Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
"Скоро ще набере скорост. Това просто защото колкото повече корона спринцовки се вкарват в човешкото тяло, толкова по-катастрофални са последствията.

Спешните отделения в болниците вече се закриват заради недостиг на персонал, а полицията масово трябва да изхвърля декларации в кошчето, също заради недостиг на персонал. Всичко това до голяма степен е причинено от увреждането на ваксината.

Стотинката все още няма да падне и хората ще вземат отново спринцовката масово.

Нашето общество ще спре в близките години в резултат на това. Все повече и повече хора, които все още са ок поради факта, че кръвта вече не тече през вените както преди, ще трябва да се справят с увреждане под формата на VAIDS.

Вместо защита спринцовките с осигуряват отрицателна защита, т.е. вие сте изложени на значително по-голям риск да се разболеете, ако сте приели инжекциите, отколкото ако не сте. Вашата имунна система просто е отишла по дяволите.

Ако имате VAIDS, това означава, че имате лошо функционираща имунна система. И Фочи каза за това през 2017 г., че ако страдате от това, ваксинацията срещу едра шарка (маймунска) може бързо да бъде фатална. Маймунската шарка вече е обявена за глобална заплаха от СЗО и няма да се изненадаме, ако през есента страхът отново се разпали и тогава всички се ваксинират срещу маймунска шарка. Да, може просто да се превърне в задължение..."
 
"Проучването, озаглавено „Вродена имунна супресия чрез SARS-CoV-2 иРНК ваксинации: Ролята на G-квадруплексите, екзозомите и микроРНК“, беше публикувано на 21 януари 22 г. и представя набор от доказателства, че генетичните модификации, въведени от иРНК ковид ваксини имат различни последици за човешкото здраве.

Те включват –

  • потенциално пряка причинно-следствена връзка с невродегенеративно заболяване;
  • миокардит;
  • имунна тромбоцитопения;
  • Парализа на Бел;
  • чернодробно заболяване;
  • нарушен адаптивен имунитет;
  • повишено производство или образуване на тумор или тумори;
  • и увреждане на ДНК

Често срещано погрешно схващане е, че Синдромът на придобитата имунна недостатъчност (СПИН) се причинява само от ХИВ вируса. Това просто не е вярно.

Придобитият (или вторичен) имунен дефицит е една от основните причини за инфекции при възрастни. Тези имунодефицитни нарушения засягат имунната ви система частично или като цяло, което прави тялото ви лесна мишена за няколко заболявания и инфекции. ( Източник )

Когато имунодефицитните нарушения засегнат имунната ви система, тялото ви вече не може да се бори с бактериите и болестите. ( Източник )

Няколко фактора в околната среда могат да причинят вторични имунодефицитни нарушения. ( Източник )

Някои често срещани са:

  • Лъчева или химиотерапия, която може да доведе до вторично имунодефицитно разстройство, известно като неутропения
  • Инфекциите, причинени от вируса на човешката имунна недостатъчност (ХИВ), могат да доведат до синдром на придобита имунна недостатъчност (СПИН)
  • Левкемия, рак, който започва в клетките на костния мозък и може да доведе до хипогамаглобулинемия - вид вторичен имунен дефицит
  • Недохранване, което засяга до 50% от населението в слабо развитите страни и прави хората уязвими към респираторни инфекции и диария
Но някои от по-рядко срещаните причини включват drugs or medications. ( Източник )

Така че е напълно възможно това да предизвика синдром на придобита имунна недостатъчност. И горните доказателства предполагат, че инжекцията с/у ковид трябва да бъде добавена към списъка.

Как иначе си обяснявате данните от САЩ, показващи, че петдесет и един процента от всички нежелани реакции, свързани със СПИН, докладвани от 2000 г. насам, са докладвани през 2021 г., а още 16% са докладвани през 2022 г. досега?
image-361.png

Изходни данни

Как иначе си обяснявате увеличението с 1919% на обикновения рак, свързан със СПИН, докладван в системата за докладване на нежелани събития от ваксините на Центъра за контрол на заболяванията на САЩ през 2021 г. в сравнение със средната стойност за периода 2000-2020 г.?
image-362.png

Изходни данни

Наистина ли трябва да вярваме, че това е просто нещастна случайност? Или сме свидетели на американския публичен доклад до Центровете за контрол на заболяванията, че инжекциите ги карат да развият синдром на придобита имунна недостатъчност?

