Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Най-важното трябва да ви спрът - достъп до интернет, че тролите навсякъде.
А на тебе може ли също с прът, а? Аман от демократи, баси.
От тела съм, не се ли чете? Виж сама смъртността у нас и в Нова Зеландия. Там е под 2000 при 1 500 000 заразени, у нас над 37 000 при 1 200 000 заразени. Очеизвадно е!
Теди, тва сме го коментирали до отмала, бе пиле. Знаем що у нас мрат повече. Мрат не само от ковид, но и от косопад мрат. Щото сме цъфнали и вързали, затва.
 
Имам малко работа да снимам докато е светло и после пак продължавам с материалите. Гледайте какво става:
_126014953_gettyimages-1230798088.jpg

А, не се чувствай длъжен, байно.
Още наваксваме с наличното.

Това над вашто село ли е некъде, къде е?
 
Мда, перфектна кондиция за аерозоли, нищо чудно, че такъв човек е фен на конспирацията за chemtrails :D

@contra това е от:

Код:
https://ichef.bbci.co.uk/news/1024/cpsprodpb/8C65/production/_126014953_gettyimages-1230798088.jpg
 
"Атлантик" било списание, подкрепящо републиканците?! Гледам назад и някакви тълкувания на статистики. Сложени едни до други графики за страничните ефекти от ваксинация срещу Ковид, шарка и грип. Срещу грип се традиционно се ваксинират главно старите хора. Срещу шарка се ваксинират почти само деца. Срещу ковид се ваксинират всички. Не е нужно да си гений, за да го знаеш това и пак стигаме до сравнението с водата - 100% от хората, които са пили вода рано или късно умират.
 
Най-важното трябва да ви спрът - достъп до интернет, че тролите навсякъде.
Хихи, боклуци, поне законите прочетете! Кой си ти да ми спираш нета, и да ме караш да се подлагам на корпоративни експерименти? Нали ти направиха гъза на таралеж, ето подарих ти мойте дози, кво пак не си доволен?
В БГ пишат умрял от ковид за щяло и нещяло. Затуй са изкривени статистиките.
 
Мда, перфектна кондиция за аерозоли, нищо чудно, че такъв човек е фен на конспирацията за chemtrails :D

@contra това е от:

Код:
https://ichef.bbci.co.uk/news/1024/cpsprodpb/8C65/production/_126014953_gettyimages-1230798088.jpg
Ама и това ли е копнал? Ужас.

От безскрупулен антиваксър какво да очакваш.
 
От тела съм, не се ли чете? Виж сама смъртността у нас и в Нова Зеландия. Там е под 2000 при 1 500 000 заразени, у нас над 37 000 при 1 200 000 заразени. Очеизвадно е!
Пак забравяш за онези почти още толкова на брой починали в статистиките на НСИ. Поне ги спомени веднъж така от уважение :)

Нова Зеландия... като си започнал да я сравняваш с България, нека продължим със сравненията. На мен ми е интересно защо тяхната Ковид история изглежда по този озадачаващ начин:

1658934649478.png

Буквално нищо, нито троха преди началото на Февруари 2022.

Преди точно 6 месеца (27 Януари 2022) данните са били такива:
Популация: 5,002,100
Случаи: 15,842
Умирания: 52
Тестове: 5,957,664

Данните им към днешен ден (27 Юли 2022) са такива:
Популация: 5,002,100
Случаи: 1,589,584
Умирания: 1,941
Тестове: 7,370,492

Нещо прави ли ти впечатление? За последните 6 месеца при направени 1,412,828 теста случаите са нараснали с 1,573,742. Как?!? :rolleyes:

Значи 2 години правят милиони и милиони тестове, от които едни незначителни 0.26% излизат положителни. Представи си картинката... редиш се на дългата опашка пред лабораторията, заедно с още към 400 човека. Накрая само един от тях излиза с положителна проба. И така ден след ден, месец след месец, все едно и също.

После изведнъж нещо се случва и магически 111% от тестовете стават положителни. Сега се редиш на опашката с още 400 човека, абсолютно всеки излиза с положителна проба, че отгоре на всичко още 44 неподозиращи от улицата се оказват положителни.

