ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могат да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Blinky

Owner
Намирането на печеливша ниша е от решаващо значение ако искате да успеете бързо онлайн. Ако сте се насочили към погрешна ниша, просто ще загубите цялото си време и усилия. Ето защо е повече от важно за Вас да се насочите към правилната ниша от самото начало.

Въпреки че парите в интернет не идват толкова лесно, колкото ни се иска, то все още е има възможност за новите собственици на бизнес, работещи от вкъщи, да влязат в света на интернет маркетинг и да се възползват от печалбите, които той крие.

Има много работeщи от дома си майките, които са се качили на тази сцена и правят не лоши пари онлайн (често срещано е при майките в САЩ, тук %-та клони към 0). Интернет маркетингът постоянно се разширява и родителите, които остават у дома, със сигурност може да се възползват от това.

Работата от дома ви дава повече гъвкавост и контрол над Вашия график и life style. Можете да работите по всяко едно време от деня си, което е най-подходящо зи съвместимо с Вашия начин на живот. Това ще Ви позволи да се насладите на компанията на децата си. Интернет дава възможност за работа от дома на майки и татковци, като в същото време им осигурява и удпбството да са заедно със семейството си, докато печелият онлайн доходи.

Интернет е вече част от съвременния начин на живот на човечеството. Милиони хора по целия свят се свързват към интернет всеки ден, за да извършват претърсвания и провеждане на онлайн транзакции, разговори, информиране, комуникация с текстови съобщения и още много разнообразни причини. Тези хора са от различни социални слоеве и възрастови групи. Налице е огромен пазар там, на който можете да влезете направото от собствения си дом. Просто е всичко - трябва да се намерим правилната ниша и пазар.

Най-бързият и лесният начин да се започне с осребряването онлайн е да се продават affiliate programs продукти. Има безброй продукти, които са продадават онлайн, които са насочени към много специфични ниши, например, кучешки шампоан. Ако прекарвате времето и усилията си на определен пазара за даден вид продукти продукти, можете да спечелите щедри афилиейт комисионни от продажбите, които ще направите в последствие.

Друг начин, който изисква малко повече усилия, но в крайна сметка ще бъде по-приятно и неангажиращо като бизнес, е да започнете свой собствен нишов уебсайт. Голямото предимство тук е, че Вашите собствени интереси съвпадат с избраната от Вас ниша или бизнес посока.

Аз лично мога да гарантирам, че това е абсолютна наслада, когато Вашето хоби се превръща във Вашият бизнес. Като например: Когато Джордж е бил малък, той имал голяма любов към оцветяване на картинки в тези книги за оцветяване. Оттогава той обича използването на цветове и създаването на всички видове дизайн. Сега управлява един онлайн бизнес, където предлага пплатени и добре направени WordPress тема и комплекти от тях, които се фокусират върху специфични ниши - Gambling, Health, Insurance, Finance, Web Developing, Pets, Home & Garden, Art и още много други. Темите са с най-добрите функционалностти познати днешно време, и това дава възможност на всеки бързо да се създаде професионално изглеждащ уеб сайт с много малко усилия. ... И той обича всяка минута от това, което прави. Хобито му става бизнес и начин на живот.
Но да се върна към статията си, как да определите най-печеливши ниши, към които да се насочите и успеете?

Проучването за ключови думи е от съществено значение тук и всеки SEO оптимизатор го знае. Ключовите думи могат да ви издигне или сгромоляса. Така че е било винаги впечатляващо когато се идентифицират най-печелившите ключови думи и фрази / пазари и ниши. Тези ключови думи са тези, които потребителите пишат в търсачките. Силно търсените ключови думи имат голям потенциал, но и силна конкуренция. Другата противоположност е малко печалби, но го-големи шансове за израстване там. Едно е да се борите за Hosting в US нишата, други е за многоцветни химикалки. Търсенето определя в голя степен и големината на пазара.

Можете да използвате ключови думи от инструменти като: Google AdWords и Wordtracker, за да се установят най-популярни ключови думи и фрази, които принадлежат към избраната от Вас ниша или пазар.

Когато се опитвате да намерите ниша с потенциал за добър доход, оверете се, че не е прекалено наситена, все още генерира достатъчно интерес, и развиването на сайт в нея ще ие струва Вашето време и усилия.

