АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ми войник от украинската армия (пратена в Мариупол). Казва директно на хунтата, че може да тръгне срещу нея. И ще е прав, защото армията във всички страни се заклева да пази народа си, а не хунтите.

А 1300 гривни е било заплащането му като войник за два месеца. Как няма да крадат храна.

Да, разбрах като го изгледах пак. Гривните не ги бях чул. Че то няма и по 100 лв на месец.:shock:
350 гривни са 42.80 лв. според онлайн калкулатора.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

То зависи и от това какво е искал да каже. Ако е заради това, че са му малко парите, то не се различава по нищо от хунтата. Кво, ако му дадат повече пари, ще стреля по народа си ли?

Но според мен е дал заплащането само за пример. За да се разбере какво се случва там в момента. Некви от запаса, необучени и гладни, ги пратили да стрелят по съгражданите си.

Пилотът на един от свалените вертолети каза, че заплащането на мисия на пилот е било $5000. Но това вече са от парите на Коломойски (и другите олигарси), а не от парите за армията.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

111030805_4690170_dk.jpg
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Докато гледам Парада в Хабаровск в момента се присетих, че имаше много хубав и тежък филм как ставаха нещата в Украйна преди години. Как корабите и клетвите бяха придружени от офицери от ЦРУ (с тъмни цайси).

И, естествено, си получиха "Сбогуването на славянката"


[video=youtube;V2N9dO_z-TQ]https://www.youtube.com/watch?v=V2N9dO_z-TQ[/video]
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

... А на практика се превърна в тема почти изключително за Русия :) .

Ба! Наштамахласрещуваштамахла си стана. Дали е Русия, тире в домейна или SEO, все тая...


Всеки ден Visa and Mastercard извършват в страната преводи на 1.9 млрд. долара, което означава, че от тях се изисква да депозират почти 4 млрд. долара в Русия, съобщи в. Moscow Times. Тази сума трябва да се внесе на 8 тримесечни вноски, като първата трябва да бъде направена на 1 юли.

Ако някоя чуждестранна система за плащания едностранно замрази операциите си за руски клиент, държавата автоматично си прибира по 10% от въпросния депозит за всеки ден, в който тази услуга не се извършва.

Реакциите

От Visa определиха новите изисквания за безпрецедентни, а от Mastercard заявиха, че може да имат затруднения с работата си в Русия. Двете компании считат, че приетите мерки са доста тежки и не само ще направят дейността им в Русия по-трудна, но в дългосрочен план ще окажат негативно влияние на цялата система за електронни разплащания.

"Някои текстове в закона са безпрецедентни и ще имат сериозно влияние на платежния пазар в Русия - в частност за притжеталите на карти, финансовите институции и търговците", се казва в изявление на Visa. Компанията заявява готовност да работи в тясно сътрудничество с правителството, за да се разрешат тези трудности.

От MasterCard също заявиха, че ще продължат сътрудничеството си с властите, финансовите институции и търговците, като компанията ще се опита да преодолее трудностите.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Само не разбрах, защо няколко човека осрахте темата??? Като не ви харесва да се говори за Русия и Украйна бегайте си пуснете едно видео с Обама и лъскайте бастуна. Някак си ако може модератор да изтрие тъпанарските постове и да останат тези с информацията
коя информация да остане, само платената с руски рубли ли?
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ами публикувай друга бе, калъф.
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Честит ви ден на Европата!
Интересно какво да му празнуваме, като 7 години след приеманието ни в ЕС,
българите сме пак на опашката.
Ето и равносметката: цък
Радост през горчиви сълзи - наздраве!
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

"Честит" ви шизофреничен ден на победата и ден на Европа.

Нито първото трябва да празнуваме, нито второто.

Никой не трябва празнува поробването си, пък било червено или синьо.

От никакъв фашизъм не сме се спасили, а се простихме с България и бяхме дадени в ръцете на неграмотни обирачи на мандри и крадци на овчи кожи.

От никакъв комунизъм не се спасихме, а бяхме дадени в лапите на червената номенклатура, която като кърлеж смуче кръвта на българския народ.

Бог да пази България! Поклон пред жертвите на комунизма и демокрадцията.
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ба! Наштамахласрещуваштамахла си стана. Дали е Русия, тире в домейна или SEO, все тая...
А не. Темата е капан за национално-, морално-, и интелектуално-нестабилни юзъри.
Юзъри, още граждани на Републиката.
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

коя информация да остане, само платената с руски рубли ли?

Любими са ми подобни мнения от разни паляци. Кога видя ти руска рубла? И кое видео с убиването на хора от украински националисти е пропаганда? Разбирам, че някой нямате мозък за 2 стотинки ама поне не го показвайте пред хората.