Какво обяснение имаш за това недоразумение?
 
Какво обяснение имаш за това недоразумение?
Видеото с Пасков е дългичко, ама си заслужава. Врагът се прегрупира, Сорос Гейтс и Рокфелер искат над-национален статут, те раздават задачите ние изпълняваме.
Вече са излезли някакви промени в държавен вестник, нашите слуги и дупе дават за пустите им пари!


" „Според получените данни ковид ваксината е едва 4% ефективна! CDC, NIH и FDA са наясно с "
 
Последно редактирано:
Всички са ни побивали тръпки, когато сме чели за престъпленията на германските лекари в концентрационните лагери. Виждали сме надписа “Arbeit macht frei” над входа на “Аушвиц”, който надпис, обаче, по циничност не достига и до глезените на тринадесетата цел от стратегията за устойчиво развитие на СЗО. Ще повторя – целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята. Тя открито е написана в официален документ, който те са публикували на своя сайт. Ако комендантът на Аушвиц Рудолф Хьос днес беше жив, засрамен, скромно би свалил шапка пред СЗО и нейните спонсори!


А чакащите на “извилите се” опашки са щастливи, че ваксинирайки се, ще дадат своя личен принос в “СМЕКЧАВАНЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ” и спасението на Планетата от глобалното затопляне, посредством нейното обезлюдяване. Вие също може да допринесете, особено ако сте възрастен човек, с “разклатено” здраве. Личният лекар ще избере подходящата ваксина за вас ;).
 
Последно редактирано:
Дайте вече малко по-сериозно, че тука на детска градина го обърнаха некои!

Хората си мрът както са си у къщи, не от Ковид, и никой не знае от какво... Даже д-р Кембъл е притеснен:


Голяма мистерия, казвам ви.
 
"На 24 май 2022 г. Юрий Аношко, генерален директор на АО „Радиотехнически институт на името на академик Минц“ и АО „НПК „НИИДАР“ даде интервю за ТАСС. Тогава той "зарадва" огромната аудитория на една от най-големите информационни агенции в Русия с факта, че неговият институт разработи комплекс за скрит преглед на граждани на обществени места. Това е необходимо, за да се определи степента на опасност на гражданина за другите с помощта на изкуствен интелект.

Според думиte на Аношко, неговите специалисти са разработили основни инструменти за "профилиране на хора", базирани на тяхната мрежова активност в платформите TikTok, Youtube, VKontakte, Meta, Yandex, Mail.RU и други социални мрежи и месинджъри. „Стигнахме много по-далеч от функцията за идентифициране на хората“, каза генералният дизайнер на цифровото бъдеще. В допълнение към системата за профилиране, комплексът за денонощна скрита проверка ще въведе и „система за микроизразно разпознаване на лице и походка“ - т.е. събиране на биометрични параметри и обвързването им с конкретни данни на гражданин. Юрий Аношко подчерта, че системата позволява създаване на профил на човек (прочетете: това е биометричен акаунт без неговото съгласие) и оценка на степента на заплаха за други хора въз основа на комбинация от характерни признаци, които се откриват по време преминаването през ревизионния комплекс. Той, между другото, се нарича „Инспекция“.

Авторите се хвалят, че той е предназначен за "претърсване на хора без спиране", както и за идентифициране на опасни предмети и забранени вещества. Принципът на неговото действие се основава на безопасни (от гледна точка на авторите) електромагнитни вълни с милиметрова дължина и тетрахерцов честотен диапазон. „ Иновативното развитие прави процеса на скрининг бърз и удобен. Това ще важи особено за летища, гари, стадиони и други многолюдни места, където конвенционалните рамки забавят потока от хора и водят до опашки". Но си струва да припомним, че по-голямата част от стационарните рамки се намират на станциите на московското метро. Това означава, че следващата стъпка, ако все още не е приета, ще бъде сливането на Inspection с много обичания биометричен проект FacePay (mordoplaty) на Едуард Лисенко от Департамента по информационни технологии (DIT) на Москва и заместник-кмета Максим Ликсутов. Между другото, тогава, през май, Аношко каза, че определен брой секретни инспекционни системи вече са поръчани от руските правоохранителни органи. "Инспекция", по думите му, предизвика голям интерес сред големите компании. И това не са само летища, собственост на частно-държавен капитал, гари на руските железници, морски и речни пристанища. Това са всички наши газови и петролни гиганти, атомни електроцентрали и други критични инфраструктурни обекти. Като се има предвид, че течовете на биометрични данни от DIT продължават, служителите и членовете на семействата на тайни превозвачи е най-вероятно да бъдат "разкрити" автоматично, тъй като стигат до работа през "предните постове" на телевизионните камери в метрото, влаковете и магистралите. Между другото, свързването на техните данни с профилите „Инспекция” в съвкупност представлява информация поне за втората форма на прием.

