Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
юни 2022 г.

switzerland-vaccination-births-2016-2022-realdatahero.jpg

Ваксинация срещу к овид и месечни живородени в Швейцария ( BFS/DataHero )

germany-births-2016-2022-datahero.jpg

Германия: Живородени 2016-2022 ( Destatis/DataHero )

de-geburten-ruckgang-12y.png

Германия: месечна раждаемост (2010-2022), очаквана (червена) и действителна (синя) ( Destatis/RealTo )

birth-data-2022-july.png

Коефициент на раждаемост 2022 г. спрямо 2021 г. по държави (Birth Gauge)


Защо има чувствителен спад на раждаемостта в Германия, Швейцария и други страни – девет месеца след началото на масовите ваксинации срещу ковид?

Влияят ли ваксините срещу ковид върху мъжката или женската плодовитост?

Като се има предвид това, новите данни за раждане от Германия и Швейцария повдигат някои сериозни въпроси. По-конкретно, и двете страни регистрират постоянен спад от 10% до 15% (в сравнение с очакванията) на месечните раждания от януари до март/април 2022 г. (последните налични данни) – т.е. точно девет месеца след началото на масовата ваксинация срещу ковид в общо население през април/май 2021 г..

Как може да се обясни това значително намаление?""
 
19-и юни

"Една от големите ранни заблуди относно иРНК ваксините е, че те няма да имат широко разпространени, систематични ефекти, вместо това ще останат относително локализирани. Това бързо беше развенчано и ранните проучвания показаха широко разпространено проникване на органи с особено и може би жалко предпочитание за концентрация в яйчниците и тестисите. (това беше открито рано в Япония, след което яростно отречено от армии от „проверяващи фактите“ само за да се окаже доказано в собствените документи на pfizer, получени чрез FOIA и съдебно дело.)

Тези иРНК лекарства са широко системни и се концентрират в (наред с други) репродуктивни органи и ефектите върху менструалните цикли са широко документирани.

Започват да се появяват данни. Това израелско проучване беше публикувано преди 2 дни:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fd6b3e4aa-4f83-4070-a6e2-eb284a8b1aa1_1548x947.jpeg

И резултатите са луди. (съжалявам)

Имаше силна априорна причина да се подозират ефекти, особено в светлината на по-високото и по-устойчиво разпространение на индуцирани от ваксина S протеини спрямо естествена инфекция и обогатяването на CG.
През първите месеци на пандемията нямаше достатъчно данни относно възможното въздействие на Covid-19 върху човешката репродукция. И все пак беше ясно, че използва рецептора на ангиотензин-конвертиращия ензим 2 (ACE2) за влизане в клетката 3, 4. Различни тестикуларни клетки, включително Leydig, Sertoli, сперматогонии и сперматозоиди, експресират ACE2 и свързани протеази, което води до сливане на вируси 5, 6. Цитокинова буря -индуцираната дисфункция, регулирането на автофагията и увредената кръвно-тестисна бариера също бяха предложени като възможен патогенен механизъм за увреждане на тестисите 7. Клиничните доклади за орхит, подкрепени от хистологични находки, допълнително подчертаха засягането на тестисите 8, 9. Следователно, вредното въздействие както върху сперматогенезата, така и върху производството на тестостерон 10 изглежда очевиден резултат, те оценяват донори от 3 банки за сперма за надлъжен период, започващ преди ваксината на Пфайзер и последващ след това.
Проучването е проведено и проследено съгласно следната времева линия около ваксинацията.

  • T0 = базова линия преди vaxx
  • T1 = 15-45 дни пост
  • T2 = 75-120 дни след
  • T3 = 150+ дни пост
И от това бяха открити значителни ефекти върху концентрацията на сперматозоидите и общия брой на подвижността.

Авторите правят набор от заключения от това:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fb47ab45e-c494-4e07-a81d-57324c830e72_2159x1111.png

И от това състояние:
Заключения: Системният имунен отговор след BNT162b2 ваксина е разумна причина за преходна концентрация на сперма и намаляване на TMC. Дългосрочната прогноза остава добра

Но оставам да се чудя на тези твърдения и се страхувам, че те могат да дадат пример от типа на поведението „изменете или опровергайте собствените си открития абстрактно, за да можем да публикуваме това без огромни противоречия“, което е станало твърде често срещано в медицинските и научни списания, които отказват партньорска проверка от тези, чиито констатации изглеждат твърде тревожни, ако бъдат заявени ясно. (но това често ще издаде такива данни, ако са заровени дълбоко в добавки и приложения)

Ето защо винаги трябва да четете тези хранилища на данни. защото те често разказват съвсем различна история от абстрактната.

