Украйна - Русия какво ви е мнението

Новата корица на "Ротшилдомист"...ъъъ - "Икономист".
1653481478_fthjslrxwaijisf.jpg
Добре, че не ям много ...
 
Аз не го разбрах. Дефа надценява философските ми способности.
E kak: Ти си тая хитрица отзаде мене, я съм малкия наивен етерИумчо, и ти коварно ма буташ към злия маг (твоя приятел и любимец). ЦАР ТРОЛ. Неш'такова.

Дефка, да не са педофили, и с тебе ли постъпиха така? Примамиха ли те, изиграха? Нанди ги търси, ночко ги боцка, така ли стана? Кажи...
-------------------
Добре, че не ям много ...
Яж доде има, че...после щатите ше ни пращат втечнена пшеница. Ма по малко.
 
Ето, почнаха да излизат китайците. Ся сички загрижени за истината и свободата на (колко милиона бяха?) донбасци, ще подкрепят яко КНР, което прави всичко хубаво за скъпите си граждани. Лошия ще каже за икономиката, оръжията, Троло ще пусне как стрелят американците, Нанди ще пусне от поглед.инфо кво говорят преназначените от "украйна-русия" експерт, ше се изкарат явни американски фейкове и всичко реално ще потъне под тях - то не че има де, в Китай всичко е приказка - и нищо лошо няма в тва, дето Китай прави на милиард и нещо ора там. Всичко е на 6 щом срещу теб е ЮЕСей... Знам аз, така ше стане.:)

(Ама то кат ти излезе насреща Цяр Редитмайндър с ЦЯЛ ТОН НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА от бибиси, цру... просто е неустоимо да не заемеш контра позиция. А то ще е и "целия нормален свят" с/у Китай. И тогава Китай става чудо и се забравя за всичко неОК. Така стават нещата... Пък и Сорос изгониха, и от СИФ излязоха - готово!):)

От 5-и Април е тва (а нещата са динамични...)
---

Позволено ли е да говорим за това, което се случва в Китай?

В средата на март около 50 милиона души бяха поставени под домашен арест с вируса в североизточната китайска провинция Джилин и в южните градове Шенжен и Донгуан.

Съвсем наскоро милиони жители на Шанхай беше наредено да бъдат блокирани, тъй като екипи за замърсяване извършиха тестове в целия град. Тези смели мерки за „обществено здраве“ току-що бяха разширени , за да обхванат всички 25 милиона души, които живеят в основния финансов център на Китай.


Странно е, че има толкова малко дискусии за това какво, по дяволите, се случва в Китай , като се има предвид безспорното значение на Китай на световната сцена.

Препоръки на западняци: „Храна, моля“

Нека започнем с репортажи на очевидци от западняци в Шанхай. Очевидно има някои проблеми с придобиването на храна:

Работещ за BBC, съобщи, че е получил правителствени зеленчуци (а по-късно и малко пиле), но все още се бори да получи определени продукти като... вода:

Има и този човек, който изглежда искрено благодарен за своята зеленчукова дажба:

А ето и химн за блокиране, направен от китайски рапъри:
https://www.youtube.com/watch?v=q5WWeiBh1b0

Има много странни видеоклипове, които се носят наоколо. Виждали ли сте някога робот-куче да инспектира QR код? Сега имате .

Дали тези странни визуализации са някак инсценирани или фалшиви или нещо подобно? Може би? Но... не могат всички да бъдат измама:


Има много, много повече видеоклипове. Това всъщност са по-„питомните“. Какво по дяволите?

Бебетата, разделени от родителите си?
Има няколко доклада , в които се твърди, че деца, които имат положителна проба за вируса, се отделят от родителите си.

Според държавните медии родителите могат да придружават малките си до карантинните центрове само ако тестът им също е положителен.

Но има много видеоклипове, които изглежда показват деца без надзор – включително бебета. Властите твърдят , че видеоклипове, показващи плачещи, без надзор деца, са заснети в педиатрично отделение на болница и не са от карантинен център. Добре но все пак.... къде са родителите?


