Какво ви е мнението за Румен Виста?

Не го мислете, човека ще се мести да живее в Бали. Едва ли много от нас можем да се похвалим с такива имоти :)

П.с: Вече къщата му е депозирана
Туй къде го е изръсил? Аз лично не му вярвам. Дори не го знам къде е, едва ли знае местния език. С безработна жена секретарка и 2 деца... едното май вече трябва да тръгва на училище.
Глупости на търкалета, залъгва народа да се отърве. Къщата му е особено куца черна дупка за пари. Чак го съжалявам понякога, ако и да не заслужава.
 
Пусни една тема и за Киро Аеробиката, че ми е по-интересен.
 
Румбата купува имот за летен туризъм, обяснява как това е супер актуална далавера, точно след месеци продава.
Румбата хвали Еторо, обяснява каква супер далавера е, после каЗва мани ги тия.
инвестира дългосрочно, след месеци казва дърпам си парите.
Честно, лека ми пръст на Тодор Колев, ама точно като героя му в Опасен чат, само в hi tech времена ;)
 
Пусни, малък ли си? Имат много общо с Румен глиста.
Видях че имало някаква драма м/у Любо Жечев и Брейка, та снощи наваксвах че не бех ги гледал и двамата отдавна...

Много хора силно подценяват Киро щото първоначално прави впечатление на шизофренична шматка. Обаче като го послушаш малко повече, се усещаш че хич не е прост.

И още като мернах че Любо си го е избрал за следващ таргет, ми беше ясно че тоя път ше се блъсне в стената. Киро си е apex predator.
 
Обаче като го послушаш малко повече, се усещаш че хич не е прост.
Прост комуняга дядка. От тия най-тъпите, с бетонните глави.
Туй че Жечев удари греда с него е защото е още по-прост.
 
Сега му гледах новия клип, супер аматьорски се изпусна, как печалбата от апартамента до момента му е 1000 лв след цял сезон. И то без да брой разходите, които би имал до края на годината, с които би излязъл на загуба. Сам се смях как вече започва да се оплита в лъжи и става съвсем за смях.
 
Румен Глиста се наигра с рентиерство, за няма и един сезон. Туй че се е отървал от тухлите добре, ама защо лъже народа. Рязка графика нагоре, при увеличаващо се предлагане, и свито търсене, си е точно определение за балон.
 
Таксата за подръжка за неговия апартамент е минимум 150лв/месечно. Данък на жилището, ток, вода, интернет, тв, данък печалба, почистване, пране и тн… как няма да е на минус.
Отделно, тия ремонти пазаруване гориво време и тн също са пари. Ако на ден вадиш по 100лв, а реално си стържеш апартамента, да не плащаш на работници, то това пак са 300лв разход, които не си спечелил.
чакам с нетърпение следващата ниша. За да правя точно обртното ;)))
 
Румен се мести в Бали. Не мога да си представя такъв кураж - да си вдигнеш домочадието и да се заселиш чак до Австралия.
За пръв път да му кажа евала, ако не е поредната лъжа де.
 
Попаднах преди малко на новото видео на Виста на тема защо си продавал къщата, където обяснява колко много туристи има в Бали и затова отива да прави бизнес там, както и че искал на топло, да нямало зима и прочее неща.
Реших да пусна коментар, че спрямо Бали за 2018та (за когато говори) с 7млн туриста, в България за същия период са дошли над 9 милиона и половина туриста. Също, че там е активен сеизмологичен район, урагани има.
Похвалих го че идеята е хубава човек да си вземе имот там, но когато е пред пенсионна възраст, защото именно на едни 45-50+ години вече децата ти са големи, самостоятелни и можеш да се насладиш на среда, която ти избереш. Затова повечето хора, инвестиращи в имоти, които ще ползват го правят на подобна възраст.
Като произхождащи от България/Европа люде, с роднини и познати тук споменах също, че ако аз бих търсил ваканционен имот из близките локации като Сицилия, Тенерифе, Палма де Майорка. Но за момента разчитам на ваканции - като ми се доходи зимата на плаж - ето къде е Червено море, Йордания, ако искам повече сняг - Австрия, Полша, в България също има (във Варна, където и все още се подвизава Виста - няма, ето, днес е 22 градуса). Красотата на света се крие в неговото разнообразие. А от нашата мила родина имаме достъп до множество привлекателни точки на света, до които се стига бързо и може да се насладиш от планински върхове, до фиьорди (това така ли се пишеше), тайга, гори, пустини, море, океан, да гледаш китове, делфини, акули, каквото ти душа поиска. Няма нужда за това да се ходи на другия край на земното кълбо. Не че има нещо лошо човек да прескача от време на време. ;)

Тъкмо си публикувах коментара и след дали има 2-3 минути бе изтрит. Мълниеносно! Не бях написал и една критика, освен ако не са счели посочването на факта с разликата в туристите като такава.
Нищо, да са живи и здрави. Дано успеят с това, което са си наумили и накрая да се научат да приемат чуждо мнение.
 
