Украйна - Русия какво ви е мнението

Ще го кажа така, че да ме разбере ремайна. То и за него се отнася:

You're so full of shit! :)
 
Това не е фейк, ама реално ако целта е да се почерни още Русия може да кажат всичко, пък ако е ударен склад с боеприпаси, гориво и тн биха довели до същия ефект. За справка виж като избухнаха складовете в Челопеч през 2008.
 
Това не е фейк, ама реално ако целта е да се почерни още Русия може да кажат всичко, пък ако е ударен склад с боеприпаси, гориво и тн биха довели до същия ефект. За справка виж като избухнаха складовете в Челопеч през 2008.

Ми не малко такива са ударени, знаеш видеото от тръбата, а зависи как се съхраняват мунициите, повечето са под земята, но и не малко военни обекти са им думнали. Нали все пак според раша удряха само военните обекти :) .

пс: намерих снимката от първото видео след - виждаш, че не изглежда да има много последници на снимка, но вътре всичко е леш, добре че здраво бетон изливат

5f329f7f-cf90-49c4-8b58-e1920c816218.jpg



Знам, че не си русофилска утрепка, ама само даваш хляб на руските дебили от тука да тролят още повече бате. Факт е че руснаците бомбят наред, вчера ги смачкаха и изгониха от Харков, и почнаха да бомбят наред, видеа колкото искаш какви простотии правят. Само да кажа, че тая вакумна бомба ,дето я стреля буратино машинките, дето ги показах преди няколко дни че отиват към Украйна, и даже има снимки на разрушени такива от там - е забранено използването им и използването им е престъпление срещу човечеството според Женевската Конвенция. Вече го имаме това, че бомби цивилни, следващото нещо, което му остава е ядреното копче. Няма повече накъде руснаците да ги излагат, те сами са ударили дъното буквално, вече са военни престъпници.
 
Последно редактирано:
Добре де, имаш ли някакво съотношение на взривни вещества от видеото, дето казваш, че е фейк, и в челопеч. Не си мисли, че всяка бомба дето пада е по 500кг.
За тоя блок със сигурност ще се появи друго видео дето хора обикалят вътре, и ще видиш, че всичко е леш, остават само стените навярно.

Например Байрактарите дето се оказаха много ефективни срещу рашките, ракетите им са 22кг, но виж какво правят.
 
в Русия се плаща 11 000 рубли на семейство на загинал, по днешен курс 44$, по утрешен сигурно 20$ ... това е цената на живота на войника.

Аз само казвам, че подобен взрив нищо не означава. Може да е гръмнало какво ли не и да направи този ефект, който показват във видеото.

Ми може и изобщо да няма взрив на ракетата, да е паднала без да се взриви, или това да е буустер на по-голяма ракета ( при изтрелването по-големите си имат буустери за насочване и височина, след това падат.
Moето мнение е, че се взриви и не виждам никакъв фейк.
Иначе всичко може, може и от извънземни да е, всичко може.
 
Последно редактирано:
в Русия се плаща 11 000 рубли на семейство на загинал, по днешен курс 44$, по утрешен сигурно 20$ ... това е цената на живота на войника.



Ми може и изобщо да няма взрив на ракетата, да е паднала без да се взриви, или това да е буустер на по-голяма ракета ( при изтрелването по-големите си имат буустери за насочване и височина, след това падат.

Иначе всичко може, може и от извънземни да е, всичко може.
Може ли да дадеш това инфо за 11 000-те рубли? Не че не вярвам, просто ми стана любопитно.
 
И още една лъжа на Кремъл лъсва. Вчера се похвалиха, че имат пълно въздушно пространство над Украйна, интересно защо хеликоптерите им летят толкова ниско.
В коментарите се вижда, че има мнения клипчето да е от миналата седмица при първия ден на атаката.
Трудно е да се каже кой лъже, кой е излъган и кой на кого вярва. За по-лесно аз не вярвам на никой. :))
 
Не знам на кво отгоре спорите с човек, на който постоянно отворени прозорци са му редитите welcome to ukrainе, ukraine war report, и netflix. Все едно разбирате повече от него, ентусиасти.
(След колко дни без нет ли ще се гушне буке.., той живее тука, диша и яде редит и нет.)

