Онлайн магазин на Opencart

samba

Active Member
Рейтинг - 100%
17   0   0
Здравейте,

Представям ви услугите, които предлагам в областта на CMS системата за изработка на онлайн магазини на OpenCart.
Занимавам се с изработка и поддръжка на онлайн магазини на OpenCart в продължение на повече от 7 години. Имам богат опит и познания в тази област, с които мога да ви помогна в развиването на успешен бизнес в e-commerce.
OpenCart e CMS (Content Management System), с която се създават онлайн магазини. Платформата е лесна за работа и поддръжка, има прекрасен дизайн и предоставя гъвкави възможности за персонализация. OpenCart е надеждна система и се представя на високо ниво, независимо от броя на продуктите, категориите и потребителите. Осигурени са възможности за добавяне на различни модули, спрямо уникалните ви предпочитания и особености на бизнеса ви.

!НОВО! Скоростен одит на сайт на опенкарт цените са по-договаряне от количеството работа!
Изпратете ни запитване на [email protected] / 0878588388 за повече информация


Проектите са над 300+ към октомври месец 2016 година!
Ето няколко наши проекти:

www.sarrow.bg
http://www.canmobile.bg/
www.compo.bg
http://ip-fashion.com/
www.juiceplease.bg
www.new.rollmannfashion.com
www.automechanicgroup.bg
www.onlinewatches.eu
www.kidstorebg.com
www.sinstore.eu
www.petgoods.eu
www.силиконови-часовници.eu
www.bulpc.com
www.keycars.bg
www.moda-flora.com
www.zoomagazintiger.com
www.tobetoo.eu
www.adikids-bg.com
www.drinx.bg
www.inter-power.com
www.badinka.com
www.luxparfum.bg

www.topoil.bg
www.surfpm.com
www.automechanicgroup.com
 1. Интегриране на богата гама от модули (платени и безплатни)
 2. Работя с всички версии от 1.4.6 до най-новата и разполагам с модули за тях
 3. Голямо разнообразие от теми за различни онлайн магазини
 4. Разполагам с превод както за админ панела, така и за клиентската част
 5. Цени и услуги за модулите варират от сложността на промяната или добавянето на нов модул.

Цени и услуги за създаването на онлайн магазини:
1: Цялостно решение -> Базов онлайн магазин с безплатни модули и безплатна тема
1.1: Система за отчет на трафика и посещения + чат система
2: Цялостно решение -> Онлайн магазин на опън карт с платени модули и безплатна тема + (SEO -> добавяне на сайта в 100 БГ директории) + Система за отчет на трафика и посещения + чат система
3: Цялостно решение -> Онлайн магазин на open cart с платени модули и платена тема + (SEO -> добавяне на сайта в 100 БГ директории) + Система за отчет на трафика и посещения + чат система

ЦЕНИТЕ НА ПРОЕКТИТЕ СА ПО ДОГОВАРЯНЕ.

Консултация свързана с OpenCart: БЕЗПЛАТНА!


Контакти:
Лично съобщение;
Skype -> elenkof
Mail: [email protected]
Телефон: 0878 588 388
www.elenkov.net
www.pixelbyte.bg


Начин на плащане приемаме всякакви:
Pay pal, банков превод, ePay, паричен превод по Еконт, паричен превод по Easy Pay и в брой, кеш и на ръка :)


!!!ВАЖНО!!! -> В цените за цялостно решение на онлайн магазин (opencart) не са включени разходи за хостинг и домейн.  • За да имате онлайн магазин е необходимо да притежавате хостинг и домейн;
  • Ако имате хостинг и домейн е необходимо да ни предоставите FTP достъп / Cpanel;
  • - Съдействие при избиране на домейн и хостинг компания с възможност за отстъпка;


Здравейте,
Възползвах се от предложената услуга.
Мога да споделя,че останах доволен от свършената работа. Работих с Ники с ник(samba). Мога да споделя,че работи бързо,професионално и всеодайно.Решава всички въпроси в кратки срокове.На всеки възникнал въпрос отделя необходимото време и внимание.Ники за мен беше удоволствие да работим заедно.Надявам се и в бъдеще да продължи съвместната ни работа.Ники,Благодаря ти за професионалното и коректно отношение.Успех в начинанието.

Ползвах и аз усугите на Ники - samba.
Супер доволен съм. Перфектно познание на Opencart. Много бърз, надмина очакванията ми. Радвам се да има такива хора - всеотдайни.
Благодаря Ники и не спирайте да радвате хората.