Някои китайци са… нещастни?
Така изглежда:

Моята позиция по този въпрос беше перфектно изразена от този китаец, който спокойно се опита да изпуши цигара, докато хазмаците го тормозеха:
 
Последно редактирано:
Нека се изясним отсега, че да няма "Аааа!... Уууу!" после:
  1. Подкрепям Си да си земе Тайван.
  2. После Китай и Русия да почупят САЩ - тоже съпортвам.
  3. След това Ким да влезе с танковете в Южна Корея и да подбере всички гримирани и помадисани феньове на К-ПОП групите и да ги прати да бацат у фабриките - да се научат на труд и дисциплина вместо да фапат у ФБ.
  4. Китай и Русия да пребият японците и да си разделят о-вите.
  5. Твърдо ЗА независимост на Шотландия, Фолклендските о-ви, Гренландия, Тексас и Флорида съм!
 
И в едни други новини Запорожка област официално пожела да стане част от Русия.

Понеже това е точно в центъра на "Небесния Йерусалим", остава неясно руснаците после ли ше ги харизват на евреите или и новия Йерусалим ше е цепнат по средата... някой по-запознат да сподели.
 
Ще се съглася с ReminD, че има и умни сащ-ски политици, обаче. Ето например Хенри Кисинджър казва, че Юкрейн трябва да позволи да Раша да си земе изконните територии и да сключи мир. Умен политик!

Също за Ремайнд, да се запознае от достоверен източник кой (какво) блокира пристанището в Одеса и пречи на търговията със зърно.

Хинт: мините, разхвърляни в морето от укрите.

Реманде, само цъкаш и слушкаш

 
Понеже това е точно в центъра на "Небесния Йерусалим", остава неясно руснаците после ли ше ги харизват на евреите или и новия Йерусалим ше е цепнат по средата... някой по-запознат да сподели.
И аз имам въпрос към същия ''запознат'' - Бразилия извън заверата ли е? Там не е лошо да се емигрира..

 
УаУУУУУ, уникално Дефка, как ти хрумна по дяволите???
А не е ли точно обратното?

Двойка, отивай почивай още малко.
Хайде да те видим сега.
 
И аз имам въпрос към същия ''запознат'' - Бразилия извън заверата ли е? Там не е лошо да се емигрира..

Ако погледнем историята - вероятно да.

sN4c4oPcZxRRzkfZzOXAnQcps70.jpg
 
Последно редактирано:
Свърши тая работа с териториите - видяхме, като се примириха с Крим, какво стана. На всичкото отгоре, подводниците стрелят с ракети от Крим към Украйна. Тоя тумор трябва да се свърши веднъж завинаги с него, и да почнат да учат география от Кремъл, явно имат сериозни проблеми там:
azbww1K_460s.jpg



Интересно как риториката от "всичко свършва за 2 дни", и "Украйна не съществува", стигна до : "Айде де, кога щяхте да се предавате, докога ще ви чакаме?" от Кремъл. Не им е лесно и на милите русоробчета, всеки ден и сменят опорките и се чудят какви новини да търсят, че да и закърпват тезите.

Аз искам да видя как Русия ще си плати дълга в Рубли, щото утре могат да решат и да поискат да платят в ШУМА, явно мислят, че ще мине номера. Директно пизнание за фалит!Няма такъв вариант да плащате в рублей ...колхозници!

Интересно, по кой курс ще превалутират и кой луд ще приеме рубли след като е отпуснал кредит в доларес?! В мАсква може да е 60 а долар, но да видим в САЩ кво мислят по въпроса, ще ги сложат на оная си работа.


Тази ситуация, изкуствено създадена от една неприятелска държава, няма да се отрази на качеството на живот на руснаците", заявява министърът на финансите Антон Силуанов, цитиран от руската агенция "Интерфакс".

Верно ли? Ма ние чакаме всеки момент ЕС да се срути, долара да падне, САЩ да фалира заради дълга, пък то ко става - магучая ще се мъчи.
 
