекуваш. Ако е бактериална тогава може антибиотик.
Антибиотика не лекува вирусна пневмония ! И ако антибиотика лекуваше вирусна пневмония тогава защо сега на някой хора им изписват по 2 антибиотика като са с Ковид и пак не се оправят ? Има някой не пият, други пият по 2 и няма никаква разлика. Така че тия дето казват хората умират щото им изписват 2 антибиотика грешат, а тези които казват, че умират щото не им изписват антибиотик също грешат. Просто вируса е гаден.
 
Последно редактирано:
И все пак има надежда с хапчетата на Merck. Поискали са разрешение за спешна употреба. Ако ги разрешат и започнат да произвеждат, но става много бавно..
Някой държави вече са поръчали още от преди да са одобрени. Нашите в България дали ще поръчат ?
Ама ние спим ! Ако настояваме, ако хората искат и започнат да задават въпроси постоянно защо не сме поръчали ? кога ще поръчаме ?
Може и да поръчат, но ние мълчим. Утре ще ревем, че няма лечение и че другите са по-добре от нас.
Аз вече съм задал въпроса където трябва, но колко ли човека ще го направят ? Всеки прочита статията и казва ооо дано да поръчат и в България и затваря статията. Еми така не става. Направете го за вас, за вашите близки, роднини и приятели
 
хора.тук в Англия вече си имаме грип,най-после,обикновен,тежък,както преди ковид грип.Е имаме си и ковид все още,но свикнахме и с това
 
В един много хубав "форум" за целия свят има информация за много интересни неща. Там има и една тема за едно разиграване на спиране на ток и системи в цял свят :D
Със скорошните проблеми в соц. мрежите както и поскъпването на ток и разни глупости и си мисля може ли наистина да стане наистина :D
Знам, че звучи пълна лудост дори и аз не го вярвам ама знам ли :D
а ние по-старите сме преживели режим на тока,ама ако спре интернета,тогава ще е големия филм
 
Кажи сега как да не те припише човек в една от двете категории - Тъп или Платен. Аз например толкова пъти повтарям как PCR теста е пълна измислица, как е сглобен от Кристиян Дростен без дори да е виждал китаец, как е толкова лесно да се контролират резултатите само като се променят Ct циклите, или дори предположението ми че лабораториите при добро желание могат просто да си измислят резултатите докато PCR машините им почиват... защото защо не? И ти за пореден път се появяваш като ни лук ял, ни лук мирисал, като някакъв първолак готов да попива чисто нови знания, задаващ въпроси на които са давани отговори толкова пъти, че отдавна ни е омръзнало да говорим за тях.

Трябва ли да си го сложа в подписа отговора на твоя въпрос, че да не се появяват нови такива като тебе да търсят под вола теле? Защо PCR така, защо PCR онака... Защото не е никакъв тест, а контолирана измишльотина, ей затова.
ти не го виждаш резултата и там е схемата,те ти казват.Тук беше голям майтап в Лондон,в нашата квартална фб група,една жена се беше оплакала,че са и загубили теста и след 3 седмици го намерили и и казали,че е положителна и да се самоизолира хах.Пълен смях
 
"Дръж се така все едно го имаш"-гласяха билбордове по автобусни спирки в Лондон.Правете си изводите.Следващото е внушаване на хората,че имат ментални последици от ковид,брейн промивката вече започна.Ще им повярвате ли?
 
Ако бях на админите шях да те банна за такова невежество.
Аз ако бях направо публично убиийство с камъни.

Митко, това, че зубриш по цял ден медицина, понеже си тежък хипохондрик-параноик, не те прави експерт. Само с буквоядство не става. Фактът, че лекари ми изписват антибиотика обезсмисля напъните ти да ме изкараш неграмотна. Иначе да, факт е, че не съм лекар и нямам претенции да бъда. Излагам фактите, пък ти си ги завирай в която дупка намериш за добре. ;)

Един единствен път ме тъпкаха напразно с аантибиотик. Направих много тежък бронхо спазъм, при който сатурацията ми сигурно е била 12. :) Оказа се алергична реакция към козметичен продукт. Направих сигурно около 3 курса с различни антибиотици, докато ни светне къде е заровено кучето.
 
хора.тук в Англия вече си имаме грип,най-после,обикновен,тежък,както преди ковид грип.Е имаме си и ковид все още,но свикнахме и с това
Поредната случаенос - Грипа се появява точно когато са набили инжекциите на повечето хора. И сега вакснатите като почнат да мрат, няма да е Корона, ами ще е от Грип... защото са се вакснали срещу Корона, но не са се вакснали срещу Грип! :D Аз ако движех тия глупости, бих измислил някакъв Франкенщайн вирОс, микс между Корона, Грип и СПИН, за който хептен няма вакси, та всичко да започне отначало.
 
Това видео сигурно е забавно за феновете на този екземпляр, но нещата за които говори нямат смисъл. Да, има хора, по-точно нашите родители, които са леко индианци в нета, и действително във фейса си препращат разни идиотски съобщения от рода на "Ако не ме споделиш на още 10 човека, нещастие ще ти се случи". Но това е нещо нормално, тези хора просто все още са интернет-наивни. Трудно разсъждават върху едно глупаво меме, камо ли върху конспирации от рода на короната. В същото време същите хора са по-доверчиви към всякаква информация, включително и тази дето се снася по подкупните медии.