Един огромен ПЛЮС, който има нужда от помощ за опън карт -> търсете ги! :) :) Успехи


Да го бяхте предложили това преди да се омотая и аз с този Опънкарт. :evil:
Ако трябваше сега да започна определено бих се доверил на хора като вас. Със сигурност би ми спестило много време, ядове, че и пари. Успех!
:D

Здравейте, Ники!
Евала момчета за всичко, което правите. Ползвам съм услугите на момчетата, напълно коректни и точни са. :)

Ако някъде трябва да дам положителен вот за Ники (@samba), то това място е точно тук (с две ръце:D). Това ми дава известна увереност, че има някаква надежда за тая шибана държава и че не всичко е меркантилно.

Благодарност за помощта ,която ми оказаха.Спестиха ми много нерви и време.Късметлия съм,че успях още в началото да се възползвам от техните услуги.Препоръчвам!!!

Искам да изкажа благодарностите си към Вас! Samba и Стан без Вас не знам какво щях да правя!! Супер бързи и невероятни хора,пожелавам много успехи за в бъдеще!

Оооо я виж ти, браво колеги, добра инициатива! ;)
Познавам ги и двамата, и с двамата съм имал вземане даване по различни проекти и определено мога да ги препоръчам с две ръце.

изключително бързо днес ми помогнаха колегите, за което съм им страшно благодарен !!! препоръчвам!

Имах следният проблем - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=44685 , колегата "samba" както винаги изкочи с някакви трикове от ръкава и веднага оправи нещата. Не работя за пръв път с него. Мога да гарантирам за бързата и коректна работа от негова страна. Много добре е запознат със системата и много често се справя с лекота с поставените му задачи. Все пак не му е за първи път:)) Препоръчвам горещо за всякакви проблеми с онлайн магазина ви.

Поздрави,
Галин Стефанов!

Здравейте,

Да похваля и аз Ники (simba) за перфектно свършената работа. Помогна ми от самото начало, до пускането в действие на онлайн магазина. Перфектен. Препоръчвам на всеки, който има желание да се занимава да потърси него или колегата СТАН. Още веднъж благодаря. Перфектен и коректен.:D

Sambatа е доста добър с OC и на мен много ми е помагал. Често го питам за някои неща и не е имало случай да ми откаже или да не е намирал проблема. ;) Ама е така, като се занимаваш усилено с тази система, то реално резултатите не закъсняват.

Бих го използвал за проекти, които изискват по-детайлно "ровичкане" в OpenCart.

Искам и аз да изкажа едно положително мнение за samba. Дойде време и аз да се сблъскам със системата open cart и като всяко начало много неща не ми бяха ясни, те и сега не са ми ясни, но човек не може да разбира от всичко важното е да знае на кой може да се довери. Samba е човек на който може да разчитате, разбира ги нещата и е отзивчив, така че ако имате проблем с open cart който не можете да разрешите обръщайте се към него.

Искам да изкажа искрената си благодарност към тях.Имах един магазин който беше на стар опън карт версия 1.4.9.x и ги помолих да го прехвърлим на по нов 1.5.4.1 ,което направиха и сега магазина изглежда страхотно!Още веднъж благодаря и си пожелавам все повече срещи с хора като вас!

Много сме доволни от услугите на elenkov.net и по-специално от Николай. Бързи, коректни и услужливи. Ако ви допадат тези характеристики, не се колебайте.

Да, Ники е голям професионалист, наистина. ;) Пожелавам му успех и дано продължава все така, дори съм сигурен, че ще е все така. Надявам се скоро да повдигне темата си тук, за да привлече вниманието и на още хора, желаещи помощ за техния онлайн магазин. ;) Успехи... ;)

Благодаря ти брат за помощта. Имах много закучен проблем, който решихме навреме.

Препоръчвам на всички

Изработна на онлайн магазин на OPENCART / Втори пост /

Ники ми свърши чудесна работа и това което най-много ми хареса, е че на него може да се разчита, не се мотка, отговаря ти бързо на имейлите и работи с желание. А това в тия среди се намира трудно. Препоръчвам ви го, на мен ми помогна много с един нов проект над който работя под Openkart

5 звезди от мен за колегата, бързо, качествено, не отказва помощ след създаването на магазина, което за хора като мен, които тепърва започват е голям +.

Препоръчвам.

Печен е Samba ... вчера буквално за 10 минути ми реши няколко проблема с които се блъсках дни наред.
Много отзивчив и прецизен.

И аз искам много да благодаря на samba понеже имах голям проблем с бързината на зареждането на 1 сайт.
Сайта ми е на OpenCart (ver. 2.1.0.2) + Journal 2 тема.
Според Gtmetrix се оказа че се зарежда за около 17-18 сек. което беше пагубно за целият сайт и усилията ми.
Samba свали времето до около 3-4 сек. което е голяма разлика.
Големи благодарности!
 