И който човек - никога, ни веднъж, каквото и да си му доказа - не признава, че е сбъркал и не сменя плочата. Отстоява и воюва - "и сам воинът е воин".
И тоя същия, автор на повече от половината страници в темата - не представлява никаква тревога (за някои), дори дума не става да е трол, дори не предупреждение. Май не е и докладван ни веднъж, но ако бъде - той не е никакъв проблем, не нарушава нищо.

Кво да говорим.

Показва и показва видеа минута след минута, прави експертизи, изказва мнения от военна компетенция. Но не е проблемен. Никой не го докладва (явно щото ще е безрезултатно) но той напра всеки ден по неколко пъти, циври "Блинки, тоя докога ще го търпиш?", "Блинки тоя не троли ли?"

Човек с неизлечими психични отклонения, освен, че е усмъртително досаден и с нрав на мини пинчер.

(Естествено, тва бледнее пред неверотната ми излагация, де не разбрах че в ТикТок ги спряли, а не самите сайтове. И написах поне 2-3 безмислени, сгрешени поста, което е тролаж и крушение.
Там мнозина от ж.к. Интернет са ме отписали.)
 
Докато ремайна не се събуди с картечен откос от полезен контент, мисията ми е да го докарам лично до стр. 91. С още спам (ма не е клипове и експертизи и не знам, той римайна така обучи темосписващите, че някои неусетно са привикнали):)
---------------

Филм:

За кратко период от време едновременно предната истинска криза плавно отшумява, докато в същото време настоящата истинска криза нараства.
Предната отшумява и заедно с нея - отшумяват разговорите за целите, за които е използвана/създадена.
Настоящата нараства и се говори почти само за нея и почти винаги като за отделна от предната.

Е тва ако не е филм. Само като измериш количеството сериозни материали, всеки от които е далеч по-добър и от най-сериозния медиен боклук, но всички които говорят за настоящата и целите й без никаква връзка с предната и целите й. Хич не е филм. (Не, че отгоре са много умни - отдолу са много тъпи.)

Шансът почти предната глобална криза да приключи почти едновременно с настоящата глобално (с едно тъъънко терикатско припокриване) ми прилича на шансът да е съвпадение, че Фейсбук стартира в същият ден, в който LifeLog (наследник na TIA) бе закрит. Малко по-вероятно е гръм да те изшляка посред бял ден.

Представяте ли си ги тия съвпадения? Ако се отнасят за кое да е друго, което не е обвързано с усложнения - последващи мъчни размишления; допълнително дълговременно търсене на инфо; разрушаване на стандартните; удобни мисловни модели; евентуална стигматизация от близки и познати - тогава винаги ще се каже, че може да е съвпадение само за пълен глупак. Но като е обвързано с тея работи - в повечето случаи по подразбиране се приема, че нищо освен съвпадение не може да е.

Такъв тип ясен въпрос, ако отговориш грешно на на изпит в училище и кажеш "съвпадение" - директно двойка; ако е по бизнес - ше фалираш; ако е за оцеляване в екстремни обстоятелства - пукаш на место. Но ако е просто за разбиране на нещо, чието сгрешаване няма ей ся директно да ти бръкне в джеба, нито да ти нарушиши кефа или заниманието, нито да ти разруши отношенията, а напротив - може да ти додаде към тях или да ти ги надгради - тогава може.

Досадна теория, нъли тъй? И ся: тва може да си го прайл цял живот и идваме до предната (от 2020) и стигаме до тая 'криза през 2022. Има ли нещо по-различно. Имат ли много повече значение отговорите на въпроси, на които досега е нямало.

Въпросът е, каква е една от основните цели. А фактът е, че има много излишък, ма много.
 
Същото си помислих и аз. Особено това с блока не направи никакво поражение. Май май играе видео едитор тука. :)

Не посвам от ПИК, че са яко пристрастни но просто по темата за разрушенията на сградата материяла е подробен със видеа от различни ъгли и снимки след това...
 
Още идеи за бързи пари ,
Събирам бригада за след войната , трябват ми майстори и общи работници , ще оправяме разрушеното в Украйна.. бояджии, лепачи на плочки и всякакви други
Търся инвеститор за фабрика за производство на прозорци , ще имат нужда.
Ще допълваме в движение още
 

Не посвам от ПИК, че са яко пристрастни но просто по темата за разрушенията на сградата материяла е подробен със видеа от различни ъгли и снимки след това...

Аз това го видях и на клиповете в reddit, не е фейк, ама то и и преди щетите се вижда, че е реално.
Иначе за вероятния фейк визирам това:
 

Горе