Съдейки по факта, че не можем да изкараме нито една седмица, без да чуем за повторна поява или поява на болест или неразположение, ще се спрем на последното.

Данните от реалния свят не лъжат. Сякаш нещо не е наред..."
 
"Шокиращи цифри, съдържащи се в официален доклад, публикуван броени часове преди Борис Джонсън да обяви оставката си като министър-председател на Обединеното кралство, разкриват, че ваксинираните срещу ковид деца са 4423%/45 пъти по-склонни да умрат от каквато и да е причина в сравнение с неваксинираните деца и 13 6333/ 137 пъти по-голяма вероятност да умрат от ковид, отколкото неваксинираните деца.

Правителствена агенция на Обединеното кралство, известна като Службата за национална статистика (ONS), наскоро публикува нови данни за смъртните случаи според ваксинационния статус в Англия.

Най-новият набор от данни от ONS е озаглавен „Смъртни случаи според статуса на ваксинация, Англия, 1 януари 2021 г. до 31 май 2022 г. “ и може да бъде достъпен на сайта на ONS тук и да бъде изтеглен тук .

Таблица 6 от набора от данни съдържа данни за смъртни случаи, свързани с ковидд, смъртни случаи, които не са свързани с коввид, и смъртни случаи по всякаква причина по възрастова група в Англия между 1 януари 2021 г. и 31 май 2022 г. и включва броя на смъртните случаи сред деца на възраст 10 години до 14 години по ваксинационен статус и тийнейджъри от 15 до 19 години по ваксинационен статус.

От данните обаче става ясно, че ONS не са толкова прозрачни, колкото ни се иска да вярваме. Това е така, защото те не успяват да осигурят смъртността на 100 000 човеко-години сред деца или тийнейджъри, докато са я предоставили за всички други възрастни възрастови групи във всяка друга таблица, съдържаща се в набора от данни.

Например, ето моментна снимка на данните от таблица 1 на набора от данни, показваща смъртността на 100 000 човеко-години по ваксинационен статус през април 2022 г. –
image-208.png

Източник

За съжаление на ONS, те се провалиха в опитите си да прикрият ужасяващите нива на смъртност сред ваксинираните срещу ковид деца, защото все още ни предоставят достатъчно информация, за да можем сами да изчислим нивата на смъртност.

Ето моментна снимка на данните на ONS за смъртните случаи сред деца на възраст от 10 до 14 години между 1 януари 2021 г. и 31 май 2022 г. по ваксинационен статус –
image-209.png

Източник

Данните по-горе включват броя на смъртните случаи и броя човеко-години сред всяка ваксинирана група.

Следователно, всичко, което трябва да направим, е да разделим „човеко-годините“ на всяка ваксинирана група на 100 000 и след това да разделим броя на смъртните случаи между всяка ваксинирана група на отговора на предишното уравнение, за да изчислим нивата на смъртност според статуса на ваксинация.

напр. Неваксинирани 2 881 265 човеко-години / 100 000 = 28,81
неваксинирани Covid-19 смъртни случая (9) / 28,81 = 0,3 смъртни случая на 100 000 човеко-години


Следващите две диаграми показват нивата на смъртност според ваксинационен статус на 100 000 човеко-години сред деца на възраст от 10 до 14 години в Англия за периода от 1 януари 2021 г. до 31 май 2022 г., според данните, предоставени от ONS –
image-196.png


image-197.png


image-197.png


Поради голямото количество информация, съдържаща се в горните две диаграми, ние избрахме най-значимите констатации, за да създадем следната диаграма –
image-205.png


По отношение на смъртните случаи от ковид ONS разкрива, че смъртността сред неваксинираните деца на възраст от 10 до 14 години се равнява на 0,31. Но по отношение на децата, ваксинирани с една доза, смъртността се равнява на 3,24 на 100 000 човеко-години, а по отношение на трикратно ваксинираните деца смъртността се равнява на шокиращите 41,29 на 100 000 човеко-години.

Тези цифри разкриват, че неваксинираните деца са много по-малко склонни да умрат от Covid-19, отколкото децата, които са получили ковидинжекцията.