Последно редактирано от модератор:
От: Онлайн магазин на Opencart

Най-накрая! Успех! С тоя набор от екстеншъни и опит в оправяне на магариите на базовия опенкарт си беше време да се предложи нещо подобно.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Благодаря от името на двама ни!

Най-накрая! Успех! С тоя набор от екстеншъни и опит в оправяне на магариите на базовия опенкарт си беше време да се предложи нещо подобно.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Здравейте.Възползвах се от предложената услуга.Мога да споделя,че останах доволен от свършената работа.Работих с Ники с ник(samba).Мога да споделя,че работи бързо,професионално и всеодайно.Решава всички въпроси в кратки срокове.На всеки възникнал въпрос отделя необходимото време и внимание.Ники за мен беше удоволствие да работим заедно.Надявам се и в бъдеще да продължи съвместната ни работа.Ники,Благодаря ти за професионалното и коректно отношение.Успех в начинанието.
 
 • Like
Реакции: CTAH
От: Онлайн магазин на Opencart

Ползвах и аз усугите на Ники - samba.
Супер доволен съм. Перфектно познание на Opencart. Много бърз, надмина очакванията ми. Радвам се да има такива хора - всеотдайни.
Благодаря Ники и не спирайте да радвате хората.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Да го бяхте предложили това преди да се омотая и аз с този Опънкарт. :evil:
Ако трябваше сега да започна определено бих се доверил на хора като вас. Със сигурност би ми спестило много време, ядове, че и пари. Успех!
:D
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Да го бяхте предложили това преди да се омотая и аз с този Опънкарт. :evil:
Ако трябваше сега да започна определено бих се доверил на хора като вас. Със сигурност би ми спестило много време, ядове, че и пари. Успех!
:D

Ако пак се "омотаеш" драсни няколко реда и ще ти решим проблемите с опенкарта :)
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Един огромен ПЛЮС, който има нужда от помощ за опън карт -> търсете ги! :) :) Успехи
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Здравейте, Ники и Стан!
Евала момчета за всичко, което правите. Ползвам съм услугите на момчетата, напълно коректни и точни са. :)

Аз имам едно запитване. В момента цените ми са с включено ДДС, под цената на продукта пише '' С ДДС'', обаче реално след като се добави в кошницата и се финализира поръчката никъде не пише, че това е цена с включено ДДС. И по този начин при принтиране на фактурата не изчислено колко е сумата БЕЗ ДДС + сума С ДДС = Обща цена.

И реално тази фактура не е фактура.

Искам просто да използвам някой модул или трик, който да го прави това нещо.

Задал съм 20% ДДС от TAX, и сега трябва на всеки продукт да добавям данъка, но след като го добавя, респективно се увеличава и цената на продукта с 20-те % добавен данък, и ще трябва да променям и цените ръчно.

Така, че съм в голяма беда. Моля за съвет.

Поздрави!
 
От: От: Онлайн магазин на Opencart

Здравейте, Ники и Стан!
Евала момчета за всичко, което правите. Ползвам съм услугите на момчетата, напълно коректни и точни са. :)

Аз имам едно запитване. В момента цените ми са с включено ДДС, под цената на продукта пише '' С ДДС'', обаче реално след като се добави в кошницата и се финализира поръчката никъде не пише, че това е цена с включено ДДС. И по този начин при принтиране на фактурата не изчислено колко е сумата БЕЗ ДДС + сума С ДДС = Обща цена.

И реално тази фактура не е фактура.

Искам просто да използвам някой модул или трик, който да го прави това нещо.

Задал съм 20% ДДС от TAX, и сега трябва на всеки продукт да добавям данъка, но след като го добавя, респективно се увеличава и цената на продукта с 20-те % добавен данък, и ще трябва да променям и цените ръчно.

Така, че съм в голяма беда. Моля за съвет.

Поздрави!

Здрасти,
Имаш лично за фикс-а на проблема ти :)

Поздрави
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Много ми е чудно до къде може да стигне подбиването на цените! Онлайн магазин за 100 лв:roll: В най-скоро време очаквам някой да излезе с оферта, че плаща за да направи сайт.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Много ми е чудно до къде може да стигне подбиването на цените! Онлайн магазин за 100 лв:roll: В най-скоро време очаквам някой да излезе с оферта, че плаща за да направи сайт.

А колко според теб да искат за това???? ->
"1: Цялостно решение -> Базов онлайн магазин с безплатни модули и безплатна тема: 100лв"

Инсталация + тема инсталация + няколко от основните модули?! Цената си е повече от прилична, да не коментирам, че са винаги готови да отговорят на въпрос БЕЗ ПАРИ. Продължавам да не разбирам какво толкова лошо или странно намери?
 
