От какво печелите пари онлайн

От какво печелите пари онлайн

  • Тръстед програмите във форума

    Votes: 41 6.9%
  • Адсенс

    Votes: 256 43.4%
  • copeac

    Votes: 10 1.7%
  • NBA

    Votes: 3 0.5%
  • market leverage

    Votes: 8 1.4%
  • clickbooth

    Votes: 13 2.2%
  • CJ.com

    Votes: 25 4.2%
  • Neogen

    Votes: 10 1.7%
  • Easy Trader

    Votes: 43 7.3%
  • chitika

    Votes: 6 1.0%
  • Други ППЦ програми

    Votes: 54 9.2%
  • Други Афилиейт Програми

    Votes: 85 14.4%
  • Собствен продукт / Услуга

    Votes: 164 27.8%
  • Дропшипинг

    Votes: 33 5.6%
  • Продвам реклама по сайтовете си директно

    Votes: 90 15.3%
  • Купуване и продаване, препродаване на Домейни

    Votes: 29 4.9%

  • Общо гласове
    590
От: От: От какво печелите пари онлайн

Ами кажи какъв трафик му пускаш на тоя сайт?

Sales Pages се правят не случайно на една страница, а не като сайт.

Текстът ти е едно цяло. По-добре е да го разделиш с подзаглавия, които да позволяват "сканиране" на страницата по диагонал от посетителите.

Ето ти една семпла формула.

1. Трябва ти ясно заглавие, което да показва решението на проблема, който имат купувачите ти. Болднато, центрирано и добре изпъкващо.
(напр.
Как "най-кльощавият" в училище,
унижи анаболните говеда в залата
като качи огромна мускулна маса за 3 седмици
то без никакви стероиди."
ОК, признавам си, че малко се изхвърлих, но мисли в тая насока :)

2. Следва описание на проблема (защо ти трябва мускулна маса)

3. Твоето решение на проблема (предимствата на твоя продукт)

4. Доказателство, че твоето решение работи (testimonials)

5. Scarcity (напр. остават още 5 бройки преди да вдигнем цената)

6. Бонус (получаваш и това, ако купиш днес - стига да можеш да го предложиш)


Всичко това е добре, само няма да се съглася с дребни тарикатлъци като точка 5. Важно е сайтът да информира и да предоставя решение
 
От: От какво печелите пари онлайн

До преди месец изкарвах пари с HYIP програми но сега работя с [FONT=&quot]Инвестиционна програма която е доста надеждна а и печалбата е по-голяма.

[/FONT] Ето обяснение за това, как работи:
Да кажем, че имате пари да инвестирате и искате те да бъдат инвестирани в силно печеливш, реален и стабилен бизнес.
Сега, когато се регистрирате и влезете във вашия акаунт ,ще видите наличните възможности (реален бизнес в който можете да инвестирате.) Можете да намерите ски курорт, хотели, винарна, бизнес центрове, бензиностанции, ресторанти, казина, печатната преса, списъкът продължава. Това са реални бизнеси с реални бизнес помещения, които можете да посетите, но всички те се обработват чрез тази инвестиционна програма . Всеки бизнес е с различен брой акции, различна цена и печалба на акция. Можете просто да изберете всеки бизнес или фирма,от които се интересувате и да инвестирате. Когато сте готови с инвестицията, вие ставате част от собствениците на бизнеса и започвате да печелите печалба веднага.


Аз първо закупих една акция от $ 5, да проверя дали ще платят. Седмичната ми печалба е $0.56 .
После закупих повечко акции и така...

Който иска повече информация да пише на ЛС .
 
От: От какво печелите пари онлайн

Брей и как така се купуват акции в реални бизнеси, които не са емитирали никакви ценни книги?!
За една седмица 11% увеличение, браво с натрупване за 6.5 седмици правиш 100% на капитала :D, те и през 90-те не даваха такива увеличение пирамидите.
Тези HYIP са нищо повече от Схемата Понци - новите, които се включват изплащат, възвращаемостта на старите, секне ли потока от нови баламурници свърши се :D :D :D Нали се сещаше, че това не е регулирино никъде и те не носят никва отоговорност в/у вашия капитала ;) Много бих искал да видя паричните потоци на такъв HYIP .... ама май много искам :D Дерзайте лесния път не винаги е толкова лесен.
 
От: От какво печелите пари онлайн

Абе и на мен ми прозвуча много розово! Няккъв сайт ми позволява да купя акций на няккъв ски курорт в Австрия ..А от къде идва печалбата ти , кой определя цената на тези акций ? Абе много, много въпроси се появяват !!!
 
От: От какво печелите пари онлайн

Е ако е борсова търгувана компания всичко е лесно - определя се по пазарен принцип цената. Печалбата му ще дойде от повишването на стойността на акцията и в последстивие трябва да я е продал иначе няма как да реалзирата тези 11 процента. Всичко е хубаво само дето за 11 процента на месец и така константно, аз не съм видял акция, не е като да не се занимвам с борси от доста време. Това е ако е тръгувана на борсата иначе е смешна работа, нищо на мен ми хареса доста стойносттен и внушитлна презентация направил колегата, баламурницте и това чакат - блажнни са вярващите.
Както казах това е Понци, не е сложно слагаш една красива опаквока и пускаш реклмата и толкова :), всички може дори, а щом е по нета всеки полу-идиот може го прави :D
 
Последно редактирано:
От: От какво печелите пари онлайн

Аз ви съветвам да не се подлъгвате от лесните печалби, щото винаги има и лесни загуби

Може ако , самото действие не е съпроводено от ххх брой неизвестни, които трудно можеш да проучиш !
 