Последно редактирано:
да почнат да учат география от Кремъл
Да не стане, че на този, който забравя историята от кремъл да му направят поправителен по география.

Тичай да убиваш биткойна :D
 
И явно проблемите и тепърва предстоят с паричките и плащанията


That waiver has allowed Russia to keep up government debt payments, but its expiry now appears to make a default inevitable on at least some its $40 billion of international bonds - Russia's first major external one for more than a century.

"If the bondholders don't get their money when the money is due, factoring in any grace periods that apply, Russia will be in default on a sovereign debt," said Jay Auslander, a partner at law firm Wilk Auslander. "With the waiver gone, there seems to be no way for bondholders to get paid."

Айде да се обзаложим, че ще намерят начин да платят във валутата, с която са се разбрали? Фалирай и закривай остатъчен СССР/ Путинова Русия/!
 
E kak: Ти си тая хитрица отзаде мене, я съм малкия наивен етерИумчо, и ти коварно ма буташ към злия маг (твоя приятел и любимец). ЦАР ТРОЛ. Неш'такова.
the.jpg
 
Сценарист етер И ум
Режисьор етер И ум
Идеята е на етер И ум
В главната роля етер И ум

ARRtoeter-Ium.jpg
 
 
 
1653328607_photo_2022-05-23_20-54-21.jpg


Между другото, гледам, че цветовете са като в новия аватар на римайндини. Цветовете на дъгата.
Идейна му е иконката. Трансформърс сърце. Но е тъпо.

След като ми заповяда да си взема почивка, се появявам в рамките на няколко часа да те провокирам с добро. Тъпото ми кадърче от севернокорейския ХОН-ГИЛ-ДОН го разбра на половина. И как ще го възприемеш ти си решаваш.
 
да почнат да учат география от Кремъл
photo_2022-05-25_23-38-28.jpg

По повод на географията ето ти руско меме - ще ти го преведа.

Севастопол е най-европейският град. Именно тук се намират Немското гробище, Английското гробище, Френското гробище, Турското гробище и Италианското гробище, в които са погребани всички които в някакъв момент са се усъмнили че Крим е Руски.

Интересно, по кой курс ще превалутират и кой луд ще приеме рубли след като е отпуснал кредит в доларес?! В мАсква може да е 60 а долар, но да видим в САЩ кво мислят по въпроса, ще ги сложат на оная си работа.

Аз ако бях американска фирма щях да ги взема на 60 за долар - и да ги обърна на газ - директно от Газпром - схемата с Газпром Банк е за улеснение ако нямаш рубли и след това да я продам на наш Кирчо, като американска газ с 20% надценка. :) хем ще си взема парите хем ще изкарам и отгоре.
 
Последно редактирано:
И аз имам въпрос към същия ''запознат'' - Бразилия извън заверата ли е? Там не е лошо да се емигрира..

Ама всички са извън, нали се разбрахме - Русия, Китай...всички. Участват на 100% в програмата за устойчиво развитие, правят/въвеждат/прилагат абсолютно същото, което прави Злата Западна Ос, и единствено поради което нормалните, убави ора (м/у които и мнозина от привържениците на Русия в момента) са срещу тях и се ужасяват от тях, но... В същото време Русия, Китай и др. са изцяло извън заверата (дори понякога - официално) и желаят и работят за да направят различно [от злостното западно] бъдеще за жителите си, докато правят абсолютно същото като Злата Западна Ос (ЗЗО) (разликите са козметични)... (Като кучето, дето си гони опашката малко.)

/За Бразилия трябва да се допитам до тия "по-запознатите" и ще ти кажа. (Аз знам де, питал съм, но не помня точно как беше.) Но може би в мойта умряла тема? Освен ако не се противосборят явно, официално и медийно срещу ЗЗО. Тогава пак е за тая тема. (То сигурно вече Е, не следя толкова.)
--
А Кисинджър е "умен политик". Така е.:)
 

Горе