Ето таблица две от същото проучване. Забелязвате ли нещо?
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1a4c9e4e-2a00-4447-b728-e7cbbba591f1_1456x1178.png

Мъча се да разбера как може да се нарече това „възстановяване“.

След ден 150, концентрацията на сперматозоиди е -15,9% спрямо изходното ниво, по-ниска дори в сравнение с периода 75-120 дни. средното време след vaxx за събиране на Т3 беше 174 +/- 26,8 дни, така че говорим за 6 месеца след vaxx без възстановяване на концентрацията на сперма.

Общият двигателен брой беше леко възстановен от Т2, но все още беше надолу с 19,4% спрямо изходното ниво, като изглежда, че донякъде компенсира в обем това, което се губи в концентрация.

И двата резултата са статистически значими при 95% доверителен интервал и почти толкова дори при Т3.

Има по-голяма от 97% вероятност цифрата на TMC да е реална, а не случайна.

Това поражда някои сериозни опасения поради редица причини:

  1. Очевидно това е значително и непредвидено въздействие, което не само беше пропуснато в изпитанията за бърза работа с лекарства, но и за което производителите на лекарства ни увериха, че е по същество невъзможно и прекараха по-голямата част от годината в яростно отричане.
  2. Този ефект изглежда траен до поне 6 месеца и от тези данни ние наистина не знаем кога или дори дали (или до каква степен) ще отслабне.
  3. Ролята на бустерите тук не е известна, но има всички основания да се очаква, че те ще имат подобни ефекти и ще удължат или евентуално ще влошат този ефект. това изглежда като изследване, което трябва да се извърши незабавно.
  4. Дори ако това състояние стане умерено и TMC се върне към предишни нива с течение на времето, тази времева скала изглежда доста дълга. със сигурност е повече от 6 месеца. това изглежда означава, че ниските подвижни стойности могат да бъдат почти постоянни в режим на годишни или двугодишни бустери.
Когато бързате да пуснете ваксини на пазара, особено ваксини, използващи изцяло нов и зле разбран начин, който никога досега не е бил одобрен или дори използван при хора, ще получите всякакви неприятни изненади и това изглежда е поредната.

И явно е пропуснато. това дори не беше споменато като възможност в нито едно производство на FDA, за което знам.

И ето защо разработването на ваксина обикновено се извършва за 5-10 години, а не за 5-7 месеца.

Най-доброто, което мога да кажа, все още не можем да изключим, че тези ефекти са постоянни.

И, разбира се, нямаме представа какво биха могли да направят на пред-юношеските деца и възможни въздействия върху здравословното им сексуално развитие и крайната плодовитост.

И въпреки това САЩ се противопоставят на тенденцията в по-голямата част от Европа и одобряват тези лекарства не само за млади и здрави, но и за деца от 6 месеца до 5 години. Това се чувства безразсъдно.

Нямаме представа какво може да причини това на яйчниците и яйцеклетките, тъй като те са много по-трудни и инвазивни за изследване (и вероятно ще трябва да бъдат оценени чрез аутопсия). Това е още един анализ, който отчаяно трябва да се извърши, защото за разлика от сперматозоидите, яйцеклетките не се допълват, така че ако ги повредите, това е.

Добавете към това ефектите върху нормалното развитие и може да отнеме десетилетия, за да видите какво се е случило.

Хората исторически са се доверявали на ваксините, защото те са били подложени на сериозни, дългосрочни тестове, преди да бъдат разпространени. Оценката се измерва в десетилетия, а не в месеци и дори малък брой нежелани събития биха ги извадили от пазара.

Да се търгува с това доверие, като същевременно се изоставят всички предпазни мерки, които са го позволили, е лоша наука и по-лоша политика за обществено здраве.

Колко още примери за непредвидени резултати трябва да понесем, преди тази проста истина да бъде приета?

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Ff6569922-292d-40ea-84c7-3912371fa852_647x470.png
 
"Тази статия ще покаже, че от 1 юни 2022 г., когато вариантът Ba.5 превзе цяла Европа, бустерите НАСЪРЧАВАТ смъртните случаи от ковид. За разлика от преди, бустерите не „предотвратяват тежки резултати“. Всъщност от това лято бустерите правят тежките резултати ПО-ВЕРОЯТНИ. Това се показва чрез използване на анализ, базиран на линейна регресия, разглеждащ нивата на смъртност спрямо нивата на бустер по държави, за различни периоди от време, но за едни и същи държави.

Преди няколко месеца написах статия за това, че Ba.5 е вариант, който непропорционално засяга подсилените хора.