Въз основа на формулата за ефикасност на ваксината на Файцер, тези данни разкриват, че инжекциите ковид сега доказват отрицателна ефективност срещу смърт сред деца, като ефективността в реалния свят между януари 2021 г. и май 2022 г. е следната –
image-206.png

Формула:
Смъртност при неваксинирани – Смъртност при ваксинирани
/
Смъртност при неваксинирани x 100 =
Ефективност на ваксината срещу смърт


Инжекциите Covid-19 доказват, че имат отрицателна ефективност в реалния свят срещу смърт от минус-966,67% сред частично ваксинирани деца и шокираща отрицателна ефективност в реалния свят срещу смърт от минус-13 633,33% сред тройно ваксинирани деца.

Това не е далеч от заявените 95% ефективност срещу смърт, направени от Pfizer, нали?

С други думи, частично ваксинираните деца са 11x/966,67% по-склонни да умрат от ковид, отколкото неваксинираните деца, а тройно ваксинираните деца са 137,3x/13 633,33% по-склонни да умрат от Covid-19, отколкото неваксинираните деца.

И за съжаление, има малко подобрение, когато става въпрос за смъртни случаи, различни от ковид. Ето отново графиката, показваща нивата на смъртност според ваксинационния статус сред децата в Англия –
image-205.png


Коефициентът на смъртност от всякаква причина се равнява на 6,39 на 100 000 човеко-години сред неваксинираните деца и е съвсем малко по-висок при 6,48 сред частично ваксинираните деца.

Въпреки това, скоростта става от лоша към по-лоша след прилагане на всяка инжекция. Коефициентът на смъртност от всякаква причина се равнява на 97,28 сред двойно ваксинираните деца и шокиращите 289,02 на 100 000 човеко-години сред тройно ваксинираните деца.

Това означава, че според официалните данни на правителството на Обединеното кралство двойно ваксинираните деца са с 1422% / 15,22 пъти по-голяма вероятност да умрат от каквато и да е причина в сравнение с неваксинираните деца. Докато тройно ваксинираните деца са с 4423% / 45,23 пъти по-голяма вероятност да умрат от каквато и да е причина в сравнение с неваксинираните деца.

За съжаление виждаме почти същото, когато става дума за ваксинирани тийнейджъри.

Следващите две диаграми показват нивата на смъртност според ваксинационен статус на 100 000 човеко-години сред тийнейджъри на възраст от 15 до 19 години в Англия за периода от 1 януари 2021 г. до 31 май 2022 г., според данните, предоставени от ONS –
image-201.png


image-198.png


Отново, поради голямото количество информация, съдържаща се в горните две диаграми, ние избрахме най-значимите констатации, за да създадем следната диаграма
image-204.png


Това, което откриваме от горното, е, че тройно ваксинираните тийнейджъри имат 136% / 2,35 пъти по-голяма вероятност да умрат от ковид, отколкото неваксинираните тийнейджъри, и 38% по-вероятно да умрат от каквато и да е причина, отколкото неваксинираните тийнейджъри.

Най-лошите цифри по отношение на смъртните случаи по всякаква причина обаче са сред двойно ваксинираните тийнейджъри. Официалните данни на правителството на Обединеното кралство разкриват, че двойно ваксинираните тийнейджъри със смъртност от 36,17 на 100 000 човеко-години са 149,3% / 2,5 пъти по-склонни да умрат от каквато и да е причина в сравнение с неваксинираните тийнейджъри със смъртност от 14,51 на 100 000 човеко-години.

За да обобщим, официалните данни на правителството на Обединеното кралство, публикувани от Службата за национална статистика на Обединеното кралство, доказват, че ваксинираните срещу ковид деца и тийнейджъри са по-склонни да умрат както от ковид, така и от всяка друга причина, отколкото неваксинираните деца и тийнейджъри.

Това показва, че по отношение на ковид ваксинацията всъщност влошава имунния отговор към предполагаемия вирус и увеличава риска както от хоспитализация, така и от смърт. Но по отношение на смъртните случаи по всякакви причини, това показва, че инжекциите ковид директно убиват деца."
 
