Украйна - Русия какво ви е мнението

От Руската агенцийка, гледайте как се прави пропаганда в стил Гьобелс, 2 седмици преди нахлуването и обявяването на война.

Russian MFA says Russia won’t invade Ukraine, blames US for ‘aggressive plans’​

Maria Zakharova said it was "absurd" to say Russia nurtured any aggressive plans about Ukraine


И тук шлюхите преди да ни обясняват, че се самоубиваме, че режем руснаците с икономически санкции, ето ви един чарт. Нандибандито онзи ден каза, че Русия има по-голяма икономика от САЩ

275022318_4892235630857616_9103338695033938296_n.jpg
 



”Пуснах си первий канал в името на плурализЪма. Обаче някакъв анализатор гневно ми обясни, че американците несправедливо убили бин Ладен, който нямал нищо общо с единайсти септември, и веднага го изключих.



Няма смисъл в това, както няма смисъл в споровете с жертвите на путинската пропаганда. Тия хора са вече в друга реалност.

Все едно да водим безкрайни дискусии за формата на Земята."
 
Абе, Римайнди нали имаше един пост започващ с "Ден четвърти. Путлер се изнервя". Иво Минджев гледам как му почва статията:
"Ден пети от агресията на Путлер срещу Украйна. Ето и “сводката” за неговите постижения..."

(Ша му съсипа накрая имиджа на тоя Римайнда, така съм го захапал..):)

А отдоле, коментар под статията:
"Брилянтно!
СЛАВА УКРАИНА!
По нашите работи.
Не виждам по-достоен кандидат за военен министър от доказалият се И като мениджър Иво Инджев."

ivo.bg/2022/02/28/украинците-вярват-че-могат-да-проваля/

:) Айде лек ден, тогава.
 
Абе гледам, че повечето руснаци подкрепят действията на президента, дори го мислят за най-добрия, съдейки по лайловете и коментарите под видеото: .


От една страна разбира се това е пропаганда, не може да няма нито един против, но от друга мисля, че голяма част от руснаците действително го подкрепят.
Толкова им е набивано в главите, че са велики, непобедими и запада иска да ги унищожи, че това е напълно логично.
Дори много от тях да не си го признават, тайно са горди, от руската мощ...от "Руската Мечка" с която може би вече ще почнат да се съобразява повече..
 
  • Haha
Реакции: Sky
Абе гледам, че повечето руснаци подкрепят действията на президента, дори го мислят за най-добрия, съдейки по лайловете и коментарите под видеото: .


От една страна разбира се това е пропаганда, не може да няма нито един против, но от друга мисля, че голяма част от руснаците действително го подкрепят.
Толкова им е набивано в главите, че са велики, непобедими и запада иска да ги унищожи, че това е напълно логично.
Дори много от тях да не си го признават, тайно са горди, от руската мощ...от "Руската Мечка" с която може би вече ще почнат да се съобразява повече..

С добавката, че тези които са против Путин ги е страх да кажат каквото и да било. Всички видяхме какво става по площадите в Русия, а какво не виждаме е отделна тема.
 
Аз мисля както Немцов е казал на времето, че единствено руснаците могат да си го спрат, трябва обаче повечето да са против неговата политика.
А се съмнявам, че повечето го подкрепят и тук няма общо страх или нещо такова...просто им трябва повече време да се осъзнаят, че той не ги води към нищо добро.

 
Иво Инджев е идиот, не го чета него
Значи "Путлер" е тръгнало от другаде и не си го присвоил от Иво Идиотинджев. Обаче, виж как и той е на твойта за Украйна. А е идиот.:) Значи идиот подкрепя тая гл.т. Може и да са повече идиоти, и много повече. Следователно има вероятност тва да е идиотска позиция. И ти, вместо да си хабиш акъла и нервите в защита на идиотската позиция, трябва да минеш към противоположната. :)
, пък за изнервянето, вчера заплаши с ядрено оръжие, как смяташ, дали 2дневната му операция се развива добре в Украйна?
Смятам, че положението:
1. Путин, обзет от имперско опиянение иска да завземе първо Украйна, после и други.
2. Всички му скачат и го резват с бруталните, съсипващи Русия санкции
При което
3. Вместо, ясно усетил дървото, да спре, той продължава - обезмисля логиката, че реалната причина е 1. Имперското опиянение.

Има нещо друго, нещо много повече и много по-застрашаващо за него и Русия. И може би го е имало много преди ситуацията с Украйна. Така че може би той е действал пръв? Неговите разузнавателни служби също са работели и той е предприел предварителни мерки. Нима е твърде конспиративно и не е по-логично от "полуделият диктатор"?

Начи, той по принцип е най-малко луд и размечтан. Той е студен прагматик, темерутин, даже мяза на змийска студенина. Нима той се е зафантазирал и си е повярвал? Нещо не ми се верва ич.