Тая тема много се разгърнала. Явно още пуска видеа тоз Варненски Гуру.
Мернах, че някой спомена, че се е упътил към Бали.
Имах един съсед преди време и той малко си пада въздухар. Продаде си апартамента и замина за Бали....та явно островът е притегателен център на много интересни хора
 
Ама много ви е интересен чуждият живот, чак ви се чудя...

Коментара ми тук бе по отношение на липсата на качеството, наречено "приемане на критика" при въпросния Румен. Като дори не ставаше въпрос на откровена критика, а споделяне на факт. Жалко, че не си го прозрял.
 
Съмнявам се, че като се жалваш тук (далеч не само ти де), как Румен нямал някакво си качество, той веднагически ще го проима или пък ще прочете темата и ще си каже "брех, вярно е". Реално си отишъл на неговата стена, за да напишеш нещо. Ако някой графитаджия дойде под терасата ми и реши да драска, щото видиш ли за него това е ебати изкуството, което обаче "аз не разбирам", ще го изгоня по същия начин, по който той ви трие коментарите, но вие отделяте още време, за да пишете фермани по форумите, обсъждайки кой къде щял да ходи.

И коментарът ми беше далеч от нападателен или нещо такова. Просто интерес, как ви се занимава, ама сега осъзнах, че в момента няма Биг Брадър и хората масово гледат да избият нанякъде, вместо към ТВ-то. :)
 
Последно редактирано:
Според мен е редно да има тема за хора като него, които могат да подхлъзнат по-наивните зрители. Белкем ако някой реши да му гугълне името преди да си нахака спестяванията в eToro Понеже Румен им е афилиат, и още в началото на темата бях прехвърлил негово видео, в което казваше че вместо да си купи къщи ако беше инвестирал тия пари в акции на тесла или там подобна компании щял сега да бъде много богат - което за мен не ОК като твърдения, като е толкова сигурен в съвета си да си ипотекира къщата и да си сложи неговите пари в еТоро, нека не забравяме че има доста внуци на реститути на по 20 и няколко години с вече преписани по 2-3 апартамента в София, както и че декар земя под 1400 лв вече трудно може да се намери, а в северна България (извън Добрич където се върти около 3к) е между 1600-2000 лв декара. Така че глупостта и наивността на младото поколение, което има 10 инфлуенсъра за пътеводна светлина не бива да се подценява.
 
@Stop именно за това говоря! Но @SoloContraTutti не вдява. Вместо това пророкува кой с какво се занимава и дали е в свободното му време или не.
Останали са ми няколко минути, писал съм във форума за нещо, което ми е направило впечатление по-рано през деня. Ако толкова @SoloContraTutti го дразни, че се коментира приятеля му, нека игнорира темата. Е къде е копчето. Или пък да си чете, в свободен форум пребиваваме. :)

Руменчо е тарикат, разчитащ на хорската наивност. Същия се има и държи като публична личност, премъдра и винаги права, просветител на народа. И като публична личност не виждам какъв е проблема да бъде споменаван от хората.

Ако спрем да коментираме във форума, до няколко месеца форум няма да има/постепенно ще замре.
 
Аз лично не съм пазарувал от Румен, ама много народ се оплаква, че им продавал стари неактуални курсове. Хубаво е преди някой да се раздели с 4 стотака първо да прочете тия теми, щото Румен в коментарите си оставя само хвалебствията.
Не е зле, тая тема излиза на първа страница в търсачките, и е втората в която Румен не може да модерира.
Аз и стоки за 20 лева да си купя пак прочитам по някой отзив в независима платформа, пък за гуру дето да го слушаш за всичките си пари си е задължително да провериш какъв е.
И наистина, жена му кибичи денонощно да трие неудобни мнения, почти веднага изчезна разобличението като копира чужди клипове, само ги превежда. То няма лошо, лошо е че не споменава източник.
 
Последно редактирано:
Аз лично не съм пазарувал от Румен, ама много народ се оплаква, че им продавал стари неактуални курсове.
То това е тактика на над 15-16 години, хванеш някоя машинация или схема ( не влагам лош смисъл в думата схема) както той с дропшипинга, изкараш някакви прилични пари, схемата отминава, осъзнаваш го, доходите ти секват и от немай къде - решиш да споделиш на света КАК ИЗКАРАХ 100 000 лв - да изкарал си ги, но в сегашната ситуация с този "ПЛАН" не може да изкараш и 1000 лв, това и причината да правиш курс за това нещо, иначе щеше да си кротува Рубмашки и да си прави дроп шипинг сайтове и да ги продава за по 90к.

Няма лошо човек да си разкаже за славните времена, но чак пък да товари и толкова пари :)

Между другото, за да вкарам и някаква добавена стойност към поста си, а не само Хейт на най-великия гуру на света - това не означава да не си купувате разни курсове, особено на чужденци. Много често неща които не работят в САЩ например тук могат да се развихрят с доста голям потенциал.
 

Горе