"Атлантик" било списание, подкрепящо републиканците?!
Твърдението е на Специалист Римайнд, който се е доказал като източник на проверена достоверна информация и нямам причина да не му вярвам. Атлантик очевидно работи за Портокаловия човек.
и пак стигаме до сравнението с водата - 100% от хората, които са пили вода рано или късно умират.
Много е бавно, пък и те ще народят нови преди да умрат, нали? Което изключително забавя ерата на устойчивото развитие. Затова ви помагат по възможно най-хуманния начин да помогнете доброволно за развитието на света.
 
Последно редактирано:
Бравос, Етериум!
Тия дето се скъсват от смях скоро ще получат Дарвинова награда.
Посмъртно за особено глупав начин да отнемеш живота си.
 
1. Държавата не желае да поема пред съдебните органи по правата на човека нито днес, нито в бъдеще последствията, които биха могли да настъпят за „цялото население“ от „задължителния“ характер на ваксинацията срещу SARS-CoV-2 и неговите варианти, под угрозата от наказателни санкции. В очите на двамата правни експерти, както и на други независими университетски юристи, твърде голяма несигурност тежи от гледна точка на правата на човека, индивидуалната свобода и правото на зачитане на личния живот, за да се постанови задължение за ваксинация с ваксина, която не е достатъчно доказана във времето от науката или клиничния опит. Фактът, че Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ) отхвърли на 24 август 2021 г. иска на 672 пожарникари от Мартиника срещу задължението за ваксинация срещу Covid-19, което им бе предписано по силата на закона от 5 август същата година, не променя нищо, тъй като тази недопустимост е от процесуално естество, смятат експертите. Така това се явява първата причина, която френската държава грижливо крие и отказва да признае пред гражданите, според тях. 2. На второ място френската държава има опасения по отношение на международното право, което може да ѝ наложи санкции. Всяка ваксинация, която е задължителна по закон, би имала като последица държавата да поеме всички щети, които евентуално биха могли да настъпят в резултат от нея. Това е принципът както на националната солидарност, когато върховенството на закона е наложено на всички, така и на принципа на отговорността на държавата пред закона. Двамата експерти напомнят, че тези основни принципи са залегнали и в закон, приет по време на управлението на генерал Шарл дьо Гол (със Закон № 64-643 от 1 юли 1964 г.), според който се дължи обезщетение за всяка вреда, пряко дължаща се на "ваксинация". През 2004 г. държавата повторно е поела задължение чрез поверената ѝ Национална служба за обезщетения при медицински злополуки, ятрогенни заболявания (усложнения, предизвикани от лечение на дадено заболяванe) и вътреболнични инфекции (Oniam) да изплаща подобни обезщетения. Именно поради това, според мнението на Упер и Госелин, френската държава отказва да въведе изрично задължителна ваксинация, а се крие зад понятието „ваксинационен пропуск“ за всички онези, които искат да продължат да имат достъп до развлекателни дейности, ресторанти и питейни заведения, търговски изложения, семинари и всякакви други дейности от социален характер, както и дори до междурегионален транспорт. „Накратко, ваксинация или социална смърт - изберете сами, но доброволно“, казват двамата политици.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/fre...izberete-sami-no-dobrovolno-news_1691720.html © Actualno.com
 
България ли е първата страна в ЕС въвела маските отново, понеже нямам време да ги следя ?
 
България ли е първата страна в ЕС въвела маските отново, понеже нямам време да ги следя ?
Ти къде изчезна, бе човек? Липсваш, айде стига толкова на море. :)
 
Световни Кьовид Игри

Представяме ви проф. Джефри Сакс:

Дотук добре: знаем, че хамериканците не бръснат никого за да постигнат целите си; знаем за развитието в биотехнологиите и възможностите, които предлагат и т.н... И ето, че в проява на честност, многоуважаваният проф. и експерт Джефри Сакс не се свени да посочи злонамерените хамериканци. Добре.

А какво решение предлага Сакс?

Само отгоре-отгоре малко от заглавията:

"председателят на комисията на Ланцет ковид19 относно политическият отговор... вярва, че пандемията ще бъде овладяна през 2021 г., не само защото идват ваксините..."

"...имаме нужда повече държави да произвеждат ваксини, тестови комплекти..."

"...широкото покритие на ваксините в САЩ бързо намалява новите инфекции, заболяванията и смъртните случаи..."

"...бедните заслужават да имат ваксината на по-ниски цени..."

"...(в) Нигерия социалната съпротива срещу ваксината блокира адекватното покритие на населението..."