И пак трябва да видим как се стигна до там, че ядрения коз да излезе на масата, да видим действията на всички замесени. Отделно, забравяйки конкретно за сегашното положение, връщайки се месеци назад преди него, да разгледаме както Русия и Путин, така и Украйна, така също и САЩ, ЕС, НАТО, СИФ, службите, и всички останали големи западни играчи. И да си направим свястно заключение, бе поне горе-долу.

Но ти веднага ще ме застреляш, че аргументите с/у западните играчи произхождат от руската пропагандна машина. И тъй нататък...


Аз все пак повече смятам, че конфликта е параван и крачка напред, играят заедно за фудаментална трансформация на системите си, от която релно властимащите - държави+бизнес+банки - дружно ще намажат. Но трябва да имат сериозен мотив за да го направят, който не е, че просто искали да отнемат свободите на хората. Това е едно от последствията от оптимизацията на системите; може и да е цел, която ще ги улесни за изпълнението на друга, по-голяма и по-важна за тях цел. Гледам просто плановете и те вървят натам, а защо ги търсят тия планове - те трябва да кажат. Аз не съм в трилатералната комисия, съвета за външни отношения, СИФ, BIS, Вашингтон, Москва и Лондон, и не знам как е хавата на върха. Но следя кво спускат като програми за изпълнение, и те са нещо подобно.

Но, ако не е така, тогава Запада е далеч по-виновен за ситуацията. Проблемът е, че като оставим тоя конфликт, не виждам нещо много хубаво, хуманно и т.н. в Русия. Айде, освен някой джендъролиберастични и медийно-профанизиращи липси, дето на запад изобилстват. И в Раша ги има, но много по-малко. Само че други, свързани с несвобода, потискане на свободата на словото, висш бандитлък - са си подобни на западните, но се случват по различен от западния начин. Иглотерапирането - за което ти естествено си на обратното мнение - също им върви на 6, точно както западното...

И в крайна сметка - заедно или не - кашата все пак може да завърши с фундаментални промени и от двете страни. И аз си мисля, даже съм убеден, че ЩЕ. Ша видим:) (Най-добрият конспиратор-антиутопист е тоя с грешните прогнози. Тогава няма да има голема драма за всички и всичко ще протеча много по-плавно и положително.:))

Ама, в следствие от някои възможни развръзки от тоя конфликт или "конфликт", световната карта все повече ми заприличва да отива към подобие на варианта от "1984", където бяха три вечно враждуващи помежду си области: Океания, Евразия и Истазия. При което не е ясно дали има или няма действителна война, но положението е вонновремено запостоянно, а враговете непрекъснато се сменят. Тука не знам как ще са, ако се случи такова. Британия+САЩ+Канада - Русия+Китай+Индия - междинна, пълна с нови бежанци Европа (Останалата част, както и в 1984 - няква никва свободна зона, като тука Африканци, Латиноамериканци, изпаднали азиатци ще са от 3-ти към 5-ти свят с ресурси разпределени на 3-те други.)
Е, ся, може разпределението да е съвсем различно.
---

Ибахти поста, дано има 20-30% улучено и не е сичко шит:)..
Ама ти все пак набеди нандибандова ЗА МЪЖ и не се извини, направо опит за виртуална смяна на пола! И ся трябва да си доказва пола със снимки на интимни части. Бахти тъпанара - извини са бе!:):):) Утре ша кайш "Етера е жена и съм го разпрал от е*ане" и после - иди доказвай. Ше почнат да ми пишат на лично, да искат снимкови доказателства. Ше стане страшно... Извини са де, кво са прайш на чук!:):):)
 
Глупчо, това е позицията на ЦЕЛИЯ СВЯТ, не на Иво Инджев. Иво Инджев не е идиот заради позицията му срещу Путин, а поради други причини.
Опорките на русия са подкрепени само от правителствните сайтове, тоест от Кремъл. От другата страна застава целия свят. Не знам кой е идиота.

Как винаги вадите от 9 кладенеца вода, за да оправдаете Путлер за всичко. Сега пък имал информация, и предотвратил световна война чрез война. Както казах - опорките на Кремъл още бучът: войната е мир, агресора е жертва. Утре ще нападне България, вие пак ще мислите как да го оневините и как да помагате срещу НАТО в подкрепа на чужда държава. Някои хора са по руснаци и от руснаците.




2t85qmjoidk81.jpg



А нандибандито нищо не ми е пращала, не и ща карантиите. Може на теб да ги прати на лично и ти да потвърдиш щом толкова имаш желание. Или си попишете във фейсбуук и ще кажеш резултата.
 
