За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

  • За

    Votes: 39 59.1%
  • Против

    Votes: 28 42.4%

  • Общо гласове
    66
За разлика от теб, ние не сме тъпи, и по веднъж ни е достатъчно. Както съм писал много пъти, бита определя самосъзнанието. ;)
За тъпи може и да не сте ама се правите на тъпи. Това е странното. И не бита няма връзка със самознаннието. Ако имаше някаква връзка вероятно нямаше да има по върл евроатлантик от мен.
 
Вертолетът на Кирчо се разбил над планината. Всички загинали, но той се спасил. Намерил го един селянин и го качил на каруцата.
Кирчо :
- Трябва да ме прегледа лекар!
- О, г-н Петков , закриха ни медицинския пункт, лекар нямаме. И аптеката отдавна я няма. Най-близкият лекар е през три села, а и не е лекар, а фелдшер. Но до там се пътува цял ден с каруцата.
- Абе вие коли нямате ли?
- Имаме, господин Петков , но пътища нямаме, всичко е разбито, Вие спряхте ремонтите. С кола не може да се мине, само с каруци.
- Тогава се обади по телефона, ще ми пратят хеликоптер.
- Г-н Петков , телефон в селото няма. Окрадоха кабелите, нали Рашков беше на полицията.
- Давам ти 1000лева, отиди да повикаш помощ.
- Г-н Петков , какво ще ги правя тия пари? Магазинът затвори след Асен Василев, в кръчмата пием на вересия.
- Абе как живеете вие тука бе?
- А сега г-н Петков, ще ви заведа у дома, ще ви включа телевизора и сам ще видите и чуете по БТВ как хубаво си живеем....
 
А за това кой е виновен? Ние тук ли??? Не те разбирам, да изровя някоя подобна английска новина и да ти я плесна тук освен??? Или за теб руска е най-добре.
 
А за това кой е виновен? Ние тук ли??? Не те разбирам, да изровя някоя подобна английска новина и да ти я плесна тук освен??? Или за теб руска е най-добре.
Не, брат. Европа и загнилия западен свят. :D
Може да му пуснеш тези новини как хората се опитват да летят през прозорците в Русия. Но все тази какво ще му пуснеш, там промивката е на много високо ниво. Нещо, което дори и с лоботомия няма оправия. Много е трудно може да ги пренесеш в реалността, него и групата идиотчета, на които явно добре им повлияло промивката, която соца им е наложил. Хора, тотално отделени от разумното мислене. И разбира се, както действат този вид, обвиненията за провала на света и техния личен се хвърлят върху другия отбор, нещо типично за аутсайдерите и никога неуспяващите хора. Плача за тях.
 
А за това кой е виновен? Ние тук ли??? Не те разбирам, да изровя някоя подобна английска новина и да ти я плесна тук освен??? Или за теб руска е най-добре.
Хммм, чакай да помисля...да българите сме виновни защото сме позволили да се стигне до тук.
А това е така защото начина на живот и така мечтания висок стандарт на Нийдчо превръщат хората в изроди.
А кой промива мозъците на хората, медийте. За какво, за пари.
ЕС модела предизвиква в хората най-долните им желания и страсти.
 
Не, брат. Европа и загнилия западен свят. :D
Може да му пуснеш тези новини как хората се опитват да летят през прозорците в Русия. Но все тази какво ще му пуснеш, там промивката е на много високо ниво. Нещо, което дори и с лоботомия няма оправия. Много е трудно може да ги пренесеш в реалността, него и групата идиотчета, на които явно добре им повлияло промивката, която соца им е наложил. Хора, тотално отделени от разумното мислене. И разбира се, както действат този вид, обвиненията за провала на света и техния личен се хвърлят върху другия отбор, нещо типично за аутсайдерите и никога неуспяващите хора. Плача за тях.
На теб вече ти казах, че си ненормален. За разумното мислене е видно кой е отделен от него. Плачи за себе си защото от две години е ясно, че си в някаква персонална матрица.
 