""Производителите на ваксини трябва да се активизират"

"Говорете срещу неспраедливото разпространение на ваксини срещу ковид - Джефри Сакс към африканските лидери"

"...Неравенството във ваксините и икономическият риск за Африка 2022.."

"САЩ най-накрая предлагат да изпратят ваксини в чужбина, но липсата на глобален план оставя бедните нации в криза.."

"Г-20 трябва да действа сега, за да ваксинира света"

"Един за всички: План за действие за финансиране на глобалната ваксинация и устойчив растеж"

"Водещи икономисти предупреждават, че въздействието на ковид ще бъде сериозно и дълготрайно за развиващите се страни
- вековна криза, с неравенствата, изменението на климата и липсата на достъп до ваксини срещу ковид.."


Това може би обяснява защо след изказването му за биолабораториите, в иначе скорострелно реагиращата на "разпространение на дезинформация за ковид и ваксините" Уикипедия все още няма, а много вероятно няма и да има нищо посочващо като "дезинформатор за ковид" Джефри.

Нищо, което да урони изградения от него висок имидж:

"Джефри Д. Сакс
е световноизвестен професор по икономика, автор на бестселъри, иновативен преподавател и глобален лидер в устойчивото развитие.

Той е широко признат за смели и ефективни стратегии за справяне със сложни предизвикателства, включително бягството от крайната бедност, глобалната битка срещу предизвиканото от човека изменение на климата, международни дългови и финансови кризи, национални икономически реформи и контрол на пандемични и епидемични заболявания.

Сакс е директор на Центъра за устойчиво развитие в Колумбийския университет, където има ранг университетски професор, най-високата академична степен в университета. Сакс заема позицията на директор на Института за Земята към Колумбийския университет от 2002 г. до 2016 г. Той е президент на мрежата за решения за устойчиво развитие на ООН, председател на Lancet Комисията за ковид19, съпредседател на Съвета на инженерите на ООН за енергийния преход, комисар на Комисията за развитие на широколентовия достъп на ООН, Тан Шри Джефри Чеа Почетен професор по устойчиво развитие в университета Сънуей, академик на Папската академия за социални науки във Ватикана и защитник на SDG на генералния секретар на ООН Антонио Гутериш. От 2001-18 г. Сакс е бил специален съветник на генералните секретари на ООН Кофи Анан (2001-7), Бан Ки Мун (2008-16) и Антониу Гутериш (2017-18).

Сакс е автор и редактор на множество книги, включително три бестселъра на New York Times: Краят на бедността (2005), Общото богатство: Икономика за претъпкана планета (2008) и Цената на цивилизацията (2011). Други книги включват To Move the World: JFK's Quest for Peace (2013), The Age of Sustainable Development (2015), Building the New American Economy: Smart, Fair & Sustainable (2017), A New Foreign Policy: Beyond American Exceptionalism (2018) ), и най-скоро, The Ages of Globalization: Geography, Technology, and Institutions (2020).

Sachs беше един от носителите на наградата Blue Planet за 2015 г., водещата глобална награда за екологично лидерство. Два пъти е посочен сред 100-те най-влиятелни световни лидери на списание Time . Сакс е получил 38 почетни докторски степени. През 2021 г. Сакс получи наградата на Академията TÜBA от Турската академия на науките, Ордена на почетния легион с указ на президента на Република Франция и Ордена на кръста от Естония, както и почетни докторски степени от университета Амрита, Керала, Индия , Университета за наука и технологии в Макао и Университета в Сиена, Италия.

Преди да се присъедини към Колумбия, Сакс прекарва повече от двадесет години като професор в Харвардския университет, последно като професор по международна търговия..."

Типичен пример за смесващ неща, които може да се харесат на "критиците на ковид" с възможно най-твърдолинейна "проковвакс" позиция. Нещо като "опит за придърпване към правоверното поле" изглежда: "ковид е истински и опасен (той не е чувал за преувеличаване на "вируса", за фалшиви тестове, за "писани С ковид", и т.н.) - биолабораториите [също, допълнително] го доказват, така че - ваксинирайте се, за да се спасите!".:)

(Не всичко, което звучи добре, е.:))
(2: Устойчивото развитие и справянето с пандемията - ръка за ръка, вечна дружба; за пореден път.)
 