Правителството на Москва може да бъде разбрано. Отново, противно дори на мнението на Роспотребнадзор Анна Попова, с усилията на Анастасия Ракова започва да се върти темата за поредната ковид пандемия. Приятел на автора на този текст, който е над 60 години, получи днес странно SMS известие от ДИТ Москва (ДИТ ЕМИАС). Ето текста му:
В Москва има ръст на заболеваемостта от COVID-19. Хората над 60 години са изложени на особен риск. Заболяването може да бъде тежко и да доведе до опасни усложнения. Можете да получите ваксината срещу коронавирус безплатно. Още мес. ru “.

Чудя се доколко отказът от ваксиниране с животозастрашаваща слуз ще повлияе на "токсичния профил" на такъв "безотговорен гражданин".

Масовото въвеждане на „парично плащане“ в Москва на фона на есенните ковид очаквания показва, че нейните власти следват изцяло следите на световните глобалисти – строителите на приобщаващия капитализъм според Клаус Шваб. Въвеждането на "Ревизия", интегрирана със скрито събиране на биометрични данни на граждани, е сериозен знак за предстоящото въвеждане на социален рейтинг в столицата.
"
---

27 юли

Един от основните "иноватори" на столицата, зам. Кметът Собянин Максим Ликсутов говори за по-нататъшните етапи от изграждането на биометричен концлагер в Москва, използвайки система с чисто национално и суверенно име Face Pay (плащане с лице). Според него сред тези, които активно използват този метод на плащане, 88% са много доволни (обаче реших да не разкривам какъв процент от московчани не го използват). И затова - повече биометрия и идентификация на гражданите, по-малко пари в брой и неперсонифицирани билети, защото уж само това искат столичани.

Оказва се, че потребителите се радват да плащат само с Face Pay, защото е удобно и иновативно. Единственото, което не им харесва е, че системата все още не работи на всички турникети. Ликсутов обещава да поправи този „неприятен дефект“. След това той радостно съобщава, че през септември биометричните плащания ще се приемат на всички станции на Московския централен кръг. Също така тази година Face Pay ще работи за пътници по редовни речни маршрути, а тестването продължава в сухопътния транспорт.

Оказва се, че самите пътници се обръщат към кметството с искания за въвеждане на пропуски Face Pay на социални карти, включително за студенти и ученици, и тази възможност вече се обсъжда от властите.

И тогава длъжностното лице постановява, че използването на Face Pay е абсолютно доброволно. Това е нещо като допълнителен начин за плащане за пътуване в транспорта и дори най-надеждният. 170 000 регистрирани потребители потвърждават това.

Освен това се оказва, че биометричните технологии навлизат все по-широко в света. Въвеждат се алгоритми за лицево разпознаване, за да получавате услуги от данъчните власти или да проверявате самоличността на пътната полиция, радва се Ликсутов. Да, той самият, толкова смело момче, беше един от първите, които се регистрираха във Face Pay.

Той също така се похвали, че Москва е пред големия дигитален концентрационен лагер в самия Китай, където системата за социална оценка чрез биометрично наблюдение на граждани е в разгара си (критикувана до искането за пълна забрана от Върховния комисар на ООН Мишел Бачелет и забранена в Европейския съюз ), по отношение на въвеждането на пътни такси за разпознаване на лица. Да, това е пробив. Тази услуга в столицата вече се предлага на всички 250 метростанции, както и на станция Кутузовская на MCC.

