Онлайн магазин на Opencart

От: Онлайн магазин на Opencart

Ако някъде трябва да дам положителен вот за Ники (@samba), то това място е точно тук (с две ръце:D). Това ми дава известна увереност, че има някаква надежда за тая шибана държава и че не всичко е меркантилно.
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

Благодарност за помощта ,която ми оказаха.Спестиха ми много нерви и време.Късметлия съм,че успях още в началото да се възползвам от техните услуги.Препоръчвам!!!
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

Евала за инициативата и нисктие цени. Въпреки, че някой наистина са прави за себе си, че ниските цени убиват пазара, болшинството като мен, който нямат големи финанси ще се ползват вашите услуги. Късмет!
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

Искам да изкажа благодарностите си към Вас!Simba i Стан без Вас не знам какво щях да правя!!Супер бързи и невероятни хора,пожелавам много успехи за в бъдеще!
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

Оооо я виж ти, браво колеги, добра инициатива! ;)
Познавам ги и двамата, и с двамата съм имал вземане даване по различни проекти и определено мога да ги препоръчам с две ръце.
Колкото до цената, според мен за една инсталация на базов OpenCart + настройка + няколко фрии плъгина + N часове време, е малко ниска, аз примерно за това бих искал минимум 150 лева, ама това е друга тема. И то не за друго, а си е разправия и отнема време, еле пък ако някой пългин се заинати и почне да прави мизерия. Доста време си отива в тия гимнастики. Но, все пак вие си определяте цените, щом вие така сте преценили начи е ОК.
Поздравления отново за инициативата, дано имате доста, и все доволни клиенти. ;)
 
От: Онлайн магазин на Opencart

изключително бързо днес ми помогнаха колегите, за което съм им страшно благодарен !!!

препоръчвам!
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

От много време се боря с opencarta с доста проблеми, докато непопаднах на CTAH.
Бърз, точен и коректен.
Професионализъм на супер цена.
Горещо го препоръчвам на всички който имат проблем с opencart-а:D .
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

Имах следният проблем - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=44685 , колегата "samba" както винаги изкочи с някакви трикове от ръкава и веднага оправи нещата. Не работя за пръв път с него. Мога да гарантирам за бързата и коректна работа от негова страна. Много добре е запознат със системата и много често се справя с лекота с поставените му задачи. Все пак не му е за първи път:)) Препоръчвам горещо за всякакви проблеми с онлайн магазина ви.

Поздрави,
Галин Стефанов!
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

Здравейте,

Да похваля и аз Ники (simba) за перфектно свършената работа. Помогна ми от самото начало, до пускането в действие на онлайн магазина. Перфектен. Препоръчвам на всеки, който има желание да се занимава да потърси него или колегата СТАН. Още веднъж благодаря. Перфектен и коректен.:D
 
От: От: Онлайн магазин на Opencart

Здравейте,

Да похваля и аз Ники (simba) за перфектно свършената работа. Помогна ми от самото начало, до пускането в действие на онлайн магазина. Перфектен. Препоръчвам на всеки, който има желание да се занимава да потърси него или колегата СТАН. Още веднъж благодаря. Перфектен и коректен.:D