Последно редактирано:
Путин не спира не защото санкциите не работят, а защото знае че вече е загубил твърде много и спирането значи капитулация, а за него падане от власт. Русия се обрече на бедност за десетки години напред и с всеки изминал ден примката ще се затяга. Няма как да тръгнеш срещу целия свят и да спечелиш.
 
Оп, каквото стана тук:

274968856_10221462739904507_6320325160284425752_n.jpg

И това най-вече защото:

275049888_10221462838266966_8249708728635984806_n.jpg

Май ще гледаме много такива още. Само го шервам тук, отделно мисля, че и PornHub май блокнаха руските си потребители.

И пак апелирам към всеки един от вас: Пишете, споделяйте, но без да се карате, няма смисъл във враждата между нас. ;)
 
Оп, каквото стана тук:

Виж файлът 22922

И това най-вече защото:

Виж файлът 22923

Май ще гледаме много такива още. Само го шервам тук, отделно мисля, че и PornHub май блокнаха руските си потребители.

И пак апелирам към всеки един от вас: Пишете, споделяйте, но без да се карате, няма смисъл във враждата между нас. ;)

А coolicehost смята ли да изрази позиция? Иначе не се и съмнявам за namecheap, мисля че си бяха Украинци, и в Live chat винаги такива имена са ми писали за съпорт.
 
Глупчо, това е позицията на ЦЕЛИЯ СВЯТ, не на Иво Инджев. Иво Инджев не е идиот заради позицията му срещу Путин, а поради други причини.
Опорките на русия са подкрепени само от правителствните сайтове, тоест от Кремъл. От другата страна застава целия свят. Не знам кой е идиота.

Как винаги вадите от 9 кладенеца вода, за да оправдаете Путлер за всичко. Сега пък имал информация, и предотвратил световна война чрез война. Както казах - опорките на Кремъл още бучът: войната е мир, агресора е жертва. Утре ще нападне България, вие пак ще мислите как да го оневините и как да помагате срещу НАТО в подкрепа на чужда държава. Някои хора са по руснаци и от руснаците.




2t85qmjoidk81.jpg



А нандибандито нищо не ми е пращала, не и ща карантиите. Може на теб да ги прати на лично и ти да потвърдиш щом толкова имаш желание. Или си попишете във фейсбуук и ще кажеш резултата.
Теб са та хакнали с иглотерапията. (Даже едната сам си си я нахакал, нали така каза) И вече си "подобрения Римайнд", леко малко не си си с всичкия (то не, че си бил с много, ма ся - ич):) Ти разбра ли какъв закон са приели в Чили?
Приели са нов Закон за защита на правата на "мутанти и генетично променени индивиди", в допълнение към вече съществуващият Закон за правата на невроните.
Що така? Да не е станало нещо, или да знаят че става, или че ще става? А?:)....Ааа, м/у др, колко %-а иглотерапирани там? Покритието как е?:)

Така че, един от основните пропуски, като говорим за обладани от пропагандните мантри, е, че те вече не са същите:):) Не просто са надградили истерията си от предната криза с Ковидутин и сега са просто психологически ъпгрейднати с Путиновирус, а и физически, генетично са различни, и вероятно И затуй още по-яростни в обладанието си от думата на ЦЕЛИЯ СВЯТ...редит, фейсбук, медийчетата:)
 
И пак апелирам към всеки един от вас: Пишете, споделяйте, но без да се карате, няма смисъл във враждата между нас. ;)
Всичко е чисто на приятелска основа, Блинки! Бъди сигурен в това!:)
 
А coolicehost смята ли да предприеме някакви санкции?
Хахаха, ние нямаме трафик от там, да не говорим за клиенти. Не сме им атрактивни, а и не сме толкова големи, че да правим такива политики. Такива политики се налагат от големите, които могат да повлияят. Малките не става да правят каквото и да, най-малкото няма смисъл.
 
Хахаха, ние нямаме трафик от там, да не говорим за клиенти. Не сме им атрактивни, а и не сме толкова големи, че да правим такива политики. Такива политики се налагат от големите, които могат да повлияят. Малките не става да правят каквото и да, най-малкото няма смисъл.

Казваш, то е достатъчно, че тук става свърталище на руска пропаганда и дезинформация :D. Като долетят още няколко русофила, и като почнат да налазват и другите теми, ще стане clown fiesta. Само още един двама трябват като deffnews и нандибанди, дето само в офтопик/политика могат да се вихрят, щото не са за тоя форум, и ставаме тролски форум.
 
Абе, следя темата, и на някои места доста "приятелски" обръщения виждам един към друг. :)
Ма Ремайнда вика на нандибанди, че била мъж, някой си @Странникът, бива ли такова уронване не само на престижа, но и всяване на съмнение в половата и идентификация, и също рушащо високата степен на доверие, което тя дълги години е изградила у съфорумците. Аз съм възмутен и докладвам Ремайнд! Да се извини!!!:)
 

Горе