И той е напълно сигурен в безопасността, тъй като цялото използвано оборудване и софтуер е лицензирано в пълно съответствие със законите на Руската федерация и цялата система е под контрола на правителството на Москва. Е, всъщност, как да не вярваш на тези момчета, които правят живота ни по-иновативен всеки ден?

"Кредитната карта може да бъде открадната или може да бъде изгубена. Докато клиентът я блокира, ще мине време, а лицето ви не може да бъде "откраднато", следователно Face Pay е по-надежден и по-безопасен ", казва Ликсутов и обещава да вземе биометрични данни от московчани навсякъде.

И какво, каним се да повярваме на думата на този герой, който в интернет се нарича само „финансистът на организираната престъпна група Измайлово“ (ако поне една трета от компрометиращите доказателства, които лесно могат да бъдат намерени за него, са вярни, ще бъде достатъчно за дузина членове от Наказателния кодекс на Руската федерация)? Наистина искам да повярвам, но Наталия Касперская, водещият руски специалист по ИТ сигурност, по някаква причина казва следното:

„Моята лична препоръка: в никакъв случай не давайте биометрични данни, не търсете удобство. Почти гарантирано ще бъдат откраднати, продадени, слети. Нека първо обясним: как се планира да бъдат защитени тези данни, включително от нашите служители. Лично за мен остава неясно - защо изобщо е необходимо да използвате биометрия?

Някои чиновници директно ни водят към дигитализация. Това заплашва да формира сенчестата власт на хората, които създават и използват дигитални системи – ИТ хора, цифрови чиновници, техните шефове. Длъжностните лица, популяризиращи дигиталните услуги, не разбират напълно тези рискове“,
отбелязва Касперская , добавяйки, че течовете често идват отвътре, така че не е толкова важно колко са защитени от външни хакерства.

Но къде е Касперски и къде е г-н Ликсутов с неговите схеми за обогатяване на иновативното развитие на Москва, нали?

О, да, служителят забрави да каже, че въвеждането на биометрични данни е тясно свързано с пълното отхвърляне на парите в брой като цяло, отхвърлянето на традиционните финансови изчисления като цяло и с пълната „прозрачност“ на всяка стъпка, която гражданинът предприема общество. Само за пътуване, за плащания за стоки и услуги можете лесно да отпишете същите точки от физическо лице - след сканиране на лицето му и проверка на "надеждността". Ами фактът, че властите могат по всяко време да блокират достъпа ви до транспорт, хранителни стоки в магазина и т.н., както градските власти направиха със социалните карти на пенсионерите в "разгара на ковид", те могат да направят това без да обясняват изобщо причини, както се случи в Русия с блокирането на Fan ID на Мондиал 2018 и Евро 2020 (тогава съдилищата не успяха да възстановят справедливостта) - Ликсутов мълчи скромно.

Между другото, според новото биометрично законодателство, всички ваши компютърни снимки на лицата ви, направени за държавна IS, както и биометрични данни, предадени на банки, снимка, която сте направили, за да стигнете до работа във вашата организация чрез ACS, снимка за сключване договори за комуникационни услуги чрез интернет и др. автоматично ще ви създадат профил в Единната биометрична система . Никой няма да ни помоли да се съгласим с това сега. И защо, наистина, ако всички граждани само мечтаят да „разменят лицата си“? Или Ликсутов е объркал нещо и нашият народ не се стреми с пълна скорост към цифровия концентрационен лагер?"

--------

Уф, добре, че дигиталното живна покрай ковида. (И, ето, че хората - в случая московчани - "натурално" сами си го искат. Бе поне една пренебрежима част от тях, но явно и всички останали "ще намажат"..)
 
Разказва човека, но е ясно, че най-вероятно е измислена интересна история на платен дезинформатор (нарочно я е писал така в разговорен стил, сякаш набърже, с грешчици, гяволът му), защото всичко, което дори намеква против безвредността на ваксата, е такова - то е ясно.