Отивайте в блога на Едвин Сугарев и там си разменяйте реплики за рубли и мечти за синята победа.
 
Последно редактирано:
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Любими сами подобни мнения от разни паляци. Кога видя ти руска рубла? И кое видое с убиването на хора от украйнски националисит е пропаганда. Разбирам, че някой нямате мозък за 2 стотинки ама поне не го показвайте пред хората.

Ортивах в блога на Едвин Сугарев и там си разменяйте реплики за рубли и мечти за синята победа.

Абе не че нещо, ама ти лява победа ли искаш?
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

М/у другото, цигани има ли в Русия и каква е политиката там спрямо тях - интеграция/сегрегация?

Щот ако е различна от тая на Европата, много ше ми натежат везните към мераци за съюз с тях...
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Голям парад направиха в Москва, уважават си празника и си почитат загиналите във войната, само адмирации за това.
Пишат по руските медии, че е най-големият и с най-много показана техника от новата история на Русия - от 1991г. насам.
Предполагам, че специално са се постарали, в чест на Обама, Нюланд, Кери, Турчинов и евроклакьорите им.:)

Техниката и самолетите са от 51 минута, ако има любопитни.

[video=youtube;Vu0oEFKkiV8]http://www.youtube.com/watch?v=Vu0oEFKkiV8[/video]
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Хубав парад си направили - и добра техника извадили
 
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Любими сами подобни мнения от разни паляци. Кога видя ти руска рубла? И кое видое с убиването на хора от украйнски националисит е пропаганда. Разбирам, че някой нямате мозък за 2 стотинки ама поне не го показвайте пред хората. Ортивах в блога на Едвин Сугарев и там си разменяйте реплики за рубли и мечти за синята победа.
уЙчовото, га отбереш кога и къде се пише ерголям, тогава ще ме репликираш, ако имаш нужда от допълнително изучаване на майчин език може да си дадеш ибан-а.
 
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

уЙчовото, га отбереш кога и къде се пише ерголям, тогава ще ме репликираш, ако имаш нужда от допълнително изучаване на майчин език може да си дадеш ибан-а.

Ни ми трябва Ер голем, ни Ер малък не ме мисли. Там отивай да си плачкате някъде за сините мечти. В като ти тежи някой да репликира, не се бутай да коментираш
 
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Президентът на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу заяви, че Украйна няма да се присъедини към ЕС в близко бъдеще, с което основното обещание на европейските политици към протестиращите в Киев вече се оказа поредната евтина лъжа и първото голямо разочарование за украинците, които подкрепят и настояваха страната да се присъедини към ЕС

Вчера президентът на ЕК Жозе Барозу даде да се разбере, че Украйна скоро няма да бъде приета в ЕС, въпреки че именно това обещаваха европейските политици на протестиращите в Киев и именно това беше основното тяхно искане.

„Украйна не е готова нито днес, нито ще бъде готова в близко бъдеще за такава стъпка. Също и Европейският съюз не е готов да приеме такава страна като Украйна”, заяви Барозу.

Както писахме още в разгара на протестите – Украйна никога не е била канена в ЕС, нито едва ли ще бъде приета в съюза. Единственото, което ще получат от Европа са красивите приказки, придружаващи нежната колонизация и превръщането на Украйна в американски сателит. В същото изказване Барозу разочарова про-западно настроените украинци, жиумиратвеещи в Западна Украйна и присъствали на „Евромайдан“, че няма да бъдат приети в ЕС, но пък пое ангажимента, че ЕС ще помага на Украйна „по пътя на стабилизацията и демокрацията“.

САЩ и ЕС постигнаха своето в Украйна и идва добре познатия момент, в който надеждите на Западна Украйна започват да една по една, заедно с обещанията на техните „спасители“. По този повод в пика на протестите в Киев, когато насилието, предизвикано от крайно-десните радикали и отговорът на БЕРКУТ взеха връх уважавания германски публицист Юрген Рот заяви следното:

„Европа говори за ценности, но става дума за сметкаджийство“

Рот изрази мнение, че „светлото европейско бъдеще“, което обещават на Украйна е евтина лъжа. Германския публицист припомни, че Юлия Тимошенко не е много по-различна от Виктор Янукович, заявявайки че тя дори е по-корумпирана и припомняйки факта, че тя е един от най-могъщите олигархи в Украйна. Единственото, което я различава от сваления незаконно от Върховната Рада Янукович е, че тя е удобна на Вашингтон. Иначе лъжите, съпътстващи преврата в Киев и опита на САЩ да превърне Украйна в свой сателит са безкрайни. Една от тях беше, че след като бъде освободена осъдената за корупция Тимошенко няма да се кандидатира за президент. „Тежко болната“ Юлия Тимошенко веднага се появи на инвалидна количка в центъра на Киев, за да говори пред протестиращите. Три дни по-късно тя „чудодейно“ се изправи на крака и проходи в американското посолство – там наистина се случват благодейни чудеса.