Статията сравнява опита на силно подсилена Португалия и почти неукрепнала Южна Африка и показа, че резултатите от вълната Ba.5 в двете страни са много различни, в полза на по-слабо ваксинираната Южна Африка. Статията привлече голям интерес от много хора и дори попаднах в шоуто HighWire на Del Bigtree , което беше невероятно изживяване за мен.

Оттогава вълната Ba.5 надхвърли повечето европейски страни, така че реших да преразгледам тази тема по-систематично , за да видя как прогнозата ми се оправя. Реших да разгледам европейските страни, където има налични данни за бустер.

Изтеглих целия набор от данни от „Our World in Data“, който е 57 мегабайта CSV данни, и го запазих като SQL база данни. По този начин мога да направя много персонализирани заявки срещу него. Вече не съм ограничен до четене на чаени листа във визуални графики и мога да работя с по-големи набори от данни, включващи множество държави .

Данните изглеждат така:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F5425c51b-fec6-437f-a28d-73f626eb04b3_2033x599.jpeg


Поддръжниците на ковид бустери казват, че „бустери намаляват смъртните случаи от ковид“. Нека оставим настрана възражението, че бустерите могат да увеличат общата смъртност и да разгледаме само смъртните случаи, свързани с ковид.

Специално реших да разгледам европейските държави, защото се надявам, че събирането на данни за бустера и смъртността на ковид в тези страни е приблизително на същото ниво. Ограничаването до европейските страни ми позволява да сравня „ябълки с ябълки“, що се отнася до населението, бустерите и смъртните случаи. Обърнете внимание, че тази статия разглежда само смъртните случаи и по никакъв начин не разглежда „случаите“ на ковид.

Страните са: Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Обединеното кралство.

Моята база данни ми позволява да събирам и анализирам данни, за да отговоря на следното:

Като се имат предвид началната и крайната дата (предвид определен период от време), каква е връзката между нивата на бустер в началото на периода и смъртните случаи от ковид на милион през периода?

Периодите, които избрах (и мога да избера всякакви други периоди, точно това реших), са:

  • 1 януари - 31 март (три месеца)
  • 1 март – 30 май (три месеца)
  • 1 юни - 23 юли (почти два месеца)
За всеки период, за всяка държава събирам:

  • Бустер на 100 души за началото на периода
  • Кумулативните ковид починали на милион за началото на периода
  • Кумулативни ковид смъртни случаи на милион за края на периода
  • Това ми позволява да изчисля общите смъртни случаи от ковид на милион за периода , като извадя двете предишни стойности
Данните изглеждат така. Можете да го проверите, като разгледате графиката „ усилватели на 100 “ и диаграмата „ смъртни случаи на милион “ на Our World in Data.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fb434dcb0-0398-4ccc-adb9-5252e46d2674_1239x923.jpeg

Има три такива таблици, по една за всеки от трите горни периода (януари-март, март-май, юни-юли). Анализирах всяка таблица с линейна регресия, за да видя въздействието на бустерите върху смъртните случаи. Трите периода показват ясно различни резултати:

януари-март 2022 г

Анализът на горната таблица с линейна регресия показва, че през този период бустерите са били свързани с намаляване на отчетените смъртни случаи от ковид и това намаление е значително.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fae9fe2d4-be1a-4dc9-98b4-394261fc6ec8_995x1179.jpeg

И така, бустерите предотвратяваха смъртните случаи от ковид през януари-март 2022 г. (отново НЕ разглеждаме ефектите им върху общата смъртност, а само върху смъртността от ковид)

март-май 2022 г​

Данните за март-май 2022 г. са тук:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F5525e2df-86ab-4d6b-a378-cbfb24f94e9d_1109x776.jpeg


Регресията е тук:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F22b822e4-e247-494e-96fe-4a048df2dc6e_1039x1269.jpeg


Можете да видите, че линейният регресионен анализ не показва никаква защита и P стойността от 0,69 означава, че няма значителен ефект от бустери през март-май 2022 г. Не се наблюдава повече защитен ефект, но все още няма и отрицателен ефект.

Юни-юли 2022 г. — ЛОШИТЕ НОВИНИ​

Данните за юни-юли 2022 г. са тук (отново можете да ги проверите, като разгледате Our World in Data)
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F2b1e5b65-674c-4a72-a12e-e06cf5317cd0_1113x824.jpeg


Приложих и линейна регресия, за да видя какво означава. Голяма изненада тук!
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fbf73b65c-8243-4a4d-be64-9a2c504fa213_1051x1262.jpeg


Сега, за юни-юли, виждаме, че повече бустери означават ПОВЕЧЕ смъртни случаи и че връзката между процентите на бустери и смъртните случаи от ковид е силно статистически значима !