----- ----- -----
"Днес се срещнах с мой познат канадски педиатър, на 35 години, който преподава в големи канадски университети, частна практика в Торонто. Преди около 1 година точно когато беше въведена инжекцията срещу ковид и ние бързо видяхме данните и вредите и ранните сигнали за съсирване, аз му казах това, което знаех тогава. Говорихме по телефона и аз наистина се обадих, за да разбера от какво е кървенето и съсирването и рисковете. Тогава това се дължеше на Астра З. и Дж&Дж, но с течение на времето видяхме данни, че всичките 4 ваксини, включително иРНК, причиняват индуцирана от ваксината тромботична тромбоцитопения, съсиреци, кървене, миокардит, перикардит и т.н.

Той обаче ми благодари днес, като ми припомни какво му казах тогава и призна, че някак ми се присмя, тъй като каза, че е получил това, което е чувствал тогава, че получил е добра информация от колежа и е бил запален. Той направи 3 ваксинации бързо, няма да направи четвърта, защото призна, че е бил на косъм от смъртта поради инжекциите и не знаеше за D-димер, който тества за кръвни съсиреци, необичайно съсирване на кръвта, представете си това! Той чу за това от мен.

Както и да е, той беше принуден да обясни от болниците, с които беше свързан, но все пак чуваше за лекари, които получават предложения за фалшива ваксинация и не ги приемат (в Онтарио). Той смяташе, че колежът е честен и искрен към лекарите и искаше да изпълни дълга си. Той призна, че е слаб човек и обикновено се съгласява и не предизвиква и искаше да пътува със семейството си и т.н. Така че той не преследваше фалшивите карти за ваксини и реши да се ваксинира. Той ми каза, че всъщност са му били предложени фалшиви карти за цялото му семейство в Торонто, в рамките на болниците, в които има задължения.

Както и да е, когато той се видя в сериозно бедствие и се втурна с линейка към спешното отделение, спешното отделение и персоналът в спешното отделение на голямата болница в Торонто бяха войнствени, каза той, те знаеха, че е старши лекар в университета и е добре познат, но той каза "беше страшно", защото видя от първа ръка, че ключът е натискането на тази плашеща иРНК инжекция. Той ми каза, че и днес на първа линия нямат представа за ваксината и какво се случва с хората след ваксината. Той ми каза, че не са склонни да проверят D-димера и той настоя и те най-накрая го направиха… и когато се върна масово завишен, те станаха много загрижени, както и той. Нормално трябва да е 100-200 ng/ml. Неговият беше 6500, той ми каза, че е толкова много повишен (сега след интервенция (тежка антикоагулация, силно разреждане на кръвта) е спаднал до 1, 000 или повече, той ми каза, че все още има риск от съсиреци и инсулт, ако съсиреците се движат), той е много загрижен и проблемът е, че когато се повиши, това е индикация за интраваскуларна коагулация и тромботична болест. Венозна тромбоемболия (ВТЕ). Индуцирана от ваксина протромботична имунна тромбоцитопения (VIPIT).

Тромбоцитопенията е състояние (оставям на клиницистите да уточняват), при което броят на тромбоцитите или тромбоцитите е нисък и тромбоцитите се наричат тромбоцити. Тромбоцитите са кръвни клетки, които се слепват или сливат заедно при образуването на кръвни съсиреци, които помагат за спиране на кървенето, когато има порязване или травма, кървене и т.н. Кръвният съсирек се нарича тромб. Много кръвни съсиреци са тромби.

Той ми каза, че болниците и колежът на лекарите и хирурзите не казват на лекарите истината и лекарите, както той каза, не четат нищо от науката, за да се информират правилно за всички неща, свързани с ковид. Те следят правителствата и колежите, които нямат представа какво правят или казват на канадските или американските лекари, особено на Агенцията за обществено здраве на Канада, ми каза той. Clueless. Те като лекари са били заплашвани от правителството на Трюдо и провинцията (Дъг Форд).