Изберете ниши с висока популярност все и още относително слаба конкуренция - това е перфектната комбинация, но е и рядкост. Ако има твърде много конкуренция, тя може да бъде трудно да се влезе на този пазар и да се позиционирате добре, за да захапете и приличен % от потребителите минаващи вскеи ден, под формата на трафик.

Можете също така трябва да разгледате предлаганите продукти за нишата, които можете да продавате.Съсредоточете се върху избора на ниша, проверете за направата на добър ми сайт, който да конвертира трафика - дизайн, контент, навигация и т.н., но започнете с идеята.

Ако нямате таква - разгледайте тук и ще може да ви дойде нещо наум: Affiliate Program Directory - Afftips.com - Партньорски Програми
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Блинки правиш опит да дърпаш потребителки от bg-mamma май :D , на АМУНА няма да му се хареса :D

По темата мога да кажа - ако не разбирате от seo - не се захващайте, хубаво е да имате няколко месеца в четене и разглеждане, чак тогава да се захващате с афилейт, защото линкбилдинга е едно от най-важните неща, все пак колкото по-напред сте в серпа, толкова повече трафик. В 2011 също web 2.0 играят важна роля - няма да минете без twitter / fb профили и събиране на последователи.
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

"мамчета" и "мамита" звучи все едно дебела негърка бърка манджи по цял ден вкъщи :)
а успешен афилейт не е така лесно,както се чете.
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Нови загубени души ли се търсят? Ако беше толкова лесно, всички щяха това да правят...., а и мамчетата нямат по 10 часа на ден свободни, за да ровят сайтове, освен ако не са добре материално осигурени, което автоматично изключва възможността да правят афф сайтове.:wink:
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Нови загубени души ли се търсят? Ако беше толкова лесно, всички щяха това да правят...., а и мамчетата нямат по 10 часа на ден свободни, за да ровят сайтове, освен ако не са добре материално осигурени, което автоматично изключва възможността да правят афф сайтове.:wink:
Тцъ. Според Амун през повечето време гледат турски сериали и набиват мекици с течен шоколад.
След като им попремине следродилната депресия и мъката по изгърмения патрон, поруганото достойнство и похабената младост, неосъществените амбиции на бъдеща бизнес дама, фотомодел, актриса в български сериал, или фолкпевица.

Децата са предадени на баби и дядовци, а след това - на децката градина.
Какво й остава на така изпадналата българска мама?
Единствено да си премести Д-то от телевизора към компютъра и да се отдаде на бесен Афилиейт Маркетинг!!!
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

За да ги привлечеш е добре и да знаеш.че се пише могаТ,а не могаД.Да не си помисля,че са някакви Гадове :D
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Най-добрият афилиейт за мамите = повторното забременяване :p
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

@AlanFort, опитвам се леко да подскажа, че дори и те могат да се пробват. Много ми е странно защо в САЩ е тенденция, а тук не само не е рядкост, но и въобще не се наблюдава. Може нещо ние да бъркаме, но вратите са ни отворени за всички. Нали така? Много добро мнение за web 2.0. Надявам се да се стичат от там. Поне скоро да се оправи тенденцията и тук. Лошото е, че не е рядкост, а че даже не съм забелязвал да се опитва, което е по-лошото.

@Noke, за мен надеждата винаги умира последна. Ако имаше печеливша формула да се променят нещата, щеше да е повече от добре. И все си мисля, че сме малко по-настойчиви и ни го изисква мизерийката тук - това % да не е близък но поне 1/2 от този в Сащ. Но нещо бъркам логиката аз. Ако не се оправи, поне е добре, че няма как да се влошат тези статистики. ;)

@ivok, нещо такова. Но по-скоро на съществуващите тук да може да кажем, че е една добра алтернатива от това да се цикли по кафетата с другите майки "просветение" в добрия лайф стайл докато си майка. И много ме съмнява даже и 10% от майките да са много добре финансово, че да си пропиляват времето като зомбирани пред телевизията, да не говорим пред компа, търсещи забравените си приятели от миналото във ФайсБук. Колко кофти звучи като го кажем така, но си е леко истина. :)

Казвам мамчета, защото по сайтовете и статистиките ги изписваха moms и ми се нравеше повече, защото е умалително за майки и предразполага да се мисле положително. По-добре е от майчици или мамки. :) И сложих накрая за мамитата, за да предизвикам коментарите си, защото знаем, че там е най-голямата маса от майки. :)

Определено мисля, че ситуацията, ако продължи да е такава, ще се промени и явно тук неволята ще учи по трудния начин, а не собствената предприемчивост. Но и в двата случая ще гледаме положително развитие на интернет средите. Тук и в чужбина, в зависимост от езика, който владее webmaster-а.