Снощи гледам репортаж от румънското село, дето се взриви газохранилище/бензиностанция. Една от къщите със сериозни щети от взрива, но собствениците живеят в пълна нищета и не могат да ремонтират сами. Затва, държавата щяла да помага..

Та, спонтанно у мен се породи логичният въпрос: Бе, мама му стара, след 16 години членство в ЕС, защо България и Румъния продължават да тънат в мизерия, докато само една шепа мафиоти повиши жизнения си стандарт?

Ще кажете: а, тва си е локален проблем - крадат, та се кинат. Да, така е, но и в Европа крадат та се кинат, още повече на ниво ЕК. И все пак, някои от основните членки на съюза продължават да поддържат стандарт, защото участват в преразпределението на икономическите благинки.

Защо Франция удари българските международни превозвачи? Защо нас ни карат да закриваме (мини, тецове, електроцентрали), докато държавите-баровци откриват нови, противодействайки на еко-директивите?

Та, в крайна сметка, членството в ЕС за нас и Румъния е един четвъртит х#й, на който се радват само педалите, сър. ;)
 
Как ще се справите с разходите за 15 септември?

1.Каква сума планирате да похарчите за подготовката на ученика тази есен? (за едно дете)

2.Кой ще е най-големият разход в подготовката на ученика?

3.Имате ли предварително заделени средства, с които да посрещнете разходите за ученика?

4.Ще се наложи ли да взимате пари назаем, за да покриете разходите за подготовката на ученика?

Е, добре е в европейски Шибанистан на първолак 1000-1500 и расте с всеки клас

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 
Около 100лв е раницата за един първолак. За към 200лв униформа. Още 200лв за дрехи, после имаме и списък от училището за тетрадки, четки, боички и каквото там се досетите - още 200лв. Грубо стават 700лв. Това са цени от последния месец за подготовка на първолак във Варна.
Държавата реши да отпуска някаква помощ за всички без значение дохода, разделена на две (за двата учебни срока). Сумата е 300лв.
Вече какво се купува като допълнителни дрехи и обувки за детето през есента е отделен въпрос, тъй като дори и да не ходи на училище - пак трябва да се вземат всяка есен, зима, пролет, лято...знаете какво е с малките деца - всяка година - нов гардероб и два пъти в годината смяна на номера на обувките.

Румънците дърпат напред икономически и то сериозно. Ще се превърнат във втората Полша в ЕС. А нашето племе явно ще продължи да си краде, да се надцаква на дребно и да е все така късогледо без никаква мисъл за бъдеще.

В събота ми носят дърва на имота. Поръчвам 10 кубика, онзи идва на табелата на населеното място и ми звъни - камиона не бе свободен, затова сега ти карам 5 кубика и половина, следобяда ще ти докарам останалото, момчетата го приготвят (часът е 13ч).
Задава се и гледам бусче, което би събрало не повече от 4 кубика. Казвам си, хайде, нека ги изсипе, пък докато накара другите, аз ще ги наредя и видя точно колко са, а после ще оправим сметката.
Изсипа ги, дава ми транспортния билет, на който виждам, че е изписан 1 кубик, а не 4, 5 или 5 и половина. Иска парите за половината поръчка. С цялата си глупост му ги дадох, защото очаквах да направи още един курс.
Човека активно бива препоръчван от кметицата на населеното място. Дървата са хубави иначе, няма изрезки.
Както можете да се досетите - пича си тръгна и като се чухме следобяда, ми каза - ами не знам дали ще успея, ще ти се обадя (т.е. няма) и спря да си вдига телефона. Явно радостен, че ме е метнал с 300лв, тъй като кубиците излязоха 3,2.
В имота това лято вложих около половин милион лева, като се работи усилено. Тези 300 лева не ги мисля изобщо, но се издразних на безочието на тези типове. Имам ги записани на камери и всичко, билети, данни на фирма, адреси, телефони. Кметицата я предупредих да не ги препоръчва повече. Станаха популярни и над 60 000 човека разбраха за тях.
Чудя се дали да се занимавам с дърва или направо букови брикети и толкова. Не ми се ще да ми се мъкнат цървули с дребни хитри очички повече.
С майстори, фирми, бригади същите тъпотии български - крадоха ми шапки и маратонки, съсипваха материали и инструменти, крадоха материали, претупваха работа. Десетки разправии, лъжи. Накрая работата се свършваше, сметките се коригираха, но ядовете бяха много и ще продължат.
Истински мазохизъм е човек да работи с българи. Как пък един път ни англичани, ни немци да са ме крали и да са овъртали, да не си вършат работата като хората и да трябва да ги вардя?!? Да, от Щатите един ме завлече веднъж с пари, някои пък все им се струва скъпо, но като се уговорим - уговореното се следва. А из българско - пълна анархия и простотия.