Той ми каза, че няма да дава никакви ваксини на деца, а ще ги насочи към SICK KIDS Торонто. Той каза, че те като лекари и дори той, рискуват да бъдат глобени и да загубят лиценза си от колежа, но ми каза, "майната им в колежа", сега той отива на война, подривен отвътре, за да образова колегите си за това, което ваксината наистина прави! Сега той е убеден, че изстрелите са смъртоносни и могат да наранят децата. Дадох му без притеснения обясненията за ваксината и още литература. Той ми е благодарен, че съм жив и аз му казах: не, благодаря на хора като Чарлз Хофе и Ванден Боше и Йедон, от които съм разбрал и стоя на раменете им. Той каза, че ключът е D-димерът и агресивната интервенция за съсиреците. Той каза, че никой в спешното дори не е мислил за този път.

Той ми каза нещо, което искам да споделя и със сигурност не мога да назова имена или болници. Той попита лекуващите лекари в спешното отделение, тъй като те се познаваха донякъде и почувства, че ще му кажат истината, защото знаеше, че е свързано. Той попита дали смятат, че съсиреците се дължат на ваксината. Той каза: в унисон, двама от тях казаха „не“. „Няма начин“, казаха те. Тогава той каза, че една лекарка в спешното отделение за тази смяна го познава и е запозната със случилото се, дойде при него и прошепна в ухото му „да, поради ваксината и те виждат много“. Той каза, че начинът, по който тя скришно трябваше да дойде при него и да му каже, го смрази. И тя бързо се отдалечи.

Микротромбите (микросъсиреци в тялото след инжекция) могат да ви убият, тъй като често са „тихи“ и се дължат на тези ваксини срещу ковид. Тестовете на Demand D-Dimer сега публикуват снимки от няколко месеца назад, за да гарантират спад на нивата.

Лекарите не са наясно с това и ваксината за шилинг. Може да имате съсиреци и да не знаете. Отново изисквайте тест за D-димер."
 
"Когато държавите просто действат и напълно игнорират „корона“, тогава нищо не се случва в такава държава.

Но когато една страна започне да инжектира населението, едва тогава възникват големи проблеми.

Жалко е, че едва ли мнозината вече могат да мислят самостоятелно. Че по-голямата част от населението може да бъде програмирано от МСМ да бъде повече от готово да се самоубие.
(- Холандци. Пак да спомена за решението по въпроса на повечето от "тъпите българи, дето сме последни по всичко". И тук сме наобратно...-)

Само на този уебсайт има безброй статии, които показват, че не е имало никаква пандемия, освен че сега има пандемия от жертви на ваксини.

Прочетете статиите за някои страни в Африка, като Танзания, където населението масово реши, че му е писнало от тези корона глупости. Където започна с полицията, която хвърли кърпата, последвана от останалата част от населението. А също и че масово са отказвали да протегнат ръка за изстрел. Че в тази държава няма трупове по улиците, а че животът си върви както обикновено.


И тогава това съобщение се появява в MSM:

Като последната страна с население над 100 000 души, короната вече чука и на портите на Микронезия. Групата тихоокеански острови се бори с първото си огнище на ковид от тази седмица, две години и половина след началото на пандемията.

Преди две години и половина, когато царуваше фалшивата корона пандемия, нищо не се случваше в Микронезия. Нямаше болни и починали.

Също така миналата година нищо не се случваше в Микронезия, докато:

Миналата година Микронезия, като една от малкото страни в света, наложи задължения за ваксиниране на своите граждани. Около 75 процента от жителите на възраст над пет години вече са напълно ваксинирани.

И тогава те сега се справят с „корона епидемия“.

Докато Европа, наред с други, изоставя почти всички ограничения, независимо от броя на инфекциите, Микронезия въвежда задължение за маска за лице. Който не го носи - задължително е и навън, рискува глоба от почти хиляда евро. Страхът е голям, тъй като здравните служители виждат, че случаите нарастват бързо, пише агенция АП. Осем души са хоспитализирани, а възрастен мъж е починал. Вицепрезидентът Йосиво Джордж също е хоспитализиран.

И така населението на Микронезия също ще стане жертва на ваксинационния геноцид и е ясно, че точно спринцовките причиняват болни хора, като разрушават имунната система.

