Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
От: От: Как открихте нашия форум?

търсих кога ще има пак ъпдейт на pr :) // google
Мерси за мнението, бате! супер че и за това сме излезле някъде, все пак доста теми по този въпрос се постват тук и то често преди такова събитие.

Дайте още постчета, как идва трафика тук. За да се правят някакви кампаний на база казаното тук. Успехи и мерси предварително за инфото.;)
 
От: Как открихте нашия форум?

Мерси за мненията хора, това е доста голямо помагало за нас. Все още търсиме и други начини за популяризацията, имайки предвид, че търсачките и рилейтед сайтовете на който сме сложени са едни от тях. Тук искам да благодаря на тези, които имат такова линкче към нас. Да сте живи и здрави.

Продължавайте да давате свойте постове тук за начина по който сте ни намерили. ;)
 
От: Как открихте нашия форум?

Там си има и спам табло по ефтино е
Така ли? Аз ще мина да спамна и там.:) Все пак това е таргет маркета - хора, които имат свободно време, щом се мотаят на попа.:) Все пак е хубаво и да помислиме и върху офлайн маркетинга. Да муснеме няколко стриптизьорки с тесни фанелки на форума - това как ми се иска да го направиме, нещо като незбъдната мечта ми е:)

Давайте и вие идей тук - самото споделяне на това как сте ни открили ни дава идеи, но ако може и да се измисли нещо странично - още по-добре. Примерно: "Как бихте искали сте ни намерили?":)
 
От: Как открихте нашия форум?

Доста просто всъщност, в Г си търсех за social bookmark нещо и ми се показахте вие, всъщност сега като погледнах отново, сте на 14то място, което не е чак толкова зле, въпреки че точно за този сърч не знам дали има значение :)
 
От: Как открихте нашия форум?

За Софииския е спам таблото, не за Попа, да не го объркаш. Но двете места са ти задължътелни просто! Никъф спомен нямам как съм намерил.

Нешо спамче е било :)

Иска ми се да го бях намерил докато стриптизорка с тясна фанелка на форума....

натам филма се знае

:)
 
От: Как открихте нашия форум?

не помня...предполагам съм търсил нещо и гугъл ме е метнал тука. :)
Да, това ще е най-яката оферта - google да редиректва към нас. :)

@radev, И на мен ми се изкаше да си го намерил върху ЦИх2-те на някоя стриптизиорна, най-много защото админите щяха да ги облекът. хихихи.;)

Да, знаеме че google ни е най-големия ресурс за трафик, но ако видиме нещо зарлично, ще се възползваме за развиването на идеята и този метиод. За сега само гледаме и анализираме.:)
 
От: От: Как открихте нашия форум?

google търсех си нещо и попаднах
Здрасти и добре дошъл тук. Приятен престой и весело изкарване.;)

А случайно да се сещаш какво си търсил, знам че го има във форума, но ми е любопитно какво точно. Мерси предварително.;)
 
От: Как открихте нашия форум?

не помня...предполагам съм търсил нещо и гугъл ме е метнал тука. :)

e да то вече каквото и да търси някой от А до Я ;) Г. ще го метне тука :)
 
От: Как открихте нашия форум?

adi да не го беше намирала хич.. за пишмян станахме тука...
 
От: Как открихте нашия форум?

за пишмян станахме тука... наистина
сори ..не ми обръщайте внимание
 
Последно редактирано:
От: Как открихте нашия форум?

Нека идват по много, и така на тези, които им е интересно да започнат да се занимават и не след дълго да се радват от факта че са дошли от думичка като Бъксто и печелят сега от сайтове. Трафика е предимно уебмастърски и това си е тенденция, но идват и интересни членове от други думички, които са предимно в секциата за офтопика.:)

Двайте още примери и вариаций. Очкавам и от сайтове, на които сме споменати да дойдат бъдещите потребители.;)
 
От: От: Как открихте нашия форум?

Търсех нещо в гугъл .. ;)
Здрасти и добре дошъл тук.;) А да си спомняш случайно какво си търсил и на кое място е бил форума? Ще се радвам да разбера. Все пак знаеме че Г носи най-много трафик на форума. Мерси предварително и успехи в бъдеще, както и приятен престой тук.;)
 
От: Как открихте нашия форум?

Беше преди около година ... скоро ще стане точно една година, откакто съм тук.. Намерих ви благодарение на Google :Рр
 
От: Как открихте нашия форум?

Ask google (препоръчвам на всеки да цъкне на линка) :) Не помня какво търсех, но попаднах тук. Отдавна се занимавам с интернет и "изкарване" на пари. Като цяло най-голямата сума, която съм изкарал беше 400$ чек от CJ.com, но малко след като го осребрих и забраниха България! :(
Оттам на сетне всичко беше центове.
Сега вратите на успеха отново са пред мене. Дано успея да извадя правилния ключ за тия врати, благодарение на Вас (всички от форума) и моите знания :)
 

Горе