Още един излишен пример ще дам - взел съм горивна камера за вграждане (камина), чугунена, хубава, голяма. Направил съм й куфар, сложил съм изолации....всичко. Остава само да се облече около лицето с декоративен камък. Тъй като искам камъка да е светъл към кремав цвят - решавам да е врачански. Обаждам се на известна и стара фирма край града, пращат ми човек.
Преди да си излезе от буса го забрави на свободна скорост и тръгна напред, после го гледам - кара с джапанки. Влиза онзи в къщата. Пали цигара без да пита дали е удобно.
Обяснил съм и съм начертал какво искам - два варианта са, искам оферта и срок.
Гледа ме, клеча мери, търси недостатъци. Пуфтя. 3 часа стоя и се чуди и ми губи времето, като само от добро възпитание се въздържах да го изгоня. Накрая ми казва една цена, която е почти тройна на всички останали.
Казвам му директно, че малко се престарава с цената, на което ми отвръща - "Е, ти такава голяма къща си направил, за няколко хиляди лева ли си?". С това рязко ми секна доброто възпитание и го натирих.
Преди него и преди да се хвана да правя камината сам - дойде друг, който уж все нямал време, графика му бил пълен (но дойде на момента, в който му казах и когато ми е удобно). Пак е известен, само камини прави. Пали пура и ме гледа величествено, като че ли е богоизбран, даде ненормална цена и се държи сякаш се знаем от деца.
Накрая се ядосах и камината си я направих изцяло сам, и познайте - излезе ми на 35% от исканото от онзи с пурата. Камъка като материал - 3 пъти по-евтин, лепилото четири пъти.

Естествено абсолютно никой не издава документи за извършения труд. Всичко се иска да се плаща в брой. Дори софийската фирма за интериорните врати ми казват - "тъй като поръчваш над 10 броя ще ти направим отстъпка". Казвам си ей, добре, каква е отстъпката. И тя - "ами 20лв, ама сега щом ще плащаш с карта капарото, остатъка го плати кеш иначе, няма да ти я дадем - шефа така каза". Платих всичко с карта и им казах да си я задържат.
Не лева или еврото са ни виновни, а циганиите и работата не на сиво, ами на тъмно черно. Не се мисли дългосрочно, а само да се вземат набързо едни пари, като е надяват да има безконечен приток от балъци.
Затова Корнелии, Костадиновци и прочее мислещи кой данък как да качат за да дадат на "бедните" (повечето от които се осигуряват на минимума защото работят на черно, а иначе трошат яко пара), няма да е зле да помислят как да я попресекат малко тази сива икономика. Ако се появи партия, която да обяви за свой основен приоритет това - печели гласа ми автоматично.
 
