Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Статус
Not open for further replies.
От: От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Не че има общо с темата но се сетих за една песен много забавна: 18+
[video=youtube;BjHYPPKABCA]https://www.youtube.com/watch?v=BjHYPPKABCA[/video]
Къде е Нанди :lol:
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

a13d2e2938612adaa9d48df7512f94cc9d863586ee7ac03f98713389c5bf2fb0.jpg
 
От: От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Не възразявам.
Че то, в Мрежата, "Ви" е малко обидно обръщение. :lol:
Има ли нужда да обяснявам, че само съм перифразирал твоето мнение. Огледало.
Всеки от двама ни е прав за себе си.

Форумите са обществено място. Всяко обществено място има нужда от чистота. Ще ти е приятно ли, ако някой влезе с теб в трамвая, изходи се, и си слезе?
Отдел "Чистота" на форумите са модератори и администратори. Без заплата, обикновено. Дори хора на заплата не обичат излишната работа.

Имах една подобна личност в моя форум. Пишеше неграмотно и несмислено. Търпях го, защото създаваше съдържание. Предизвикваше дискусии. Макар че, освен броя мнения, не знам дали търсачките захапваха нещо полезно. Постепенно реши, че е най-голям експерт, че само той разбира, и започна, освен да спори, и да обижда.
Нямаше как да продължи с участието си.

В един форум права имат само собствениците. Никой друг.

Градинаров, ти си от хората, които се отличават от масата в тоя форум и затова те харесвам от самото начало. Разбирам доводите ти и ги приемам. Това, което не приемам е нежеланието ви да се справите сами с един дребен дразнител.
Ето, големите предприемачи - образец на тестостеронови бомби - реват от закачките на бластера и тичат при госпожата, чупейки китки, но не им пречи да използват обидни епитети и да се заяждат с жена, която с нищо не ги е обидила... все още. ;)
Айде сега да питам тоя умник с поздрава за миндила (моа) с какво е по-добър от бластера? Точно за това говорех - двойния аршин. Тук е пълно с комплексирани мекопишковци, ама само бластера го отнася.
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

... малко ми се доспа докато дочета, но днес ми е такова, така че да не се обиди някой.

Има интересни отговори. Някои разведряващи, други сериозни и доста смислени, абе не е лошо човек да "понаминава" и да си оправя настроението.

По същество. И аз мисля, че заглавието е доста подвеждащо и не дава конкретен контекст на това, което ще се обсъжда.
Ако е :"свободана на изразяване" по Принцип, не би трябвало да има обидени от обидите и отношението на ... химеро или както е там. Ако все пак за едни е приемливо да пишат със "собствен стил", а за други малко да се явят на поправителен при другарката и да са джентълмени, то има ... дискриминация и дразнещ субективизъм.
Понеже някой си ми се е връзвал и е разсейвал скучното ми ежедневие, значи той е пич, а другите за тъпанари и женомразци. Ми, кой каквото си постеле на това ляга, който си го направи и т.н.

Накрая, аз също мисля открай време, че форумът е достатъчно либерален и ако на други им се струва различно и мислят, че борбата против баннат може да е смислена кауза, наистина имат доста свободно време на наливат от пустото в празното.
Толкова.

п.п. ...на Бластера междувремено му дреме на шишарката сигурна съм .... :|
Но тук има много други интересни събеседници, които ако успееш да провокираш правилно може много да научиш от тях и в същото време наистина да има смисъл общуването в един форум. Ако последното се приеме като подмазване или сервилност ... добре, следващия път ще пробвам да съм по-неутрална :clap:
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Каси, имаш уникалната способност да нападаш винаги жените с напразната надежда да впечатлиш тестостеронните бомби във вид на ''предприемачи'', обитаващи форума.
Първо, точно ти да говориш за драматизъм, дето пускаше теми от сорта: ''Въй, нападнаха ме гарги'', ''въй, един ме замеря със запалки''... айде. Не искам да се карам точно с теб - от женска солидарност, защото за мен тя е по-важна от умилкването пред некви симпатяги, дето са се взели на сериозно.
Странно, всеки път, когато забравя защо сме се дърляли, ти пристигаш и ми припомняш.
Темата е пусната в знак на приятелство. Знаеш ли какво е това или да ти го обяснявам?