Това е най-доброто сравнение „ябълки с ябълки“.​

Нека да обобщим. Разгледахме една и съща група държави в Европа през три различни периода от време. През първия период процентите на бустер се свързват със статистически значими намаления на смъртните случаи от ковид. През втория период нивата на бустер не са имали ефект върху смъртността от ковид. И по време на последния, трети период, нивата на реваксинация ДОПРИНАСЯХА за по-големи смъртни случаи !

Фактът, че и в трите периода са включени едни и същи държави (с изключение на двойка, която не е отчела нива на бустер през първия период), означава, че този резултат НЕ се дължи на възрастта на цялото население или други демографски различия. Разликата между резултатите в тези периоди се дължи на изтичането на времето и промените във взаимодействието на подсилената имунна система с развиващия се вирус.

Имайте предвид, че моите данни показват нещо много по-лошо от „бустери спират да работят“. Вместо просто да станат безполезни, както през втория период, бустерите станаха вредни и насърчаваха смъртни случаи през третия период .

Имунна толерантност поради бустери​

Защо се случва това? Бустерите и ваксините, влошаващи резултатите от Covid, наистина са тема за друга статия, за да проучим възможните отговори.

Със сигурност има МНОГО ПРИЧИНИ, поради които бустерите вече не работят. Позволете ми да засегна само една такава причина. Не забравяйте, че други причини също са важни!

Ето един новинарски сегмент на ABC, където „здравен експерт по ковид“ изненадващо казва нещо разумно. Новинарският сегмент е за 4-та доза, но се отнася и за третата доза.

Ян Аштън описва „ имунния феномен, известен като толерантност “. Това, което означава „толерантност“, е, че многократните инжекции на антиген в крайна сметка работят като инжекции срещу алергия, повишавайки толерантността към антигена, който в този случай е пиков протеин.

Толерантността към алергени , като дървесен прашец, е добро нещо. (Аз самият имах ваксини за алергия). Въпреки това толерантността към възпроизвеждащ се вирус, който уврежда нашата сърдечно-съдова и имунна система, е нещо лошо! Толерантността също така превръща засегнатите хора в ходещи суперразпространители на Covid.

Вместо да види вирусния антиген като знак за започване на битка срещу вируса, имунната система казва „о, добре, още една пикова протеинова инжекция“ и го игнорира. Това позволява на вируса да се размножава без контрол и да причинява огромни щети, като убива различни клетки и наранява сърдечно-съдовата ни система и др. Заразеният човек чувства по-малко треска и по-малко смущения, отколкото биха почувствали от силна имунна реакция, така че заболяването се чувства „по-леко“, но това всъщност е лошо, защото вирусът се размножава без противодействие.

Поносимостта отнема време, за да влезе в сила поради бавното производство на IgG4, така че не се случва веднага след инжектиране на бустер доза. След като толерантността влезе в сила, вирусът вече не се възприема като „враг“ в същата степен, в която трябва да се възприема.

Толерантността в крайна сметка кара смъртните случаи „от ковид“ да изглеждат като смъртни случаи „с ковид“. Ако толерантен към пикове подсилен човек умре от инфаркт, който се случва поради свръхекспресия на вируса, това може да изглежда несвързано. Но НЕ е несвързано.

Толерантността е част от причината, поради която четворно подсиленият д-р Фаучи имаше 26-дневен пристъп на Covid.

… и това е също така причината, поради която подсилените хора остават заразни много по-дълго от неваксинираните.

Отново има други причини, поради които многократните инжекции на иРНК подкопават имунната система и нашите реакции към патогени. Не искам да претоварвам статията си.

Основният извод е, че бустерите сега означават увеличени смъртни случаи. Очаквам това да става все по-зле и по-зле с течение на времето, поради повторните инфекции, които постепенно унищожават хората и вирусът се възползва от безполезните бустерни антитела. Вероятно ще се случи значително увеличение на общата смъртност.

Късмет
 
> Първите ваксини срещу ковID бяха пуснати през декември 2020 г. и не след дълго лекарите и учените започнаха да предупреждават за възможни репродуктивни ефекти, тъй като убождането може да реагира кръстосано със синцитин и репродуктивни гени в спермата, яйцеклетките и плацентата по начини, които могат да нарушат репродукцията

> Според едно скорошно изследване, 42% от жените с редовен менструален цикъл са казали, че са кървели по-обилно от обикновено след ваксинация; 39% от тези на утвърждаващо пола хормонално лечение съобщават за пробивно кървене, както и 71% от жените на дългодействащи контрацептиви и 66% от жените след менопауза

> Други скорошни изследвания установиха, че инжектирането на Файцер се уврежда концентрацията на спермата и броя на подвижността при мъжете за около три месеца