Успехи на всички.

А по темата, не мисля, че е толкова трудно при положение, че имаш по 10 часа ан ден. Аз и за по-малкото мога да направя нещо, даже и да не бях с знания. Все щях едно блогче да си направя и след това активно развитие. Гледането не деца никога не съм мислил, че е лесна работа, но опредлено не мисля, че отнема 100% от времето на родителите. Все пак те спят, да не говорим, че тук се меткат от време на време на бабите и дядовците. Но едно е ясно - трябва дисциплина и качества, за да се започне даже човек да се рови за възможности. И се чудя дали не е малко промотирано тук в БГ правенето на пари онлайн, като изклучим скемовете и ефтините обяви. Виждал съм обяви и реклами на какво ли не, но рядко на нещо като home base opportunity via internet. Явно и това е фактор. За да иам интерес, трябва да има и някакво загатване или позициониране. Не ми се вярва да сме толкова зле, че да теглим игнора да банер казващ: Праи пари онлайн. Или поне не цъкнеш, за да си задоволиш любопитството поне малко. Аз лично умирам от любопитство всеки път когато нещо мине през съзнанието ми или очите и може да ме развие или подобри с нещо живота ми. Може и да не е кой знае какво, но никога не съм теглил игнора не нещо такова. Предполагам и вие тук сте така.

Явно мисля, че това може да е вида, които може да продава последно време. Фри нещата и томболите са от най-юзъркисте и харчените интенрет реклами, но в други върцави са еднакво популярни с тези make money online. Всеки home user е потенциален афилиейт, промоутър. А и там са наясно (големите комапнии), че потребителя, който вижда такъв тип реклама би се похвалил, че еди кой си дава възможност за правене на пари, както и че въпросния потребител общува с хора и е в дадени среди, които са малки пазари, били те служители, приятели, съотборници (ако се занимава със спорт), клиенти и т.н.
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Blinky в последно време пускаш много хубави теми :) Поздравления за което!
Щеше да е хубаво да има такива и за seo-то и линкбилдинга
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Blinky в последно време пускаш много хубави теми :) Поздравления за което!
Щеше да е хубаво да има такива и за seo-то и линкбилдинга
ЩЕ гледам да продължа с това. Да пиша каквото прочитам в мрежата. Скоро ще изпълня и твоетом исискване, аз за това искам някакви предложения, за да знам кой какво го вълнува и за какво да се драскоти, за да се превърнат в добри теми, които имат повече от информация там.
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Е да ама като търсиш работа сайтовете пълни с такива обяви. Аз си мисля че някои ги използва мамчетата за малко безплатен трафик. То е ясно че работата не става. Като си помисля че индийци и китайци са ти конкуренция аз самият не бих се захванал. Затова и уча немски за да избягам от конкуренцията им. Работят горе-долу добре а и евтино няма как да не се съобразиш
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Зависи.
Аз пък изучавам корейски от скоро.
Но покрай него, съм проверявал пазара на сайтовете и в Китай и в Корея.
Безплатни неща предлагат доста, китайците.
Като говоря за неща от типа на дизайни,логота такива неща,това го споделят за страх.Но има и други китайчета които препродават тези неща, на търгове в разни сайтове, за по няколко стотинки.
Но съм проверявал цените на дизайнерите.И аз си мислех, че работната рака ще е доста евтина, но не.....
Цените за дизайни и логото и всичко от сорта са си като на професионален дизайнер в Америка примерно.
Проверявал съм доста.
Дори бях правил и списък със сайтове предлагащи безплатни неща и форуми за поръчки.
За Корея пък да не говорим.Там сайтове се продават просто на супер страшни цени.
Почти всеки сайт е за продажба на нещо.Но пазара върви.
Така, че слуховете, че китайците работят направо безплатно, са доста неверни.Поне за нашата сфера.
Като това го казвам на базата на доста проучвания.
Поздрави
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Зависи.
Аз пък изучавам корейски от скоро.
Но покрай него, съм проверявал пазара на сайтовете и в Китай и в Корея.
Безплатни неща предлагат доста, китайците.
Като говоря за неща от типа на дизайни,логота такива неща,това го споделят за страх.Но има и други китайчета които препродават тези неща, на търгове в разни сайтове, за по няколко стотинки.
Но съм проверявал цените на дизайнерите.И аз си мислех, че работната рака ще е доста евтина, но не.....
Цените за дизайни и логото и всичко от сорта са си като на професионален дизайнер в Америка примерно.
Проверявал съм доста.
Дори бях правил и списък със сайтове предлагащи безплатни неща и форуми за поръчки.
За Корея пък да не говорим.Там сайтове се продават просто на супер страшни цени.
Почти всеки сайт е за продажба на нещо.Но пазара върви.
Така, че слуховете, че китайците работят направо безплатно, са доста неверни.Поне за нашата сфера.
Като това го казвам на базата на доста проучвания.
Поздрави
Дай линка на сайта моля :wink:
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Поздравления за темата! :|
Аз съм от тези "мамчета", които излизайки от бг-мамма ;) попаднаха във вашия форум и вярват, че могаТ да спечелят пари онлайн от хобито си.
Истината е, че просто за удоволствие и за да изливам несподелените си мисли, създадох свой блог. Като видях, че доста бързо набира популярност, реших да измисля някакъв начин той да ми носи поне символичен доход. Докато ровех из нета за ноухау как да се случи това, попаднах тук.
Определено мисля, че сайтът ще ми е полезен и смятам да се позадържа известно време при вас :)
 
