Край на ограничението от 3 реклами ана Adsens в Website!

Няма смисъл от много реклами, но има мисъл за телефоните. Аз като гледах статистиката си, колкото по-малък е екрана, пада процента на кликове. Според мен е разбираемо - когато се чете съдържането, не се виждат рекламите, а тези Page-Level Ads, при мен са супер зле.

На мен би ми харесала идеята, динамично да зареждам реклами, при скролване - горните да изчезват и да се появяват нови в полето, което се гледа, между текста. Но най-вероятно няма да е разрешено.
 
Колеги, благодаря! А, какво мислите за мобилните реклами на ниво страница: ефективни ли са, имат ли някакви ограничения? Като прочетох описанието им видях следния пасаж: "Не се включват в ограничението Ви от три реклами на страница".
Как бихте коментирали?
 
От: Край на ограничението от 3 реклами ана Adsens в Website!

И аз сложих четвърти банер на мястото на един на adwise. Точно сега имам и стабилен трафик, така че ще разбера бързо има ли урожай...
Има ли вече резултати от използването на четвъртия банер :)
 
Това определено е добра новина. Въпреки че не е ясно какви ще са последствията ако цапнеш 6 банера примерно :)
 
Колеги, някой да сподели опит, има ли смисъл от повече реклами на Адсенс, увеличават ли се приходите?
 
Казах го и преди. Дори и 3 банера от една рекламна мрежа са предостатъчни. Направете си къстъм канали и наблюдавайте.

Приходите дали се увеличават не знам. Ама от както махнаха ограничението рпм-а падна драстично. Явно всичко живо блъска по 100 банера и няма достатъчно реклами (поне за БГ пазара).
 
И аз наблюдавам подобна закономерност, не зная дали е в определени ниши или се наблюдава навсякъде понижение на РПМ...
 
Зависи кога рекламодателите развържат кесиите. Дано да е края на януари.
 
При мен 2 банера работят най-добре, но единият е огромен (728х250). Сложа ли 3, CPC-то пада много, а моите ключови думи в щатско вървят по ~$3 и нагоре.
 

Горе