> Спонтанните аборти, смъртните случаи на плода и мъртвородените също се увеличиха след пускането на ваксините. През ноември 2021 г. болницата Lions Gate в Северен Ванкувър, Британска Колумбия (БК) изроди 13 мъртвородени бебета за период от 24 часа и всички майки бяха получили инжекцията срещу ковид

> Много държави сега съобщават за внезапен спад в нивата на живораждаемост, включително Германия, Обединеното кралство, Тайван, Унгария и Швеция. В петте държави с най-високо усвояване на инжектирането на коваксини плодовитостта е спаднала средно с 15,2%, докато петте държави с най-ниско усвояване на инжектирането на коваксини са отбелязали среден спад от едва 4,66%


Първите ваксини срещу ковIT бяха пуснати през декември 2020 г. и не след дълго лекари и учени започнаха да предупреждават за възможни репродуктивни ефекти.

Сред тях бяха Janci Chunn Lindsay, Ph.D., директор по токсикология и молекулярна биология за Toxicology Support Services LLC, която през април 2021 г. изпрати публичен коментар 1 до Консултативния комитет по имунизационните практики (ACIP) на Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ, подчертавайки високия потенциал за неблагоприятни ефекти върху плодовитостта.

Преди това интервюирах Линдзи през 2021 г. Тази статия не е актуализирана с новата информация, но интервюто (по-горе) е добър пример за информацията, която тя споделя по-долу. В много отношения тя предсказа това, което наблюдаваме сега.

Тя подчерта, че има достоверни доказателства, че ваксините срещу кьовид могат да реагират кръстосано със синцитин и репродуктивни гени в сперматозоидите, яйцеклетките и плацентата по начини, които могат да намалят репродуктивните резултати. „Потенциално можем да стерилизираме цяло поколение“, предупреди тя.

Линдзи също така посочи, че съобщенията за значителни менструални нередности и вагинални кръвоизливи при жени, които са получили инжекциите дотогава, вече са хиляди и че това също е сигнал за безопасност, който не бива да се пренебрегва.

4 от 10 жени, ваксинирани срещу ковид, съобщават за менструални нередности
Както се оказва, ранните съобщения за менструални нередности не са случайност. По-нови изследвания потвърдиха, че наистина много жени изпитват менструални нередности след ваксините. Както се съобщава от NBC News в средата на юли 2022 г.:

„Анализ 3 , публикуван в петък в списанието Science Advances, установи, че 42% от жените с редовен менструален цикъл казват, че кървят по-силно от обикновено след ваксинация. Междувременно 44% съобщават за липса на промяна, а около 14% съобщават за по-лек период.

Сред хората без менструация – тези след менопауза или които използват определени дългосрочни контрацептиви, например – проучването предполага, че много са имали пробив или неочаквано кървене след ваксините си срещу ковид.“


Други категории хора, съобщаващи за необичайно пробивно кървене, включват 39% от тези на утвърждаващо пола хормонално лечение, 71% от жените на дългодействащи контрацептиви и 66% от жените след менопауза. 4

По-възрастните жени, тези, които са използвали хормонална контрацепция, са били бременни преди това или са имали диагноза ендометриоза, фиброиди или синдром на поликистозни яйчници, са по-склонни да получат по-тежко кървене от нормалното след ваксините.

Без значение ли са менструалните нередности?
Струва си да се отбележи, че при проучванията на коваксините не са питали участничките за техния мензис и не са събирали данни за репродуктивните въздействия. И все пак, въпреки тази очевидна липса на събиране на данни, официалният разказ е, че всичко е наред - ваксинте са безопасни и няма да повлияят на плодовитостта.

Откъде знаят? Те не го проучват и това прави подобни твърдения толкова груби. Влошавайки нещата, медиите, които съобщават за тези открития, продължават да настояват, че менструалните нередности след инжектиране са „нормални“, а не знак, че репродуктивната способност е засегната. Например Science пише:

„Изясняването на въпроса е жизненоважно. „Важно е да се знае“, казва Виктория Мале, репродуктивен имунолог в Imperial College London. „Да приемем, че сте получили ваксината и на следващия ден сте се почувствали наистина ужасно, както се чувстват някои хора.“

Ако не сте били информирани за вероятността от треска, мускулни болки и други ефекти, които бързо изчезват, „ще бъдете наистина притеснени“, каза тя. Осветляването на вероятността от менструални нередности и потвърждаването, че те не представляват риск за здравето, също помага в борбата с широко разпространената дезинформация, че ваксините срещу ковид увреждат плодовитостта, казват Мале и други.”