Първото нещо, което разглеждаме, е репортаж за Австралия, страна, в която почти всички са били убеждавани да се „ваксинират“ срещу корона.

Според бившия журналист от New York Times Алекс Беренсън ситуацията в тази страна е тежка. Въпреки факта, че цялата страна е инжектирана, има огромна корона вълна и много хоспитализации и смъртни случаи.

След това разглеждаме Хаити, страна, в която почти никой не е бил „ваксиниран“ срещу корона, където болестта на практика не съществува и където ежедневието просто продължава както винаги.

Оставяме сравнението и изводите на вас."
 
"Ако трябва да броим колко предупреждения вече има за инфаркти по най-безумни причини, пръстите на двете ръце не са достатъчни.

Защото в нашето общество, което е добре защитено от „корона ваксини“, най-малкото нещо може да причини инфаркт.

От кафето, градинарството и климата, но сега е открито още едно много опасно занимание.

В момента все още има призиви за по-кратки душове, но тъй като повече жертви на ваксинация падат мъртви, защото сърцата им отказват, скоро може да бъдат призовани да не се вземат душове изобщо.

Това, за да спасите себе си и климата.
Принцеса Лорентиен иска холандците да мислят повече за устойчиво бъдеще. „Твърде често хората прехвърлят проблемите на околната среда на следващото поколение, докато всъщност е много лесно сами да направите разлика“, каза тя вчера в интервю за радиопрограмата Vroege Vogels.

Съпругата на принц Константин призовава, наред с други неща, за по-кратки душове и отказване от употребата на найлонови торбички.
694


И така бавно, но сигурно изграждаме библиотека от възможни причини за сърдечни удари. Това, което е поразително във всички онези безумни статии, които се появиха през изминалата година, е, че нито една от тях не споменава сърдечен удар като възможен страничен ефект от корона спринцовките.

Този човек беше избегнал опасността от душа, но не и опасността от спринцовката.
Австрийският диригент Щефан Солтес колабира по време на представление в Мюнхен и почина малко след това.

Сякаш живеем в напълно нереален свят. Живот, в който хората внезапно умират всеки ден и цялото население прави всичко възможно да измисли причините за това, но където колективно е постигнато съгласие да се избегне споменаването на истинската причина.

Това, което все пак може да видите, е следното:
FYMoVnGUIAEg4YT



Още през 2020 г. някои професори предупредиха за катастрофалните последици от инжекциите на иРНК (които тогава бяха в "процес на разработка";)) в рамките на период от три до най-много пет години, дори който е имал само едно боц.

Масово не ги послушаха, но те все повече се оказват прави..."
 
Последно редактирано:
..по време на ежедневното си бягане..
"..съпругата му Елън Дънкан каза, че тялото на Пол ще бъде "дарено на хора, нуждаещи се от органи и за медицински изследвания".


Ваксинирай се, защото
 
07.08.2022 г.
"Прекомерна смъртност през всички седмици на юни

През последната седмица на юни (седмица 26, 27 юни до 3 юли 2022 г.) около 3050 души са загинали. Това е малко по-малко от предходната седмица (3 090) и повече от очакваното за този период. През целия юни са починали около 1150 души повече от очакваното, има свръхсмъртност през всички седмици. Смъртността е особено по-висока сред потребителите на Wlz care и хората над 65 години. Статистическата служба на Нидерландия (CBS) съобщава това въз основа на временните данни за смъртните случаи на седмица.

Коефициентите на смъртност за юни са за пет седмици, седмици 22 до 26 (30 май до 3 юли 2022 г.). Във всяка от тях броят на смъртните случаи беше над очакваната смъртност и извън интервала на обичайните колебания, така че имаше свръхсмъртност. През май имаше повишена смъртност през три от четирите седмици. През този месец средно 200 повече души умираха всяка седмица от очакваното, през юни това се увеличи леко до 225."
 
FYh7Ha8XoAAaKq6

They're popping up everywhere in the UK too.

This one even has an accompanying bleed kit (for stabbings?).
 

Горе