kak da prodaja i kakvo da pravq ?

От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

Съдържание ще си направя ,но правенето на пари някакси не мога да го разбера ,как всички си правят безплатни блогчета в началото и изкарват лев.Регистрирал съм се в moreniche.com сложил съм банери,само трафик ми трябва...

Уау, пич, аз също им се чудя на тези, които така спокойно и търпеливо ти отговарят.. Ти едва днес се захвана с инициативата да направиш некой лев от афф маркетинг и искаш резултатите вече да са налице; е, нещата не се получават толкова лесно, както неколкократно ти беше повторено досега.. сядай си на дир..ка, трупай знания, влагай труд, имай търпение, а успехът и печалбата ще дойдат като вследствие на дотук изброените условия.. Та, една индексация на уеб-страница в търсещите машини може да отнеме до 2 седмици, дори повече, а ти - "уеб-мастър", създал сайта си преди по малко от денонощие, вече искаш да правиш сделки и съответно получаваш манги.. само съвети, дано се замислиш върху написаното от мен и съфорумците, успех!

Incidentally, замисляли ли сте се, че именно теми, публикувани по този некомпетентен и глуповат начин, привличат до голямат степен вниманието ни, като всъщност това е причината започналият thread-а да получава толкова съвети и отговори.. wtf: "kak da prodaja i kakvo da pravq ?" :D
 
Re: От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

Съдържание ще си направя
Добра идея.

но правенето на пари някакси не мога да го разбера
Аз живота не разбирам, ти за правенето на пари се притесняваш, че не разбираш.

как всички си правят безплатни блогчета в началото и изкарват лев.
Разликата идва от факта, че тези които изкарват някой лев с безплатни блогове имат повече познания и опит от теб. И далеч не са всички.

Регистрирал съм се в moreniche.com сложил съм банери,само трафик ми трябва...
Трафик ще дойде, когато натрупаш достатъчно съдържание и линкове.
 
От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

Последен съвет: Вземи лист и химикал,прочети всичко в този форум,запиши си неясните неща и чети.Тук може да намериш всичко от което имаш нужда.Хората са били любезни да го напишат на достъпен език само трябва да четеш.Колкото и както да ти го обясняват не го ли пробваш сам,няма как да стане.
 
От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

край на част първа
 
От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

Кога ще започне прякото излъчване на втора част? Сериала е много интересен! :eek:
 
От: От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

Кога ще започне прякото излъчване на втора част? Сериала е много интересен! :eek:

Не се подигравай!
Освен това вземи си смени цвета на фонта в сайтчето, щото на места се губи и трябва да го маркираш, за да го прочетеш... Не че нещо, ама аз ако бях един тъп, дебел и депресиран американец щях да затворя страницата, щото не мога да прочета какво пише...

@новака
пич, вместо да вдигаш на крак всички вземи прочети малко повечко... Даеба... Трябва Cool да ме направи модер и муха няма да фръкне тука пфахахахах :D :D :D
 
Re: От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

Намираш форуми като http://caloriecount.about.com/ , и пишеш например следното:

Hi everyone,
There are some products that can help you lose weight. I wrote blogs recently about two of them:


Best from fat binders: http://1.blogspot.com/

Best from appetite suppressants: http://2.blogspot.com/


на това му се вика спам и не решение и няма да направи богат
 
От: Re: От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

на това му се вика спам и не решение и няма да направи богат

Има вероятност да ти донесе някоя друга поръчка, но подобни теми често биват изтрити от модераторите.. аз например опитах по този начин, но сега дори не ме пускат да се регна в някои форуми за weight loss, щото явно са ми баннали ай-пито..
 
Последно редактирано:
От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

момциииии - органик трафик му е майката , форуми моруми заебиииииии. гугъл и яху са истината
 
От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

момциииии - органик трафик му е майката , форуми моруми заебиииииии. гугъл и яху са истината

Така е ;), но да не збравяме и direct трафика. При мен е 32% :) според analytics-a.
 
От: От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

до сега само 1 продажба,използвах traffic.f3bg.com качих и снимка на трафика.

Поздравления, продажба на 5-ия ден.. Само оттам ли идва трафикът? Ако да, трудно ми е да си обясня кой "се е вързал", при положение, че първо - това е бг страница, а второ - поне 90 % от потребителите на този вид услуга браузват из нета или работята на компа, абе въобще, правят сичко останало, но не следят периодично рефрешващите се сайтове.. :)
 
Последно редактирано:
От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

А извинявам се но защо ми се струва че доста хора от отговорилите (има и огромни изключения) прекалено "крещящо" демонстрират знанията си спрямо поста-апел на това момче за помощ ?!?
Аз примерно когато помолих за помощ тук преди време хората (по-голямата част от тях) се отнесаха много дружелюбно за , което им благодаря. Не виждам проблем че човека търси съвет , дори да е прочел подробно форума в главата му е мътилка , таргетриан трафик , уникално съдържание на блога/сайта , пласирането на продукта и т.н. разбирам че никой не е длъжен да дава безплатни консултации и да става учител на някого как видиш ли да изкара пари , но нали това е целта на форума да се помага. Поста ми е адресиран към хората които прекалено агресивно нахраниха човека за това че си е позволил да задава малко повечеко въпроси от необходимите , но е нормално на фона на всяка работа , предполагам вие работите и когато сте почвали са ви обяснили с подробности какво точно трябва да правите и как да го направите , едва ли тук има шлосери и бачкатори на пяцата (при цялото ми уважение към трудещите се хора в тая сфера) дано съм разбран правилно , не искам да засягам никого.
 
bgtifo, давай поименно, не жали никой. Иначе предполагам, че след като се повтарят общо взето едни и същи въпроси и теми... след 1-2 години на хората им омръзва да повтарят. Демотивиращо е... Просто си бил късметлия, че по-рано си задавал въпроси :)
 
От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

Да така е , аз се занимавам с нещо подобно и знам че е досадно да се задават едни и същи въпроси по 1000000 пъти , просто считам че един по-умерен подход ще е адекватен , може и да не съм прав.
 
От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

оооо прекалено си е умерено и културно даже в тази тема .......но понякога наистина си е въпрос на късмет
 
От: Re: От: kak da prodaja i kakvo da pravq ?

Кражбата на чуждо съдържание е лоша идея по две причини:
1. Google не класира добре duplicate content. Ако изобщо го индексира.
2. Ако си откраднал статии на други афилиейти, най-много те да се оплачат на афилиейт програмата и лошо...

Никой тук не е изкарал пари с крадени статии.

според мен по добре да пита момчето това което не му е ясно .........все ще се намери някой в добро настроение тук за да му отговори ако въпросите са по конкретни :)

Абе вие сте големи оптимисти - направо се чудя на търпението ви :lol: Ади, от сега нататък няма да питам във форума, да трупам спам и да губя времето на хората, хващам те за ушите, щом си толкова добричка :D
 
Последно редактирано:

Горе