От: От какво печелите пари онлайн

Предимно печеля от адсенс, но мисля да започна с Affiliate Marketing :D
 
От: От: От какво печелите пари онлайн

Предимно печеля от адсенс, но мисля да започна с Affiliate Marketing :D

Добре ще направиш. Ако имаш някакви предпочитения за програма или съвети, насреща сме. :)

Успехи в новото начинание. Няма да сбъркаш. ;)
 
От: От какво печелите пари онлайн

как да накарам потребителите да кликват на рекламите
 
От: От какво печелите пари онлайн

как да накарам потребителите да кликват на рекламите

Сложи по един надпис до всяка реклама - "Кликайте тук за да спечеля" и хората ще започнат да кликат!!!
 
От: От какво печелите пари онлайн

Не така няма да стане. За България надписа трябва да е " За нищо на света не кликай на тази реклама!!! " Ефекта ще е поразителен. Само да ти направят мръсно.
 
От: От какво печелите пари онлайн

Офтопик:
@blackout0826 е много прав за розовите отблясъци на "Инвестиционна програма която е доста надеждна а и печалбата е по-голяма", така грижовно описана от @mst1. На който му стиска да се занимава с акции и има достатъчно капитал, а и познания, винаги може да опита с някой тръстед трейдър и няма нужда да се впуска в съмнителни "програми".

По темата:
На по-малко развитите сайтове им пускам ППЦ, колкото да се заемат рекламните позиции. Когато наберат скорост (съдържание и трафик) ги местя в "Премиум лист" и почват мъките с набиране на рекламодатели. Не се лъжете, че да обикаляте по офисите на компаниите, ще ви доведе до задоволителен резултат. Работя с рекламни агенции или с така наричащите себе си рекламни агенти на свободна практика. За жалост комисионните стигат до 40% (в някои случаи и повече), но това е задоволителна цена спрямо жълтите стотинки от Гугъл. Дупките продължавам да запълвам с ППЦ.
Имам и собствен продукт, който принципно добре си се лансира офлайн. Пуснал съм го онлайн само пробно и да запълня някои празни пространства в "Премиум лист". За ниските очаквания които имам се е получил сносен резултат, но в никакъв случай печеливш онлайн бизнес :).
 
От: От какво печелите пари онлайн

Голяма агитация за този Афилиейт! Четох някъде из форума, че се изкарвали десетки К на месец...! Интересно ми е някой от съфорумците стига ли до такива "висоти"?! :) Ще се радвам да споделите! Ако не за себе си, то поне някой да каже - "Да наистина има такива хора тук! Ако не десетки К, то поне се изкарва .... (тази и тази сума), от еди-колко си сайта..."
:)
 
От: Re: От какво печелите пари онлайн

ако се занимаваш сериозно, се изкарва достатъчно за да има смисъл да се регистрира фирма която да се занимава само с това...

Това май съм го чувал. А да, каза го на един тукашен афилиейт и сега мисля, че пича е доста доволен. :)

Беше нещо от рода на:

- Има ли смисъл от афилиейтинга?
- Да. Само ако си сериозен.

И май се получи.

А агитацията е с една единствена цел - да се даде възможност на всеки тук да дръпне финансово по този начин. Иначе нямаше да дуднем нон стоп за това. Щяхме да си седим и да си дрънкаме общи неща, както го правят по повечето конференци. Никой не ти дава информация в детайли, а просто основното. Можем даже да стигнем по-далеч, ако се повдигнат конкретните въпроси по темата.

@jack52, като начало искам при теб да разсея съмненията, които май имаш по този въпрос. Определено има хора стигнали тези висоти с affiliate marketing-а, но лошото е, че ще се включат с напътствия, насоки, коментари, примери от практиката им, но не и с конкретни цифри, самохвалство и подобни, които биха в тяхна вреда, а не полза.

Преди време (мога дам пример) имаше един афилиейт с GenBucks, който искарваше $50К на месец. Имаше потребителско име обезьяна (маймуна на руски). Беше сила. Класацията беше публичка и това от части предизвика гнева и хейта на много хора. Скриха я вътре в програмата и махнаха сумите. Беше просто класация. За това няма да се вини някой, който да се хвали. Може да е стимул и да работи мотивационно за останалите и потенциалните афилиейти, но минусите са много повече явно. Поне в този материален свят.

Друг пример, който се сещам е за една мадама правеща ревюта на най-готинтие онлайн казина (беше преди няколко години, ако не се лъжа 4-5 години). Въпросната женица правеше по около $60К на месец, даже бяха я обявили за топ интернет предприемач в някое американско списание, но не помня много подробности.

Още един (но има хиляди други) пример е с сегашния афилиейт мениджър на MoreNiche - Sandy Viksna, който беше топ афилиейтс на тогавашните Mens Niche (WordNiche + MoreNiche, сега са разделени и са собственост на различни компании). Та по мой спомени, той правеше нещо от порадяка на $15-20К на месец. И така той не само си правеше кинти за дадената програма, но и привлече вниманието към себе си и сега работи за MoreNiche.

Това са примери, които мога да дам само за сега. Има още хиляди. Аз лично имам по-малко, доста по-малко. Не мога да знам всички такива хепи сториис. :)

Дано съм успял поне да те накарам да се позамислиш. И не го казвам тук, само за теб, а за всеки с колебания дали да почва или да се захваща. ;)
 

Горе