Дали има свобода на изразяване във форума - еми няма. Шом един може да нарича безпричинно и безнаказано някой друг ''миндил'', а друг не може да пише сливайки думите, значи има двоен стандарт в оценяването. А пък това за ''женомразците'' изобщо не знам от кой пръст на крака си го изсмука? Тук женомразци няма. Има само комплексари, опитващи се да се издигнат в собствените си очи, доминирайки над някоя клета женица, заточена до печката.
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Нанди къде някой е нарекъл някой миндил??? И колко пъти да ти обясня (лично аз), че сливането на думите може да дразни, но не е причината. Точно в темата, която някои беше постнал по-назад, беше мнението на бластер/фен където директно си обиждаше. Има разлика и то голяма ;) И е много тъпо, че явно не го разбираш. Вече станахме комплексари, оплакващи се пред госпожите, забраняващи свободния изказ и не знам си какво.. Определено не се имам за такъв, смятам че е така и за останалите. Наистина не мога да проумея как ти не разбираш нищо от написаното.
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Заглавието на темата е малко подвеждащо: "Свободата на изразяване в Предприемач.ком". Всъщност темата е САМО за Бластера. Както преди време Никол беше пуснала за Uphero.
Нямам против, но все пак аз чета този форум, за да науча нещо ново. Да видя нещо, което не знам как се прави, да го науча, да предложа моя услуга или да закупя такава. Иначе като вляза и видя хора да се карат заради друг човек...е това го виждам всеки ден по улиците, в офисите, в градския...не ми става гот, съгласете се. Нищо лично към никого :)
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Май проблема не е Бластер или Фен или сливането на думите, или обидите, или приятелството.Според мен проблема е само в една дума "миндил" . Ще опитам нещо, дано го разбереш правилно. Никой не е миндил, всички сме високи, руси, синеоки, с дълги крака, стегнат корем, умни, любознателни, привлекателни, изтънчени, оригинални, с чувство за хумор, можем да готвим, държим се възпитано, имаме достойнство, имаме ценностна система, имаме големи ... кой каквото там си има, му е голямо, но имаме и характери, които комуникират по различен начин.Не обръщай внимание на думите, които пише някой, а опитай да го видиш в работната му среда, защото наистина можеш да видиш дали може да разчиташ на него, когато не разбираш нещо или не е по силите ти. Както и да е, много се увлякох. Язе ше запра да пиша у таа тема оти ми писна, ша връвъ да си зема един бирок и шъ съ нагнясъм за твое здраве . Сполай ти.
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Изобщо не ми е проблем, че някой ме нарича миндил, бе пичове. Просто ви показвам, че това, срещу което ревете го правите и вие.
Copythefunk, ако някой нещо не схваща си ти в случая, но за мен това не е проблем. Разбирам всеки от вас отлично - това, че не се съгласявам с вашето мнение е проблемът, а не неразбирането. И вместо да плачеш жално, че съм ви нарекла комплексари - виж кой започна пръв с обидите. ;) - Айде малко обективност, мааа му стара! ;)

OOxenri, наздраве! И на теб сполай ти. :)
tedkata_m, извинявай, че ти причиних неудобство с подвеждащото заглавие. Ако някога пак реша да пусна тема, ще се постарая да бъде такава, че да ти стане гот. :)
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Да плача, да плача - колко да плача. Особено за мнението на някакъв онлайн герой, които се бори за махането на бан на друг негов онлайн приятел, защото многократно се е държал некоректно. С теб не може да се излезне явно на глава. Отписвам се славно от тази така или иначе куца тема
 
От: От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Да плача, да плача - колко да плача. Особено за мнението на някакъв онлайн герой, които се бори за махането на бан на друг негов онлайн приятел, защото многократно се е държал некоректно. С теб не може да се излезне явно на глава. Отписвам се славно от тази така или иначе куца тема