Отново, никой не знае дали ваксините влияят върху плодовитостта или не поради простия факт, че не е проучено. Липсата на проучване означава липса на данни, което означава липса на знания. Толкова е просто. Всички твърдения за противното се основават на чисти предположения, а предположенията не са наука.

И докато менструалният цикъл на жената може да варира, резките промени исторически не са били отхвърляни като несъществени. Напротив, внезапно необичайният мензис е посочен като потенциален признак на неща като:

  • Рак на матката и/или маточната шийка
  • Нарушения на кръвосъсирването
  • Дисфункция на щитовидната жлеза и/или нарушения на хипофизата, засягащи хормоналния ви баланс
  • Инфекция и/или заболяване
  • Перименопауза

Продължителността на менструалния цикъл също е засегната
Изследване, публикувано на 1 април 2022 г. в списанието Obstetrics and Gynecology, също установи връзка между инжекцията с/у ковид и промените в продължителността на менструалния цикъл.
Промяната беше малка - около един ден по-кратък от преди инжектирането след втората доза - и не се смяташе за особено тревожна. Все пак според мен промяната показва, че нещо се случва. Въпросът е какво?

Инфекцията може да потисне функцията на яйчниците
Някои изследователи предполагат, че нередностите в менструалния цикъл, наблюдавани при пациентки с ковид, както и при ваксинирани с/у ковид могат да се дължат на имунен отговор към пиковия протеин.

Още през януари 2021 г. китайско проучване, публикувано в Reproductive BioMedicine Online, установи, че 28% от неваксинираните жени в репродуктивна възраст, диагностицирани с ковид, са имали промяна в продължителността на цикъла си, 19% са имали удължени цикли и 25% са имали промяна в обема на менструалната кръв.

Изследователите предположиха, че „менструалните промени при тези пациенти може да са следствие от преходни промени в половите хормони“, причинени от временно потискане на функцията на яйчниците по време на инфекция.

Д-р Натали Крауфорд, специалист по плодовитост, предположи, че менструалните нередности, наблюдавани при жени с ковид, може да са свързани с отговор на клетъчния имунитет и тъй като инжекцията срещу ковид инструктира тялото ви да произвежда пиковия протеин на SARS-CoV-2, на които вашата имунна система след това реагира, ефектите от убождането може да са подобни на естествената инфекция. В редакционна статия на BMJ от 2021 г. Мале, цитиран от Science по-горе, представя подобно мнение:

„Бяха докладвани менструални промени след иРНК и аденовирусни векторни ваксини срещу ковид, което предполага, че ако има връзка, тя вероятно е резултат от имунния отговор към ваксинацията, а не от специфичен компонент на ваксината. Ваксинирането срещу човешки папиломен вирус (HPV) също се свързва с менструални промени.

… Биологично правдоподобни механизми, свързващи имунната стимулация с менструалните промени, включват имунологични влияния върху хормоните, управляващи менструалния цикъл или ефекти, медиирани от имунни клетки в лигавицата на матката, които участват в цикличното натрупване и разграждане на тази тъкан. Изследванията, изследващи възможна връзка между ваксините срещу ковид и менструалните промени, също могат да помогнат за разбирането на механизма.


Това обаче не означава, че менструалните нередности нямат последствия. В края на краищата, изглежда, че си имаме работа с създаден от човека вирус, а иРНК във ваксините, който програмира за производство на шипове на протеини, е генетично проектирана на всичкото отгоре.

Може би това е причината по-голям процент от жените да съобщават за менструални нередности след инжекцията, в сравнение с процента жени, които изпитват нередности след естествена инфекция?

Може също да си струва да се разгледат паралелите между съобщените нарушения на кръвосъсирването — както в някои случаи на ковид, така и след инжектиране — и болестта на фон Вилебранд, хронично състояние, което възпрепятства нормалното съсирване на кръвта, като по този начин води до прекомерно тежки периоди.


Спонтанните аборти, феталните смъртни случаи и мъртворажданията са скочили до небето
Менструалните нередности не са единственият сигнал за безопасност. Спонтанните аборти, смъртността на плода и мъртвородените също се увеличиха след пускането на ваксините срещу ковид. През ноември 2021 г. болницата Lions Gate в Северен Ванкувър, Британска Колумбия (Британска Колумбия) изроди удивителните 13 мъртвородени бебета за период от 24 часа и всички майки получиха инжекция срещу ковид.

В един типичен месец може да има едно мъртвородено бебе в болницата, което прави 13 мъртвородени за 24 часа много необичайни. В Шотландия също се наблюдава необичайно покачване на детската смъртност. През септември 2021 г. най-малко 21 бебета на възраст под 4 седмици са починали — процент от 4,9 на 1000 раждания. В исторически план средната смъртност сред новородените в Шотландия е около 2 на 1000 раждания.