Радвам се, че остана доволен от работата ни!
И съм Samba, a ne Симба :D

Поздрави,
Еленков
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Здравейте!
Твърде е вероятно коментарът ми да бъде изтрит, но все пак държа да си го напиша и ако това стане, ще пусна направо нова тема със същото съдържание.
Та на въпроса:
На 22.10, след като попаднах точно на тази тема тук, реших да се свържа с Николай за разработката на мой сайт за онлайн търговия. Беше любезен, обясни ми какво е необходимо да направя, за да стартирам, като дори ми даде код за 10% отстъпка от Суперхостинг. На 04.11 ме свърза с колегата му в Бургас - Станислав,като се разбрахме, че Станислав ще работи върху сайта ми. Видях се с човека, избрахме темплейт, казах си какво допълнително искам да се доработи по сайта, обяви ми цена от 300лв, 150 от които веднага дадох като предплата и уж започнахме да работим по сайта. Цена ми се видя първоначално ниска, но в последствие, разбирайки, че темплейтите, езиковите пакети и модулите не се купуват, а се теглят безплатно от пиратски руски сайтове, реших, че сумата е повече от справедлива за няколко дни работа помежду другото. Така, или иначе, мен не ме бърка, кой колко печели и по какъв начин. Аз съм много коректен човек и очаквам същото отношение и насреща. Ами не съм доволен от работата на Станислав! За няколко дни сайтът ми уж беше готов. Поради трагични събития с мои близки, за които няма да говоря тук, нямах възможност и време да преглеждам и проверявам каквото и да било, а направо отидох и му заплатих остатъка от сумата.
Какво се оказа в последствие:
1.Непреведени неща в сайта;
2.Бутон за Skype, който не свети в зелено, когато си на линия (за което Станислав каза, че ме е предупредил, че ще е така, понеже било безплатен модул. Аз лично нямам такъв спомен);
3.Facebook login бутон просто няма . Тук специално въпросът сигурно е отварян поне 5 пъти и така и не беше направен бутона. Извинението на Станислав последно беше, че Николай го е правил бутона и той ще си го оправя.
4.Родилни мъки с поставянето на логото. Логото застъпваше падащото меню. Със 100 молби и 300 зора, го качи по-нагоре, което обаче не реши проблема, тъй като когато се отвори сайта на мобилно устройство, логото застъпва горните надписи. Ако добавя и номера за връзка, както и смятам да направя, в горната част за да е видно от потребителите, ще стане още по-зле.
5. Бутон "информация" при разглеждането на артикул, при поне няколко напомняния от моя страна все още си стои с изместен текст.
6.Падащото меню е изместено една идея наляво от лентата, от която се спуска и реално излиза от границите на сайта. Тук Станислав каза, че го е забелязал, но ако искам, може да ми върне старото меню (не е падащо). В уговорката ни влизаше и падащо меню!
Това са нещата, за които се сещам, сигурен съм, че ще изскочат и още. Имахме проблем и при правенето на поръчка - не отчиташе таксата за доставка в кайната цена, който Станислав оправи, него още не съм го проверил.
Искам да продавам от този сайт, не го правя за забавление и благотворителност. И предполагам, всеки ще се съгласи, че външният вид е от първостепенно значение.
За да не бъда голословен, прилагам скрийншотове от разговорите ми по скайп със Станислав. Някои моменти липсват, понеже дискусиите са водени както от Линукс компютър, така и от iPad, но на iPad-а ги имам и останалите моменти.

Снимка от 2013-12-09 10:47:19.jpgСнимка от 2013-12-09 10:48:52.jpgСнимка от 2013-12-09 10:49:01.jpgСнимка от 2013-12-09 10:49:28.jpgСнимка от 2013-12-09 10:49:39.jpgСнимка от 2013-12-09 10:49:51.jpgСнимка от 2013-12-09 10:50:03.jpgСнимка от 2013-12-09 10:50:13.jpgСнимка от 2013-12-09 10:50:22.jpgСнимка от 2013-12-09 10:50:31.jpgСнимка от 2013-12-09 10:50:41.jpgСнимка от 2013-12-09 10:50:52.jpgСнимка от 2013-12-09 10:51:01.jpgСнимка от 2013-12-09 10:51:16.jpg

При последното, очевидно настъпи облекчение у Станислав, тъй като нищо не отговори. :)
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Не съм адвокат на никой, но :
1. не видях такива
2. Учуден съм, че искаш да си лепнеш подобно нещо
3. Факт - няма
4. Ако искаш по-голямо лого от предвиденото се случва именно това. Тук не съм убеден, че някой е виновен
5. Аз не видях нещо изместено, явно не гледам където трябва
6. Така е, макар че според мен е заради картинките към категорията и не е непоправимо щом е такава болка

Цена ми се видя първоначално ниска, но в последствие, разбирайки, че темплейтите, езиковите пакети и модулите не се купуват, а се теглят безплатно от пиратски руски сайтове, реших, че сумата е повече от справедлива за няколко дни работа помежду другото.

Никога не е "помежду другото" и не знам какви са ви уговорките за срокове, но за 2-3 дни трябва да си голям оптимист. Относно модулите - много спорен въпрос и ще ти кажа защо: Дали аз съм ти свършил услуга, а ти си ми дал модул не го прави безплатен. Просто защото моят труд има цена, което значи, че и модула има своята стойност.

Прегледах чатовете, но не видях нищо за уговорките за срокове и не мога да коментирам.

На края в малко по-общ план съм склонен да допусна, че имаш право, но за толкова години в този форум и вече 1 година работа с Opencart, от която поне 10 месеца съдействие и помощ основно от СТАН, то ти си първият оплакал се. Не казвам, че не си прав, но базирайки се на впечатленията от отношението му, не мисля че ще бъдеш оставен "да се спасяваш сам". Със сигурност и аз бих бил раздразнен ако съм платил пари, а не получавам каквото очаквам, но винаги има и едно леко разминаване между това, което си представяме и това, което може да бъде.