От: Онлайн магазин на Opencart

lqllqlq, то повечето тука не разбирате какъв е проблема, а той е доста сериозен. Ако преди 3-4 години можеше да се продаде онлайн магазин за 3000 - 5000 лв,(а и за а много повече!) сега вече не може, защото има точно такива оферти. И ако имаш фирма и плащаш данъци, осигуровки, наеми и заплати щеше да ти е още по-ясно какъв е проблема да правиш сайтове за по 100 лв. С всяка такава оферта просто загробвате тази ниша в бизнеса.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Не е точно така. Обвинявай в такъв случай разработчиците на open source softwarе, че ти предлагат магазин и за без пари. Преди 3-4 години много неща са се продавали по-скъпо отколкото сега... 3D Телевизорите, ако въобще ги е имало надали са били на толкова достъпна цена. Дай да не развиваме сектора, че да може да изкарваме по 2000 лв. от един който си купи вместо от 20 човека по 100 лв...

Ако не го бяха направили те, някой друг щеше да го направи. Искаш един вид да има тайно съгласуване на цените за направата на онлайн магазини. При големите корпорации му се вика картел и е в противовес със законите.

Разбирам ти гледната точка, но по тоя начин със сигурност нямаше да има няколко хиляди онлайн магазина в България, а щяха да си останат само по-големите тип универсални и нишовите щяха да духат супата.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Това не е развиване, а съсипване на сектора! Само да вметна, че 20 сайта на месец не може да се правят. Даже и да можеш чисто физически, не можеш да намериш толкова клиенти. Айде със здраве, аз повече не смятам да оспамвам темата на човека.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

lqllqlq, то повечето тука не разбирате какъв е проблема, а той е доста сериозен. Ако преди 3-4 години можеше да се продаде онлайн магазин за 3000 - 5000 лв,(а и за а много повече!) сега вече не може, защото има точно такива оферти. И ако имаш фирма и плащаш данъци, осигуровки, наеми и заплати щеше да ти е още по-ясно какъв е проблема да правиш сайтове за по 100 лв. С всяка такава оферта просто загробвате тази ниша в бизнеса.

Напротив - разбирам. Мечтаното ден, година храни. А това по-горе е конкуренция. Сядаш, смяташ и даваш цена. Това е. Нали не ме убеждаваш, че инсталация на опън карт е като каране на космически кораб?
И да, имам фирма и плащам данъци съм доста на ясно какво е. Само, че ако аз търгувам със стоки и там имаш себестойност, то при продажба на услуги в общият случай печалбата е 70-90%. Така, че да не оплакваме продаващите услуги. Знам едни хубостници, които за смяна на шрифт на текст на линк иксаха 50лв, за сайтмап+крон задача за генериране - 100лв. Нека искат, ако има кой да им плаща. Това не значи, че 2 мин шрифт струва толкова.
Ти на каква база стъпваш, че да искаш 3к за онлайн магазин? Още повече с безплатна платформа? Колко да го пудриш, че да струва толкова? За $300 си купувам платформа с 99% приложими функционалности...

Това не е развиване, а съсипване на сектора! Само да вметна, че 20 сайта на месец не може да се правят. Даже и да можеш чисто физически, не можеш да намериш толкова клиенти. Айде със здраве, аз повече не смятам да оспамвам темата на човека.

Айде стига тоя сектор да е бил като масонска ложа обвита в мистерия.
За мен е супер добре, че има хора като тях, работещи на тези цени. Точно такива като тях помагат и дават шанс за развитие на повече хора искащи да разработват онлайн магазини.
Искаш да ме убедиш, че е нормално да кибичиш и да се надяваш, че ще придърпаш балък да ти плати 3000лв за магазин 1 път на 3 месеца, от колкото за 2 часа да инсталираш скрипт, няколко екстеншъна и една тема? Аз смятам, че е по-добре 5лв в джоба днес, от колкото 6лв някога...Това не е търговско мислене.
Интернет е отворен и всеки може да намери информацията, която му трябва. Вариантите са два - сам и повече време или плащаш на някой и го прави вместо теб.

Пак казвам - момчетата са повече от коректни, темата е полезна, цената отлична. Ако не ви харесва да има конкуренция - свиквайте, защото това е нормалният ход на нещата.
 
От: Онлайн магазин на Opencart

Добре разводнихме темата.. за съжаление.
Само ще кажа, че това е пазарна икономика и всеки си преценява, кое колко да продава и колко му струват услугите.
Ние предпочитаме да имаме много доволни клиенти и да "капе" често от колкото един и да реве, че му е скъпо и да ни извива ръцете..

Поздрави,
ПП - @Pvdevelopments и @lqllqlq благодарим за подкрепата!
 

Горе