Продавам сайт за онлайн магазин

Slavchevv

New Member
Здравейте,

Екип от професионалисти изработи за мен уеб сайт (www.parfem.bg) за козметика и парфюми, но за съжаление поради лични причини няма да мога да започна този бизнес.
Сайта е изцяло нов, както казах не е започнал дейност, като разполага с:


Актуален и платен пакет към cloudcart до 30.08.2022. който включва:
  • Безплатен хостинг
- 10GB Дисково пространство
- 5 администратори
- Безплатен помощен център
- Всички видове отстъпки
- Всички видове отчети в магазина
- Всички приложения в магазина
- Всички методи за плащане
- Всички маркетинг инструменти
- Поддръжка по чат и имейл

  • GDPR

  • Let's Encrypt Manager

  • Facebook Conversions API (CAPI)
Цената е 550 лв.
При интерес пишете на лично съобщение.
 
Последно редактирано:
Магазинтчето изглежда много добре. Успехи от мен и дано скоро си намери собственик да го раздвижи. Но в този ред на мисли дай повече информация как си решил да си набавяш продуктите, в смисъл имаш ли някакви изградени отношения с доставчици и на какъв принцип работиш с тях. ;)
 
Здравейте,

Да, имах уговорка с доставчици от Чехия, като условията бяха прилични, но за съжаление не мога за момента да раздвижа този бизнес.
 
Аз само да споделя, че съм приятно изненадан за поредната хубава обява с инвестиция, която си заслужава на първо четене. Дано стане тенденция тук да се публикуват такива предложения. И успехи както на автора на темата, така и на бъдещия купувач. ;)
 
Здравейте,

Последната цена на магазина е 300 лв за всичко, като цената е до 8 август, след това една добра идея и добре изработен дизайн за онлайн магазин ще бъде изтрита и закрита, като за такава цена е абсурдно да намерите всички неща в описанието. .
 
Последно редактирано:
Хората не разбраха, че продавам готов уеб сайт(онлайн магазин) с всичките изисквания и стандарти, който реалната му стойност в момента е най - малко 1500 лв , а ти искаш да посоча, че е саас :D Не продавам готов бизнес за 300 лв, ако се прочете внимателно описанието се разбира, че продавам единствено сайта, който не е стартирал продажби и просто имах някакви преговори с чехи преди 1 год, като вече нямам връзка с тях и условията предполагам са други. Сайта се продава докрая на август, след което ще бъде спрян!
 

Горе