Burn Mother F****r, Burn! :)

Blinky

Owner
Искам да започна тема за палежите в София, които вече станаха с обща бройка около 45 коли с днешните.

Искам да чуя Вашето мнение, защото за мен това е някакъв тип деградарщина.

Явно мотивите според мен могат да са:

- цакане на застрахователните фирми;
- стимулиране продажбите на паркоместата на платените паркинги;
- извратен психар търсещ внимание;
- пиромания (заболяването);
- изперкал потребител, на който му е писнало софийските задръствания;
- най-обикновен вандализъм.

Вече не знаят и по каква версия да работят. Факт е, че това продължава и днес една от петте коли е била на полицай. Имало и задържан. Не търся някакво хорско възмущение в цялата тази история, а просто да малко да видя вашата гледна точка, защото каквото и да си говорим изглежда като на филм. Някой си пали, другите не знаят нищо. Нямат свидетели, даже и идея какво се е случило.

Тази ситуация ми напомня на една песен:

[video=youtube;Th_zlxmddNY]http://www.youtube.com/watch?v=Th_zlxmddNY[/video]

Поздрав за всички. Не ми е никак смешно, но определено ми е леко страно и нереално вече. След първите 2 случая ОК, но вече почти всеки ден се случва и ако продължава така, до година София ще има само упожарени коли. :)
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Има ли някакъв "ред" в бърването..? Или така си ги горят безразборно..без съображения за марки, години, притежание и тн.
Иначе и аз бих изгорил няколко, ей така профилактично :)
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Аз си мисля, че е чиста форма застрахователна, камапния - То 45 коли на един застраховател дето има сигурно над 100к застраховки муха го е охапала, като се залага 10% изплаащане на застраховките.

Или е това или някви пишлимите, избяват комплекси и се правят на велики. Или има нова банда дето за да станеш член трябва подплаиш кола.

И накрая някой психично нестабилен, общо взето друго няма кво да е, може и интергалактическа атака да е :D
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Идеята за анархия, която всички лансират, според мен е добро обяснение.
 
Всички от интервюираните собственици бяха с изтекла (или несъществувала изобщо) застраховка. За мен това е тенденция. Но нз защо всимки са се метнали да питат само за това... Ами сервиците? Ами марките? Ами всичко друго свързано с колите като магазини, работни места на хората или в кои задръствания участват дневно (лол), както и дали не са викали духове предната вечер...
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

В таз държава дето всичко се знае, толкова време да не намерят подпалвачите, за мен говори само едно нещо.
Ченгетата са в кюпа. И най вероятно е кампания на застрахователна компания, а защо не и картелно споразумение.
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

И на мене ми е чудно как не са го/и хванали, всичкото това става пред блокове, вярно че е през нощта, ама пак има свидетели, доста хора стоят по нощите, минават таксиджии и какво ли не, а последото подпалване от днеска е било през деня в оживен район, някой може би прикрива нещо.
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Все едно живеем в някакъв анимационне филм. Ставам, пускам сайтовете за нивини и гледам пак някой палил коли. И си викам: "я, то било вече тенденция" и сега като ставам знам, че има запалени коли, само чета за бройката им и в кой квартал са, за да си имам едно на ум.

Аз просто ми е чудно каква е причината на подпалвача. Не за друго, но просто е сериен, а това определено плаче за специална помощ. Много ми е любопитен мотива. ;)
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

А не забравяйте и новините, те спокойно биха плащали да им се създат новини, че с този умствен дефицит, освен да бъдат подлоги друго не става
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Не :D със застрохвана кола, която е в подземен гараж, се спи спокойно :D
 
От: От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Треперят ли ви гащите да не ви палнат колата? :)
Ако ми я изплятат на цената, за която съм я застраховал, ще им/му оставя бисквитки и мляко долу да хапант след пироманията. Като онази реклама -> колата ми я запалиха, това е добра причина да си взема по-нова. :) Хаххахаха.
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

хахах Moral hazard-a май не ти влияе много Блинки :D
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Не си уцелил песента, Блинки.

[video=youtube;wmin5WkOuPw]http://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw[/video]

Ето го подпалвача.
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

хахах Moral hazard-a май не ти влияе много Блинки :D
Ама така де, ако ще се правят поразии, поне да намажем и ние, че явно не могат от органите на реда да до увладеят това.

Друг е въпроса кой ти е брокер и коя ти е застрахователната фирма и дали ще ти се изплати автомобила веднага или ще те мотат известно време. Мен това най-много ме притеснява, ако трябва да бъда честен - не е факта, че мога да се събудя с увъглена кола, а че после ще ми се направят на интересни от застрахователната компания, макар, че съм през много коректен брокер.

По-интересно ми е кой прави това и защо МВР няма нищо. Имат един задържан, който бил на 33 години и криминално проявен. Последните 5 коли горяли на частен (платен) паркинг, до Зимния дворец, тази вечер. Хахахах, там по принцип не се брой, то там всичко се случва през ноща. Като в Здрач - Вампири срещу Върколаци, и това може да се види.

Заловили някакъв, ама май не е той, тъй като успередно с "хващането" са горели тези 5 коли. Или е бил съочастник, или има имитатори. Но е факт, че май не са приключили случая. Куката бил прякова на подпалвача. Тъкмо си мислех, че Под прикритие го дават само неделя в 9 без 15 часа, но май си имаме и един епизод и през седмицата. :)
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Хах да и аз като чух прякора се зачудих малко, ами ако е корентен брокера наистина няма какво му мислиш и ако те обещети 100% всичко е ток.
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

И аз няколко предположения имам:

Може да са някакви изперкали групировки или секти природозащитници, които смятат, че колите в столицата са станали твърде много :)

Или е политическа поръчка с цел да настрои хората Анти-Гербски :)
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

Според мен си е най-обикновен изтрещеняк дето му е писнало от толкоз коли и решил да драсне клечката на 1-2 ама като е видял, че ЦвъЦвъ, нинджи и спец части не го ловят и решил да си прави кефа с автобарбекю и да гледа сеира.
 
От: Burn Mother F****r, Burn! :)

вече има имитатори, сега сульо и пульо ше тръгне да пали. а баш паляча си пие ракията и гледа сеир сигурно
 

Горе