Новата версия как ви се струва?

Не става дума за кърпене, а за преработване. Всяка система си има нейните недостатъци, например тази е много разбъркана. Не знам защо си мислиш, че след няколко дена няма да се наложи да кърпиш и тази - ще излезе някой бъг и какво правим :) ?
 
Бате, ти кърпиш ли WP? Примерно. Нали това е идеята да се мине на нова система. Има подрръжка, пачове, активно дев камюнъти. Не си спират сайтовете примерно при дупка а тяхната система, което е реален случай. ;) Бъгове има, но важното е дали има фиксове.
 
Не става дума за кърпене, а за преработване. Всяка система си има нейните недостатъци, например тази е много разбъркана. Не знам защо си мислиш, че след няколко дена няма да се наложи да кърпиш и тази - ще излезе някой бъг и какво правим :) ?

Кой има нужните умения да преработва сложна система като vbuletin? И най-вече - заслужава ли си тази инвестиция на време?
Нали това е идеята на плащането на абонамент - много хора да дават малки суми и да се получи в замяна нещо скъпо. Ти ако можеше да направиш по-добра система от vbuletin нямаше да се занимаваш с кърпене на дупки и администрирането на форум, а щеше да продаваш продукта (новата система).
 
Различно е от старото, но е по-лесно и като логика. Само малко повече кибичена му трябва на човек да свикне.
Сериозно ли вече няма негативни репутации??? uphero ще бъде в потрес. Сега чакаме да въведете и шаблонни статуси и опция да се тагваме я от мола, я от кенефа на някоя кръчма. Наистина помислете за възможност за редакция на собствените мнения. Безобразие е да не можеш да си коригираш текста при изядена буква или... каквото и да е.
 
Това ти взима очите!!! От 3 минути съм вътре, почнах да чета темата, но просто няма как да стане.
И през tapatalk вече не го отваря форума, без мен в този му вид.
 
Без да обиждам никого - отвратителна е...Това бялото ти взима очите. Вярно е, че се свиква и е въпрос на време да не ми прави впечатление, ама доста объркано изглежда и като цяло не ми харесва. Говорят от към външен вид. ЗА функционалности си нямам на идея дали е по-добре или не...
 
В първия момент реших, че нещо съм се объркал и съм влезнал в друг форум;)
Абе като цяло малко дървено стои, все още съм в потрес кое къде се намира, хубаво е и менюто да си е на български, който иска на инглиш да си сменя езика, аз по-принцип бързо свиквам с новите неща, но трябва първо всичко да се поизглади и нагласи и тогава.
 
Такъв е и дизайна например на thebotnet, но тъмния вид - доста по-добре изглеждащ, прилагам и снимка от там и се надявам да не изглежда като реклама, а да е градивно:

ffa70f38b39a428998040a250cf64dd3.png


И все пак тоя тип дизайн не ми харесва особено много, предишния си беше баш предприемачески. Стегнат, с точно на място менюта.

А какво става с tapatalk версията на форума?
 
И от къде по дяволите може да си едитнеш поста?
Също така ранговете са малко странни, няма звезди нашивкиo_O, абе тотална обърквация, яд ме е, че ще изгубя няколко нови клиенти които ми писаха при старата система и сега губим комуникация, защото самия аз трудно открих къде какво съм писал, а те пък въобще.
 
Да наистина е много сериозно това питане за редактиране на поста?
От къде се случва това?
Най-вероятно още настройките не са нагласили, според мен тази тема трябваше да я пуснете, след като нагласите всичко, мен лично, най-много ме дразни българо-английското меню;)
 

Горе