Новата версия как ви се струва?

За мен е кошмарен новия дизайн.
Дизайнът не е финален. Но логиката ще е 1:1. Най много да има разместване по елементи и менюта.

@Websolut, това ще се промени скоро също.

Аз лично съм много въодушевен, защото има адски много опции и е по сошъл. ;)
 
Не е чак толкова зле като визия. Проблема е че трябва време докато се свикне. На мен определено ми липсва превода на менюто на Български.
 
най-сетне тия които си ги блокирал разни 4мокита сега изобщо не им виждаш публикациите.
 
Има някои неща, които просто трябва да се свиква с тях във времето. Който е джиткал из Диджитала, Блекхета, ще му е лесно. С малко превод тук там, ще стане още по-лесно.
А който не е джиткал...??? Трябва да учи висше или да решава ребуси... Старата вечсия си беше супер, а тази е... БЛЯК... :eek:
 
Е как да е всичко 6, като попитах от къде се редактира мнение постнато във форума и никой не ми отговори.
Много вереоятно е аз да не го намирам, но нека тия със шестиците да ме насочат
 
Да ВБ си заминава. По-добре това отколкото онова лай.но новата версия на ВБ. Оффроуд пробваха и след месец се върнаха на стария ВБ, след загуба на 30на дни постове :)
 
Аз пък като разцъквах новия дизайн намерих как през 2012 @nortrant ми дал положителна репутация за негов въпрос как се пие 18.60 с думи...

Чудно ми е само, как човек, който не знае как се пише стойност с думи на финансов документ, може след време да започне да се дуе и да дава акъли във финансови теми тук във форума? :D Кога стана цигане, кога ти почерня задника...
 
Пуснете анкета кое и по добро - новото или старото

аз лично работещо нещо не го човъркам
 
И, Blinky, тук не опира до свикване. С всеки нов дизайн се свиква, обаче няма как да ме убедиш, че на тоя светъл фон на някой очите му ще свикнат или как ще свикнем, тия които използваме tapatalk за няколко форума и е доста по-удобно да прочетеш новостите в 3-4 от тях за 2-3 минути, отколкото да отваряш 15 приложения за всеки форум отделно. Теб директно това, че има хора, които следят и други форуми теб не те касае, разбирам, но е някакво предимство за потребителите и ще има известен отлив, ако не се позволи да се влиза и през tapatalk-а.
 
На мен ми харесва, само дизайна не е много добре и доста неща са бледи и не се виждат хубаво, но това лесно ще се оправи.
 
Значи нямаше как да остане Vbulletin освен всички бъгове взеха да дънят и секюритито... Май месец хакната vbulltetin.com компанията си спря всичко без да комуникира никакъв месидж и клиентите близо 24 часа се информирахме сами себе си без да знаем какво правим понеже никой не знае къде е грешката (ние вдигнахме скеюриртито на макс с доста екзотични правила и махане на всички по стари плъгини ) След това беще дупката от юли, след това тази от август отново лошо комуникирани ... и накрая за капак преди малко повече от две седмици пунали за продажба базата на WebHostingTalk в някакъв от хак форумите (уебсхостинг талк също е 4ка) и още няма пач ако някой въобще е открил нов бъг ....

xenforo e писано от оригиналните програмисти на вбюлетин 3 и всички който мигрираме на него разичтаме че ще се държи както се е държал вбюлетин 3

След малко ще разгледам за споменатите в темата проблеми и ще ги добавя в списъка с задачите
 
Определено скоростта ми се струва подобрена, функционалността и тя изглежда подобрена,
но цветово , няма значение дали ми допада, но е определено е доста по-трудно за четене и уморително. Всичко е прекалено еднакво, няма контраст, мнения, подписите всичко се слива.
 

Горе