Наскоро Тимошенко заяви, че ще участва в президентските избори. Тоест на украинците се предлага заменянето на Янукович с Тимошенко. Ако погледнете как е гласувано на последните избори в Украйна ще видите, че Янукович получава подкрепата на цялата Югоизточна Украйна, като процентно по градове получава подкрепа в порядъка между 60-80%. Тоест, Тимошенко, както и временното правителство въобще не са желани от поне половината от 50-те милиона украински граждани. Нито пък превръщането на страната в поредния НАТО-вски буфер срещу Русия.

Едва ли имаше някой, който е очаквал различен развой на събитията, след като САЩ и ЕС получиха това, което искаха. Те не само отвориха пътя за икономическото колонизиране на Украйна, но и успешно успяха да откъснат цялата западна част на държавата, докато Русия пък вече откъсва за себе си от източната. Сега НАТО дори е на път да разположи ядрено оръжие в Украйна, насочено срещу съседна Русия. Протестиращите в Киев бяха цинично употребени от западните политици, които им обещаваха всичко, което сега едно по едно започват да обясняват защо няма как да се случи.

Реално Украйна може да влезе единствено в НАТО, но тя няма да спечели нищо от това да бъде боксова круша срещу Русия. На Запада не е нужна фалиралата Украйна, а само територията, пазарите, житото и всичко, от което могат да се възползват от своята нова метрополия. В замяна предлагат десет пъти по-неизгодните условия на МВФ от тези на Русия за финансова помощ, включващи шокираща приватизация, огромно увеличение на сметките за газ и енергия, замразяване на заплатите и пенсиите и прочее изисквания, които само ще задълбочат тежката икономическа и социална криза в страната. Но това е целта на МВФ, защото по този начин Украйна няма да има избор освен да моли за още и още финансова помощ Международния Валутен Фонд, превръщайки я в неговата поредна робиня. Практически Украйна се намира там, където беше България през 1997г. С огромната разлика, че населението на фалиралата Украйна е 50 милиона души, а не 6-7, както в България и няма как да бъде приета в ЕС.

Тези дни отново чухме заплахата, че Европа може да спре всички Еврофондове за България. Обвинението е, че сме били много корумпирани. Въпреки че за изминалияв програмен период сме получили едва 30% от договорените европари и сме внесли в евробюджета малко повече, отколкото въобще сме получили. Реално сме получили около 5 млрд. В последния доклад на ОЛАФ обаче най-сетне Европа призна, че е затънала до уши в корупция. В доклада е посочено, че затъналия в икономическата криза Евросъюз губи около 323млрд. евро годишно заради корупцията. Сравнени с тези пикливи 5 млрд., които сме получили, а и сме внесли малко повече в европейският бюджет обвинението на ЕС е просто извинението за това, че не получаваме нищо. И за следващия програмен период за България са определени най-малко средства от всички държави-членки. Ние постоянно чуваме как европейските политици сочат с пръст българите и румънците и гледат на цяла Източна Европа като на свой заден двор и бунище, в което американците могат да разположат своето ядрено оръжие или тъй наречения „щит“ Евро-ПРО, насочен срещу Русия. Бунище сме и тъй като в съседна Румъния, на границата с България, вече няколко хиляди арабски радикали бяха заселени от САЩ по договорка на двете правителства, а в България щели да пристигнат около 14 000 африканци от Либия, които американците ще тренират в нашите военни бази, които са на тяхно разположение. Това е ролята на сателитите на Вашингтон. Наричат ни „партньори“ единствено от благоприличие. И то само публично.

На ЕС не предвиждат да излезе от рецесията, с изключение на Германия, в близките 10 години. Бюджета на ЕС е на червено, дори ни предупредиха, че ще има забавяния по изплащането на средствата за новия програмен период ден след като обявиха, че ще получим и най-малко средства. С неохота подхвърлят подаяния към Румъния и България, а някои хора вярват, че фалиралата Украйна и 50-те милиона украинци ще бъдат приети в Евросъюза. Това е просто несериозно."

Източник ТУК
 
Последно редактирано:
От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

По-добре тури линк отдет си го копнал това.
Преди админите да са те баннали за генериране на дупликейт контент...
 
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

уЙчовото, га отбереш кога и къде се пише ерголям, тогава ще ме репликираш, ако имаш нужда от допълнително изучаване на майчин език може да си дадеш ибан-а.

Ъ... ти на и кратко "Й" ерголям ли викаш, май ти трябва просвещение и на тебе
 

Горе