nandibandi
Well-Known Member
Ще го кажа така, че да ме разбере ремайна. То и за него се отнася:
You're so full of shit!
You're so full of shit!
Това не е фейк, ама реално ако целта е да се почерни още Русия може да кажат всичко, пък ако е ударен склад с боеприпаси, гориво и тн биха довели до същия ефект. За справка виж като избухнаха складовете в Челопеч през 2008.
Аз само казвам, че подобен взрив нищо не означава. Може да е гръмнало какво ли не и да направи този ефект, който показват във видеото.
Може ли да дадеш това инфо за 11 000-те рубли? Не че не вярвам, просто ми стана любопитно.в Русия се плаща 11 000 рубли на семейство на загинал, по днешен курс 44$, по утрешен сигурно 20$ ... това е цената на живота на войника.
Ми може и изобщо да няма взрив на ракетата, да е паднала без да се взриви, или това да е буустер на по-голяма ракета ( при изтрелването по-големите си имат буустери за насочване и височина, след това падат.
Иначе всичко може, може и от извънземни да е, всичко може.
В коментарите се вижда, че има мнения клипчето да е от миналата седмица при първия ден на атаката.И още една лъжа на Кремъл лъсва. Вчера се похвалиха, че имат пълно въздушно пространство над Украйна, интересно защо хеликоптерите им летят толкова ниско.
Може ли да дадеш това инфо за 11 000-те рубли? Не че не вярвам, просто ми стана любопитно.
За по-лесно аз не вярвам на никой.
Ми от 5 часа тази сутрин поства простотии, явно е каталясалОще сте на 90-та страница!?! Римайна заспа ли?!
Същото си помислих и аз. Особено това с блока не направи никакво поражение. Май май играе видео едитор тука.
ХАРКОВ ГОРИ: Един от най-големите площади в света стана ракетна мишена на Русия (ВИДЕО/СНИМКИ) - Информационна агенция ПИК
ХАРКОВ ГОРИ: Един от най-големите площади в света стана ракетна мишена на Русия (ВИДЕО/СНИМКИ)pik.bg
Не посвам от ПИК, че са яко пристрастни но просто по темата за разрушенията на сградата материяла е подробен със видеа от различни ъгли и снимки след това...