Около 100лв е раницата за един първолак. За към 200лв униформа. Още 200лв за дрехи, после имаме и списък от училището за тетрадки, четки, боички и каквото там се досетите - още 200лв. Грубо стават 700лв. Това са цени от последния месец за подготовка на първолак във Варна.
Държавата реши да отпуска някаква помощ за всички без значение дохода, разделена на две (за двата учебни срока). Сумата е 300лв.
Вече какво се купува като допълнителни дрехи и обувки за детето през есента е отделен въпрос, тъй като дори и да не ходи на училище - пак трябва да се вземат всяка есен, зима, пролет, лято...знаете какво е с малките деца - всяка година - нов гардероб и два пъти в годината смяна на номера на обувките.

Румънците дърпат напред икономически и то сериозно. Ще се превърнат във втората Полша в ЕС. А нашето племе явно ще продължи да си краде, да се надцаква на дребно и да е все така късогледо без никаква мисъл за бъдеще.

В събота ми носят дърва на имота. Поръчвам 10 кубика, онзи идва на табелата на населеното място и ми звъни - камиона не бе свободен, затова сега ти карам 5 кубика и половина, следобяда ще ти докарам останалото, момчетата го приготвят (часът е 13ч).
Задава се и гледам бусче, което би събрало не повече от 4 кубика. Казвам си, хайде, нека ги изсипе, пък докато накара другите, аз ще ги наредя и видя точно колко са, а после ще оправим сметката.
Изсипа ги, дава ми транспортния билет, на който виждам, че е изписан 1 кубик, а не 4, 5 или 5 и половина. Иска парите за половината поръчка. С цялата си глупост му ги дадох, защото очаквах да направи още един курс.
Човека активно бива препоръчван от кметицата на населеното място. Дървата са хубави иначе, няма изрезки.
Както можете да се досетите - пича си тръгна и като се чухме следобяда, ми каза - ами не знам дали ще успея, ще ти се обадя (т.е. няма) и спря да си вдига телефона. Явно радостен, че ме е метнал с 300лв, тъй като кубиците излязоха 3,2.
В имота това лято вложих около половин милион лева, като се работи усилено. Тези 300 лева не ги мисля изобщо, но се издразних на безочието на тези типове. Имам ги записани на камери и всичко, билети, данни на фирма, адреси, телефони. Кметицата я предупредих да не ги препоръчва повече. Станаха популярни и над 60 000 човека разбраха за тях.
Чудя се дали да се занимавам с дърва или направо букови брикети и толкова. Не ми се ще да ми се мъкнат цървули с дребни хитри очички повече.
С майстори, фирми, бригади същите тъпотии български - крадоха ми шапки и маратонки, съсипваха материали и инструменти, крадоха материали, претупваха работа. Десетки разправии, лъжи. Накрая работата се свършваше, сметките се коригираха, но ядовете бяха много и ще продължат.
Истински мазохизъм е човек да работи с българи. Как пък един път ни англичани, ни немци да са ме крали и да са овъртали, да не си вършат работата като хората и да трябва да ги вардя?!? Да, от Щатите един ме завлече веднъж с пари, някои пък все им се струва скъпо, но като се уговорим - уговореното се следва. А из българско - пълна анархия и простотия.

Още един излишен пример ще дам - взел съм горивна камера за вграждане (камина), чугунена, хубава, голяма. Направил съм й куфар, сложил съм изолации....всичко. Остава само да се облече около лицето с декоративен камък. Тъй като искам камъка да е светъл към кремав цвят - решавам да е врачански. Обаждам се на известна и стара фирма край града, пращат ми човек.
Преди да си излезе от буса го забрави на свободна скорост и тръгна напред, после го гледам - кара с джапанки. Влиза онзи в къщата. Пали цигара без да пита дали е удобно.
Обяснил съм и съм начертал какво искам - два варианта са, искам оферта и срок.
Гледа ме, клеча мери, търси недостатъци. Пуфтя. 3 часа стоя и се чуди и ми губи времето, като само от добро възпитание се въздържах да го изгоня. Накрая ми казва една цена, която е почти тройна на всички останали.
Казвам му директно, че малко се престарава с цената, на което ми отвръща - "Е, ти такава голяма къща си направил, за няколко хиляди лева ли си?". С това рязко ми секна доброто възпитание и го натирих.
Преди него и преди да се хвана да правя камината сам - дойде друг, който уж все нямал време, графика му бил пълен (но дойде на момента, в който му казах и когато ми е удобно). Пак е известен, само камини прави. Пали пура и ме гледа величествено, като че ли е богоизбран, даде ненормална цена и се държи сякаш се знаем от деца.
Накрая се ядосах и камината си я направих изцяло сам, и познайте - излезе ми на 35% от исканото от онзи с пурата. Камъка като материал - 3 пъти по-евтин, лепилото четири пъти.