@кретенИум е единственият ми останал фен и единствения, който никога няма да игнорнам. Благодаря ти, че те има, приятелю!
 
Последно редактирано:
устойчивото развитие

"Вчера се натъкнах на любопитно видео със събрани изказвания на приятелски настроен индиец, който говори за радостта от контрола на популацията и недоказаните генетични каши.

Всички религиозни групи са против мен, защото говоря за население. Те искат повече души, аз искам по-малко на планетата“, казва дружелюбният мъж, докато стои пред гигантско лого на Световния икономически форум, преди да избухне в бурен смях.

Друг лайфхак от същия брадат мъдрец: „Може да изглежда, че има много проблеми, но всъщност проблемът е само един. Хубави сме, но сме твърде многоПовярвайте ми, много по-лесно е да се контролира човешката популация, отколкото човешките стремежи.“

Трета и последна заповед: „Много е важно всеки да се ваксинира… В момента ваксинацията е задължителна за всички…. философията на anti-vax—това са просто боклуци.“...

Чакай малко…това лице изглежда познато….

Това Садгуру ли е, любимият йоги/влиятел в Instagram на Херман Греф? Да; правилно.

Но защо този прочут мистичен шилинг се забива и се мотае с обожаващия Schwab главен изпълнителен директор на най-страшната банка в Русия ? Никой не знае. Но ето биографията на Садгуру на уебсайта на Световния икономически форум за тези, които може да се интересуват:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F78177c41-c34a-4bd6-b967-61a5f83ba533_1158x423.png

Йоги, мистик и мечтател вакс шил.

Съдейки по снимки в интернет, Греф и Садгуру се познават от много години. Но за краткост нека започнем нашата история през 2018 г., в зората на духовното пробуждане на Сбербанк.

„Какво ще донесе утрешният ден?“

Пътувахме във времето назад до 2018 г.; Херман Греф е модератор на панелна дискусия на годишния Международен икономически форум в Санкт Петербург, наречена „Преходен свят: какво ще донесе утрешният ден?

Панелистите включват:

…. и нашето момче, Садгуру.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F61a6428f-8a2c-445c-a4cd-32e7945cae7c_1389x814.png

„Изпълнителен директор на Google, изпълнителен директор на Huawei, вицепремиер на Русия, Херман Греф и Садгуру влизат в бар.“

Садгуру имаше чудесно послание . Технологиите ще ни освободят! Да, все още ще има „злоупотреби с власт“, но няма да има нужда да се тревожите за работа или материални притежания или нещо друго, защото ще имате много свободно време, за да се съсредоточите върху саморазвитието -
„През последното хилядолетие човечеството се бори за оцеляване. През следващите 25 години тази битка ще приключи и хората ще могат свободно да развиват уменията си. Размерът на изчислителната мощност, която притежавате, ще бъде най-важното нещо. Това ще бъде доминиращият фактор. Хората могат да очакват с нетърпение една велика ера. През следващите 25-30 години понятието господство ще изчезне. Все още ще има злоупотреби с власт, но ползите ще бъдат много по-големи. Утре компаниите или нациите няма да доминират. Хората ще доминират. И когато това се случи, човешкият гений ще достигне своя потенциал. Ще се събудите сутрин и няма да ви се налага да мислите къде да работите“, прогнозира Садгуру, йогин и основател на фондация Иша. „Амбицията да забогатееш ще изчезне, защото вече ще бъдеш богат."
Или казано на неспециалистите, „Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи.“

Греф имаше свои дълбоки мисли.

Ние вече се отдалечихме от традиционния, познат световен ред и тръгнахме на пътешествие към света на бъдещето, който все още предстои да бъде напълно очертан“, каза пред публиката (вече бившият?) Член на Съвета на настоятелите на WEF.

И тогава вероятно всички ръкопляскаха.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F64a3af96-20fa-46d1-8b92-930208268e68_638x425.png

Съвършенство. Като грах и моркови.


Не йогите, от които се нуждаем, но със сигурност йогите, които заслужаваме


Така или иначе. Според тази много интересна статия, Садгуру е участвал във всякакви мистични дейности, като предполагаемото убийство на жена му.

Съвсем наскоро той предостави ценен принос за The Great Narrative , последната еротична новела на WEF от Клаус Шваб и Тиери Малер.