Това е моето мнение, а другото е въпрос на интерпретации.
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

Нека се намеся и аз, защото това касае нашата услуга.
Всеки си има някакво проблеми и ангажименти, който е поел и не оправдавам никой, нито мен..
Отношенията са изострени между Стамен и Стан и с цел всичко да е ОК се наемам, аз да "до оправя" сайта му, ако ми позволи, за да бъде и агнето цяло и вълка сит.
Целта е клиента да е доволен и това и ще постигнем на всяка цена!
Надявам се Стамен да прояви разбиране и да ни извини за забавянето.. и да продължим с добрия тон на комуникация :)

Поздрави
 
От: Онлайн магазин на Opencart

lqllqlq, какво искам, да си лепна, е мой проблем, нали? ;) Малко ще ми е странно, ако ида в Happy и си поръчам суши, сервитьорът да ме пита, защо ще искам аз да ям суши, ами не ям пържола, вместо да си вземе парите и да ми се чуди на ум. Или пък иди в Мерцедес например и си поръчай кола с климатроник, а те да ти доставят с климатик и после да те питат: "За к'во пък ти е тоя климатроник?!". Питаш, казват ти цена, съгласяваш се, поръчваш, плащаш. Това е.
1. Аз съм си ги превел сам, колега ;)
2. За това живея - да учудвам хората ;)
3. Факт - да... Но допреди да се намеси Николай ;)
4. Тук се разбрахме, какво може да се направи ;)
5. Явно е така. Така, или иначе, вече няма изместено, но не благодарение на Станислав ;)
6. Не, не е заради картинките, но и това вече е оправено и отново не благодарение на Станислав ;)

Срок от 2-3 дни, колега, никому не съм давал. Попитах - каза ми седмица. Моят отговор - Важното е да стане както трябва!
За модулите - мен изобщо не ме вълнува, кой от къде какво взима. Аз искам да ползвам завършен продукт, каквато уговорка имам.

По същество:
Днес Николай се свърза с мен и предложи услугите си, да поправи грешките на колегата си. Нещо, което абсолютно НЕ смятам за негова отговорност! За няколко часа това, което Станислав не можа да оправи за месец, беше оправено! Без "това не може", "това не знам", "това ако искаш ти го връщам стандартно". Човекът очевидно си разбира от работата.
Не съм се хванал да пиша реклама за никого, но когато съм доволен, не си спестявам похвалите, както и когато не съм - критиката. Николай подходи изключително отговорно и компетентно и определено с това негово отношение, бих го потърсил и за в бъдеще. Препоръчвам го на всеки, който се е насочил към Open Cart!!! Съжалявам, че не работих с него (причината беше, че сметнах, че ще е по-удобно със Станислав, като мой съгражданин).

Искам да се извиня на Николай, че така се наложи да "изцапаме" темата с моето мнение, но смятам, че в крайна сметка за това са форумите. И отново: Браво за коректното му отношение!
 
Sambatа е доста добър с OC и на мен много ми е помагал. Често го питам за някои неща и не е имало случай да ми откаже или да не е намирал проблема. ;) Ама е така, като се занимаваш усилено с тази система, то реално резултатите не закъсняват.

Бих го използвал за проекти, които изискват по-детайлно "ровичкане" в OpenCart.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

!!НОВО!!
От днес 06.02.2014 до края на май месец 2014 година всеки клиент ще получава КОД ЗА -70% отстъпка за хостинг и домейн от суперхостинг.бг

Поздрави
 
От: Онлайн магазин на Opencart

!!НОВО!!
От днес 06.02.2014 до края на май месец 2014 година всеки клиент ще получава КОД ЗА -70% отстъпка за хостинг и домейн от суперхостинг.бг

Поздрави

Това не го разбрах всеки твой клиент ли.
 
От: От: Онлайн магазин на Opencart

Това не го разбрах всеки твой клиент ли.

Да, именно.
Всеки клиент желаеш да се възползва от услугите за изработка на онлайн магазин ще получи код за 70% отстъпка в суперхостинг.бг.
Кода важи само за нов хостинг и домейн.

Поздрави
 
От: От: От: Онлайн магазин на Opencart

Искам и аз да изкажа едно положително мнение за samba. Дойде време и аз да се сблъскам със системата open cart и като всяко начало много неща не ми бяха ясни, те и сега не са ми ясни, но човек не може да разбира от всичко важното е да знае на кой може да се довери. Samba е човек на който може да разчитате, разбира ги нещата и е отзивчив, така че ако имате проблем с open cart който не можете да разрешите обръщайте се към него.
 

Горе