Естествено абсолютно никой не издава документи за извършения труд. Всичко се иска да се плаща в брой. Дори софийската фирма за интериорните врати ми казват - "тъй като поръчваш над 10 броя ще ти направим отстъпка". Казвам си ей, добре, каква е отстъпката. И тя - "ами 20лв, ама сега щом ще плащаш с карта капарото, остатъка го плати кеш иначе, няма да ти я дадем - шефа така каза". Платих всичко с карта и им казах да си я задържат.
Не лева или еврото са ни виновни, а циганиите и работата не на сиво, ами на тъмно черно. Не се мисли дългосрочно, а само да се вземат набързо едни пари, като е надяват да има безконечен приток от балъци.
Затова Корнелии, Костадиновци и прочее мислещи кой данък как да качат за да дадат на "бедните" (повечето от които се осигуряват на минимума защото работят на черно, а иначе трошат яко пара), няма да е зле да помислят как да я попресекат малко тази сива икономика. Ако се появи партия, която да обяви за свой основен приоритет това - печели гласа ми автоматично.
Не е до лева или еврото,да. Но е до ЕС и платените медии.

Тия умения в българите се отключиха както е модерно да се казва с наслагването на западани начин на живот. Неограничени възможности, всеки може да е барон, тарикат, бизнесмен и т.н.

Рекламира се имагинерен начин на живот и това води до тотална деградаци в мисловния процес. Всеки е бърз и яростен батка с кеш в джоба и хайфон с бърз кредити.

Сядаш на кафе и около теб само хвалби как ходили в Гърция как нямало да стъпят на българкото черноморие с тая миризлива цаца...
И като дойде сервитьора се вади телефона да си делнат сметката кой какво ял или пил...

За работа с камък познавам добра бригада каменоделци от Враца наистина много добри. Ако искаш ще ти дам контакти.
 
На теб вече ти казах, че си ненормален. За разумното мислене е видно кой е отделен от него. Плачи за себе си защото от две години е ясно, че си в някаква персонална матрица.
Сигурно съм, но поне не обвинявам ЕС за нищожното си съществуване. ;) Въобще не съм в матрицата, а съм там където ми е мястото.
Е, добре е в европейски Шибанистан на първолак 1000-1500 и расте с всеки клас

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Сумата е тази. И нагоре не е така....зависи какво ще му вземеш, от къде и какво допълнително ще добавиш в кошницата. Писах ви да не се изказвате по въпроси, които са много далеч от вас. Ама не, като си глупав, нямаш спирка да се изказваш по всякакви теми, и то ядски некомпетентно. ;) Направо като те чета ми се драйфа.

Та, в крайна сметка, членството в ЕС за нас и Румъния е един четвъртит х#й, на който се радват само педалите, сър. ;)
А сега си представи сама какво, ако не беше в ЕС и нямаше да има такива бързи реакции от съседите й, както и много членове на ЕС. Ако си сам, си за никъде, но ти и Крумов, самотниците, няма как да го разберете. Социопатията ви отдалечава от трезвата преценка. Нищо, както съм писал не веднъж, тъжна гледка сте. Може да сте сигурни, че ако в България, не дай си Боже, се случи, ще се пуснат от всяка точка да помагат. И мизерията е налична абсолютно навсякъде. Все едно да се изненадваш, че като го галиш се вдървява. :D
 

Горе