Изглежда хубав човек.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F3232be81-7187-4480-bb06-99e1bbafedca_1094x564.png



https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fc08315a3-e18e-4a0e-a2e5-65f5271d4342_1168x914.png

Намасте.
 
"Училището по дентална медицина на Университета на Пенсилвания разработи дъвка, която намалява риска от разпространение на коронавирус. Ефектът се основава на неутрализиране на вируса в слюнката поради наличието на протеина ACE2 в състава му. Неговите учени отгледаха свои собствени от клетки от маруля.

"САРС-Ков-2 се възпроизвежда в слюнката и ние знаем, че когато заразен човек киха, кашля или говори, част от този вирус може да се разпространи и да достигне до други. Тази дъвка ни дава <…> лесен начин да намалим източника на предаване на болестта“, каза професорът по фундаментални науки от университета Хенри Даниел.

Учените са използвали слюнката на хора, които са били заразени с щамовете делта и омикрон. По време на експеримента вирусните частици се залепиха за растителни протеинови рецептори в дъвката. След това активността на вируса и общият брой на бактериите в устната кухина са намалели с 95%, съобщава вестник Penn Today"


Веднага след медийното разпространение на новината се появи и първата все още малка група антидъвкари.
 
"През 2020-2021 г. практически нямаше грип, но сега, след известно прекъсване, се възобнови пълноценното му разпространение, каза Андрей Комисаров, ръководител на лабораторията по молекулярна вирусология в Научноизследователския институт по грип. Регистрирани са и коинфекции с ковид, отбеляза той пред Интерфакс на 26 юли."

Леле, колко интересно и невероятно, къде ли беше изчезнал грипа година-две?! Сигурно се е крил в положителните ковидтестове...
 
"Пикът на текущото нарастване на заболеваемостта от коронавирусна инфекция, свързана с разпространението на нови подвидове на ковид, се прогнозира след около месец. Това съобщи във вторник, 26 юли, Анатолий Алщайн, вирусолог и главен изследовател в Националния изследователски център по епидемиология и микробиология в Гамалея.

Вирусологът отбеляза, че подвариантът на омикрон BA.5 провокира повишаване на заболеваемостта от ковид по света. В момента този ръст се наблюдава в страни, "които изостават", включително Русия, съобщава РИА Новости."


Гамалея произвежда Спутник V.
 
Официално: Садгуру вече не е любимият ми йоги. Досега мислех, че е само мейнстрийм звезда, но явно е влязъл в дълбокото, което го дискредитира тотално в моите очи.
 
Той може и да си е бил в дълбокото, а не само употребена поради влиятелното си положение звезда. Както и много други като него от всякакви сфери (Проф. Джефри от първия пост примерно.)
Те всичките говорят само хубави неща (макар че и тва не е точно тъй ако се задълбочиш) и е нормално да се харесат, обаче нямат тва, което казват, предвид просто.
 
Той може и да си е бил в дълбокото, а не само употребена поради влиятелното си положение звезда. Както и много други като него от всякакви сфери (Проф. Джефри от първия пост примерно.)
Те всичките говорят само хубави неща (макар че и тва не е точно тъй ако се задълбочиш) и е нормално да се харесат, обаче нямат тва, което казват, предвид просто.
Абе, стана ми съмнителен още преди време, като започна да отваря школи в сащ, но последно ми светна ламБата, когато коментираше изцепката на Уил Смит на Оскарите с Матю Макхонъхи. ГолЕм френд със сичкото илюминатЕ в шоубизнеса. Сега вече тотално се отвратих.

Иначе споделям мнението му относно свръхпопулацията, като смятах, че визира основно проблема в Индия, където е наистина изпущена работа. Не е редно хората да се плодят като хлебарки. В сащ е нещо нормално семейства да имат по 10+ деца, има ги и в Европа, но в по-малки размери. Кво е това, бе, сериозно питам? Жена, която през целия си фертилен живот е перманентно бременна? За мен това са уроди - извратеняци. И не ми пука дали могат да си изхранват децата. Не можеш да ги изчвъкваш на всеки 9 месеца - на конвейр.

Не че трябва да са легални абортите - за някои трябва да с принудителни. :) Особено за отрепките, които не могат да осигурят на децата си нормални условия на живот.
 

Горе