Тези хора (абе всички хора) обаче трябва да разберат, че както в нета, така и в подкупните медии може да има вярна информация, както и заблуди. Хората трябва да могат сами да си факт-чекнат информацията. А самата информация, включително фалшивата такава, трябва да си остане налична, просто заради свободата на словото, а и за да могат следващите интернет-индианци да се образоват.

Да тръгне медията да забранява определена информация (и то тук вече не говорим за тези малоумни мемета) за да може да пробутва само желаната от нея информация, това е чиста проба пропаганда. Но съдбата на такива медии е просто да изпаднат. Фейсбук сами настройват хората против себе си, затова тренда им е само надолу:


И този на YouTube също, въпреки че са много трудно заменими:

 
Аз ако бях направо публично убиийство с камъни.

Митко, това, че зубриш по цял ден медицина, понеже си тежък хипохондрик-параноик, не те прави експерт. Само с буквоядство не става. Фактът, че лекари ми изписват антибиотика обезсмисля напъните ти да ме изкараш неграмотна. Иначе да, факт е, че не съм лекар и нямам претенции да бъда. Излагам фактите, пък ти си ги завирай в която дупка намериш за добре. ;)

Един единствен път ме тъпкаха напразно с аантибиотик. Направих много тежък бронхо спазъм, при който сатурацията ми сигурно е била 12. :) Оказа се алергична реакция към козметичен продукт. Направих сигурно около 3 курса с различни антибиотици, докато ни светне къде е заровено кучето.
Фактът е, че лекарите ти не разбират. Питай най-добрите вирусолози, имунолози, УНГ и с трите специалности съм чувал мненията на ВМА и “СВ. Иван Рилски” + най-добрите на световно ниво без значение дали са антиваксъри или не. Така че личната ти лекарка да си скъса дипломата и както по-горе ти казаха антиобитик не лекува вирус. Твоята лична ли е права или специалистите от всякакви специалности в най-големите болници в България ?
 
Междувременно за “вирусчето”
Починалите от последната статистика починали без придружаващи заболявания на - 21,23,33,35,37. Да не говорим за тези на 40 или със заболявания.
И не ми казвайте то и преди умираха така от грип щото сте неадекватни. Лично съм сравнявал статистика по починали от грип за последните 10г и то по възраст. Преди години помня бях чел статия как младо момиче починало от грип от усложнения и го пишат понеже било младо и беше шок и ужас, а сега всеки ден умират по десетки млади и стотици на средна възраст и хората “е какво толкова то са само 100 човека днес” “е то така или иначе хората умират”. Вие съвсем изперкахте и вече станахте без акъл и най-вече без сърца.
 
  • Like
Реакции: Test
а сега всеки ден умират по десетки млади и стотици на средна възраст
Коментирахме каква е причината за високата смъртност сред млади, здрави, прави хора. Официалната версия е "вирусът е мега страшен", но истината е, че умират заради неадекватното "лечение". Тоест, убиват ги на респираторите. Прави ли ти впечатление, че почти всички умират в болниците? И не, не е защото са били толкова зле, та е трябвало да влязат. Обикновено влизат в сравнително добро състояние, но на следващия ден се влошават, слагат ги на гилотината и се приключва. По времето на добрия стар грип лекуваха тежки пневмонии без вентилиране, затова и жертвите бяха доста по-малко.

Така че личната ти лекарка да си скъса дипломата и както по-горе ти казаха антиобитик не лекува вирус.
Ще ѝ предам и ще настоявам да го направи пред очите ми.

Аз пък ще гледам да си изтрия спомените, в които след като не мога да дишам и се давя в кашлица, на втория ден от приема на антибиотик вече пуша цигара.

Баси форумните професори...
 
Всъщност наистина след около три години очаквам да се случат такива неща в световен мащаб, че сегашната ситуация на хората ще им се струва майтап. Но няма да навлизам в подробности. Не искам да развалям изненадата.
 
Междувременно за “вирусчето”
Починалите от последната статистика починали без придружаващи заболявания на - 21,23,33,35,37. Да не говорим за тези на 40 или със заболявания.
И не ми казвайте то и преди умираха така от грип щото сте неадекватни. Лично съм сравнявал статистика по починали от грип за последните 10г и то по възраст. Преди години помня бях чел статия как младо момиче починало от грип от усложнения и го пишат понеже било младо и беше шок и ужас, а сега всеки ден умират по десетки млади и стотици на средна възраст и хората “е какво толкова то са само 100 човека днес” “е то така или иначе хората умират”. Вие съвсем изперкахте и вече станахте без акъл и най-вече без сърца.
Не та знам що си с два профила - @Blinky

Ама, ти преди два дена не знаеше къде се вписват тия статистики.. днес вече ги тълкуваш, че и с претенции на знаещ. Ма ай молим ти се...
 
Всъщност наистина след около три години очаквам да се случат такива неща в световен мащаб, че сегашната ситуация на хората ще им се струва майтап. Но няма да навлизам в подробности. Не искам да развалям изненадата.
Чак пък изненада... Все пак баба Славка публично ги е огласила тия работи.
 

Горе