Re: От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Поздравления за темата! :|
Аз съм от тези "мамчета", които излизайки от бг-мамма ;) попаднаха във вашия форум и вярват, че могаТ да спечелят пари онлайн от хобито си.
Истината е, че просто за удоволствие и за да изливам несподелените си мисли, създадох свой блог. Като видях, че доста бързо набира популярност, реших да измисля някакъв начин той да ми носи поне символичен доход. Докато ровех из нета за ноухау как да се случи това, попаднах тук.
Определено мисля, че сайтът ще ми е полезен и смятам да се позадържа известно време при вас :)
Хахаха, добре си ни дошла. :)

Радвам се, все си мислех, че случки като твоята са леко нереални и мерси, че си такъв хубав пример. Тук ще получиш не само помощ, но и много подкрепа в начинанието ти. Може да си сигурна. Каквото можем, ще помагаме. Ако имаш някакви специални въпроси, или конкретни предложения, ще се радвам, а предполагам и всички останали, да ги споделиш с нас.

Успехи и много трафик ти пожелавам. :)
 
От: От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Определено мисля, че сайтът ще ми е полезен и смятам да се позадържа известно време при вас :)
Ще те разочаровам, но няма как да стане това, което го мислиш. Ще се зарибиш много и няма да се задържиш само известно време. Докато учиш, действаш и четеш неусетно ще виждаш как влизаш всеки ден във форума по-често и по-често. Намираш нова и полезна информация, споделяш идеи и мнения... Малко народ се задържа "за известно време" повече се зарибяваме и оставаме доста дълго. И аз първоначално така разсъждавах, но ето ме на... вече 3-та година. :D

П.С. Добре дошла и покажи блога да го видим и ние. Пък и ще натрупаш още 1 беклинк :)
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Още съм нова и нямам право да слагам линкове. Не го написах като текст за да не се приеме като чийтване :rolleyes:
Не мисля, че за някого тук ще е интересен. Той е основно на кифленска тематика :lol: addrisblog.blogspot.com/
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Хахах, да се множат предприемачките :)! Стига с тая БГ-мама, там само затъпявате, с извинение ама е абсолютно кравешкия форум. :)
 
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Хахах, кравешки, не кравешки, там е голяма масовката. Има жени от всякакви социални групи, с всякакви професии и всякакви интереси. Идеално място е за сверяване на часовника за злободневни теми, които вълнуват хората в момента.
 
Последно редактирано:
От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могад да Успеят Онлайн. За Мамитата!

Права си колежке :), разрови се тука из темите , това е коментирано , че даже се търгува с профилчета :), и аз така кравешки-некравешки ама ми се е случвало да ползвам :). Даже случайно ако се намери някоя авторитетна БГ мама да ми помага в маркетинговите усилия ще я възнаградя подобаващо.
 

Горе