И аз се отписвам, тогава! Поне за тая вечер. :)
Благодаря на всички, които се включиха в куцата тема. Винаги сте добре дошли в нея ако ви подразни някой онлайн герой или пък вие искате да го подразните. :)
CopyTheFunk, прав си - с мен на глава не се излиза, но пък и вие останалите си струвате парите. :)
Съжалявам ако съм обидила някого. Беше умишлено, но пък съжалявам. :)
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Пичове, не е много куул да скачате всички на Нанди-то. Най-малкото заслужава уважение, че се застъпва за някой съвсем по донкихотовски. Ся дали има право или не няма значение, нито за кого го прави. Днес за бластера утре за ъпхеро може да дигне гюрултия, ако види някаква несправедливост и явно го прави съвсем искрено. Според мен тва е готино и много рядко срещано. Така че некви селски подмятания за миндили, деца, работа, личен сексуален и хормонален живот са грозна работа. Знаем се, че на обидите и клеветите сме царе ама да тръгнем нещо човешки да направим - трудна работа.
Обаче според мен бластера вече не заслужава това внимание. Най-малкото можеше да си направи нов акаунт, да влезе тука да тегли една псувня по мъжки, да благодари на Нанди за положените усилия и нерви и да си бие камшика. Ма той се скрил кат мишка. Тц...така не става. Нанди слагай край на темата Блинки катинара и кой откъде е.
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

В годините на начинаещия (и все още незавършил) български преход по форумите се моткаше един такъв никнейм "горскио". Се така с нацистки лозунги в подписа с цел да изтъкне висшата си раса.

извън темата, arbeit macht erziehen подобни.
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Аааааааааааааа, присъединявам се към мнението, че има тотална цензура в този форум.
Изтрито е не само моето мнение, но е изтрито и мението, което цитирам, както и мнение, с което ми отговарят, в тази тема.
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Горски, готин си. :)

Всъщност аз не се връзвам особено на подмятанията на ''прейпреймачите'', щото на тях това да обидят неква виртуална женка им е единствен начин да се почувстват значими. Иначе ще се приберат и ще потрепят дечурлигата и жените си. Радвам се, че мога да предотвратя домашно насилие на територията на цялата страна. :lol: Това в кръга на шегата - не се скапвайте много.

Колкото до бластера: не чакам благодарност и не съм го направила за това. Подозирам, че той дори не е разбрал за случката, защото и без това влизаше рядко във форума - може даже да не знае, че е баннат. :)
Аз се чувствам добре, че можах да изразя позиция и обещавам, че ще продължа да го правя. Ще защитавам всеки, който смятам за нуждаещ се от защита, независимо дали той го иска или не. :) Знам, че бластера изобщо не е искал вниманието, което привлякох към него, за което му се извинявам.

Тази тема, обаче ми дава възможност да защитя още един човек, който дори не смятам за приятел - Косьо/tekstmag. Човекът определено изпитва затруднение да упражни правото си на свободен изказ в тоя форум.
Бластера виновен, че говори/пише на диалект и обижда, Косьо - виновен, че е прекалено изтънчен в начина си на изразяване.
В темите, в които човекът си предлага услугите постоянно влизат да спамят и да се заяждат разни келемета, част от които тук се възмущават от поведението на бластера.
Как реагира, обаче Блинки на моя репорт? Влезе, изтри спамерските постове, в които аз и Петя се опитвахме да озаптим поредния разпасан простак и му заключи темата на човека. А сега ми кажете тва па кво е? Все едно крадци да ти оберат магазина, а полицията да ти го затвори, щото създавал предпоставка за престъпления.

Блинки, отключи темата на човека и не се излагай повече. Вместо да говориш глупости, напиши, че следващият, който влезе да се заяжда ще изяде бан за месец и не се занимавай повече.
Много си добричък, ама на моменти действаш неадекватно. Не може да наказваш потърпевшия вместо нарушителите.

п.с. за тази тема става дума и най-идиотското е, че част от постовете на дебила още си стоят в нея.:cry:

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=61573&page=5
 
Последно редактирано:
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Аааааааааааааа, присъединявам се към мнението, че има тотална цензура в този форум.
Изтрито е не само моето мнение, но е изтрито и мението, което цитирам, както и мнение, с което ми отговарят, в тази тема.

Моето мнение не беше, че има цензура, а липса на свобода на начина на изразяване - ако това визираш. Иначе всеки, който се почувства неправилно цензуриран може да го сподели в тази тема - подходяща е. :)
Чакаме отговор на твоето оплакване
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Мелниците на Боговете мелят бавно, но сигурно...

Следва музикална пауза, тъй като темичката и без това оттече...

[video=youtube;ZuXoalKim9c]https://www.youtube.com/watch?v=ZuXoalKim9c[/video]
 
От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком

Нанди в темата е на принципа и сам воина е воин:)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе