Какво ви е мнението за Румен Виста?

То това е тактика на над 15-16 години, хванеш някоя машинация или схема ( не влагам лош смисъл в думата схема) както той с дропшипинга, изкараш някакви прилични пари, схемата отминава, осъзнаваш го
Хората се оплакват, че курсовете за Фейсбук реклама били със стария интерфейс. На практика безполезни.
Курсовете за Youtube - как да не се разделиш с 200$ ли колко там беше, пък под клиповете на Румен ако не е жена му да трие то повечето е хейт. Тоя клип дето го изтри имаше 3 пъти повече дислайкове, тях не може да модерира.
Инак евала за куража да прелети с домочадието на другия край на света, мене лично много ме мъчи половин година студ, и си мечтая да мога да се преместя на топло.
 
Ако толкова @SoloContraTutti го дразни, че се коментира приятеля му
Кой е приятелят? :D Румен нито съм го виждал, нито пък съм писал коментари под който и да било от клиповете му. :D Даже не го и следя грам, за разлика от тази част от вас, която се жалва и раздумва всяко ново видео, като баба от междублоковото пространство. И без да ми е приятел се вижда, че ви използва доста успешно, за да си генерира допълнителна ангажираност и продуктите му да стигнат до още повече хора, ама нали все пак сте му истински приятели. :D Нещо като Петканови, които си спретнаха цирк, платен от сеирджиите.
 
Кой е приятелят? :D Румен нито съм го виждал, нито пък съм писал коментари под който и да било от клиповете му. :D Даже не го и следя грам, за разлика от тази част от вас, която се жалва и раздумва всяко ново видео, като баба от междублоковото пространство. И без да ми е приятел се вижда, че ви използва доста успешно, за да си генерира допълнителна ангажираност и продуктите му да стигнат до още повече хора, ама нали все пак сте му истински приятели. :D Нещо като Петканови, които си спретнаха цирк, платен от сеирджиите.
Винаги съм се чудил с кой ник пише Румен тука. Двама с пяна на устата го защитават, чудя се кой точно е.
 
Пичове, моля ви. Румен не е варненец, тук е нещо като заврян зет. От Хасково ли Димитровград ли беше. Варненските тарикати са на друго ниво! Да продава и да си ходи, че от близката околия ни стигат преселенците ;)
 
Руснаците ги наричат подобни типове "инфо цигани" както споменах мисля.
Такива хора крадат информация от други хора и я препродават като собствени достижения във вид н
а платени уроци свързани с инвестиции предимно, демонстрирайки през цялото време висок стандарт на живот.
Висок стандарт за БГ в случая, защото на запад Румбата никой няма да впечатли с Фолксваген Туарег ли беше и с вила на морето среден клас.

На Румбата му давам 3 месеца на Бали после ще тръгне за някъде другаде, може в БГ някой да го е подпукал да му връща пари та затова се изнесе с жената и децата.

Иначе и аз го гледам с чисто развлекателна цел, забавен ми е.
 
Никаква връзка с темата, но ако искаш да се почустваш богат, скачаш на самолета за Тайланд/Индонезия или нещо близо около тях (без Сингапур) , седиш един две седмици и няма да ти се връща. Има и много прилични къщи на доста интересни места, с гледки към море, на цени които са по-ниски от тези в околностите на София. За Тайланд конкретно, ако си избереш някой от близките острови определно ще ти се впечатляват и на 15 годишно БМВ. Та в зависимост къде точно се изнася да живее този пич, ако го направи както трябва, стандартът му на живот ще се покачи прилично. На доста места там 10лв са си пари.
 
Никаква връзка с темата, но ако искаш да се почустваш богат, скачаш на самолета за Тайланд/Индонезия или нещо близо около тях (без Сингапур) , седиш един две седмици и няма да ти се връща.
Мдааа, преди 6 години бях в Бали за 3 седмици и не ми се прибираше. Даже проверих опциите за повторно връщане за по-дълъг период. Прилична вила с басейн и 3 спални се даваше за целогодишен наем $10к. Персонал за още $200-300 месечно и джобни поне $1-2к на месец и си цар.
 
Мдааа, преди 6 години бях в Бали за 3 седмици и не ми се прибираше. Даже проверих опциите за повторно връщане за по-дълъг период. Прилична вила с басейн и 3 спални се даваше за целогодишен наем $10к. Персонал за още $200-300 месечно и джобни поне $1-2к на месец и си цар.
Аз не знам какво е приятното да ходиш на курорти които се чувстваш като в парна баня постоянно, при влажност 98% 30 градуса ти се струват като грил, ставаш като шиш кебап.
Вярно хубаво, красиво, гледки, ама толкова пара и да се варя като охлюв, трее да мъкнеш един климатик на рамо:)
А особено в Бали както всички инджикитайци са яхнали мотори и последното нещо което са виждали е правилник за движение, буквално си е опасно да излезеш на пътя, като турим и десния волан става един малък ужас., Индия номер 2.
 
Една година само за финансови пазари говори и сега ще почне да показва как слага паркет и колко струват портокалите в Бали. Не го разбирам.

Ето да го разбереш. Важното в клиповете е да се говори за финанси, пък може и плочки да слага докато ги прави.

 
Истината е, че този човек нищо не разбира от финанси и инвестиции. В едно от видеата, в което говореше по темата ръсеше страшни бисери. Явно не е могъл да си преведе хубаво нещата, които чете. Няколко пъти вече го и хванаха как краде едно към едно съдържание от англоезични видеа, абсолютно всичко, което говори беше едно към едно копирано.

Супер смешно е и как се самоопределя като предприемач и човек "с няколко мултимилионни бизнеса". Сигурен съм, че дори не знае значението на думата "предприемач", той дори и бизнесмен не е, а двете неща са доста различни.

На фона на всичко това, просто не е за вярване как има хора, които му се връзват и дават пари за негови курсове и консултации. Аз дори и негов реферален линк не бих ползвал. Но явно шараните са понамаляли, защото сега гледам е изоставил лъскавия живот.
 
Последно редактирано:
Така е като мисли за собствения си....вместо за децата си.
Острова и като цяло тази локация не се слави нито с индустрия, нито с места за получаване на добро образование, а е остров, който се изхранва от туристи и като такъв е по-подходящ за кратковременен престой.
Второ - забелязахте ли, че децата отзад нямат нито детски седалки, нито колани сложени. Не стига, че кара из добре познат район, където организацията на движение е друга, има прелитащи с моторетки отвсякъде хора, гледа навигацията, ами не си е обезопасил собствените деца. Думи нямам.
Направил си е резервация за туристическа вила, но не се е организирал навреме да си намери къща и щом срока му изтича до няма и седмица, закъде е тръгнал да капризничи като ще е под наем не знам. Може би просто показва поза за пред зрителите си.
 
Тази вила я е наел само за да направи добро първо впечатление. Иначе другите, дето гледа за постоянно нямат нищо общо, бяха доста по-мизерни, имаше даже и мухлясали. И колата дето си е взел няма нищо общо с SRT-то.

Човек не може да надскача себе си и възможностите си, рано или късно всичко си идва на мястото. Наигра се 2-3години на хубав живот-къща, джип, екскурзии. Но видя, че няма възможност да поддържа високия си стандарт и разпродаде всичко и замина.

Само още не мога да разбера защо избра Бали, това за вибрациите, костенурките са пълни глупости. Та там е по-голяма мизерия от тук.
 
Не знам голям актьор ли е, но аз почнах леко да го съжалявам. Така като гледам поне 10 кг е стопил, а с тая влага там как лъскава му е кожата вечно потен.
Ама и много дълги клипове с празни приказки прави вече, 5-6% има интересна информация, другото загуба на време. Не мисля, че там ще успее.
 
Покрай Руменчо се загледах в други тубъри решили да се заСелят на Бали, ем.. никак не е евтинко, особено за семейство с деца. Бюджета на нашенеца е леко под претенциите му за вила, според това което видях.

Не виждам зачему е да налее толко лев за наеми в конкретната среда за развитие за лапетиите. Ма лева си е негов.

Иначе да идеш да си починеш месец, два си е екстра.
 
Не е толкова скъпо по тея места. Напротив даже. Едно е да си турист и съвсем друго да го играеш местен. Ще се повторя, но на много места в тоя регион, по много начини 10лв са много пари. Разбирай, че ако пушиш и пиеш, 10лв ще ти осигурят цигарите и бирата за деня + едно не лошо ядене на някакъв стрийт фууд. Комуналните също са ниски на повечето места, като изключение прави интернетът - той хем е гаден, хем често минава по опънати м/у стълбовете кабели и прекъсва, хем е бавен и скъп.

ПП, причината да съм се интересувал, е че след едно пътешествие с жена ми искахме да се преместим в Тайланд, съответно се разровихме и за всичко наоколо. Има си минусите, особено с деца (училища, безопасност като цяло), но не е чак толкова зле. Плюсовете са адски много и след две седмици вече нито ти е толкова горещо, нито имаш проблем с дъждовете. Даже се молиш да завали, понеже за един час отминава и после е супер, а иначе два дни без дъжд и става доста драматично.

А, на последно място, че забравих. Драмата с трафика си я има, ама само докато разбереш как стават нещата. След това си караш (аз моторче бях взел, кола не съм пробвал) и освен честите обърквания кой е с предимство, другото си е нормално. Там всички пазят мотористите, постоянно им свиркат с класкона за да ги предупредят, че са зад тях и, като цяло, никой не кара бързо. Първите няколко дни си е шок, но после почваш да свикваш и почвате всички да си бикате за щяло и нещяло.
 
Последно редактирано:

Горе