И все пак, въпреки че мъртвородените се увеличават след въвеждането на ковид инжектиранията — за разлика от повишаващите се преди това — проучвания, свързващи мъртвородените с ковид инфекция, са използвани за насърчаване на бременните жени да получат инжекцията.

И така, по същество е открито, че самата инфекция може да причини мъртво раждане (и знаем, че шиповият протеин на вируса е частта, която причинява повечето проблеми), но те искат да повярвате, че шиповият протеин, произведен от инжекцията, по някакъв начин имат защитно въздействие върху бременността.

Тази линия на разсъждения се разпада още повече, когато вземете предвид, че сега учените казват, че менструалните нередности след инжекция вероятно се дължат на имунни реакции, които възникват в отговор както на вируса, така и на инжекцията. Ако това е вярно, тогава защо ваксината срещу ковид не би могла да причини мъртвородени деца в същата или по-голяма степен от вируса?



Няма данни в подкрепа на инжекция срещу ковид за бременни жени
Здравните служители са категорични, че няма проблем бременните жени да получат инжекция срещу ковид, но данните не подкрепят нейната безопасност. Спонсорираното от CDC проучване, публикувано в The New England Journal of Medicine (NEJM), което беше широко използвано в подкрепа на препоръката на САЩ за бременни жени да се инжектират, беше коригирано през октомври 2021 г., като корекцията гласеше:

“In the table footnotes, the following content should have been appended to the double dagger footnote:

‘No denominator was available to calculate a risk estimate for spontaneous abortions, because at the time of this report, follow-up through 20 weeks was not yet available for 905 of the 1224 participants vaccinated within 30 days before the first day of the last menstrual period or in the first trimester. Furthermore, any risk estimate would need to account for gestational week-specific risk of spontaneous abortion.'”



Ваксинацията срещу ковидд засяга и плодовитостта на мъжете
Други скорошни изследвания установиха, че инжектирането на ваксината с/у ковид на Файцер също „временно влошава концентрацията на спермата и броя на подвижността“ при мъжете. Както отбелязват авторите:

„Разработването на ваксинации срещу ковид представлява забележително научно постижение. Въпреки това бяха изразени опасения относно възможното им вредно въздействие върху мъжката плодовитост...

Тридесет и седем SD [донори на сперма] от три банки за сперма, които предоставиха 216 проби, бяха включени в това ретроспективно надлъжно многоцентрово кохортно проучване. BNT162b2 ваксинацията включваше две дози и завършването на ваксинацията беше планирано 7 дни след втората доза.

Проучването включва четири фази: T0 — базов контрол преди ваксинация, който обхваща 1–2 първоначални проби на SD; T1, T2 и T3 — съответно краткосрочни, средносрочни и дългосрочни оценки. Всяка включваше 1-3 проби от сперма на донор, предоставени съответно 15-45, 75-125 и над 145 дни след приключване на ваксинацията...

Повтарящите се измервания показват -15,4% намаление на концентрацията на сперматозоиди при Т2 (CI -25,5%-3,9%, p = 0,01), което води до намаляване на общия брой на подвижните клетки с 22,1% (CI -35% - -6,6%, p = 0,007) в сравнение с T0.

По подобен начин, анализът само на първата проба от сперма и средната стойност на пробите на донор доведе до намаляване на концентрацията и общия брой на подвижните сперматозоиди (TMC) на Т2 в сравнение с Т0 — среден спад съответно от 12 милиона/ml и 31,2 милиона подвижни сперматозоиди … при оценка на първата проба и среден спад от 9,5 × 10 6 и 27,3 милиона подвижни сперматозоиди … при средното изследване на пробите. Оценката на Т3 демонстрира цялостно възстановяване без...

Това надлъжно проучване, фокусирано върху SD, демонстрира селективна временна концентрация на сперматозоиди и влошаване на TMC 3 месеца след ваксинацията, последвано от по-късно възстановяване, потвърдено от различни статистически анализи.


Както при менструалните проблеми при жените, авторите приписват тези неблагоприятни ефекти при мъжете върху „системния имунен отговор“ на ваксината срещу ковид. Въпреки това, въпреки че те твърдят, че репродуктивният капацитет на мъжете ще се възстанови след около три месеца, това все още може да бъде огромен проблем.

Не забравяйте, че инжекциите на иРНК се препоръчват на тримесечни интервали за оригиналната серия, а бустери сега се препоръчват на различни интервали след това. Ако унищожавате спермата на мъж в продължение на три месеца всеки път, когато той получи ваксина срещу ковид, вие значително намалявате вероятността той да стане баща за голяма част от дадена година.


В ход е масово обезлюдяване?
Независимо дали случайно или умишлено, фактът е, че сега сме свидетели на рязък спад на живородените заедно със също толкова внезапен ръст на свръхсмъртните случаи сред възрастните. Крайният резултат ще бъде намаляване на световното население.

Това изглежда неизбежно в този момент и времето на тези тенденции съответства на пускането на тези експериментални инжекции за трансфер на гени с/у ковид. Например Германия наскоро публикува данни, показващи 10% спад на раждаемостта през първото тримесечие на 2022 г.
Графиката на жива раждаемост за Швеция изглежда почти по същия начин.
Други държави също наблюдават неочаквано намаляване на раждаемостта, девет месеца след началото на кампанията за масова ваксинация срещу COVID. Между януари и април 2022 г. раждаемостта в Швейцария е била с 15% по-ниска от очакваната, в Обединеното кралство е намаляла с 10%, а в Тайван е с 23%...


Към 15 юли 2022 г. системата на САЩ за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS) регистрира 1 350 947 доклада за нежелани събития след инжекцията с COVID, включително 29 635 смъртни случая, 32 и има доказателства, че докладите се изтриват от системата с хиляди.

Сигналите за безопасност, идващи от ковидинжекциите, надхвърлят всичко друго в медицинската история. Нито едно лекарство или ваксина не са били свързвани с толкова много наранявания и смъртни случаи, включително увреждане на нероденото.

На този етап изглежда, че наблюдаваме известно обезлюдяване.""
 
Аз все пак мисля, че намалената репродуктивна способност при ваксинираните не е непременно нещо лошо.

Първо, светът наистна е пренаселен и е по-добре да се намали раждаемостта, вместо да се убиват вече родени хора;
Второ: хора, които се доверяват сляпо на правителствата, така или иначе не носят полезен генофонд;
Трето: Има толкова много безпризорни котенца и кученца, така че безплодните имат към кого да насочат родителските си инстинкти. Направете го!
 
Напълно съгласен, дори отивам по-далеч. За анимирана картинка на розова принцеса - тридневен бан, и всичко си иде на мястото.
Темата е много сериозна, пред очите ни почнаха да измират хора, ни е конспираторщина ни пропаганда.
Останалият форум е станал траш. Не знам дали ти го казах, баш от тоя форум се срещнахме с един предприемач, който ми промени живота. Към по-добро. Видяхме се лично в София.
Сега в момента е алъш вериш на фейсбук странички.

п.с. Племенникът ми още в първи клас се гнусеше от книжки с принцеси. Има надежда в новото поколение!
Сега защо умират, нали почти не се ваксинират вече? Говоря за България.
 
Сега защо умират, нали почти не се ваксинират вече? Говоря за България.
А в Нова Зеландия защо умират, като ги направиха на игленици, включително децата?

1658925733491.png
 
Сега защо умират, нали почти не се ваксинират вече? Говоря за България.
Всички сме смъртни, само Господ не е.
 
Последно редактирано:

Прикачени файлове

  • Screenshot_2022-07-27-17-14-21-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-07-27-17-14-21-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    404.7 KB · Преглеждания: 2
  • Screenshot_2022-07-27-17-14-59-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-07-27-17-14-59-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    304.4 KB · Преглеждания: 2
Goatfucker-a пак е прекалил с наркотиците LMAO
Пак ли е посегнал към тях??
А ми беше обещал че ще се промени!? :cry:

ПП: Сигурно гоутфакинг брадърите от Афганистан му пращат местна продукция хашиш.
 
Пак ли е посегнал към тях??
А ми беше обещал че ще се промени!? :cry:

ПП: Сигурно гоутфакинг брадърите от Афганистан му пращат местна продукция хашиш.
Другия път като пак те запсува, ще си трайкам. :)

Теди, що ги качвате като прикачен файл тия картинки и скрийнове?
 
Другия път като пак те запсува, ще си трайкам. :)

Теди, що ги качвате като прикачен файл тия картинки и скрийнове?
От тела съм, не се ли чете? Виж сама смъртността у нас и в Нова Зеландия. Там е под 2000 при 1 500 000 заразени, у нас над 37 000 при 1 200 000 заразени. Очеизвадно е!
 
Другия път като пак те запсува, ще си трайкам. :)
Той мъ е игнорнал и не вижда кво пиша.

Знайш какво ми е леко така да си пиша без да чувствам угризения или притеснения... :D

Оня много ме ограничаваше; не ни вървяха на добре отношенията и без това.
Като в златна клетка ме държеше.
 

Горе